Borlänge

Blir att åka till Borlänge om två timmar då..

I helgen har jag inte gjort så mycket mest varit med älskling, sen spelat match (no coments) och lite annat :) Har varit lite småsjuk hela helgen men hoppas jag mår bättre imorgon för då har vi fotboll på schemat och sen har jag träning med a-laget, om jag orkar..

Har väl inte så mycket mer att skriva, känns att det börjar bli höst nu. Det är fint väder men ändå är det mycket kallare än vanligt, dags att börja köpa vinterskor och vinterjacka nu kanske? Undra vad man ska ha för jacka i vinter då?

Aja, jag har egentligen inte tid att sitta här och slöa.. Nu måste jag beställa ett mobilt bredband och sen ska jag se om jag får någon dator någon gång, eller om jag måste köpa en själv..

Hare bra /Hanna

BTW, lovar att det blir mer bloggande sen när jag har en dator på veckorna och ingenting att göra ;)

match i stora skedvi

Japp, snart drar vi på match i stora skedvi. Är jävligt taggad för idag ska vi vinna, det finns inget annat. Sen blire att bli avsläppt hemma i kvarnsveden för ännu en skolvecka, imorgon börjar vi efter schemat också, känner bara att jag inte orkar plugga.. Känns rätt konstigt att säga att hemma i kvarnsveden, men nu äre ju så och jag klagar inte ;) Men kommer bli lite roligare sen när jag får en dator, för än så länge har inte pappa velat köpa någon så har ju inte så mycket och göra på dagarna, men aja. När vi väl börjar få läxor och när jag börjat träna med kvarnsveden så har jag nog rätt fullt upp, skönt de i alla fall :D

men nu ska jag äta lite lunch och sen packa i mina sista grejer, hare bra :)

/hanna

jossan

Saknar min babe, ses inte förrän höstlovet jue <3

gymnasium

Ja ska väl ta och ett skriva ett inlägg för den här veckan då eftersom skolan har börjat och massa.. Ni får räkna med att det blir ett rätt långt inlägg ;)

Åkte alltså ner på tisdag eftermiddag med amanda och mamma, for till ica maxi för att handla mat och sånt till mitt tomma kylskåp. Kom väl till lägenheten vid tio kanske, så vart en väldigt lång natt eftersom jag skulle packa upp, fixa i lägenheten, och så äta och duscha. Kom väl i säng vi 12, halv 1. Mamma och amanda sov också där första natten eftersom jag skulle hem redan nästa dag :)

Skolan började på onsdag då så blev att gå upp vid halv 8 eller nå, var väldigt nervös kan man säga.. kände ju ingen på hela skolan typ, så gick och satte mig i aulan då eftersom vi skulle ha upprop. När vi satt där i aulan så gick det förbi massa personer med röda kläder, svarta hattar, pilotbrillor och vattenpistoler, haha så alla började glo. Sen skulle vi till klassrummen, så när vi gick ut från aulan stod alla personer där så man skulle gå i mellan allihop, så när vi gick där sprutade do väl lite vatten och så stod dom och andades lök på oss, rätt sjukt! Sen i klassrummet fick lite olika papper och pratade och så.. Efter lunch vart det nolling med "fingalerna" (treorna), så vi satt där i klassrummet och så hörde man hur det stampades i trapporna utanför och så knackade det på dörren och så kom dom där personerna med röda kläder och vattenpistol in.. Alla pratade med mörka röster typ och i början ba: varför säger ni inte hej? vi ba eeh hej, dom ba dåliga yahooer (vi kallades så hela veckan). Vi började ju skratta för det var rätt sjukt och så säger väl alla treor/fingaler inte roligt, det var typ två ord vi fick höra rätt ofta den veckan direkt man skratta. Så börja dom ba säg hej till fingal klamydius typ, här på soltorg är vi trevliga och säger hej! Ja då skulle vi väl säga hej till alla fingaler då och så höll dom väl på så där ett tag. Sen gjorde vi lite lekar i klassrummet och vi lära oss olika kommandon, typ om dom sa 1 skulle vi säga NV1A, om dom sa två skulle vi säga nå annat osv.. Sen blev det att gå till aulan och kolla en film och sen fick vi gå ut och bli plågade, kan väl säga att man var rätt blöt när man skulle åka hem med bussen vid två ungefär, men hade kul i alla fall! :)

När jag kom hem till kvarnsveden vart det lite stressigt, packade fotbollsgrejer och åt innan vi skulle in till borlänge för att hämta julia. Sen åkte vi hem och spelade match, var faktiskt inte ett dugg taggade men det gick bra tycker ja! Synd bara att man inte kan träffa mål, (träna träna..) Matchen slutade 4-1 till Färnäs (dom fick två skott som var omöjliga att ta och så fick dom en straff), jag gjorde vårat mål efter en skit bra passning av kicki tycker du kan fortsätta  spela mitt så slipper jag ;) Sen efter matchen åkte jag, kicki och julia mot falun/borlänge, blev ett stopp på donken sen hem och sova, var skapligt trött! :)

Ja, ni ser ju hur långt inlägget om onsdagen blev så ni får räkna med att jag kommer skriva rätt mycke till ;)

I torsdags vart det att gå upp vi halv 7, för att hinna med bussen.. Hade jag i alla fall med mig ombyte eftersom det skulle bli värre än dagen innan, och hade hört nå rykten om att vi skulle bada i en gyttjedamm, mysigt! På förmiddagen vart det att göra en klassflagga tillsammans, och jag kan nog gissa att vi var dom drygaste/dummaste ettorna så som vi höll på där inne. Inga kommentarer om flaggan i alla fall, den var ju väldigt fin haha! På eftermiddagen så fick vi gå ut till en park typ, alla hade väl konstiga kläder som till exempel blöjor på huvudet (det hade jag), slalom dräkter, barbara (stavas/heter), och allt möjligt fasttejpat på kroppen..  Vi fick bland annat bada i den där gyttjedammen, bli smetade i ansiktet med döda fiskar, göra olika stafetter, gå till domstolen och massa annat. Men det bästa måste nog va när vi puttade i treorna, tror ingen av dom räknade med att få bada haha :D Slutade vi två även denna dag och då kan jag lova att nog alla luktade rutten fisk, haha! Gjorde inte mycket när jag kom hem, duschade, sov, åt mat och gick ut och gick lite. Bosse (som ska träna mig) sa att jag hade fått träna med div 1 laget, men kände mig inte helt pepp för det. Dom är ju rätt bra :) Hoppas det får bli en annan gång.. Innan jag somnade, eller jag hade redan somnat, så ringde älskling så vi prata en stund :)

Grattis till jonna idag också, 19 år! :)

På fredag hände inte så mycket, åt frukost tillsammans med klassen, fick lite papper idag också.. Rätt mycket rast eftersom vi inte hade nå å göra. Sen blev "tävlingarna på stan" som vi skulle haft med treorna också försenade, så dom kom typ vid ett och så gick vi till stan. Där blev det väl typ lite lekar och sånt, slutade vid tre så tog bussen till stan och sen gick jag till tågstation för att vänta på tåget till mora i en och en halv timme.Gick rätt fort att åka hem, hemma i åsen vid halv 7. Var riktgit trött då..

Hoppas ni andra som var med på gasken hade roligt. Typ dom som var jävligast under torsdagen fick gå till "domstolen" och om man gick dit fick man lov att vara med på gasken. På gasken ska man typ stå på scen inför alla på skolan och skämma ut sig, haha, hade gärna velat sett eftersom jag inte behövde vara med (sa att jag hette emma). Men hann inte eftersom jag ville komma hem någon gång :)

På kvällen vart det att vara med älskling, älskar dig <3

Haft en bra vecka iaf och nu blire till att göra det jag tänkte göra när jag satt mig vid datan för fyra timmar sen.. ska kolla på en dator, för måste verkligen en ha en! :)

/hanna


klasser

Fått reda på klasserna nudå, kom i alla fall i samma som sara och nicole (två i dalalaget) och sara sa då att våran klass var bra så jag får hoppas de :) Pratat med kvarnsvedens tränare så kommer träna tillsammans med division 3 laget, känner i alla fall hanna lite grann (också från dalalaget) Verkade vara ett kul lag så hoppas det blir king! Inte så mycke mer å säga, längtar men längtar ändå inte till skolan  börjar. Nu känns det rätt bra med flytten i alla fall, men det jag är mest nervös inför nu är väl att börja skolan, men det blir säkert bra! (måste byta språk nu bara, hihi)

Haha, detta filmklipp är så sjukt.. x) klicka här 



gammal bild på mig och min älskade vän, kommer sakna dig! <3

hejsan hejsan :)

Igår åkte jag ner till älskling, blev väl att sitta och kolla på när han spelade cs -__-  somnade väl sen vid ett och vakna typ halv tolv, rätt så gött, men snart blire väl att gå upp tidigt, jobbigt jobbigt! Sen skulle väl glenn på träning så jag åkte ner till ip och skulle vänta på amandas match, men då träffade jag på poel och simon så vi åkte till östäng och åt glass, gott gott! kanske sista glassen på östis för i år? sen åkte vi ner till ip, kollade lite match, kickade och lite sånt.. Sen så var matchen slut så jag skulle väl åka då, sa hejdå till opel som flyttar imorgon till bålsta (hoppas du får det bra!) Visst känns de som alla flyttar just nu? eller äre bara mina kompisar som göre? Åkte till östäng och åt hamburgare tillsammas med mamma och syrrorna, 150 gram är rätt stor men 90 gram är rätt liten eller vad tycker ni? :)

Nu sitter jag väl här, ska kolla lite på ikea och nå bredband nu, igår var jag iaf till mora med mamma och amanda, köpte det mesta till lägenheten känns i alla fall skönt, flyttar på måndag eller tisdag. Känns rätt bra faktsikt, bara att jag inte har någon dator, och verkar inte som jag får någon den här veckan i alla fall. Hoppas de löser sig, annars tråkar jag ju sönder i lägenheten.

Men nu ska jag göra nå viktigare, hare bra! :)

träning

Har varit ute på byn och fixat lite grejer och nu blire träning men damlaget, Danne tränar oss nu en gång i veckan iaf.. Men om en vecka flyttar jag så då blire att träna med kvarnsvedens u1 lag, ska faktiskt bli kul. Efter träning blir de kanske kolla match, om jag hinner annars måste jag fixa lite tills imorgon. Ska till Borlänge med lite saker och hämta min säng, och lite sånt. Blir kanske träffa älskling en stund ikväll om vi hinner :)
btw. vart väldigt rörigt inlägg ;)

~ snacka om att skämma ut sig

herregud!

Jadu ska man skratta eller gråta?
 

hej hej

Gårdagen vart väl rätt bra tillslut iaf.. Åkte upp till klubbis till Lina, Ida och Robert. Kollade på en konstigt skräckfilm (wrong turn hette den), men blev rätt störd på den för dom vart typ jagade genom hela filmen, men den var också rätt läskig. Efter det tog jag och lina mopparna ner på byn, för hon tycker det är så kul och köra, träffade väl på johan och prata med han ett tag. Hoppas du vågade åka tillbaks till stallet sen Lina ;) Sen blev det att åka vidare till älskling, han var rätt trött så när jag skulle gå på toa så hade han somnat när jag kom tillbaka, haha!

Kom hem nyss, känns som jag har rätt mycket att göra innan jag ska flytta men vet inte vad jag ska göra, jobbigt. Måste nog börja kolla på en dator nu iaf och Ikea lite, men nu först ska jag träna lite och sen duscha. Ikväll blire nog älskling :)

/hanna 


depp

har inte så mycket och säga, känner mig mest bara ledsen.. Vet inte riktgit vad det är heller , eller jo det vet jag väl men ändå..

m&m

Kvällen igår sög rätt mycket till en början, blev väl lite mer lyckad mot slutet men hade inte så värst kul..
Hoppas alla andra hade kul :D

Och nu är musik och motor över för det här året, helt dött på byn äre och såklart dåligt väder nu också.. Längtar till nästa år och hoppas det blir en ännu roligare helg! Snart börjar skolan och jag vill verkligen inte!

/hanna

match

Just nu sitter jag inne på facebook och nördar friend fact, haha samtidigt som jag laddar om för matchen mot kvarnsveden, hoppas på fler mål än förra gången (0-0 vart de då). Innan matchen blir det nog ner och kolla på vattenskotrar och sånt.

Kvällen igår var riktigt rolig, jävligt ont i fötterna idag bara. Hoppas på roligare kväll idag (om man ska dit) och att alla inte drar hemåt så tidigt! Undra om man ska in på parken nå idag då? vart bara att vara där utanför igår. Och vet fan inte hur många gånger jag pissade tillsammans med ida, rätt så många iaf! Haha <3



Gårdagens outfit var:
Svart klänning med paljetter - hm
Vita pumps - skohuset
Skinnjacka - cubus

Nu ska jag laga makaroner och köttbullar, för det är ju typ det ända jag kan göra..

musik och motor

Nu blire musik och motor festivalen hela helgen, och imorgon kommer älskling hem!

Hoppas på en toppen helg med dom bästa!

soool

Musik och motor ikväll, hoppas på en bra kväll! Som vanligt vet jag inte riktigt vad jag ska ha för kläder men finns väl alltid något att ta på sig. Nu orkar jag inte skriva mer, ska ut och lägga mig i solen ett tag sen blire att fara ner till byn.

Bilder från Falun kommer när dom kommer, haha :)

/hanna


hemma

Idag vart det Leksands sommarland, riktigt roligt! Hade jävla kul i ringarna med killarna som försökte putta ner oss haha, rätt klena var dom väl ;)

Uppdaterar mera sen om helgen/veckan när jag fått bilder med min syrra:) (imorgon kanske) Funderar på att sova nu eller kolla film  för är jävligt slut, sov hela vägen från leksand och ända hem..

3 dagar tills man får träffa älskling, underbart! <3

/hanna


shopping

Vart shopping idag på kupolen, hitta faktiskt rätt så mycket. Så hoppas i alla fall jag har någonting till musik o motor nu!

Dyker kanske upp bilder på kläderna någon gång..

Linne på gina tricot :)

 
Härligt med sol idag också även fast man inte hann vara ute så mycket i den :)


BTW. Har fått min lägenhet idag så nu kan man flytta in ;)

/hanna


youtube

Såklart fanns videon, som jag prata om igår, på youtube. Var min låtsaspappa som hittade den..



busringa?

Så jävla rolig busringning, gå in här om du vill höra fler eller själv blåsa någon ;)


söndag

hejsan, inte uppdaterat på två dagar nu, jag vet. Är i svärdsjö/falun hos min låtsaspappa och syskon. Igår var det ju dalalagsuttagning, äntligen! Men vad tror ni inte händer på för första gången på sommaren? Jag blir sjuk, så jävla typiskt, feber, huvudvärk och illamående så kände inte verkligen för att fara dit och bara försämra mina chanser om att komma med i dalalaget. Nu är det bara hoppas att man kommer vidare ändå, hoppas hoppas hoppas!  Kändes i alla fall lite bättre idag (bara huvudvärk) så det vart väl att spela match mot Falu BS i Falun, resultatet var väl inte det bästa men spelet var rätt bra för att de flesta inte har tränat på flera veckor. Det blev 6-1 till Falun, stod 1-1 efter 35 minuter sen drog allt i väg. Jag gjorde i alla fall vårat mål var rätt så snyggt faktiskt ;) haha vadå skryt tänker väl ni? Men va fan någon gång får man väl säga nå bra om sig själv.

Innan matchen vart det att köpa ny säng till lägenheten, skönt att få det gjort nu fattas bara dator och tv så klarar jag mig bra haha ;D

Dagens skratt: När vi spelade match så vart det frispark för Falun och så ska tjejen lägga upp bollen, då kommer en kille springandes och tar i bollen och springer iväg till en liten orange/silvrig bil. Sen kommer han kompis som stått och filmat alltihop och så åker de iväg med våran matchboll. HAHA! Kolla youtube ikväll kanske? ;)

Och eftersom jag var sjuk så skulle vi såklart äta kinamat igår och det passade ju verkligen
bra när jag hade sån bra aptit eller inte.. Men gott är det, flera år sen jag åt sist.



Jag och Amanda på Jysk, damp!


Mobilkamera på de flesta bilder jag lägger upp på bloggen, därav kvaliten.

/Hanna

RSS 2.0