huset

Har kollat igenom min blogg nu och såg att jag skrev i vintras att pappa hade hållit på att renovera huset och då hade han hållit på i ett år. I somras blev han typ klar med allt, förutom toan då, och det tog alltså 1,5 år men nu är det riktigt snygg tycker jag. Känns så lyxigt med allt nytt! Ska nog ta några bilder och visa upp hur det ser ut :-) Ska se om jag kommer i håg ;-)


Idol

Har nyss ätit toast och kollat på idol och tänkte nu kolla på premiären av kenza och tyra show på datorn, men det verkar ha blivit nå fel, för jag kan i alla fall inte se den. Men om jag inte kan det så kan jag i alla fall lägga mig lite tidigare, skönt! 

Har gjort klart en labbrapport idag som jag aldrig har orkat börja på, men när jag väl började så tog det högst 10 minuter att göra klart den. Det gäller att komma igång bara sen är det lätt som en plätt!

 
haha fan va sjukt! Så här skrev jag precis för ett år sen:
Nu har jag precis kollat klart på idol och ätit micro mackor, mums! Erik är verkligen bra, eller vad tycker ni? :) Nu ska jag bara leta reda på lite grejer om tempererad lövskog, så intressant! Sen blire att lägga sig i sängen, det ser väldigt mysigt ut att krypa ner i den :)

Idol+toast+labrapport, precis ett år senare.. Det var ju lite kul iaf ;-)

Träning

Nu ska jag dra i väg på träning. Den sista träningen med laget innan uppehållet, ska bli lite tråkigt tycker jag.. Men kommer ju fortfarande träna i skolan så blir i alla fall två gånger i veckan och nästa vecka ska jag och några till tjejer spela testmatch med a-laget, så än är inte säsongen slut i alla fall!

Har lite bråttom nu, hej svejs!


bild från nian då jag var Pippi, och en söt julia som var polis!

todayy






onsdag

Fotbollen var inställd imorse så fick sovmorgon, jävligt skönt var det! Mindre skönt att mina benhinnor gjorde sååå jävla ont när jag var ute och sprang igår, dåligt dåligt!

Är lite seg på att blogga just nu, men skriver när jag känner för det!


bild från idag..

orientering

Kom nyss till skolan efter att ha orienterat. Det gick riktigt bra, eller ja det kunde ju gått bättre, men tog alla kontroller på 2 h (okej, en minut extra då). Men vi var riktigt duktiga som gjorde en rush upp till kontrollen längst bort med typ en kvart kvar. Kanske ett steg närmare MVG i idrott nu då? ;-) Milen nästa vecka också, hoppas det går bra!


gammal bild på mig och min älskade vän, saknar dig sjukt mycket nu! <3


KIK-AIK

Då var sista matchen för säsongen slut då, även denna match slutade oavgjort, 0-0.. 4 oavgjorda av de 5 sista vi spelat, vad säger man om det? Inte helt okej precis! Jag fick spela back idag, inte min grej precis. Men gjorde mitt bästa i alla fall och när inte det funkar så blir jag inte så glad.. Tänkte skriva att det bara är att tagga om tills nästa match, men när fan är nästa match då? I vår, haha!
     Fast kan ju tagga till finalen i skol-dm som är nu till veckan! Eftersom vi vann mot Falun med 5-0 i fredags blir det final mot Haga nu. Hoppas på vinst även i år! :-)


kalas

Så såg jag ut på pappas kalas :-)
Hade helt okej kul, fast jag och glenn åkte hem rätt tidigt eftersom jag skulle upp så tidigt idag..





game day

Idag spelas sista matchen för säsongen och vi möter AIK, hade känts skönt med en seger idag!

15.00 på ip, kom & kolla ;-)

bild

en liten bild så här innan jag åker, kommer bättre bilder sen :-)


kalas

Hej, nu ska jag på 50-års kalas till pappa, blir kul hoppas jag, men blir inte kvar så länge eftersom jag ska upp och åka till borlänge imorgon. Hörs senare, har lite bråttom nu.

SAKNAR MIN ÄLSKLING <3

sommar

tänkte lägga upp några bilder från sommaren, eller framförallt från Mellbystrand, kom ju på att dom bara finns på facebook och ingen på bloggen! Så här kommer lite underbara bilder..


















Nu när jag satt och kollade igenom det här.. Fan vad jag saknar det!


skohylla


Före


Efter

Hoppas jag får lite bättre ordning på mina skor nu, men ska nog ta hem några till älvdalen.. Finns ju dom jag aldrig använder och då kan jag ju fylla på med nya skor ;-)  Bra att jag satt upp hylla för då kunde jag passa på att dammsuga samtidigt, det behövdes verkligen..

söndag

Då var det söndag, igen.. Match idag mot Tyresö slutade 2-2 efter en inte så bra match, men kunde lika gärnat slutat 3-2 till oss om jag hade fått in den där bollen! Men ett mål blev det i alla fall, jag är nöjd :-)

Idag lagade jag någon mat jag aldrig gjort förut, vi provsmaka det på ica maxi i mellbystrand i somras så tänkte jag skulle göra det själv nu. Hade ju receptet så. Det var kycklingfilé med cashewnötter och banan, tillsammans med ris och currysås. Var faktiskt riktigt gott! Men nu ska jag skruva ihop en skohylla som jag fick av pappa i helgen när vi kollade på soffor, haha. Får se hur lång tid det tar :-)


dc <3

skönt



Skööön tröja nu när det börjar bli kallt ute, har äntligen kunnat börja använda den igen.. Fick den med älskling förra året. Sen så ville jag bara visa upp mina "nya" skor, hehe, tog dem från mamma eftersom hon brukar aldrig använda dom :-)

fredag

Äntligen fredag idag. Skola till tre och sen ska jag hem till Älvdalen och min saknade älskling, men först kanske det blir ett stopp i Mora för att kolla på Glenns hockeymatch, får se hur det blir.
Nu ska jag försöka jobba lite på engelskan så jag får något gjort, men härligt att höra att bokrapporten skulle vara tills nästa fredag iaf, trodde den skulle vara till idag, hehe
älskling <3

cp internet

Mitt mobila bredband har verkligen fått fnatt, man hinner vara inne i högst fem min sen stängs det av och så måste man skriva lösen och allt och vänta.. Jävligt drygt är det! Ska se om jag kan till kupolen någon dag och få byta det!

Idag har vi varit lediga om jag inte har sagt det, riktigt skönt och välbehövligt.. Sovit länge och sen börjat plugga, det är ju trots allt "studie"dag.. Håller på med en engelsk bokrapport som tydligen ska vara inne imorgon men tror inte det blir så, den måste ju bli bra!

Nu ska jag kolla på slutet av idol, så hörs vi imorgon!

Annika, Laila Bagge och jag


don't drink and drive & laila bagge

Hej, skrev inget igår eftersom mitt internet höll på att krångla, men nu verkar det funka lite bättre i alla fall..

Jag kom nyss hem, har bara hunnit slänga i mig lite mat innan träningen. Innan det var vi (2:orna) på en förläsning om lite allt möjligt, handlat handlade väl egentligen om drömmar och val med livet skulle jag tro. Det var i alla intressant och kul att lyssna på. Först vi vi lyssna på en kille som hade suttit bredvid en full i en bil. En jävla hemsk historia och det var rätt otroligt att han överhuvudtaget lever idag. Efter det snackade en tjej om självkänsla, sen kom en kille upp och pratade om att man ska våga flytta utomlands och plugga, arbeta eller bara bo. Efter det så kom Laila Bagge upp, typ det alla väntat på! Hon berättade om sin karriär och ända från att hon började högstadiet och fram till nu, det var lite intressant och hon verkade haft det rätt tufft i början. Till slut uppträdde play (i alla fall 2 av dem) och pratade lite om hur dom kommit dit dom är idag.


Gruppen play och Andreas Carlsson, inte jag som knäppt haha ;-)
Har lärt mig idag att man måste kämpa lite för att komma någonsta
ns och man ska våga tro på sig själv. Och man ska våga misslyckas, det är nog det viktigaste! Vad är det värsta som kan hända liksom?

Bild på Laila Bagge och mig kommer sen ;-) ska bara få den med Moa

Kulkorv

Idag efter skolan följde jag Annika hem, vi fixade skjuts och så blev det som det blev, haha, king! Sen drog vi till Willys och handlade mat för Annika kom på den bra idén att jag skulle äta där :) Så det blev typ potatis, morötter och selleri i ungen och till det åt vi bacon och kulkorv (Korv som är som bollar, haha)!




Känns som det har blivit rätt mycket matbilder nu dom senaste veckorna ;-)

skolfoto

I år körde vi pyjamastema! Lägger upp bild på hela klassen sen.. Först bilderna på brudarna :-)



I älvdalen

Sitter hos älskling, han har åkt på match och jag har precis gått upp ur sängen. Nu ska jag försöka gå till pappa snart om jag orkar, har verkligen ingen lust med det.. Sen så ska jag åka moped hem till mamma, ingen lust med det heller, kallt som fan skulle jag tro!
Matchen igår slutade 4-1 till Västerås, dom var inte så överlägsna som man kan tro. Stod 1-1 tills det kanske var 15 minuter kvar. Sen orkade vi inge mer, inte jag i alla fall, fick spela back sista halvlek och det sög rätt hårt! haha, speciellt eftersom tränaren hade sagt att han ville se mig göra mål..
Nu fick jag skjuts till mamma istället så måstes dra, puss hej!

Kvarnsveden-Västerås BK30

Klockan 8:50 går minibussarna ner mot Västerås och klockan 12:00 är det avspark. Jag är taggad för en seger, och det är resten av laget också!

Vad gör vi? NU KÖR VI TJEJER!



Efter matchen åker jag hem till efterlängtade Älvdalen, eller ja, efterlängtade älskling!


fotboll

Kollade nyss på kvarnsvedens u-lag herrar tillsammans med ida och carro och några andra.. Dom spelade mot rättvik.. Det var typ seriefinal det och matchen slutade 3-3, rätt snygga mål faktiskt!

Nu kollar jag på idol och taggar inför matchen imorgon!! Viktigt match som vi behöver vinna även fast det känns lite svårt att komma till slutspel nu.. Vet inte om det stämmer, men har hört att de fyra första går till slutspel och vi ligger sexa. Men vi ska ända vinna över Västerås imorgon!

fredag



kjol: h&m
t-shirt: gina
strumpbyxor: h&m

laser

Har haft ont i benhinnorna hela veckan typ, eller jag tror det är dom.. Så nu har jag fått laserbehandling av calle efter träningen, hoppas det blir bättre! Laserstrålarna ska göra så att läkeprocessen startar eller vad det nu var :-) Ska vila imorgon och hoppas det blir bättre tills på lördag, för då ska vi kötta i västerås!!
¨

Bild från dalecarlia!

mat

Just nu sitter jag och äter, eller har precis ätit klart och sitter och mumsar på lite morötter. Idag blev det köttbullar, potatis och gräddsås med lingonsylt till middag.m Egentligen var det väl rester från igår.. För varje dag jag lagar mat så lagar jag så att det räcker minst 2 dagar och så gör jag matlådor av det som blir kvar och då slipper jag laga mat varje dag. Jag är faktiskt lite smart jag

Känner att mina inlägg börjar handla ganska mycket om mat nu, haha ;-)


Godmorgon

Nu ska jag åka iväg till skolan, skönt med sovmorgon har det varit i alla fall!



en snabb bild


Gladglad

Har precis ätit två ägg och sen dippat grönsaker, inte bästa kombinationen kanske men gott var det i alla fall. Idag var det riktigt rolig träning. Ville bara skriva att jag är jävligt bra! Måste ju skriva det när man känner det, för imorgon kanske det känns helt annorlunda.. Det visar sig för jag har lärt mig att ta dagen som den kommer. Och jag lovar att det, känns mycket bättre när man gör det, för då behöver jag inte tänka och planera så jävla mycket, vilket jag brukar vara bra på och så brukar det ändå inte bli som man planerat, så ja.. Ta dagen som den kommer helt enkelt! :-)


Wiihoo!

22 månader

Känns som det knappt gått ett år, men det har gått ett år och tio månader sen vi vart tillsammans. Helt sjukt vad fort tiden går alltså och jag tycker fortfarande om dig lika mycket. Det är fan du & jag. Det var något som klickade till första gången jag såg dig. Du är speciell!

Älskar dig sjukt mycket Glenn Möller!


jag vet att han inte läser min blogg men ändå.. :-)


Kläder

Känner att jag behöver köpa nya kläder nu, lite höstkläder kan behövas nu när det börjar bli kallt. Min garderob är helt tom, eller nej tom är den inte, har rätt mycket kläder faktiskt.. Men finns inget som jag vill ta på mig, vill ha fina kläder! Och kläder känns ju tyvärr bara fina ett litet tag, sen vill man ha nya igen. Så funkar i alla fall jag :-)

Skulle precis ta bort håret och så, därav the angry blick, haha!


en ny halsduk ska jag köpa i alla fall!

Jag är nyttig

Jag kommer inte ihåg om jag skrev det på bloggen någon gång, men när skolan började bestämde jag mig för att börja äta nyttigare, eller i alla fall mer grönsaker och frukt med mera, inte mindre godis och sånt för det behövs ju också, tycker jag ;-) Varför jag lägger upp de här fräscha (eller inte..) bilderna är för att jag ville säga och visa att jag faktiskt är väldigt duktig.. Förut såg mina tallrikar ut som saras (den till höger), alltså inte mycket grönsaker.. Men nu brukar mina tallrikar se ut som den här nedanför, börjar till och med tycka att tallrikarna är för små.. Man får ju inte plats med allting. Haha, helt oviktigt, men ville bara berömma mig själv lite för tycker ju knappt om grönsaker men börjar göra det mer och mer!

Btw Sara.. tips från coachen; du måste äta mer! haha ;-)


Idol

Sitter här i min ensamhet och kollar på första avsnittet av idol.. Säger som alla andra; det är ju roligast i början! :-)


en härlig bild från turkey!

bilder sen helgen..

..vilket endast blev kanske 4 stycken, haha, och dom hade ingenting med fotboll att göra så..  Men som tur var hade elvira kameran med sig så kanske kan sno några bilder från hon sen ;-)

hannah

matte


Livet rullar på

Jag är fortfarande lite förkyld och har varit sen några veckor innan skolan, men jag kan träna i alla fall och då gör det ju inget att jag är lite förkyld.. Det är väl alla vid den här tiden ändå?

Idag var jag duktig och tränade två pass imorse, först fotboll en timme och sen hade jag inte lektion förrän vid 11 så drog till gymmet en timme. Var väldigt länge sen jag gymmade så känns skönt att ha kommit igång igen och imorgon ska vi troligtvis få gymkort, det blir nice! Förresten, stavas gymma med ett eller två m? jag skriver alltid med två.. Moa, du borde ha koll på det där ;-)

Idag avslutades dagen med en politisk debatt, tyckte det var jätte kul att lyssna.. Men har ingen aning vilket parit jag ska rösta på om jag skulle röstat i höst. Tyckte mest dom försökte komma på roliga skämt för att verka bättre än dom andra, och det var i och för sig roligt att lyssna på, haha ;-)

Blev ett wienerbröd efter lunchen. Kom på att jag skulle ta kort efter jag ätit upp halva, men är man glupsk så är man.. Förresten så kom jag väl på att jag skulle ta kort bara för Moa också gjorde det ;-) Gott var det i alla fall!


Hemma

Nu är jag hemma från umeå, eller var väl hemma igår vid den här tiden. Det blev två oavgjorda matcher, lite halv surt så där.. Men vi kämpade på bra, synd bara att det inte blev en vinst i alla fall för det var vi värda.
    Nu hade jag tänkt och lägga mig för imorgon är det fotboll på schemat 8.00 och jag behöver sova..

Hörs imorgon, maybe ;-)

Jag är populär..

..eller inte ;-)

Jag har ju inte precis många läsare, men igår länkade jag från facebook och då blev det genast några fler ;-) Inte för att jag bryr mig så jätte mycket, men är ju kul att se.. Men så har jag ju mina trogna läsare Moa och Annika och dom kommer aldrig svika min blogg ;-) haha


dagens



Inte för att jag är någon modebloggar precis, men några bilder på mina kläder kan ju få komma upp i alla fall :-)

Hoppas alla får en superduper bra helg, för det ska jag ha! Om ni inte visste det ska jag ju till Umeå och det ska bli grymt, hoppas jag! Om jag får låna någons dator i helgen så blir det kanske något inlägg, annars är jag hemma på söndag kväll..

Puss hej, ska laga lite mat nu och sen chilla. Klockan åtta går tåget: Vi ska åka nattåg (fick lov att berätta, hehe), fett coolt tycker jag för jag har inte gjort det förr ;-)

Taggad!

I helgen ska vi till Umeå och spela fotboll! Vi ska möta Umeå IK och Umeå Södra. Det ska bli fett kul och jag är jävligt taggad!! Det har gått sjukt bra den här veckan och det känns bättre för varje träning som går, så längtar till i helgen för att se om all den här träningen har gett någonting :-) Måste bara säga att det är underbart att börja träna igen, älskar det. Det värsta som kan hända nu är väl att man blir sjuk eller nå sånt skit, men jag håller tummarna och tar dagen som den kommer! Allt känns så mycket lättare då har jag lärt mig :-)

 
Alltid nummer 10


today

 


Jeans - Vero Moda
Tröja - H&M
Gladiatorskor - Skohuset
Klocka & Halsband - Guldfynd
Örhängen - Ur och penn
Armband - Turkey, så klart! ;-)




mat

Maten blev helt okej, det gick alltså att äta, haha. Men det kan nog bli bättre skulle jag tro, det vart ju så kladdigt? haha, men nog snackat om det, ingen bryr sig liksom ;-)

blandade i brocoli och morötter i makaroner, bara för att vara nyttig liksom! Ni ser ju min nyttiga tallrik här? :-)
 

Nu ska jag ta en liten tupplur om jag lyckas somna, mitt sätt att tagga inför träning och kan lova att det är skitbra! Förutom att man blir lite trött när man ska gå upp men ändå, det äger!

bild

Kände att min blogg behövde lite fler bilder, så jag slänger upp en bild på mig och min älskling samtidigt som jag passar på att fylla på i min nya kategori! :-)


Miss u <3

makaroner

Idag ska jag testa att laga stuvade makaroner (och falukorv). Har aldrig gjort det förr så får väl så hur det går, bara jag inte bränner hela skiten för jag vill i alla fall kunna äta det.. Sen får det väl smaka hur det vill, men det borde gå bra bara jag följer receptet! Good luck Hanna ;-)

Vi hörs!

RSS 2.0