fredag

En skön fredag, nationella muntligt i engelska i morse och sen nationelle skrivning i franska, så jävla skönt att man är klar med alla nationella nu.. Inte långt kvar till sommarlovet! 4 dagar kvar för mig i skolan, sjukt lite ju!

Efter skolan blev det pizza och glass på stan typ med annika, moa, sara och tjulle sen drog vi och kollade på adams tennis match.. Nice att kunna sitta ute i gräset i det fina vädret :)

Blir en lugn fredag nu, ska kolla idol, packa och sen lägga mig.. ska gå upp vid halv 5 imorgon, härligt härligt!!

Hare bra!

Torsdag

Hinner inte skriva så mycket för måste träna på lite ord till franska nationella imorgon när vi ska skriva, alltså jag måste verkligen få bra på det här för vill få MVG i slutbetyg, skulle setat jävligt skönt det ;)

Cyklingen igår gick väl helt okej, bara att man hade lite ont i röven efteråt, eller inte lite utan jävligt mycket och så fick nog låren rätt bra träning också! Jag tyckte vi cyklade jävligt fort men vi var nog sist i mål, haha, men våran glasspaus var nog det skönaste på hela turen så det var värt att komma sist i mål haha.. Eftersom jag, moa och adam kände för att vara lite feta så åkte vi till donken och åt också och efter det hade man en väldigt härligt träning, jag var helt död kan jag säga..

Nej nu var det inge mer, fredag imorgon ska bli jävligt skönt!! Även fast man måste upp vid halv 5 på lördag så ingen sovmorgon där inte.. Men kan ju i alla fall sova åtta timmar på tåget ;)

Hejdå :)

Just ja..

Haha, jag ljög, jag tänkte bara skriva en sak till som jag glömde bort i förra inlägget ;) Imorgon ska vi cykla klassikerna i skolan, typ 4 mil, snacka om att jag kommer ha ont i röven efteråt.. Men det får man ta, bra träning iaf och sen när jag har cyklat klart så är ju klassikern avklarad, nice de!

Var bara det jag ville säga, helt jävla onödigt, men va fan ;)
puss


snart sommarlov!!

Jag kollade igenom min kalender idag och så började jag fundera hur många dagar jag har kvar i skolan innan jag får sommarlov..  Jag räknade ut att jag har 7 dagar kvar i skolan, med skolavslutningen alltså, och det lär jag ju klara eller hur? Jag är så jävla skoltrött nu bara så jag orkar inte göra någonting, men 7 dagar, det är ju fan ingenting..

Något som är jobbigt är ju att jag missar nationella i fysik och jag vet inte när jag ska få göra det, jag är ju inte så pepp på att göra det på sommarlovet.. Men imorgon ska jag till rektorn så får jag se vad han säger..

I helgen blire skoj, hoppas jag, om man blir uttagen till Malmö för att få möta Ldb Malmö och Stattena.. Kul som fan om man blir uttagen! :) Och veckan efter det blir det TUUURKIIIEEET!!!! skön..T hehe ;)

Känns som jag har rätt fullt upp fram till sommarlovet iaf eftersom jag inte kommer hinna hem någonting till dalen innan jag får sommarlov, så jag kommer sakna min älskling som fan :(

Just ja, har glömt att skriva att jag har fått sommarjobba också på kommun i älvdalen tillsammans med SÄRIIPÄRII!! Det kommer bli kung och vi kommer göra det så jävla grant ;) (fint -för dom som inte kan älvdalska), som förra året alltså :)

Blir lite mycket att skriva när man aldrig skriver nå men va fan, hehe, nu måste jag iaf sova så nu tänker jag inte skriva nå mer! GODNATT :)


onsdag

hejsan
Igår hade jag inget att göra så åkte hem till Älvdalen för att träffa min älskling, mysigt mysigt! Det är ju tur att min inte bor allt för långt borta alltså :)

Om 12 dagar blir det att åka till Turkiet och det ska bli härligt, sååååååååååååååååååå här jävla härligt!! Längtar som fan, ska vila upp dig där så jag blir riktigt frisk sen ska jag bara chilla, sola och bada.. Hur skönt är inte det då? ;)

Puss

förkyld

åå vad jag hatar att vara förkyld.. Hoppas att det bara är på grund av operationen och går över snart så att jag får bli riktigt frisk någon gång, jag hatar det här. Så hatar jag att missa träningar också, redan missat två stycken idag. På onsdag måste jag bli frisk så jag får träna, men det gör ju inget om jag blir frisk imorgon heller! Känns inte så kul att sitta på nationella i matte i fyra timmar imorgon och snora som fan.

Ha det bra :)

söndag

Spelat match idag i Örebro mot Kif Örebro på Berhn arena, vi vann med 4-2, riktigt härligt! Skönt att få göra ett mål också, inte blivit så många såna i år. Men jag har ju spelat på lite olika positioner. Idag spelade jag första halvleken som ytterback och det händer ju inte så ofta.

Efter matchen blev det Max och sen två timmars bilfärd hem, nu känner jag mig helt slut.. Ont i huvudet och funderar på att sova fast klockan bara är åtta, hehe :) godnatt allihop!

kvarnsveden

Ligger i sängen med datan, sja snart sova. Träningen gick bra, halsen kändes bra och det har den inte gjort på länge! Näsan känns väl inte riktigt bra än men den kommer förhoppningsvis göra det om några dagar om jag ska tro doktorn, så sen hoppas jag att jag kommer må hur bra som helst! dvs. så bra som alla andra mår jämt när de är friska, för mig är det en underbar känsla haha, fan vilket fjolligt inlägg det vart ;) Ne nu ska jag sova, träning imorgon halv 11 sen bär det av hem mot dalen igen. Jag känner att jag blivit van med det här resandet, kanske är för att jag både vill spela fotboll så jävla mycket, men samtidigt träffa vänner, familj och älskling i dalen lika mycket (iaf nästan, haha ;D)

Godnatt :)

Bjuder på en gammal bild eftersom jag inte tar några egobilder nu för tiden, haha ;)

TURKEY!!

När jag och mamma satt i min lägenhet i Söndags så beställde vi en resa till Alanya i Turkiet, underbart! Det kommer bli första gången jag åker flygplan, och första gången jag är utomlands (förutom Danmark då). Jag är lite nervös faktiskt, men hoppas det blir toppen! Sista maj åker vi!

Om en timme åker jag ner till kvarnsveden för att träna idag och imorgon. Jag har ju varit ledig hela veckan eftersom läkaren sa att han trodde jag behövde det, men jag har faktikst mått bra och hade orkat vara i skolan. Men eftersom vi inte har nå viktigt kändes det ovärt att åka dit, pluggar lite här hemma istället.
   Nu måste jag äta, vi hörs! (kanske)

Operationen

Tänkte skriva ett litet inlägg för annikas skull nu då ;) Det var ju ett tag sen jag skrev nyss så det kanske blir lite långt ändå, men ska försöka att skirva lite kort bara.

Förra veckan fick jag veta att jag skulle få operera mig nu i måndags. Så i söndags åkte jag och mamma ner till borlänge och sov där för att kunna åka till Falun på måndag morgon. Vi kom till Falu lasarett vid halv åtta.. Tyckte allt var så jävla överdrivet bara för att göra en liten opertation. Jag fick ett rum och en säng, sen skulle jag byta kläder och ta på mig någon vit rock. Jag fick också något rör i armen. Jag fick tillochmed lov att åka rullstol ner till operationen, haha, man kände sig ju mycket sjukare än vad man var.. Sen fick lägga mig på en säng, fick någon bedövning i näsan eftersom de skulle bränna mina näsmusslor så de blev mindre (det är dom som gjort så jag varit förkyld och haft ont i halsen). Operationen gick i alla fall snabbt och jag fick åka upp till mitt rum och vila några timmar, sen fick jag åka hem. Blöddet näsblod resten av dagen, men nu har det i alla fall slutat. Nu är jag täppt bara, men det släpper nog om några dagar. Jag hoppas bara att det blir bättre nu!! :)


RSS 2.0