inte långt kvar

Tyckte nyss att jag satt och skrev att det var 6 veckor kvar till skolan började, det kändes rätt långt kvar när jag satt och skrev då. 6 veckor, det är rätt mycket, mer än halva sommarlovet ju, men vart tog 3 av dom veckorna vägen? Nu är det ju bara en vecka kvar tills musik o motor (och älskling kommer hem), efter musik och motor är allt lixom slut då är sommarlovet över, även fast det är en och en halv vecka kvar av det, så känns det som att det är slut. Så nu satt jag här och började fundera, det är fan bara 2 och en halv vecka (!!!) kvar, man börjar få lite smått panik och nu när jag tänker efter så vet jag ingenting hur allt kommer bli, känns det som i alla fall. Eller jo jag vet att jag kommer gå i skola i borlänge, bo i kvarnsveden, träna med kvarnsvedens ik, men hallå allt annat då? Som vilken klass man ska gå i, fotbollsgym, kompisar, min lägenhet som fortfarande står helt tomt, vilket lag jag ska spela i, handla mat, hur jag ska klara mig själv, klara mig utan vännerna, älskling och familjen.. Som sagt, man börjar få lite panik! Men jag hoppas allt löser sig till slut, jag är rätt så positiv än så länge även fast jag vet att de första veckorna kommer bli rätt jobbiga/annorlunda. Men jag är rätt envis så jag tänker inte ge upp, jag ska fixa det hoppas ni stöttar mig och kommer och hälsar på någon gång! :)

Kanske blir att tillbringa några helger i falun/borlänge tillsammans med julia medans vi ändå spelar matcher runt borlänge, hoppas någon helg i alla fall eller vad säger du julia? :)

Ne nu ska jag gå ut och leka lite med min fotboll (eller ja min och min, har lånat den från klubben..) Hare bra!
/hanna

falun?

Kanske blir att åka till falun idag, för imorgon ska jag till borlänge på dalalagsuttagning, då kan jag gå upp 8 istället för halv 7, vore faktsikt rätt skönt med tanke på att jag inte sovit så mycket den här veckan. På söndag blire match i falun (hoppas jag) och köpa ny säng till lägenheten. Vad tycker ni man ska har för storlek på sängen, duger 120? :) Sen på måndag kanske det blir Gävle och Ikea och nya kläder, HOPPAS! För det behövs verkligen, har inte kläder alls till musik och motor, måste köpa! Hittade faktiskt en rätt så fin klänning på nelly, eller vad tycker ni? Den finns i helsvart också..



Just ja, kom på att jag skulle städa upp lite här i köket så nu måste jag sluta.

/Hanna


boggberg

Var väl rätt kul på boggberg igår, lite tråkigt väder bara. Fan va king vi är tjejer, sparade 260 spänn på det där bara att man har ett par strumpbyxor färre men vad gör de? ;) Har väl inte så mycket att säga om kvällen, ida, lina och jossan hitta väl sina norskar hahaha. Så medans jag väntade på dom så kom det en kille fram och frågade:
- Varför står du här helt själv?
- Eeh, jag väntar på dem, sa jag och pekade på lina, ida , jossan och norskarna.
- Hur kan det komma sig att alla dom står med en kille och du som är så vacker står här helt själv?
- Haha, jag har redan kille så..
- Du får säga till den killen att han ska ta hand om dig väldigt mycket.
- Ja, det ska jag göra.
- Hejdå ha en bra natt!
LOL!

Hade ni kul ni som var där?
Kommer nog lite bilder sen när jag har fått dem..

:)

nu blire fotbollsträning, kul kul!

hejsan

Vart väl en rätt så kul kväll igår, träffade på victor och simon på nässjön och dom såg då ut att roa sig haha. Hände väl inte så mycket mer den kvällen,  jossan var väl rätt trött tror jag? haha. Vart inte att sova där vi tänkte från början, tror inte riktigt någon orkade så blev till att sova i en skön säng i alla fall, så jag klagar inte. Vaknade vid halv elva och åkte hem direkt på moppen bakom lina som körde, hon tycker det är askul haha, så hon får väl köra eftersom jag är så snäll och lånar ut den som inte ida gör haha ;) eller jo en gång fick jag köra en liten runda, det är askul!

Kom nyss hem efter att ha varit och ätit tacobufé på hotellet, gott gott. Nu blire träning halv sex, sen boggberg om jag orkar. Någon som ska dit?


natti natti

Nu drar jag på min racer moppe och hämtar jossan, vem tror ni kommer först till vårat "sovplace" (fick visst inte säga vart vi skulle sova) Ida med sin trimmade eller jag med mina slöa moppe? svår fråga, jag vet ;)

Uppdaterar imorgon...
fan vad jag har börjat blogga (6 inlägg idag), erkänner att jag börjar bli lite bloggnörd tillsammans med min lina. Men det är i alla fall kul, och om jag nu har några läsare så kommentera!!

Btw, bry er inte om min design just nu, har inte tid att fixa för ägnar min tid åt roligare saker.. typ äta och blogga kanske ni tänker haha, nee men typ umgås med mina underbara vänner, händer faktiskt inte så ofta som man vill så man får passa på när alla har tid. Aja, har inte tid att sitta här och babbla mer nu, skulle bara skriva ett litet kort inlägg men nu vart det så här ändå, men nu måste jag dra..

/häni

gäsp

Kom nyss hem så nu ligger jag här i sängen med datan (eftersom älskling inte här hemma så är väl den mitt bästa sällskap), tänkte skriva ett litet inlägg innan jag ska försöka sova lite (måste ladda inför natten, haha)
Efter flytningen blev det alltså östis med Lina och Jossan, käkade hamburgare och strips, verkligen gott, längtat hela veckan efter strips typ haha. Sen satt vi kvar där ett tag tills vi blev sugna på glass, blev två kulor idag också, som sagt jag tänker bara på mat.. I de flesta mina inlägg står det väl oftast om mat? (haha, måste kolla) Sen ville stress-jossan fara iväg fort, kanske var något som lockade? ;) haha. Sen vart det väl mest att vara hemma hos jossan, lina provade lite kläder och så var dom blogg nördar och läste bloggar. Är jag den enda som inte läser paulinas (stava?) blogg varje dag eller? haha.

Vilka ska till Boggberg imorgon? :)

jossan

lina

rik? haha


Nu ska jag gå och bre mackor tills inatt/imorgon, eller just ja skulle sova lite först haha.
Ja ni märker ju vad mina tankar är..  mat, mat, mat!

fryser

Precis duschat efter att ha kommit hem cyklandes genom byn med en uppblåst madrass haha. Gick faktiskt bra att flyta förutom att jag vägde för mycket för min madrass och låg i vattnet hela tiden och att vattnet var väldigt kallt, haha. Men det var riktigt roligt borde göra om det någon dag när det är lite finare väder, vet inte rikitgt vad jag ska skriva så..
En bild säger mer än tusen ord:

Först blev det till att blåsa madrasser.. Lina
lina

Jossan


Lina


Jossan taggad, även fast hon var den som klagade mest i vattnet :)
jossan

Snygg-ida


Jag och heta flytvästen


Allihopa, Ida, Jag, Lina, Elsa & Jossan


I vattnet


Äntligen uppe, haha!


TACK  FÖR SÄLLSKAPET, nu blire östäng med mina babes :D
Hare bra,för det ska jag ha!

Saknar dig älskling <3


flyta

Kommer precis hem från sportaffären med en flytmadrass, dom var faktiskt rätt billiga 79 kronor för en rätt så bra madrass hoppas jag, skulle inte kännas så bra om den gick sönder. Så om ungefär en halvtimme ska vi (jag, lina, ida, jossan och elsa) flyta i älven från rotbron till campingen, 5 km kanske det är. Tror ni det är varmt i älven nu då efter de fina veckorna vi har haft med regn typ varje dag? Det tror inte jag, så vill helst hålla mig kvar på min madrass. Som tur är är ida och lina på väg upp till nybergs för att hämta flytvästar, det känns som att det kan behövas. Just nu sitter jag bara och väntar på att dom ska komma hem så vi kan åka upp, önska oss lycka till!

Precis en sån jag köpte fast en gul :)


planerarna

Igår blev det till att vara med jossan, lina, elsa och ida. Satt hemma hos jossan och planerade för att flytta i älven idag och att cykla till Leksands sommarland nästa vecka. Tror ni att vi kommer balla ur eller ta oss ner till Leksand som vi har "planerat"?

Så skulle vi ta en tyst minut för.. eller jag vet inte vad vi skulle göra det för men det gick i alla fall inte bra. Försök sitta med fem stycken tjejer som inte kan hålla tyst och se om ni klarar det, det är inte så lätt som det låter. Men det var väl mest ida och elsa som förstörde allt med att börja asgarva, sen var det väl ida som försökte att ringa oss och att kittla lina under fötterna, och så var det någon som släppte sig mitt upp i allt, nämner inga namn haha. Aja, tog väl oss ungefär 25 minuter innan vi hade klarat det. Efter det drog vi väl hem, jag och lina på moppen och ida tolkade med oss, det gick skiit bra!

Tack för kvällen/natten  <3

Jossan, den stjärnan, ville såklart att vi skulle cykla i hjälm eftersom hon
fick hjärnskakning för några veckor sen. Och så skullle vi cykla i reflexväst
också, det var väl rätt smart men hallå på dagen tror jag dom ser oss iaf? ;)

jossan

Och bara för att jossan har en så jävla skön film så måste jag lägga in den här :D


cha cha

Har precis varit och badat i liden i nässjön, kan inte precis säga att det var varmt.. Lina badkrukan eller? ;)

Var rätt så kul träning (lina var där också, hihi), men inte lika roligt att träna med dom små.. Det blir inte samma motstånd, men kul att vi i alla fall var över 7 personer händer inte ofta när damlaget tränar själva :) Känns att man börjar komma igång lite nu, en träning kvar nu sen dalalags uttaging!


Tänkta beställa en så där tröja, man kan få såna gratis (trodde jag) om man blir medlem på olika gratissidor. Så jag tänkte väl klicka hem den t-shirten men så kostade typ frakten 50 spänn, så det får vänta.
Du får gärna bli medlem på dessa gratis sidor:
Free food - där du kan tjäna ihop till presentkort till mat på ica, willys och hemköp, klicka här.
Gratis mode - där du kan tjäna ihop till presentkort på hm, nelly med mera, klicka här.
Free street - där du kan tjäna ihop till presentkort på nelly, kicks, jc med mera, klicka här.
Gratis bio - där kan du tjäna ihop till gratis biobiljetter bland annat, klicka här.

glaaass

For till östäng med Lina idag och åt glass. Sen så satt vi väl typ i två timmar och prata sen ba:
- Jag början fan bli sugen på en till glass!
Haha, så då vart det väl att köpa en till glass, haha, gott gott.. (skyldig lina och jossan pengar nu för all glass jag köpt)
Sen vart vi väl kvar ett tag till innnan vi började cykla hem, men vi blev visst stoppade på vägen för en liten pratstund med en moppedist, pinsamt pinsamt xD Och nu äre bara hoppas att lina kommer på fotbollsträningen.

Tack för sällskapet Lina :)

Justja, sån där tröja måste vi fixa, I ♥ U


äntligen

Igår kom äntligen mina skor som jag väntat på i en månad ungefär, och nu var det i alla fall rätt storlek :) Man kan ju undra hur länge dom här skorna kommer vara vita ;)



Köpta på brandos.se :)
 


gratis mat

Jag har hittat en ny gratis sida och det sägs att den ska vara rätt bra. Man ska alltså samla ihop pengar så man får gratis mat. Kan behövas om du ska flytta hemifrån så får man in lite extra pengar. Man kan växla in presentkorten på ica, hemköp eller willy. Bli medlem här:
http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=75322

Just nu fattar jag inte så mycket av sidan -__-

fotboll

Tyckte inte det blev mycket sagt på det där fotbollsmöten även fast vi satt där i två timmar, 7 personer plus styrelsen. Vi vill klara hösten ut, men ingen har någon aning om hur det kommer gå. Vi får ta ett steg i taget och hoppas på det bästa!

Jag vet i alla fall vad jag vill, jag vill spela fotboll. Jag tänker tänka på vad som är bäst för mig nu, om ingen är i Älvdalen vill satsa då stannar jag inte kvar hösten ut. Jag vill komma någonstans och även om folk inte tror på mig så kommer i alla fall jag tro på mig själv, jag kan om jag vill. Det är nu jag verkligen kan börja  satsa till hösten och det ska ingen få förstöra, träning träning träning. Har alltid velat att komma så långt som möjligt ända sen jag var liten, det kanske blir verkligehet någon dag, vem vet ;)


Man måste hela tiden utmana sig själv om man vill utvecklas!


måndag

Idag vaknade jag av att min väckarklocka ringde elva men låg väl och drog mig ett tag  (måste börja ställa klockan ännu tidigare nu) började jag dagen med att springa, vart bara 4 km, mina knän värkte och ont i halsen. Men det gick skit bra att springa ändå, börjar få tillbaks lite kondis nu också härligt! Blir fotbollsmöte om ungefär två timmar då, klockan 7, sen ska jag väl se om någon vill hitta på nånting :)

Jag måste verkligen köpa nya kläder, i alla fall lite fina kläder nu har jag mest adidas eller tröja, och jeans. Måste köpa någon att ha på m&m!! Någon som har lust att åka till kupolen någon dag?
Annars kanske det blir Valbo, på ikea (måste handla till lägenheten) och alla andra affärer, men vet inte när mamma har tid att följa..

12 dagar kvar nu älskling längtar!<3
 
23 dagar tills skolan börjar :(



I lördags blev det att åka upp till balser då, skulle väl fira evas pappa. Åt väl god mat och tårta (asså jag tänker ju bara på mat xD) sen så vart det väl inte så mycket mer sitta ute tillsammans med all mygg. Gick väl och la mig typ vid elva eller nå -__-

Sen åkte vi väl hem igår, söndag. For hem till farmor en sväng. Båda mina kusiner ska få barn nu i augusti också, det hade jag ingen aning om, roligt! :D

Lite bilder..
  
pappa testade jeepen    brukar bada där nere 

 
johanna, eva & julia             jonna & pappa

vart är solen?

hej hej, blev att träffa jossan och lina en liten stund igår. Jossan ny bratN eller? haha nejdå :) Vi drog väl till östäng och ät glass, fast jossan ville ju inte ha glass såklart ;) Sen vart vi dissade av alla så vi for väl hem och Lina tolkade med mig, det gick king (Y) Har inte så mycket mer att säga just nu, blir nog Balser idag, en stuga typ som vi har på väg upp mot sveg.. Sen så blir det nog lite träning imorgon, en vecka kvar nu..

Måste börja kolla efter dator och ny stor säng (ifall någon av mina kompisar eller älskling skulle vilja hälsa på!) nu, mindre än en månad kvar nu tills gymnasiet börjar och jag flyttar, NERVÖST!

BTW, håller på att få till någon design till bloggen, men vet inte vad jag ska göra. Vad tycker ni om headern då? :)

/hanna


           
  Jossan babe :D


miss u

It's been so long
that I haven't seen your face
I'm Tryna be strong
But the strength I have is washing away
it wont be long before i get you by my side
And just hold you, tease you, squeeze you
Tell you what's been on my mind


...

Ju mer man gräver ju jobbigare blire att täppa igen alla hål..

Du förtjänar inte det här, det är så sjukt jävla fel allting :(


ny dag nya tag

kändes bra till en början när jag vaknade, men  nu får man börja om på noll igen. Jag vet ingenting längre, känner bara mig så misslyckad. Och ni som trodde jag var smart, fan va fel ni har. Jag använder ju inte ens min hjärna verkar det som. Ibland finns det dagar då det inte känns värt att  leva, idag är det en sån dag.

Förlåt, och tack Jossan för pratstunden <3



Nej nu måste jag dra till hedvallen och träna lite fotboll, klarar inte av att sitta här och inte göra någonting, måste få något annat i tankarna. Hare bra!

Glenn Möller, älskar dig! <3

:(


Just nu vet jag ingenting, inte tänker jag speciellt mycket heller. Så jävla körd är jag

- if i could turn back time..

Älskar dig<3


18 juli

Här kommer lite bilder från knytkalas och femkamp:
(klicka för att se dem större)

 jag och sara amanda
jag, röngård, erik kubb  röngård
sara  amanda, röngård

vart inte så många bilder, datan var så seg på att ladda upp :)

tävling

Bestämde mig nyss för att springa gambudsloppet idag. Jag ska springa i damklassen, 6 km. Önska  mig lycka till för min kondis är inte på topp just nu. Skulle väl tagit det som en träning, men är det tävling så är det. Uppdaterar senare om hur det gick, herrå :) 

Det gick rätt bra att springa, kom faktiskt trea av typ tio :) fick 5 sekunder sämre än förra året, 27:27 vart det i år. Men bra träning iaf! :D


bloggdesign?

http://designadinblogg.se/ 
- ville bara tipsa om en bra blogg ifall du vill ha hjälp med din bloggdesign :)

regn regn

Vilket jävla skitväder, man kan ju inte göra någonting.. Jag som ville ut och springa, men inte så lockande i spöregnet, så då sitter jag här och lägger på mig lite fett istället för att springa och bränna bort det :D

Rolig kväll igår också, började med att jag, amanda och röngård cyklade till hedvallen i regnt. Var väl där ett tag och lattjade lite, men det brukar inte bli så seriöst. Mest bara skratt, haha. Efter att vi hade tröttnat på att vi aldrig klarade 15 kickar tillsammans så cyklade vi tillbaks. Hämtade lite korv, korvbröd, ketchup, läsk, ved och lite annat, sen cyklade vi ner till älven och slogboden och försökte göra upp en brasa. Vilket inte gick så bra, haha. Haha, hade väl rätt kul där nere, förutom att det stod en bil inne i skogen som lyste, tutade, satt på varningsblinkerns och ibland varvade ur haha, lite läskigt faktiskt. Men när de andra kom ner så vågade vi väl gå fram till bilen, haha. Stod bara där utanför ett, bilen hade fan immat igen så man kan ju undra vad dom gjorde där inne? Aja, efter ett tag kom iaf en kille ut, han fick nog lov att klä på sig först därför det tog sån tid. Men det visade sig att de inte var så farliga iaf, så vi gick tillbaks till slogboden och lät dom vara.

När vi var klara nere i slogboden så började väl det jobbiga, att cykla uppför backarna. Men det gick rätt bra med våran superfart. For hem till erik och äntligen fick jag se klart filmen jag ville se, "dudes, where's my car?" Och när den väl hade börjat var det i alla fall ingen som klagade på den, kan ju lova att den var lite bättre än harry potter och det verkade ju tommi nästan också tycka, haha. Sen var det väl slut på filmen så drog hem och la mig, så jävla skönt att sova länge men tror nog jag måste börja gå upp lite tidigare nu. Och något jag verkligen måste göra är att ta tag i träning, dalalagsuttagning om 2 veckor, viktigt viktigt!! Förresten, undra hur det blir med vårat lag?

Hare bra :)

hejsan

var ett tag sen jag uppdaterade, har iaf haft en jävligt slapp vecka. Inte gjort så mycket, tränat (sprungit, cyklat och fotboll) varit med anna och jossan, nässjön mer sara kul kul :) Undra om man ska springa gambudsloppet imorgon då? haha, får väl se om jag orkar.

Igår var det i alla fall knytkalas och femkamp på badet. Femkampen kom  vi väl försent till, haha, men det gick väl bra ändå.. Röngård kom väl ännu mer försent, haha, bratN ;) Sen vart det rätt så tråkigt där på badet så vi drog väl till hedvallen, jag, amanda, röngård, erik, tommi, morén och mauritz. Haha, hoppas du mår bra idag erik ;) Jag körde förresten moppe också, gick riktigt bra efter ett tag XD Först i början skulle jag köra hemifrån erik men då fick jag ju kärringstopp typ tio gånger, så jag fick sitta framför erik medans han satt bakom och körde. Men till slut klarade jag det själv iaf *stolt* :D

Efter hedvallen drog vi hem till erik, och kolla på film euro trip och harry potter, men tror ingen var riktigt inne i filmen alla satt mest och babblad. Efter tolv började alla dra hemåt, men några vart väl kvar till typ halv tre, tommi ville ju se klart den bra dubbade harry potter - _-

Nu ska jag äta frukost och klockan är två, herrå :)


måndag

Första dagen jag tränat nu på 3,5 vecka. Skönt att få komma igång lite iaf, men mina knän känns inte så bra just nu. Inte så bra att springa på asfalt tror jag? Sprang upp till nässjön och badade, inte lika varmt som förr men helt okej. Sen cyklade jag hem, haha jävligt läskig backe vi cyklade nerför, rekommenderar inte att cykla där med pappas cykel utan dämpare! Haha. Blev en sväng till Mora idag också innan jag sprang, kolla på en soffa som vi ska ha här hemma (hos pappa), eftersom vi håller på att bygga om och så (vilket aldrig verkar bli klart?). Sen var vi in på dollarstore en snabbis också.

Saknar älskling, trodde först att det skulle gå bra ett tag iaf, typ en eller två veckor men.. Känns som att något fattas när du är så långt bort, börjar tänka så mycket på allt och blir så depp. När man är med dig slipper man tänka på allt det där, så allt är så jävla bra tillsammans med dig! Älskar dig <3



regn

Jag börjar förstå nu hur allt kommer förändras til hösten. Kunde inte sova igår för att jag saknade älskling, så började kolla igenom mina bilder i mobilen (fick tillbaks den igår, äntligen!). Och på varje bild tänkte jag; det här kommer jag aldrig se eller göra mer. Typ alla bilder från skolan, allt damp vi verkligen haft, vi har fan haft kul! Kommer aldrig sitta där ute i korridoren tillsammans med min klass igen, kommer aldrig sitta i klassrummer och höra Karlsson och Henning klaga, kommer aldrig sitta inne hos Lassa och reta han tillsammans med Anna, kommer aldrig vara inne på tjejtoan, inge mer vattenkrig, inge mer pruttkudde, inge mer domus på rasterna, inge mer damp med Jossan hos till exempel eva och uttern, inga mer franska lektioner med Opel, Julia och Alina, inge mer älvdalsskolan, kommer seriöst sakna det. Aldrig mer en träning i älvdalens ishall efter skolan, fan vilka minnen man har därifrån. Var där ungefär 4-5 dagar i veckan på vintern, typ det ända man gjorde. Det är också slut nu. Inge mer fotboll för OÄ-Åsen, men det är nästan det som känns skönt. För vad fan är vårat fotbollslag, ett litet lag dit man kommer och går när man har lust ingen som riktigt vill satsa allt. Hoppas det blir bättre i Borlänge, för det är nog där jag börjar satsa på riktigt, där har jag iaf möjligheterna. Finns så mycket som jag kommer sakna och som kommer förändras, så lika bra att ta vara på de här sista 5 veckorna på sommarlovet. 1 vecka kvar med älskling på det här sommarlovet, sen vet jag inte om han flyttar eller hur det blir, men vi ska fixa det! <3

Tack för kvällen igår också, Amanda, Jossan och Robert! :D <3

 

hanna o anna


Hahaha, tittat på gamla bilder. En av alla våra dampstunder? ;) <3

6 veckor

Man glömmer ju helt bort vilken dag det här nu när man har sommarlov, dagarna bara flyter på. Faktiskt rätt skönt att inte ha någonting att göra ibland, för snart kommer väl det tillbaka så lika bra att tare lungt nu. Om 6 veckor börjar skolan/gymnasiet, om 6 veckor bor jag i borlänge, om 6 veckor flyttar jossan till Varberg, om 6 veckor måste jag klara mig själv, om 6 veckor börjar allvaret, om 6 veckor har nog mycket ändrats, eller?


 Fått mina skor nu som jag har beställt för två veckor sen, men visade sig att dom var två storlekar för stora så ska väl skicka tillbaks dem och se om jag ska han en mindre storlek eller skita i det över huvudtaget. Beställde i alla fall dom på brandos.se, finns rätt mycket skor där :)

Så här ser dom iaf ut:




Kom på en till sak när jag satt här vid datorn;
8 månader tillsammans med älskling idag!

Älskar dej Glenn Möller <3

gammal bild



Innan jag färgade/slingade mitt hår blondt :)

sommarlov

Mitt bloggande går inte så just bra nu, har inte orkat. Har jobbat 3 veckor nu, 2 på kommunen på park och 1 vecka som ledare på fotbollsskolan. Duger väl.. Får i alla fall lite pengar och haft roligt och så hare ju varit underbart väder också. Och så klart nu när jag får sommarlov på riktgit så kommer de där skitvädret tillbaka, tråk tråk. Aja, hoppas det blir bättre igen!

Det blev inte som jag sa i förra inlägget att jag inte kommer träffa älskling på 7 veckor. Det tog en vecka sen tog jag tåget ner till örebro och var där en helg, väldigt roligt. Och nu har han snart varit hemma i en och en halv vecka, men på fredag åker han t göteborg så då tar det väl en månad tills vi ses... Vi får väl se hur det går utan att pussa min älskling på 30 dagar, har aldrig varit i från han så länge. När han kommer hem är det en vecka kvar tills skolan börjar, sen har jag ingen aning om hur någonting kommer bli, förutom att jag ska flytta till Borlänge då.

Det är fan otroligt men jag har inte tränat på 2 och en halv vecka (!), fattar inte hur jag har klarat mig utan fotbollen, men det går och nu ska jag  vila upp mig ordentligt. Nästa helg äre läger i Idre, med nå lag (mora eller färnäs? ingen aning) och om 2 veckor dalalagsuttagning, viktigt uttagning nu så är nog bäst jag börjar träna. Och förresten  så har vi ingen tränare längre, får väl se hur det blir med vårat lag.. Är ju sista säsongen är nu sen sliper man den här klubben där inte vill satsa, hoppas det bara inte är försent för mig att börja satsa nu.

Tror nog det är dags att sova nu, vet inte varför jag inte gör det men är väl för att älskling inte är här. Har sovit med han ända sen han kom hem nu, första natten (eller andra) utan han nu. Känns så tomt att ligga utan han, fast nu ligger ju i alla fall amanda och sanna här men dom somnade för ett bra tag sen. Tror nog jag ska fälla ner locket  här snart innan jag börjar lägga in mer bilder på bdb (hanna-ofc), för då blir jag väl uppe en timme till. Kan väl lägga in en bild som jag tog från älsklings bilddagbok, (som han skaffa idag) när jag ända skrivit så mycket om han. Min snygging, älskar dig! <3



finns en vän jag saknar väldigt mycket, skönt att få prata med dig nu <3

jag hatar svartsjuka!

Nu ska jag försöka sova och det ska nog gå bra, hare bra och godnatt! Eller godmorgon kanske? ;)

RSS 2.0