Tisdag 22 november

Oj, är ju bara en månad kvar till jul snart kom jag på när jag skrev rubriken. Måste köpa julklappar snart tror jag, en fixad i alla fall.

Kom hem från träningen för ett tag sen, fan va kul det är att vi har börjat träna, love it!! Gjorde en omelett med lite trattkantareller, som jag fått med mamma, när jag kom hem, asgott. Men nu tänkte jag plugga lite, håller på att skriva en sammanfattning på typ sex kapitel i kemin som vi har prov på på fredag, kanske kan dela med den till mina classmates om dom är snälla ;)

Idag hade vi simning på idrotten och sen körde vi vattenpolo (typ som handboll i vattnet), askul och asdrygt var det! Och så var det inga regler så man fick ju typ dränka varandra, panik får jag av det.. Men det var kul, tjejerna mot killarna körde vi. Jag vet inte hur många gånger min bikinitopp åkte ner när jag skulle ta bollen, jävligt jobbigt var det i alla fall, haha.

Nej plugg en timme nu sen sängen, ska sova länge i kväll vilket jag tänkt gjort varje kväll och så somnar man jätte sent ändå, eller ja elva kanske inte är jätte sent men för mig är det det, haha..

Pusss hej

Måndag 21 November

Hejsan! Nu är det nästan exakt en månad sen jag skrev.. Har tänkt skriva hur många gånger som helst men har aldrig haft tid, har inte det nu heller egentligen men gör det ändå. Vad har jag gjort sen sist jag skrev då? Inget speciellt har nog gjort, haft ett välbehövt lov i alla fall annars har jag haft sjukt mycket i skolan så det är det enda jag har hunnit med typ, och så drog träningen igång förra veckan så nu är det fullt upp! Prov varje vecka och massa annat som man borde göra också, som man inte hinner, men det finns alltid något att göra, man slipper ju få långtråkigt i alla fall ;)

I helgen var jag ner till Göteborg på showcase som det heter. Det var typ en träningsdag då man fick visa upp sig för två coacher från USA och för de som jobbar på bluechip (dom jag var på möte hos om college). Så det var som en provspelning ungefär för att se vilken nivå man skulle kunna spela på om jag ska på college. Det var riktigt kul faktiskt och jag förstod mer engelska än jag trodde. Jag tyckte det gick ganska bra för mig, gjorde några snygga mål och sen gjorde jag väl lite mindre bra grejer, men jag är nöjd! Tror att en stor anledning till att jag typ inte var nervös och missnöjd med träningarna/matchen är för mitt projekt arbete, det är verkligen perfekta projektarbetet för mig. Jobbar ju med mental träning och har lärt mig sjukt mycket, tänker på ett helt nytt sätt typ!
En kul grej bara, eller ja nu i efterhand i alla fall. Det vart lite kaos för mig och mamma, som följde mig, när vi skulle med tåget. Hade haft matteprov på morgonen och stressat ihjäl mig och sen skulle vi åka på ica maxi och handla, sprang typ runt i affären. Men i alla fall, när vi kom tillbaka till tågstationen så skulle vi betala för parkeringsplats och så märker mamma att hon inte har sin plånbok, panik! Var typ en kvart till tåget gick. Så vi åker tillbaks till ica i en jävla fart om som tur är var plånboken där och vi kom till tågstationen när det typ var fem minuter tills tåget gick, lite stressade var vi kan jag ju säga! Men det gick bra till slut i alla fall!

Jag har gått upp halv sju både lördag och söndag och imorse så nu tänkte jag ta en powernap innan träningen på typ en timme för jag är helt slut, längtar till jullov men ändå inte. Vill inte att trean ska ta slut för jag trivs så bra med allt som är nu förutom allt plugg i skolan då men med vänner, fotbollen och allt sånt. När jag tar studenten kommer jag förmodligen flytta och typ inte träffa allt folk här längre, nej usch va jobbigt..

Ska försöka bli bättre på att uppdatera, en gång i månaden ska jag väl klara av i alla fall ;)

RSS 2.0