Västerås imorgon!

Imorgon klockan 10 går bussen till Västerås, 16 tjejer och 16 killar som spelar för Dalarna kommer sitta på den där bussen imorgon. Tjejerna och killarnas dalalag. Jag kan nog lova att nästan alla av oss är riktigt taggade. Det är nu det gäller Dalarna, nu ska vi visa dom att även fast Dalarna är litet är vi bra på fotboll! Jag hoppas på en rolig helg, och att det slutar med att vi står som segrare för helgen och får fortsätta möta andra lag.
KÖTTA!!

Blir ett inlägg sen när jag kommer hem, hoppas även jag får med mig lite bilder.

kläder

Lite av det jag köpte i Mora igår..

Superskön grå tröja - Cubus
Mössa - Cubus


Svart dunjacka - Cubus


Brukar nästan aldrig handla på cubus.. Innan vi kom till Mora sa jag tillochmed det till Mamma, men man kan jau ha fel ;)


städ-dag

Fastnade i min blogg och började läsa min gamla inlägg. Tycker det är så kul när man har en blogg så man har skrivit ner allt man gjort och så kan man läsa det sen och skratta åt allt :)

Men det var inte det jag skulle göra idag, idag har jag bestämt mig för att städa hela lägenheten, tur att den inte är så stor.. Känns inte så härligt när det fastnar skräp under fötterna vart man än går så nu ska jag dammsuga. Ska bädda rent i sängen också så jag kan sova riktigt gott tills imorgon, ne nu måste jag börja.
Visst är jag duktig? ;)

oj klockan är ju mycket

Fan va tiden rinner iväg när man sitter vid datan, nu blire nog sängen och sova en lång sömn :) Godnatt allihopa :)

onsdag kväll

Träningen gick väl rätt så bra. Duger för att man inte har tränat så mycket på ett par veckor, typ tre pass blir det nu och dom i två passen i skolan räknar jag knappt.. hehe. Jag vill spela match, så jävla spelsugen. Mina ben vill bara springa!

Nu har jag duschat och sen har jag suttit här, blir nog sängen tidigt ikväll. Kanske se om det går någon film på tv:n innan jag ska sova. Dagen imorgon är helt oplanerad, om det inte hade kostat 400 kronor tur och retur till Örebro hade jag lätt hälsat på älskling. Men men, allt är inte gratis. Tror kanske det blir kupolen en sväng och titta lite, får se hur snål jag är ;) Längtar tills på fredag, det ska bli så jävla kul! Äntligen tillhör man det som är själva dalalaget, man är en av dom 16 som ska spela för dalarna. Nu jävlar!! :)

Gör ont varje gång när jag tänker på att du alltid tar oss i andra hand..

shopping i mora

Sitter på tåget på väg till Borlänge nu eftersom jag har träning klockan sex. Blev Mora ett par timmar tillsammans med Mamma, Amanda och Jonna och shoppa lite. Så nu har jag en svart dunjacka, skor, svart mössa, pannband och super skön tröja. Klarar nog vintern nu i alla fall ;) Tack Mamma <3

Just ja, har äntligen fixat id-kort nu också som jag skulle gjort för ett och ett halvt år sen. Visst är man duktig :)

Imorgon vet jag fan inte vad jag ska göra i Borlänge, någon som vill hitta på nå? :)

newbody

Nyss duschat efter en timmes fotboll, som tur var kom mamma, amanda och jonna förbi så då kunde amanda träna lite med mig. Nu sitter jag och funderar på om jag ska åka till borlänge redan imorgon för att träna, tror nog de blir så :)

Fick en ny sport-bh från newbody med mamma här om dagen. Jätte skön var den, new body är verkligen super bra märke tycker jag. Tycker om deras trosor och strumpor också, och det är rätt billigt också för att vara ett sånt bra märke. 6 par trosor tror jag kostar 200 kronor, som ett par björn borg ;)



Jag och amanda sitter här och nördar med varsin bärbar data, hon spelare farmville och jag happy aquarium. Kan ju bara säga nördar ;)

god morgon, nu blire träning

Hejsan, vaknade vid 11 i morse efter en helt sjuk dröm. Nu har jag ätit frukost och nördat happy aquarium på facebook, fan att jag började alltså.. hehe, beroendeframkallande med andra ord. Nu tror jag att jag ska byta om och cykla till hedvallen och träna lite, längtar till helgen!!

Gratis bio


Riktigt bra sida där du enkelt kan samla in poäng och få presentkort på t.ex h&m, gina tricot, jc, bik bok, cubus, stadium, mq med mera.. Alla butiker hittar du HÄR. Du kan också så klart få biobiljetter. Poäng kan man bland annat få genom att besöka hemsidor, tävla, handla på affärer, spela spel, blogga, värva vänner och vara aktiv vilker betyder att varje gång du loggar in, skriver gästboksinlägg eller får en ny vän så får du poäng. En väldigt lätt sida att få poäng på alltså! Om du vill bli medlem klickar du HÄR eller på någon av bilderna. Ett väldigt bra tidsfördriv eller bara en sida du kan gå in på några minuter för att få poäng.


måndag kväll

Hatar dessa dagar när man känner sig allmänt deppig. Det känns som man har massa inom sig som bara vill ut men ändå vet man inte vad som är felet. Om jag blir rastlös så kan jag känna så här, typ ångest blandat med saknad och ja bara allmänt deppig är jag. Idag tror jag nog det beror på att glenn har åkt till örebro, hatar när han ska åka även fast det är som en vanlig vecka när jag ska till skolan och vi inte träffas.. Men det känns på nå sätt jobbigare när han ska så långt bort och så är det ju trots allt lov, då vill jag ju vara med han. Har ingen aning om vad jag ska göra till veckan, känns som alla kompisar härifrån bara försvinner. Jossan kommer hem till helgen, saknat dig som fan gumman. Men det blir nog inte att vi träffas nå till helgen i alla fall, för det verkar inte som jag tar mig hem på lördag kväll..

Idag har jag varit på allmänheten med älskling, och massa andra som var där. Kul kul, så jävla längesen jag åkte skridskor ju och fan vad jag saknar all underbar tid i den ishallen. Verkligen bäst har det varit, alla dagar i ishallen och alla pan pizzor och allt.. Mina barn ska fan spela hockey! Och kanske fotboll också då ;)

På onsdag blir det nog Mora med mamma och amanda innan jag åker ner till Borlänge igen, tips-elit träning och på fredag morgon bär det av till Västerås och spela fotboll, härligt! Fotboll är verkligen det bästa, och fotbollen är aldrig något som kommer svika mig. Det är bara jag som kan bestämma hur det ska bli, allt beror på mig. Ville ut i dag vid 5 och spela men fick inte för mamma, för det var redan mörkt ute. Men imorgon tror jag jag tar cykeln till fotbollsplan i åsen och tränar lite. Gäller att träna nu tills helgen och då jävlar tjejer!


helgen

Blir inte så mycket att jag sitter vid datan på helgen som ni märker :) men tänkte ta och skriva ett inlägg idag i alla fall.

I fredags kom jag hem till Mamma, gav henne en present eftersom hon har fyllt år. Sen kom farmor och åt tacos med oss, sen blev det att stressa iväg och åka med åtta bussen hem till älskling. Vi gick ut och gick lite sen vart det väl nästan och sova direkt, eftersom han skulle upp klockan 6 på lördagen. Jag stannade kvar där och sov till typ elva, sen fick jag skjuts med mammas moster hme till åsen. Åt frukost, for ut och sprang, duschade sen blev det att ta moppen ner till byn. Kollade hockey med Opel, Amanda, Ida, Nea, Lina och alla som var där. Älvdalen mötte Leksand, tror dom förlora med 6-3. Sen blev det att gå och hyra film, twilight (stavas?). Blev pizza till middag tillsammans med Knuts och Opel, älskling ville inte följa för han orkade inte gå hem, slappis.. ;) Aja, gick i alla fall till han sen och möta mig orkade han i alla fall göra. Vi kollade twilight den var bra, för utom slutet som jag inte fatta så mycket av x) Låg och pratade ett tag innan vi somna, han skulle upp tidigt idag igen. Klockan 7, jag stannade kvar och for hem vid 12. Har bara tagit det lugnt idag, snart ska jag äta och sen blir det att åka ner till byn igen kolla glenns match tror jag och sen tare lungt och bara mysa, för imorgon åker han till Örebro :( Och så kommer han hem på fredag men då är jag i Västerås med Dalalaget! Hopppas att det kommer bli kul, är bara så jävla glad att jag kom med. Är det här jag har velat hela tiden!

Har märkt att jag knappt aldrig är hemma på helgerna, har faktist inte sovit i min säng hos mamma eller pappa en ända gång sen jag flyttade till Borlänge. Och det har gått 2 månader, helt sjukt.. Men blir nog första gången på lovet nu eftersom jag inte kan vara med älskling.

Nu ska jag äta och det är så jävla skönt att det är höstlov, annars hade jag suttit på bussen/tåget till Borlänge just nu. Hare bra! :)

jacka

Hittade en ny jacka jag vill ha.. En everest.  Suger att alla storlekar är slut bara, hoppas dom får in lite fler :)
Ja, jag veta att typ alla har såna jackor eller röda med päls.. Men det finns ju fan inget annat ;)


snart lov

Har nyss smällt i mig en halv kladdkaka, lika bra att äta upp den så den inte blir gammal ju ;)

Imorgon är det fredag och det betyder att vi får lov, fan va underbart skönt det ska bli! Längtar verkligen till att få sova ut, det ända som suger med lovet är att jag inte kommer träffa älskling så mycket och så har jag kanske bara en fotbollsträning. Så blir att  ut och springa oc träna lite själv, är så sjukt nyfiken på vilka som kommer med på cup kommunal. Det har inte kommit ut än och de sa att det skulle vara ute på tisdag kanske..

Nu ska jag skriva lite engelska uppsats (som tur var fick vi flytta den till efter lovet istället för imorgon) och sen ska jag gå och hämta min tvätt i tvättstugan och packa tills imorgon. Hare bra!

onsdag

2 träningar idag också. Nu måste jag plugga, men kan inte riktigt koncentrera mig. Är någon som är och rycker i mitt handtag och det är fett läskigt, speciellt när man är helt själv..

Hare bra och hoppas jag kan sova ikväll!

skol-dm guld!

Snabbt inlägg nu bara..

Idag spelade vi alltså skol-dm final mot Leksand. Och man kan säga att vi ägde den matchen, utan att skryta, för resultatet bliv faktiskt 9-0 till Soltorg (min skola). Blev nästan besvikna att det inte blev tvåsiffrigt haha. Räknade verkligen inte med det resultatet och när man kom ut på sportfältet var man inte så pepp. Hela gräsplan var full med frost och det var kallt och man var förkyld.. Men vårat lag kämpade riktigt bra, och kul var det också.
GULDMEDALJ!


Sen var det hem och laga mat, sova middag och sen träna med a-laget (no comments..) nu sitter jag här och försöker göra läxor.

Hoppas ni har kul på soltorgsfesten ni som är där :)

Oj, jävlar vad rädd jag vart nu.. Shit! Fan vad jag skakar. Knackade precis på dörren och börja fundera om det var på min dörr. Sen bara öppnar en gammal gubbe och tittar in och jag sitter i bara t-shirt och trosor, eftersom jag duschade precis. Fan va jag röck till. Han ba: eeh din dörr är öppen. Jag ba: okej men stäng. Sen sprang jag dit och låste. Haha..

Måndag

Har haft en riktigt rolig dag idag, började redan imorse i gymmet. Haha, jag skulle ju ta 40 kg i bänkpress inga kommentarer om hur det gick. Och inte fick man någon hjälp heller när man skulle upp med stången igen, så ja, haha. Rätt slapp skoldag. Fick veta att dom skulle börja renovera skolan nästa år, just nu är den så ful och gammal.

Efter skolan blev de hem i tjugo minuter innan jag drog till kupolen med julia, riktigt roligt hade vi. Jag köpte inte så mycket, gick mest och prövade kläder med julia. Tror jag hittade en vinterjacka jag vill ha nu också, men alla storlekar är ju slut.. Det roligaste idag var när vi skulle ta ut pengar och sa på tal så att bankomaten pratade, och när den började prata fan va högt det lät. Haha sjukt kul. Tur att det finns kameror så man kan komma ihåg allt kul ;) Tack för en bra dag alla! :)

Imorgon blir det skol-dm final och på kvällen blir det förhoppningsvis träning med a-laget. På onsdag blir det också två träningar, hoppas jag kan hålla mig frisk. Och nu håller jag tummarna för att man blir uttagen i dalalaget!! Det enda jag tänker på nu typ, fan va nervös man är..

Kupolen

Blir kupolen en sväng med julia, längesen jag såg dig sist.. Hoppas på donken och sen kolla runt lite, måste skynda mig nu.. Hörs sen! :)


Grattis :)

Grattis till Mamma som fyller år idag! Älskar dig <3

dalalagsläger i helgen

Lägret var riktigt roligt, 2 träningar i igår och match idag. Sen gick vi uppför en trapp med 377 trappsteg (vi räknade), ni vet vid hoppbackarna vid lugnet? Hela vägen upp där två gånger. Riktigt bra träning det ;) Kvällen var riktigt roligt och trött, då brukar allt vara kul ;) Körde en lek som var helt störd, jag var arne sen fanns väl tarzan, elvisp, murre mört och lennart haha ja ni hör ju hur sjukt det låter? ;)

Gick upp vid kvart över 8 imorse, vid 10 åkte vi till Sandviken och spelade mot Gestrikland. Vi vann med 4-3, härligt härligt. Nu är bara att vänta några dagar för att få reda på vilka som kommer med till cup kommunal (tunering mot de andra distrikten) om två veckor. Fan, jag vill verkligen veta nu!

Kom hem för en timme sen, ska plugga lite nu. Sen ska jag nog sova för fan va trött jag är, blir alltid trött på såna där läger :)

Här kommer lite bilder, mobilkamera tyvärr...
(Typ bara från lugnetbacken, hehe)



Upp där skulle vi..


På väg upp..


Linnea


Nicole




Utsikten på dagen..


Och på kvällen...



idol

Nu ska jag lägga mig i sängen occh kika på idol, michael jackson tema ikväll. Sen ska jag äta kladdkaka gott gott :)

Blir inget bloggande nu i helgen, på söndag kanske jag skriver om jag orkar :) Ha en bra helg allihop!

nu äre fredagsmys..

Det var ju riktigt roligt att hela inlägget raderades nyss..
Slutade en timme tidigare idag i alla fall, halv 3, skönt de! Stannar här i borlänge i natt eftersom jag ska till Falun på dalaläger hela helgen. Snart ska jag cykla och handla, men det känns inte så lockande, "sitter hellre här och luktar blommorna" eller nördar mig i datan kanske ;) Dalalag hela helgen då, på söndag blir det att åka ner till Sandviken för att möta Gästrikland, kul kul. Ikväll ska jag kolla idol och sen packa.. Inte så mycket mer att säga just nu :) Vad ska ni göra i helgen? :)

skolan

Sitter i skolan och har haft engelska.. Nu väntar jag på att franskan ska börja så vi får se klart filmen, haha, så jävla sjuk film. Killen i filmen är typ på alla tjejer han ser. I början av filmen fyllde han år och så skulle dom fira han. Så när han kom in i huset hade dom släckt och alla hade gömt sig, så han trodde ingen var hemma. Sen ringde det till han och det var en tjej han typ höll på med. Så sa han att han älskade henne och skulle kyssa henne överallt och massa.. Och alla lyssnade, snacka om pinsamt!! Haha, ne nu måste jag dra.. Nicole väntar på mig :) Hejdå!!

läskig källare

Har precis kommit tillbaks efter att ha hämtat tvätten som var klar. Riktigt läskig källare måste jag säga att det är att gå ner och tvätta i. För det första ska man gå nerför en trapp, och där var det ju helt svart nu på kvällen så snubblade så klart. När man kommer in ska man gå igenom typ massa förråd, värsta gammalt och äckligt och så måste man ju hitta alla lysknappar också. När man äntligen kommer in i tvättstugan så kan ingen annan komma in i alla fall och typ döda mig eller vad? x) Tror jag har sett lite för mycket skräckisar och thrillers, typ som att man hör någon öpnna dörren så kommer dom bakifrån och tar i en, usch! Hehe, sen var det väl bara att gå ut och släcka överallt.. Såg typ ingenting när jag skulle gå tillbaks till lägenheten, men det gick bra i alla fall och nu sitter jag här :)

Ska äta lite nu sen blire sängen, imorgon blire också lite sovmorgon. Kan behövas! :)

torsdag

Hej hej, rätt lugn dag idag faktiskt. Biologiprovet gick bra (kändes så iaf), sen har vi börjat med en uppsats på engelskan ska skriva om när jag åkte till örebro i somras och åkte tåg för första gången, helt själv faktsikt, haha. Sen hade vi matte, rätt skönt att bara sätta på musik och sitta och räkna, rätt kul också. I alla fall när det går bra ;) Efter lovet ska vi ha novellskrivning också så har börjat träna på det, tycker det är så jävla svårt att veta vad man ska skriva..

Visst äre typiskt på bussen att man sätter sig närmast fönstret och så lägger man väskan på andra platsen (jag gör även det själv), gör man det för att man inte vill sitta bredvid någon eller? Jag vet faktiskt inte varför jag gör det, orkar inte ha väskan någon annanstans.. Men sen när man själv ska kliva på bussen och den är proppfull så stör jag mig alltid på att folk har sina väskor kvar på platsen tills man frågar om man kan sitta där. Så jävla typikst ju, även fast jag själv gör det. Undra om vi i är lite rädda för att vara närgångna? ;)

Jag idag..
Har en känsla av att jag måste förnya min garderob lite :)


Har bokat tvätttid klockan sex så då blire att tvätta, sen ska jag bara ta det lungt resten av kvällen och lägga mig tidigt.. Så har jag tänkt hela veckan nu men har ändå inte kommit i säng förrän 10, halv 11. Men idag då jävlar ;)

Euro shopper, inte bästa tvättmedlet kanske, men det billigaste ;)


toast och plugg

Nu har jag precis gjort toast, gott gott! Ska äta upp dom innan jag slår ner huvudet i biologiboken och fortsätter plugga tills provet imorgon. Träning var rätt så kul även fast vi var bara 4 stycken, rätt mycket teknik vart det, behövs! Vi hörs imorgon :)



Var visst vm-kval på tv också så nu kommer jag nog bara halvt plugga och halvt kolla fotboll, fattar inte att Sverige kanske inte kommer till vm, så dåliga har dom inte varit på länge..

Onsdag

Nu har jag nyss ätit kyckling och ris, gott gott :) Har kollat runt och läst lite bloggar, nu måste jag nog plugga lite till biologi provet imorgon innan jag ska på tips-elit träning. Dalaläger i helgen också, riktigt roligt, och så skol dm final på måndag morgon.. Känns riktigt lockande efter 2 träningar och en match i helgen, men det är väl som det är. Kul att spela iaf :)

Just nu sitter jag och funderar på vad man ska köpa till sin mamma i present, nå förslag? :)

Ville bara tillägga...
nv1a
Made by: Hanna och nicole ;)

bara tisdag...

Sitter och pluggar på biologi provet som vi har på torsdag, så jävla mycket. Tur att det är den enda läxan den här veckan i alla fall. Idag när jag kom hem bytte jag om och for upp till mellsta och sprang intervaller. Fy fan va drygt säger jag bara! Men lär väl ge resultat om man springer lite mer :) Har inte så mycket mer att skriva, imorgon är det i alla fall fotbollsträning gånger två, fett kul. I love it!

Det märks verkligen att det börjar bli vinter och mörkt, men nu längtar jag faktiskt lite. Fan va mysigt med jul alltså, bara jag har köpt en vinterjacka och skor så kan det bli vinter när som helst. För då kommer ju sommaren snart också ;)

Ena bilden tagen klockan halv 6 och andra klockan 7 idag, lite skillnad?
 

 

god natt

Idag har jag bara tagit det lugnt.. Fotboll i morse i skolan, skit kul träning var det idag. Sen gick de andra lektionerna rätt snabbt, kom hem vid halv 4, cyklade och handlade lite sen for jag hem och inte gjort så mycket.. Jo jag har i alla fall varit ner i tvättstugan och kolla, måste boka tvättid. För när jag åkte hem i fredags tänkte jaj vad jag packade med mig hem och det var typ bara tvätt så ska börja tvätta här nu istället, smart va? ;) Så idag har jag handlat tvättmedel, haha :)

Nu ska jag bara äta lite och sen kollar jag lite på hollywood fruarna sen blire sängen :)

Godnatt /Hanna

Cha cha ;)

Igår kom jag hem från borlänge.. Jag, mamma och amanda beställde pizza gott gott :) Sen blev det att ta bussen till byn hem till älskling, kollade på idol och sen gick vi och la oss. Han skulle ju upp klockan åtta och fara på hockey till västerås, så jag stannade där och sov till typ halv tolv, sover så jävla länge där. Sen åkte jag hem till åsen och bara varit här hemma nu med mamma och amanda, längesen man träffa dom. 3 veckor sen jag träffa min syrra, så länge har vi aldrig varit ifrån varann ända sen hon föddes. Helt sjukt ju.. Och min andra syrra Jonna är i Afrika nu, hade gärna bytt med hon så jävla kallt här hemma..

Ikväll blire nog att träffa Amanda, Ida och Lina längesen man såg er! Blir nog att kika på körslaget även fast jag gärna hade kollat fotboll, men hellre träffar jag mina vänner så då blire nog körslaget. Hejar på team stefan ikväll! :)

/hanna


promenad

Har precis varit ute och gått lite, gick typ i 25 minuter. Har ingen aning om hur långt det kan vara, 3 km kanske :) Nu ska jag duscha en varm dusch, packa tills imorgon och sen plugga lite innan jag går och lägger mig. Åker hem till dalen imorgon, ska bli så skönt! Funderar på vad jag ska göra imorgon, vara med älskling om vi hinner. Är faktsikt rätt skönt att inte ha någon fotboll på helgen när man kommer hem utan man kan bara ta de lungt. Fast visst fan saknar jag fotboll, längtar reda till våren då serien börjar. Någon som vill kolla fotboll med mig på lördag? :) Annars får jag hoppas på att älskling har kommit hem från Västerås så vi kan titta tillsammans.

Nej, nu ska jag ta en dusch innan klockan blir för mycket. Är så jävla slut och inte vet jag varför heller, skönt med sovmorgon till halv 10 i alla fall, även fast resten av klassen har sovmorgon till halv 1. Igen..


11 månader, 11 underbara månader

Har varit tillsammas 11 månader med älskling nu, fan va fort tiden går alltså! Dom är 11 månaderna har det verkligen hänt så mycket som jag har fått uppleva med dig som jag aldrig trodde skulle hända. Innan vi blev tillsammans så längtade jag verkligen efter någon man kunde mysa och prata om allt med, sen vi blev tillsammas har jag fått det. Du är fan underbar och jag kan inte tänka mig hur det skulle vara utan dig. Älskar dig så jävla mycket Glenn Möller<3

- det gäller inte att hitta någon man kan leva med utan att hitta någon man inte kan leva utan..


Fattar inte hur det kan finnas så lite bilder på oss tillsammans xD
/hanna


handlat

Har precis varit och handlat lite och som vanligt följer det alltid med en chokladkaka hem, ni vet dom här billiga för 5 kronor.. Så det räcker nog för mig att handla en gång i veckan ;) Nu ska jag laga lite mat, de blir soppa idag. Snabbt och enkelt, eftersom jag är så lat.

Förresten, vem ska kolla på sverige-danmark på lördag? :) Em-kval eller vad det nu är.. Jag vill gärna ha sällskap, kommentera! :)

MUMS! ;)

/hanna

desperate housewives

Alla snackar om att desperate housewives har börjat, jag har ingen aning om var det är,haha.. Har aldrig sett programmet, är jag efter eller? Det sägs ju att jag har är rätt smart i skolan men inte utanför, ett exempel på att det stämmer kanske? ;) Ugly betty börjar ju också och det har jag fan inte heller sett, och så äre lost också och det har jag typ sett en gång.. Så inne i tvserier är jag :) Fast har inte tid att börja fastna för nå serier för hinner ändå inte kolla på dom, det ända programmet jag kollar på är typ idol :)

seg onsdag

Orkar egentligen inte skriva ett inlägg, det var jobbigt att bara lyfta händer upp på tangentbordet och då äre allvarligt x)

Blev inget inlägg igår eftersom jag kom hem typ 7 och så fick jag lov att plugga, duscha ut och gå och så sova. Så pratade jag med underbara jossan i 1 och en halv timme, saknar dig. Det var verkligen längesen jag pratade med dig märkte jag igår.. Aja igår hade vi i alla fall skol dm match i fotboll och det gick riktigt bra om man tänker  på vilket lag vi hade. När vi hade samling halv 1 var vi 9 spelare och vi skulle egentligen vara minst 12, helst 14 spelare. Så vi började försöka samla ihop folk så när matchen sen började var vi plötsligt 13 spelare, och Annika som aldrig spelat fotboll i något lag förr var också med. När det hade gått 90 minuter av matchen stod det 2-2, och eftersom det vart oavgjort betydde ju det bara en sak - straffar. Och jag var en av dom som skulle lägga, jag blir alltid fett nervös när det gäller straffar. Som tur var satt alla i vårat lag straffarna och en i Falun missade, så vi vann matchen och är nu i final. Efter en match, haha..
    Träffade Amanda i falun också, längesen man såg dig <3

Idag har det varit en vanlig chill onsdag, och ingen träning idag så blir (ja gissa vad jag ska göra? hmm?) plugga, sitta här och sova. Snart fredag, varje dag som går blir bara bättre och bättre eftersom det är närmare och närmare fredag, vilket betyder träffa älskling! :)

Idag hände det en lite olycka när vi skulle gå till maten för att äta för andra gången. Lisa råkade välta ner än stor blomkruka med såna där kulor i.. Gissa om vi fick mycket uppmärksamhet? Ja det fick vi. Så jag och Lisa fick väl sopa upp det där sen och det blev super fint, typ ;)

 

/Hanna :)


persiennen

Nu ska jag nog gå och lägga mig, ska väl upp vid 7 imorgon så.. Och sen har jag skolfotboll klockan 3, hoppas på vinst! :) Men måste bara berätta dagens fulaste grej jag gjorde.
    Jag har länge suttit och stört mig på att min persienn inte går ända ner och täcker hela fönstret. Den har alltså fastnat en bit upp, och man ser hur bra som helst in till mitt rum om det är tänt här inne. Jag tänkte att jag skulle försöka fixa till det där då så jag började ställa mig och dra persiennen upp och ner för jag hoppas att den skulle lossna och åka ner, men nej.. Så jag står där ett tag och skruvar och drar i persiennen och så ser jag någon som ska gå och slänga soporna som börjar kolla upp mot mitt fönster, och där står jag och drar och ser allmänt dum ut. Så precis innan hon går in i soprummet kollar hon upp mot mig (jag står fortfarande och drar upp och ner) och precis när hon kommer ut kollar hon mot mig (nu stod jag där och flinade också).. Så jag vrider igen persiennen så hon inte ser mig, sen öpnnar jag försiktigt och kikar ut men då hade hon visst försvunnit, haha. Efter det kollar jag runt för att se om någon annan står och glor på mig, men jag såg ingen i alla fall, men dom kanske såg mig efter som man ser så bra in, haha, men shit the same :) Aja, när jag satt mig vid datan igen så var inte persiennen ett dugg bättre iaf, så då gjorde man allt i onödan då :D

godnatt /hanna

höst

Shit man märker verkligen att det är höst, när jag kom hem från skolan vid 4 var det ljust ute och nu när man kollar ut genom fönstret är det ju helt svart.. På bara några timmar, helt sjukt. Sen är det ju så jävla kallt också, måste nog köpa mig en vinterjacka snart eftersom jag inte har någon.. Alla mina har ju blivit för små, jag vet inte riktigt vad man ska ha för jacka, förslag? :)

Funderar på en sån där lite lång röd eller svart med päls, men vet inte..

Men nu måste jag nog laga mat innan klockan blir ännu mer, och så ska jag tjata på älskling att han ska komma ner på ondag :D


Måndag

Nu har jag gjort klart min redovisning (som jag inte ens ska redovisa) och gjort ett bildspel, jag är nästan klar med min biologirapport och så diskade jag precis.. Så nu tycker jag att jag förtjänar att få sitta vid datan ett tag utan att plugga, innan jag ska laga mat och göra klart hela biologirapporten..

Lugn skoldag idag, fotboll imorse sen gled de flest lektioner förbi.. Skönt med datakunskap sista lektionen, rätt chill faktiskt. När jag kom hem så.. ja ni vet nog vad jag gjorde, annars kan ni ju läsa däruppe igen? :) Rätt tråkigt att kvarnsveden inte har någon fotbollsträning idag, och inget på onsdag heller. Förresten undrar när man ska byta klubb då? För det är nog det jag ska göra, har inget och göra i Älvdalen tror jag, för vet ju inte ens om de har ett lag och så blire ju femman nästa år. Nej, jag vill spela i klubben där man kan utvecklas mer och där det finns chans att spela i högre divisioner. Det är ju det som kul. Och laget jag tränar med är inget att klaga på, riktigt roligt är de och alla är skitglada brudar! :D

Dagens kläder.. Tror inte jag gick utan smink nästan en enda dag på högstadiet, hade typ iaf mascara jämt. Kanske någon enstaka dag då man var helt utan. Men idag så gick jag upp 20 minuter innan jag skulle åka så packa aldrig i nå smink eller nå, så ja fick bli första dagen på gymnasiet utan smink då, rätt skönt faktiskt. Orkar typ inte bry mig nå, har ju ändå min älskling hemma i dalen :)


godnatt

Skola imorgon så kan inte sitta här hela kvällen.. Fotboll imorgon klockan åtta, kul, hoppas bara det blir lite andra övningar. Brukar för det mesta vara samma passningsövning i 40 minuter sen lite skott, men det är väl bra träning det också. Men lite variation är ju också kul, hehe :)

Tänk att allt kan gå från toppen till botten på bara en liten stund, helt sjukt!

Godnatt allihop! :)
Och godnattpussar till älskling, älskar dig! <3


/hanna

hemma

Vart en rätt lugn kväll igår, alla var så jävla trötta. Först blev det att laga tacos, och efter det satt vi oss bara framför tv:n Kikade på körslaget (team Stefan fick ju flest röster!), sen kollade vi lite film på tvn också. Vi halv elva så tror jag Annika och Moa for hem, dom var hur trötta som helst. Efter de blev det en omgång banka bäver för att vi skulle bli lite pigga, det hjälpte faktiskt rätt bra ;) Några skrattanfall vart det ju så man piggna till. Gick och la oss vid halv ett, riktigt trött var man då.. Vet inte varför heller, hmm? Vaknade i alla fall vi 10 sen blev det frukost, datan och kolla idol repris. Jag och Sara tog väl bussen hem vid tjugo i 2, helt sjukt att det tar 40 minuter att åka en sträcka som tar 10 minuter med bil.. Först gick vi från Lisa vid halv 2, kom till stan 2. Tog bussen från stan 2 och var här hemma 20 över 2, shit va segt det är att åka buss i alla fall.

Nu har jag suttit här vid datan och haft idol på på tvn, härligt att bara haft en lugn helg.. Men saknar älskling, har inte sett han på en vecka nu och blir en vecka till, tråk. Så saknar jag också alla vänner från dalen, längesen man såg er<3

Vet inte riktigt vilka bilder jag får lägga in så gör dom lite små så de inte syns så mycket ;)

Sara, Moa och Annika lagar mat.
Jag och Lisa hade de rätt chill ;)



Annika och Moa


Sara och Lisa


Annika och Moa


/hanna

tjejkväll

Nu ska jag snart med bussen till stan, sen tar jag och Annika bussen till skräddarbacken och hoppas på att vi hittar hem till Lisa. Blir att laga tacos, sen kanske kolla film eller nå. Hoppas på en toppen kväll, jag är happy! :)

Lite outfit lista då ;)
Jeans - vero moda
Linne - åhléns
Kofta - gina tricot
 

Hoppas ni har en bra kväll och hejar på älvdalen i körslaget ;)
/Hanna

biologi

Sitter och skriver labrapport, fast blir inte så mycket gjort precis, några rader på en timme.. Kommer in på andra sidor hela tiden som är mycke intressantare, och så sitter jag och äter godis också. Tror nog det är dags för mig att klä på mig och borsta tänderna, klockan är ju trots allt ett. Ikväll blir det tacos med tjejerna och kolla film, tar kamerna med mig så hoppa det blir några bilder i alla fall.

Någon som ska till Rättviksmarknad imorgon? :)

frukost

Vakna vid halv tio idag, fattar inte varför jag inte kan sova länge. Låg kvar i säng någon timme och kollade på tv, skönt att bara ta de lungt. Gick upp vid 11 och åt lite god frukost, mums mums. Älskar verkligen vaniljyoghurt och start müsli, så gott! :) Till det blev det jucie, och så rostade mackor med marmelad.. Min och Amandas favorit under vintern för två år sen, åt upp ett helt paket med rostade mackor, haha, ändå vart man inte mätt :)

 
 


Ny design!

Vad tycker ni? :)

TACK JULIA, love u! <3

Tove i idol

Vem tycker ni ska gå vidare till fredagsfinalerna? :)
Btw, lyssna på låten!


idol

Paus i idol så passar på att skriva, vet inte riktigt vem jag håller på men erik och tove är verkligen bra. Nu står tv:n på hylla också, det gick super bra att sätta ihop den. Men jag har ju ingen dvd eller nå så det ser ju lite tomt ut men skit samma..

Fin bild på Bagge där ;)


Sitter och mumsar på godis och leker med en sån där plastgrej med pluttar på som smäller när man trycker på dom, det är rätt kul, haha :) Och förresten kom jag på en sak, säger ni en äppelskrutt eller ett äppelskrutt? Våran svenska lärare påstår att det heter ett äppelskrutt.. Och en sak som våran svenska lärare har lovat oss är att vi ska få ha en lektion för han där vi ska lära han alla förkortningar som typ brb, ffs, wtf och alla såna. King ;)

godis, tårta och lite tv..

Hejsan! När jag kom hem från skolan idag vid halv fyra hade Magnus (min låtsaspappa) lämnat en kartong till mig med en tv bänk i, som jag ska ställa min tv på, som jag har fått med Magnus, han är så snäll :) Han hade också satt upp taklampan i hallen, så nu slipper jag gå in enda till mitt rum för att få lite ljus. Det bästa av allt var att han hade lämnat en stor godis påse till mig också, då blev jag riktigt glad, men kunde inte trycka i mig altt godis på än gång eftersom det var en halvtimme tills träningen började och jag kände att jag inte vill spy så tog bara några godisar, kunde inte låta bli ;)

 

Så sen for jag alltså på träning, match hela träningen. Efter träning blev det att få tårta eftersom kvarnsveden vann junior DM, så då fick även jag lite tårta, gott var det! Cyklade hem efter träningen (orkade inte gå fast jag bor typ 200 meter bort..), sen cyklade jag till ICA för att handla mat. Så nu när jag skrivet inlägget ska jag skruva ihop tv-hyllan, ska se om jag hinner det innan idol börjar för det får man inte missa.. Men allra först ska jag värma lite lasagne, eftersom jag inte hann äta någonting innan träning.

Kommer en bild när jag skruvat ihop hyllan sen om jag klarar det, min förra hylla gick det ju bra med iaf!

Både mamma och pappa har köpt färdig mat till mig,
dom kanske inte tror jag kan laga mat? Haha :)
Vart lite reklam för Karins lasagne nu oxå ;)

lasagne

/Hanna :)

cs

Spelar cs, det är skit kul ;) Bara att jag suger så nu ska jag ta och göra något mycke roligare, skriva labrapport! JIPPi, eller inte.. Men hade faktiskt rätt chill med läxor idag, typ ingenting. Så då passar jag på att göra klart labrapport så jag slipper ha den sen å göra, rätt skönt faktiskt.

/hanna :)


Förbered dig på ett långt inlägg

Torsdag idag = snart helg! Inte för att det är så tråkigt i skolan men jag är bara så jävla trött, sov morgon i morgon iaf väldigt skönt! Sen på lördag har jag bestämt mig för att sova länge, vilket betyder att inte ställa klockan. Sen blir det nog en springtur innan jag ska till Lisa på tjejkväll med hon Annika, Sara, Sara o Moa.. Stannar alltså i Borlänge i helgen för älskling är ju ändå på nå hockeyläger. Fan va man saknar hockeyn alltså, speciellt att vi spelade i samma lag så man såg ju typ han varje dag då.. Både i skolan, på träningarna och kvällarna, sakna! Och så är ju hockeyn så jävla rolig. Det var liksom mitt liv på vintrarna ju, gå ner från skolan för att käka pan pizza dampa lite med killarna och sen en hockeyträning, tre gånger i veckan samma sak och jag klagar inte. Hade jävligt roligt!
   Vad fan ska man göra nu i vinter liksom? Ingen aning. Hatar att jag har så svårt att bli bra kompis med nya människor, det brukar ta sån tid innan man verkligen kan vara sig själv, vet inte varför. Men jag har faktiskt en king klass med rätt många kompisar, men träffar ju typ dom bara i skolan. Vill ha nått att göra efter skolan, typ vara med kompisar. Nu blire typ skolan, plugg, mat, tv och sängen och träning ibland, känns lite enformigt. För så tråkig eller dryg är jag väl inte.. Mina vänner vet väl hur jag brukar vara i alla fall? Är jag så tråkig? ;) Hehe.. Det är bara det att jag aldrig vill fråga någon om vi ska hitta på nå, för vet aldrig om någon vill, hehe..
   Så jävla tråkigt nu när all fotbollsträning med kvarnsveden snart är slut också, längtar tills inomhushallen här i kvarnsveden blir klar. Dom ska alltså bygga eller dom håller på att bygga en inomhushall med konstgräs här i kvarnsveden, den är väl typ klar i november någon gång så hoppas vi börjar träna då. Längtar i alla, fotboll är så jävla kul! Tror jag skrev det i förra inlägget också?

blev ett rätt långt emoinlägg, men jag är happy kände bara att jag fick lov att skriva av mig lite så! Och så fick man pengar på kortet idag också och väntar på en ny design från julia, så klart man är glad!


En liten början på designen ;)

/hanna

RSS 2.0