snart lov

Jag har märkt att jag har mina perioder då jag bloggar lite mer och sen har jag mina perioder då jag inte bloggar någonting, men sånt får man räkna med..

Imorgon får vi i alla fall lov och det ska bli så himla skönt, har varit lite halvt sjuk idag och igår, så nu kommer lovet bättre än någonsin! Men innan jag får lov så har vi biologiprov imorgon, dom har ju verkligen lyckats pricka in det sista dagen i skolan, känns ju härligt att man har fått plugga ända tills då. Har pluggat varje dag nu ända sen sportlovet slutade, har haft ungefär två prov varje vecka och sen 4 inlämningsuppgifter (just ja, är inte klar med den sista än..) Känns i alla fall skönt att veta att jag fick MVG på ett av proven iaf, även fast det var assvårt. Känns rätt bra att man kan övertyga läraren genom att försöka få det att låta sant ;)

Spelade match i helgen också mot Tyresö FF i Tyresö, matchen slutade 1-1. Var väl helt okej, men tyckte vi förtjänade att vinna! :)


biffarna

Jag och annika är de nya biffarna, såklart! Nej inte precis, men vart i alla fall gymmet idag efter skolan med Annika.. Och jag tror faktiskt jag har blivit liiite starkare på de här veckorna jag har gymmat, men bara lite, haha. Mitt mål är ju att jag ska bli starkare än Glenn (eller kanske inte), haha, det kanske är smartare att ha ett mål som man kan uppnå ;) För jag kommer nog aldrig lyckas bli starkare än älskling, i alla fall inte om han ska fortsätta gymma varje dag, haha.

Jag och Annika blir alltid så jävla flummiga efter att vi har gymmat, skrattar typ åt allting.. Man brukar ju bli det när man är trött, så det betyder ju iaf att vi tränar hårt! Oj fan då, kom på att jag hade glömt bort att stretcha, får hoppas att jag slipper träningsvärk imorgon eftersom vi har träningsmatch mot Forssa! Krossa forsa!! ;)

Hare bra, nu ska jag plugga.. igen.. :)


klocka

Idag köpte jag en ny klocka, typ min första klockan sen jag gick i 3:an eller nå, haha ;) Så här ser den ut:


Jag kom på att det inte är så smart att gå runt och kolla i alla affärer på kupolen, för det är så jävla mycket som jag vill köpa, och kan inte bestämam mig för vad jag mest vill ha och då köper jag ingenting , haha. Men nu ska jag i alla fall försöka hitta ett par fotbollsskor (med hoppas pappa betalar dem), men sen vill jag ha flera andra skor också, tycker om att ha många olika skor, hehe.


Söndag och jag är trött

Matchen slutade 1-0 igår till Danmark, lite surt. Men det var faktiskt våran första match tillsammans så det är så klart godkänt. Är så skönt att vi bara har kommit igång iaf, nu vill jag bara spela mer och mer.. Men först kanske jag måste träna upp min kondition lite grand? ;)

Nej, nu ska jag lägga mig. Fick skjuts med Jossan till Borlänge idag skönt, skönt att få prata lite med dig också, blir inte ofta nu för tiden. Love u<3


snart snart

Matchen blev framflyttad två timmar så nu snart åker vi, jag börjar bli så jävla taggad!!

Nu ska vi ta dom brudar!


Hoppas jag får nummer 10, då skulle jag bli jävligt glad :D
De flesta stora spelarna spelar ju med nummer 10, som til exempel Zlatan, Marta och Maradona..
Det kanske betyder nått varför jag har det numret? haha ;)


 


äntligen!

Nu äntligen är det match! Imorgon klockan 16.00 i Uppsala mot Danmarks IF gör jag min debut kvarnsvedströjan och det ska bli så jävla härligt! Den här sommaren ska fan bli den bästa fotbollssäsongen i mitt liv med det bästaste laget, Kvarnsveden F17!

Längtar tills fotbollssäsongen börjar på riktigt, det betyder alltså också att sommaren börjar närma sig, så hoppas tiden går fort..

BTW. När jag köpte mina converse (inte äkta då, haha) så blev det typ vår direkt.. Kanske dags att köpa ett par sommarskor eller nya fotbollsskor så kanske sommaren kommer snart? ;)

hemma igen

Eller ja vadå hemma? vet inte riktigt vart hemma är, men här i borlänge har jag ju iaf ett hem.. Men mitt riktiga hem är ju såklart i älvdalen, men där har jag ju två hem så känns liksom inte som jag har ett riktigt hem, eller vad man ska säga.. Så det är ju lite dumt att svara att man ska hem om någon frågar vart man ska, liksom hem vart då? ;)

Men egentligen hade jag bara velat haft ett hem, fan va skönt det hade varit, nu ska man lixom runt mellan massa olika ställen och bo.. Man hinner aldrig känna sig riktigt hemma och måste komma ihåg vart man har alla grejer, för tänk när jag är i borlänge så har man glömt något hos mamma eller pappa, det blir faktiskt lite drygt. Tycker faktiskt föräldrarna borde flytta fram och tillbaks varannan vecka, det är ju dom som har valt att göra slut.. Sen äre såklart barnen som ska få tvingas åka fram och tillbaka, inte rättvist ju.

Jag vill ha ett hus, ett fint hus, med ett alldeles eget rum där jag kan ha precis som jag vill, nu har jag fan två rum och en lägenhet känns lite överdrivit faktiskt ;)

Men nog snackat om det.. Imorgon ska jag till Romme med skolan och åka snowboard, fan va längesen det var jag åkte och jag hoppas på strålande sol fan va härligt! Men berättar mer imorgon, får se om kameran följer med också ;)

Ha en bra kväll! :D

matchen inställd

Våran träningsmach som vi skulle haft imorgon vart visst inställt, så jävla tråkigt, danmark hade knappt något lag för det var många som var sjuka. Men dom hade ju kunnat låna några med oss ;) vi är nästan 25 pers på träningarna om alla kommer, hehe. Och jag som har längtat efter att få spela match, så nu hoppas jag på att det blir match nästa helg, annars så har vi ju i alla fall match om två veckor mot Tyresö..

Men då blir det alltså träning idag då om någon timme, sen åker jag hemot mot dalen för en liten stund, typ ett dygn precis, haha. Men det är det värt för att få träffa min älskling :)

gym

Idag blev det gymmet med annika, så jävla skönt att köra slut på sig och träningsvärk kanske det blir imorgon.. Men hoppas man slipper det ;)

Beach 2010 liksom, here i come ;) men kanske behöver några veckor till på mig i alla fall, är ju bara mars än så länge så..

så jävla pepp

Idag har laget kommit ut till våran match på söndag och fy fan va pepp jag börjar bli! Vi ska alltså möta Danmarks IF (från uppsala) här i kvarnsveden, fan va kul det ska bli och det blir även min första match i kvarnsveds tröjan, lite nervöst men så jävla kul. Hoppas jag får nummer 10 bara, haha ;) Och vill bara säga att vårat lag är väldigt bra också, typ hela laget har varit med i dalalag, alltså både 93or och 94or. Ska bli så kul att få spela med såna som vill lika mycket som än själv och som är väldigt bra också, längtar längtar!

Aja, nog snackat om det, kommer troligtsvis mer om det senare ändå så.. Idag blev det inge gym som jag hade tänkt, men ibland behöver man en vilodag också. (Det blev läxhjälp tillsammans med Annika istället efter att vi förstått att det var sista läxhjälpen innan fysikprovet på onsdag, men vi börjar förstå iaf). Eftersom vi bara haft en träning den här veckan än så länge så har det blivit rätt mycket egen träning.. Så tänkte att jag tar en vilodag idag istället så kör jag gym imorgon, jag försöker ju träna upp mig tills seriepremiären nu, fan vad jag längtar!

FOTBOLL <3

springtur

Idag tog jag mig en springtur, det gjorde jag förresten igår också och fy fan va skönt det är! Jag hade nästan glömt bort hur skönt det är att bara springa av sig, och nu har jag lånat glenns ipod också så nu kunde jag springa med musik, kiiiing ;) Det blev iaf 5,5 km både igår och idag, ska nog försöka springa en gång i veckan nu i alla fall. Man blir ju så jävla glad av vädret bara, så jag kan inte sitta inne här och plugga hela dagen (även fast ajg skulle behövt). Idag när jag skulle ut var det fan +9 grader, helt sjukt om det stämmer. Snart är det sommar ju, längtar!!

Och nu är det "bara" 824 dagar kvar till studenten, känns inte alls långt!!

remiss

Ja, jag var ju hos doktorn förra fredagen. Det gick väl bra.. och fort. Han hittade inget speciellt fel och min näsa/hals (som jag skulle kolla), såg riktigt bra ut sa han, bättre än många andras. Det ända han trodde det kunde vara var att min näsmusslor (nånting i näsan) är väldigt stora, och när jag sover så sväller dom typ upp så jag knappt kan andas med näsan och därför måste jag andas med munnen, vilket gör att jag blir väldigt torr i halsen och får ont.. Så det var väl typ "felet".

Så då sa han att man kunde göra något som heter radiofrekvens konkotomi, då går dom typ in med radiostrålar och typ bränner av en bit av näsmusslorna så dom krymper, lite svårt att förklara men det var nå sånt i alla fall. Så nu har vi skickat en remiss till falun, så blir väl kallad dit snart, och jag hoppas verkligen det blir bättre för det skulle vara så jävla skönt! Tänk varje gång jag ska sova är jag täppt har varit det i två år snart, och tänk om det försvinner fy fan va underbart! Någon gång ibland kan jag få känslan att jag inte är nå täppt, alls och det känns så jävla skönt.. Men som synd är är det bara i någon sekund jag känner så..

Så önska mig lycka till med "operationen" eller vad man ska kalla det ;)

sportlov

Hej hej bloggen och alla andra ;)

Blir bara mindre och  mindre uppdatering, tycker det är roligare att läsa andras bloggar än att skriva själv.. Och eftersom jag knappt har tid att läsa andras bloggar blir det inte mycket tid över till att skriva själv.

Sportlovet än så länge har spenderats med min älskling, vilket heller inte gör att jag skriver så mycket just nu.. Eftersom jag vill träffa han nu när jag äntligen hinner, men nu har han åkt hem så hinner skriva ett litet inlägg.

Imorgon blire nog att åka till borlänge en sväng och träna, hoppas mamma vill följa så jag slipper åka tåg. Och på fredag blir det äntligen doktorn, har snart gått två år och fattar inte varför vi ahr bokat en tid förr.. Men nu hoppas jag verkligen att jag har något fel, eller ja att dom hittar något.. För det är inte kul att höra att man inte har något fel även fast man inte mår helt bra, så nu hoppas jag dom hittar något och kan rätta till det!! HOPPAS HOPPAS!

RSS 2.0