?

Vart har alla tagit vägen? Känns som att alla bara försvinner, går åt olika håll. Men jag står kvar. Nästan ingen hör av sig till mig längre, det är jämt jag som gör det. Tappar lusten att fråga, känns inte som någon idé när ingen verkar bry sig. Jag vill också ha kul, känns som jag alltid missar det roliga. Men det kanske är för att det blir tråkigt när jag är med.
 
Förr så frågade ni mig nästan jämt, men då hade jag fler kompisar också och dom var några av dom närmaste, men nu har jag inte er kvar heller och det känns så jävla surt, om jag hade kunnat spola tillbaka tiden att jag gjort på ett annat sätt. För vårat bråk, var verkligen så jävla töntig. Fattar inte ens vad det var att bråka om , men man förändras och när man tänker tillbaka så känns det så jävla dåligt. Er att man ALLTID kul, man ville vara med er så fort man kunde. Varje helg, fastän det var hockeymatcher, så ville jag vara med er, och ni med mig!

Förlåt för mitt whin, men ville bara skriva av mig :)

Och Julia, vi måste verkligen vara mer ! Jag vet att vi sagt det länge nu, men vi MÅSTE det. För vi har alltid haft kul tsm. Sen vi började 7:an har vi glidit ifrån varandra. Och det är surt! Men jag älskar dig, du & jag-nu & föralltid. Okej, föralltid finns inte, det har jag lärt mig. Men jag vill iaf att det ska vara föralltid. Vi har alltid kul tsm, det vet vi! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0