Tisdag

Fullt upp den här veckan känns det som.. Igår hann jag inte sitta vid någon dator, åkte till borlänge direkt efter jobbet för att träna och sen hem igen, hemma vid elva. Fan vad jag blev sugen på att åka på p&l!! Synd att det är så jävla dyrt bara annars hade det nog blivit i helgen!

Idag har jag jobbat också, har fått måla idag, rätt kul är det! Kolla på bänkarna nere vid biblan så ska ni få se ;) Fast alla är inte riktigt klara än men ändå ;) Efter jobbet åkte jag och sara till nässjön, rätt varmt i vattnet faktikst, fast blev ett snabbt dopp! Sen fick vi skynda oss hem, för började regna och fan vad det regnade då! Fick lov att åka in i en busskur och ställa oss för det gick inte att åka, haha, sjukt!

Ska nog gymma snart (nog? nej jag ska, haha), var ett tag sen faktiskt.. Sen ska jag väl se om någon vill följa till östäng ikväll, fast blir inte så pepp när det regnar, men det blir nog bättre snart hoppas jag!

Hörs maybe imorgon, blir borlänge efter jobbet då också!

Ikväll kommer älskling hem, synd nog klockan tolv så får se om jag orkar träffa, ska ju upp imorgon igen!

Kläder

Vill ha kläder! Måste nog åka och shoppa när jag har fått min lön.. Har typ inget att ha på mig, eller jo det har jag väl (hatar när folk säger att de inte har nått men sen har de asmycket), men jag har inga fina kläder och så känns det som jag aldrig har nått att på mig.. Ni fattar nog hur jag menar ;)


kläderna är från h&m och nelly..

Tvättat bilen

Har hjälpt mamma tvätta bilen eftersom jag har fått övningsköra, skinande rent! ;) Sen fick också moppen bli tvättad, kan säga att det behövdes. Nu blire nog att åka bada och ikväll tänkte jag ju kolla fotboll.. trodde det var någon bra match, men det var ju tyskland-england jag skulle se om de spelar visst nu, haha. Bra koll där!

SOOOL

Ska äta frukost nu sen blir det nog att gå ut och lägga sig i solen och steka lite.. Skönt att det är fint väder någon gång och till veckan ska det tydligen bli ännu varmare, skönt! Fast jag ska ju jobba en vecka till, men det gör väl inte eftersom man får vara ute hela dagarna!

5 dagar kvar på jobbet nu, sen blir det nog inge mer jobb i sommar.. Både tråkigt och skönt, vill ha mer pengar ju!



havet!! blir i alla fall att bada i havet en gång till i år - i mellbystrand!


Brännboll

Nu ska vi (jag, mamma, amanda och jonna) åka till fotbollsplan i åsen och spela brännboll med massa åsingar, om det kommer några! 

Vädret är i alla fall helt okej idag, nått som inte är okej är att jag är förkyld och ont i halsen, tråkigt som fan.. Men var ett tag sen jag var det, så operationen har nog hjälpt lite i alla fall..

Övningskört

Övningskörde ikväll och idag körde jag bara på stora vägen, inga grusvägar! Askul är det ju, och jag börjar bli rätt bra men jag hatar fortfarande ettans växel så helst stannar jag inte i en korsning utan kör bara, haha! Får nog bli lite bättre på det där ;) Så kör jag ju för fort också, iaf genom brunnsberg där man bara får köra i 50.. det är ju assakta!!

Nu har vi ätit jordgubbar och glass ikväll och tittat på bilder från turkiet på tvn.. nu precis tog mamma fram chipsen så ska lägga ifrån mig datan och äta lite jag också!

Hoppas alla haft en bra dag/kväll och får en bra natt!!

Saknar min älskling <3

älskling

Dagens kläder

 
 
kalla midsommar..
leggings: hm
t-shirt: hm
kofta: cubus
skor: din sko
halsband: guldfynd
klocka: köpt i tukriet

 

Glad midsommar!

Blir nog att vara hemma idag och bara ta det lugnt, kanske åker till skolan och kollar lite, för man får ju fika  efteråt!

Skönt med långhelg så jag kan vila upp mig för en sista jobb och träningsvecka, sen blire litet uppehåll en vecka innan dalecarlia!! längtar! efter det blir det upphåll en vecka igen, sen kör vi igång igen, kul kul!

Ha en bra midsommar allihop!


torsdag

Då var den här jobbveckan slut då eftersom vi är lediga imorgon, för då är det ju midsommar afton om någon har missat det? ;) och så klart så ska det bli regn som vanligt.. den här veckan har det i alla fall varit toppen väder, riktigt härligt att vara parkarbetare då!
    Idag har jag och Sara rensat lite ogräs, sen har vi åkt flakmoppe resten av dagen.. Jag börjar bli riktigt duktig på att köra faktiskt, tror det är för att jag övningskörde i tisdags och har börjat blivit riktigt duktig på att släppa kopplingen och köra iväg, mitt största problem, haha!

Nej nu måste jag klä på mig, ska följa mamma och handla..

Puss

hinner lägga upp lite bilder från turkey..

 









måndag

Började sommarjobbet idag, jag och sara har kul som vanligt :) Och så klart är vi lika bra som förra året, pettan tycker att vi skulle fått jobba flera veckor till och med ;) Idag planterade vi blommor och rensade lite rabatter, men det bästa var nog ändå när jag och sara skulle köra flakmoppen ;) Jag har ju inte riktigt koll på det där med växlarna än, men det gick rätt bra ändå förutom kärringstopp när vi skulle svänga ut på vägen, men fan va vi skrattade! Riktigt snygga var vi också måste jag säga!

Blev en springtur efter jobbet, sen blev det fotboll med syrrans lag. Måste varit den oseriösaste träningen jag varit med på..

Längtar till Dalecarlia (fotbollscup i blg) v 28, fan vad vi ska vinna!

Saknar älsklings glenn <3

Hejsan!

Typiskt att moa vart sjuk idag då när vi skulle till kupolen.. Krya på dig vännen! :)

Fint väder idag faktiskt, hade velat gått ut och lägga mig i solen men känns inte som någon bra idé när man bor i lägenhet och så är det massa folk här ute. Hade varit perfekt om man hade en balkong!

Så sitter här och chillar vid datan, kanske ska ta en sväng till kupolen själv och kika lite, men är ju inte lika roligt :)

onsdag

Tjooo, allt är toppen just nu och sommarlovet har börjat super! :)

Igår hände rätt mycket, kollade syrrans skolavslutning, sen blev det fika på morins och lite senare vart det lunch på hotellet.. Sen gick jag till fritte och betalade mellbyresan, kommer bli king hoppas jag!! Pratade med Lina så blir nog att sova med hon, men så ska ju älskling dit också, toppen!!
Gick hem ett tag innan jag tog moppen upp på stallet och red, jossan hade ridlektion för mig, och fan vad träningsvärk jag har fått! Men kul var det :D på väg hem fick jag punka på moppen, dock inte lika kul, blev en promenad hem sen följde jag pappa och hämtade moppen.. Sen direkt upp på gymmet där glenn var, gymmade lite innan jag for hem och åt. Cyklade ner till ip sen och latjade lite med glenn och knuts. Hemma vid tio, duschade och sen cyklade jag till glenn och sov där.
KING DAG!!!

Idag har det inte hänt lika mycket, chillat med älsklingen innan jag tog bussen/tåget till Borlänge för att träna.. Stannar i Borlänge inatt eftersom vi har träning imorgon också.. Men blir att träffa Moa lite på dagen och gå runt lite på kupolen :)

Puss hej :)


Älskar er!

ps. kanske kommer upp lite bilder från turkiet någon gång..

JAG ÄLSKAR DIG



hihi, första bilden på oss när vi pussas! efter ett och ett halvt år ;)

Måndag

Så skönt met sommarlov, inte för att vädret är det bästa, utan för att man slipper den jävla skolan som man har varit så stressad över.. Men kommer ändå behöva åka när till borlänge varje vecka, men det gnäller jag inte över. Ska ner redan idag för att träna, kommer hem vid 12 inatt för att jag ska kunna se amandas (syrrans) skolavslutning imorgon, hon slutar nian :)

Ha det bra!!

tjoooo

Ville bara säga att min internet inte funkar, jävla skit, just nu har jag lyckats koppla upp mig på någons utan lösen, får se hur länge det funkar :)

IDAG FICK VI SOMMARLOV, SKÖNT SOM FAN!!

Hemma

Nu är jag hemma från turkiet, haft riktigt skönt där men är nog dags att börja ta dag i träningen nu igen! Blir en springtur i kväll :)

Måste skriva ner en sak här så jag vet att jag har sagt det..
På sommarlovet ska jag träna mycket fotboll, och gymma & springa, ska bli stark och få bra kondition! Nu vet ni det iallafall ;)

RSS 2.0