haha

Man ska aldrig säga att det är bra, för då blir allt dåligt på en gång! Så blire jämt, iaf åt mig, men nu verkar det ha löst sig lite grann iaf, hoppas jag..

ett halv år i borlänge

Japp, nu var det exakt ett halv år sen jag flyttade hit till Borlänge. Fan vad tiden går fort alltså, undra om det är bra eller dåligt? Bra att skolan snart tar slut alltså, men dåligt att jag snart blir gammal, haha vill vara liten!

Bra dag idag, bra vecka, bra allting tror jag. Denna vecka har gått fort precis som alla andra veckor och jag har äntligen börjat träna även fast jag inte är helt frisk, men va fan jag hade ändå ingen infektion eller något fel.. Eller ja nått fel måste jag ju ha om jag har ont i halsen hela tiden. Men det känns riktigt bra och har tränat varje dag den här veckan, härligt. Idag vart det gym, känner att jag behöver det, och det blir nog att försöka gyma nu varje torsdag, måste ju!

MVG på fysikprovet fick jag också, det kunde jag ju knappt drömma om.. Men det hade alltså gått bra om min lärare sa att jag var en riktig talang, haha ;)


Fan va äckligt!

Har sett filmer förr om djurplågeri, men den här filmen är fan den allra värsta jag har sett.. jag fattar inte hur dom kan göra så mot små oskyldiga djur, dom måste fan ha något fel? De tar tillochmed av pälsen innan djuren har hunnit dött, så jävla vidrigt..

Fan va arg jag blir, stackars djur!

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp
Kolla inte om du är känslig..

doktorn

Nu har jag bara blivit mer och mer förkyld, inte tränat på snart 2 veckor, och fy fan va det suger! Imorgon ska jag i alla fall åka hem till älvdalen så blir det att åka till doktorn och så ska han ta massa prover och kolla, sen tror jag nog det blir remiss till mora eller falun.. Har ju varit hos doktorna (stavas?) två gånger förr i älvdalen och det har inte blivit bättre, så om det är samma nu så blire nog remiss och då måste det fan bli bättre..
VILL TRÄNA NU!! FOTBOLL <3

ett år sen

För ett år sen började pappa att renovera vårat hus, har skrivit om det i bloggen förr.. Och det är inte klart än haha, men snart börjar det bli klart och då hoppas jag det blir riktigt snyggt!

Tycker pappa faktiskt har varit jävligt duktig som har gjort nästan allting själv, även fast vi har klagat på att det går så segt.. Menmen, bra gjort av han i alla fall :)


<3

15 månader med älskling idag! Älskar dig <3

älskling


kvarnsveden!


här kommer en lite bättre bild :)


klippt mig

Jag var uppe sju imorse, på en lördag, för att jag skulle klippa mig halv 9, lite små drygt men det är väl det värt för att få bli av med allt nött hår och färga bort utväxten. Så nu är jag nästan blond igen, bara nästan, tyckte det blev bra iaf, men får väl se när jag vänjer mig haha.
Bjuder på en bild, lite suddig men..


Jag skulle ha skrivit en bokredovisning nu, men vet inte vad jag ska skriva.. Min svenskalärare ska göra allt så svårt, och då orkar man ju aldrig börja med det, inte jag i alla fall. Tar det lättatse först och sen när man har gjort det orkar man inte börja med det som är svårare, så då blir det ogjort och jag kommer inte vara så förberedd på tisdag.. Men vem bryr sig egentligen om det om några år? ;)

Nu försöker jag få tag på Glenn, har ingen aning vad jag/vi ska göra idag.. Läste på facebook att någon skulle äta tacos ikväll, fan va gott det hade varit! Ska nog ringa pappa och säga det..

Känner att det blev lite mycket nu på en gång, men ville bara skriva att jag äntligen har fått mina träningskläder från kvarnsveden, så jävla snygga! och sköna, och någonting mer bra var att jag slapp betala, hade lite tur där faktiskt :)


kom igen

Kom igen och gå med här, på Gratis bio! Jag får snart ett presentkort på vilken affär jag vill ;)


synd om läraren, men inte om oss :)

Jag och nicole prata här om dagen om att alla som har spanska jämt har inställd lektioner.. Så vi tänkte att det skulle varit jävligt skönt om våran franska/engelska lärare skulle vara sjuk idag (onsdag) för då hade vi fått slutat jävligt tidigt.. Och när jag kommer till skolan imorse får jag reda på att hon är sjuk, undra om jag och nicole är lite synska? ;) Så slutade vid halv 12 och hann hem och göra klart en fysiklabrapport när jag egentligen skulle sittat i skolan och tråkat, hur skönt som helst!

Nu äre bara svenska redovisning kvar, tycker vi har redovisningar jämt men det börjar bli rätt kul faktiskt, förr hatade jag det hehe :)

kupolen

Jag och Annika gick till kupolen idag efter skolan, segade runt lite innan vi gick på donken.. Först tog jag en mc flurry, sen så vi någon som åt hamburgare så vi ba; ääh, vi köper en hamburgare haha, jag är så onyttigt men man lever bara en gång ;) Hade riktigt roligt inne på donken ända fram tills Annika kom på att hon hade tappat bort sin mobil, och lite svårt att veta var den var eftersom vi hade setat på tre olika ställen.. Men annika kunde inte låta bli att skratta, verkar vara rätt typiskt hon att tappa bort saker, haha.. Aja, det slutade iaf med att Annika fick ringa till polisen och spärra den, så får vi väl hoppas att någon lämnar in den.. Men ingen är väl så puckad att den lämnar in en hittad mobil? Nej om man hittar en mobil äre ju självklart att man tar den, naaat!!

På torsdag äre gymnasiefest och jag och Moa har inte någon biljett än, så vi är lite desperata.. Annika också, eftersom hon vill att vi ska följa med, haha. Men dom säljs slut på direkten och nu är det den som bjuder högst som får köpa, känns ju lite surt.. Men hoppas det löser sig imorgon iaf, nu när jag äntligen har tänkt fara dit!

RSS 2.0