Jag är fan bra!

Lite tråkigt när man får samma mat i skolan som man tänkt äta när man kommer hem, tur att det jag gjorde hemma bliv 100 gånger godare. Den är veckan har jag varit jätteduktig på att laga mat, typ lagat sånt jag inte gjort förut. I tisdags gjorde jag fläskkotlett med champinjoner i någon stuvning (eller vad man säger) och potatis till det, supergott!! Idag lagade jag pasta med skinksås, helt okej det också. Börjar bli rätt duktig på att laga mat ju, haha ;)

Sen har jag varit duktig och fixat MVG i fotboll, CAD och Matte D och ett VG i engelska B. Cred till mig!!!

Men nu ska jag äta upp resten av maten och sen blire plugga lite, träna och ikväll bio (pirates of caribbean), puss hej!


FOTBOLL!

På väg hem från örnsköldsvik nu, fick låna carros dator så hinner skriva lite grann.
Igår blev det 1-1 mot Piteå, men idag var vi grymma så vi vann med 4-1 mot samma lag! Så jäkla kul var det att spela! Var ju lite svårt att spela på vanligt gräs men det fixade vi asbra. Jag fick också göra ett mål i första matchen det var skönt, känns som det var ett tag sen.
Nu har vi ungefär två timmar kvar tills vi är hemma i Borlänge och då vet jag en som ska sova i alla fall!

Fredag - fotboll i helgen

Det här har nog varit den tröttaste fredagen i mitt liv, somnade i skolan när jag väntade på Moa. Vi åkte hem till mig och la oss ute på gräsmattan och kollade lite film, somnade också då i typ 1 timme. Sen när moa åkt så sov jag ungefär en och en halv timme till i min säng. Skit trött, tror jag har lite feber kanske, men får hoppas det går över tills imorgon så jag kan följa till Örnsköldsvik. Vi möter ju Piteå imorgon och på söndag med F17 laget. Ska bli kul att få spela lite fotboll om jag orkar!

Dags att sova nu, väntar en lång bussresa imorgonbitti så godnatt med er :)

Kommer nog inte ha någon dator med mig så får skriva på söndag eller måndag hur det har gått!

Torsdag

Idag har jag haft min fjärde körlektion, bara sex kvar då förhoppningsvis. Går bättre och bättre i alla fall!

Igår så cyklade vi 4 mil med skolan så nu har man klarat av klassikern för andra året, bra jobbat av mig (och av Annika som jag cyklade med)! Trodde verkligen det skulle vara mycket jobbigare än det var, men hade nog lite dåliga minnen från året innan bara då jag fick så jävla ont i röven haha. Men cyklingen gick bra, har väl lite ont i rumpan nu efter bara, men ändå! 2,5 timme tror jag det tog för oss att komma runt, men då hann vi köpa lite glass på vägen också, hehe :)




Sötaste valpen!

Asså seriöst kan man bli sötare än våran valp eller? Sååååå jävla gullig! Tråkigt att jag aldrig hinner se den, den kommer väl vara vuxen snart.. På sista bilden verkar hon ha en lite fajt med våran andra hund haha, söta dom är! Inte jag som knäppt bilderna, det är evas (pappas "tjej" eller vad man säger) syster tror jag.





Träning

Training, stavas det så på engelska? Kändes som det var lite mycket i och n?

Men snart är det dags för träning, eller "tränings-träningsmatch" mot Korsnäs. Efter det blir det att tagga för soltorgsfest. Och imorgon väntar cykling 4 mil, kommer bli asuuuum, eller inte..

Btw, hade min tredje körlektion idag, det går framåt nu, dock känns det inte som det gick så bra, hehe.. Var så himla mycket att tänka på så jag inte hinner med, men det blir nog bättre, det måste bli bättre! haha

Dagens kluring; varför skriver man untz untz?
Jag är tydligen blåst, haha..


Vardag

Var ju till Umeå i helgen, en lite trip på ungefär 17 timmar. Åkte flyg upp till Umeå, jäkligt fort gick det, man hann knappt upp i luften innan det var dags att landa. Matchen slutade 1-1, surt var det eftersom vi hade haft 3 stolpträffar och 1 ribbträff och dom gjorde ett skitmål med 5 minuter kvar. Så lite mer tur kunde vi ju haft.. Fick sitta på bänken hela matchen men snart hoppas jag att jag får spela lite, är jävligt taggad på det i alla fall!


Cool känsla att vara så högt upp i luften, ovanför molnen liksom!

Här är Några bra låtar som jag taggar med inför match!
Pitbull - Bon Bon (We No Speak Americano Remix)
Pitbull ft. Ne-yo - Give Me Everything
Jessie J ft. B.o.B - Price Tag
Alexandra Stan - Mr. Saxobeat
Mohombi - Coconut tree
Lucenzo ft. Big Ali - Vem Dancar Kuduro
Lady Gaga - Judas
Basshunter ft. Big Brother - Fest i hela huset
Adele - Rolling in the Deep
Kate Perry ft. Kanye West - E.T
LMFAO - Party Rock Anthem

KLÄDER



Det här är lite av allt jag vill ha just nu! Allt är typ från h&m tror jag, förutom skorna. Sen hade det setat fint med en peace and love biljett och ett sommarjobb också och ännu mer färgglada kläder! Tror jag måste köpa mer kläder med lite färg, har typ bara svart och vitt i garderoben, tråkigt, haha..


PROJEKTARBETE

Någon som är påhittig och vill ge mig lite förslag på projektarbete för har ingen aning vad jag ska göra. Ni som har haft projektarbete vad har ni gjort?

Jag vill typ göra någonting, alltså ingen grej att sälja men typ hitta på nått kul eller nån utmaning. Typ som att träna inför nånting eller bestiga ett berg eller nåt liknade, förslag??? Eller så ska jag göra nått helt annat men jag vet inte vad, skit svårt att komma på någonting ju så kan typ ingen ge mig lite tips?

Det roliga är väl att jag bara kommer få typ 1 kommentar, eller ingen, haha..

Veckan

Tagit min första körlektion den här veckan (och också min andra) så är lite närmare körkortet nu i alla fall. Fått tre gröna prickar på teorin också. Vad har jag mer gjort den här veckan då? Tränat som vanligt, fotboll och gym, grymt kul! Nu vill jag bara bli bra i min hand så jag kan träna lite armar också ;) haha, stukade den ju för typ 4 veckor sen och har fortfarande ont, vettefan vad det är men kanske är för att varje gång jag får en smäll eller ramlar på den (ja varje gång jag ramlar så ramlar jag på den jävla handen..) så kanske det går upp igen.

Idag hade vi en tidig träning, klockan 9, och efter det lite snack inför matchen imorgon. Vi åker till Umeå imorgon, blir flyg från Arlanda. Flyget tar typ bara en timme men tar väl ett tag och åka dit så vi har samling vid 6, väldigt pepp på det, haha. Men man kan ju sova hela resan så det blir nog bra.

Nu har jag ätit lite och snackat i telefon med en saknad Jossan. Får se vad som händer senare idag, nooo plans..

Tjooo hej!

Dalen

Hejsan, nu är jag hemma i Älvdalen en snabbis men åker tillbaka i morgon igen. Har nyss ätit grillat för första gången i år, asgotttt! Fan va hungrig jag var efter att typ bara ätit frukost idag.

Matchen gick bra, vi vann alltså, nice! 3-1 blev det och vi hade några riktiga flytmål haha, men såna räknas också. På det första målen skulle typ målvakten rensa undan bollen och sköt rakt på en av våra spelare i ryggen så den studsa in i mål, haha. Ett av de andra målen som "vi" gjorde var ett självmål, haha. Men härligt med en vinst i alla fall!

Nu ska jag nog lägga mig strax är så jävla trött, godnatt! :)

KIK-Sunnanå

Match klockan 11 mot Sunnanå, bara att köra!!


Sundsvall-KIK

Fick göra mitt första inhopp i Norrettan idag. Det var helt felfritt, men det beror nog på att jag bara hann spela någon minut, haha. Matchen slutade 1-1, en mycket skönare 1-1 seger än den förra helgen i alla fall. Och än är vi obesegrade, härligt!

Vi åt middag på scandic i Sundsvall efter matchen, det var visst på samma hotell som vi sov på för 2,5 år sen när vi var där på hockeycup, lite roligt faktiskt. Man kom ju ihåg lite roliga minnen därifrån då, haha!

Men just nu känner jag mig lite deppig, känns så ensamt att man inte har någon att komma hem till när man kommer hem utan att man är helt ensam. Tur att klockan är mycket så att det ändå är dags att sova snart, men känns som jag kommer ligga vaken ett tag.. Imorgon är det match igen och då får jag nog lite mer speltid, F17-laget möter Sunnanå, taggad för vinst nu!!

Godnatt med er! :)

Fredag

Nyss kommit hem från träningen. Vill vara hemma hos mamma nu och få riktigt fredagsmat och äta så mycket så man mår illa, haha, tacos skulle ju vara så jävla gott just nu! Men jag ska stanna kvar i Borlänge hela helgen, tror jag, match mot Sundsvall imorgon och på söndag blir det troligtvis och förhoppningsvis match mot Sunnanå med F17! Då får jag hoppas mamma vill komma ner och kolla, för då blir jag skitglad :)

Fått grön prick på fas A och B på körkortet nu också. Sen ska jag ha min första körlektion på tisdag och min andra på torsdag, nervöst. Men känner mig duktig som tar tag i det är, jag är ju grym!

Pusshej :)

Klippt mig!

Nu har jag äntligen klippt mig! Så skönt att få bort det slitna även fast det är ganska mycket kvar men ville ju inte klippa av halva håret precis, haha.. Frisören frågade om jag brukade använda inpackning, jag ba: nej, hon: det borde du göra. Sen frågade hon om jag brukade använda värmeskydd när jag plattade, jag sa nej, hon ba: det borde du göra. Haha, så köpte med mig en inpackning och värmeskydd också, och det kan nog som sagt behövas! Fick två små inpackningar på köpet också ;)

Sist jag klippte mig var ju typ i februari förra året, undra hur länge jag ska vänta den här gången då?


Mitt påsklov

Okej, eftersom jag inte skrivit så mycket under påsklovet lägger jag istället upp lite bilder så får ni se lite av vad jag gjort!
























SERIEPREMIÄR F17!



Laddar upp för match med fetaste frukosten. 2 timmar kvar till avspark mot Hammarby. Seriepremiär i flickallsvenskan idag och fy fan va taggad jag är! Men nu känner jag att jag börjar bli lite nervös, men så ska det vara. NU KÖR VI TJEJER!

RSS 2.0