fit for fight...

...nästan. :-)

 Nu har jag börjat träna igen och börjar så klart direkt med en tuff träningsvecka, 6 träningar och 2 matcher om allt blir som planerat och jag inte blir sjuk eller inte blir uttagen till match i helgen.
     Det känns helt okej faktiskt, hostan har börjat släppa helt (peppa,peppa), men förkylningen är kvar, fast den är dock bättre :-) det tråkiga är väl att jag börjar känna lite i halsen, men hoppas, hoppas det inte blir allvarligare än så! För i helgen ska vi till umeå, eller ja de som blir uttagna, och spela mot umeå södra och umeå ik! Och jag vill självklart vara frisk fram till dess och säsongen ut.

Hoppas på inga sjukdomar eller skador så jag kan satsa på att komma upp i 40 träningstimmar i den här månaden, det är ju av träningen man blir bättre (och matcherna också då) och jag vill bli bättre! Om jag får önska en sak idag så önskar jag attt jag, och mina kära läsare (kanske tre stycken, hihi), inte blir sjuka den här månaden ;-)

Just ja, nu kom jag på vad jag skulle göra.. Skriva en jobbansökan, wish me good luck :-)

hejsan

Nu ska jag ut och hämta tvätten som jag tvättade nyss, hade ju helt slut på trosor så då bokade jag första bästa tvättpass.. Skriver kanske lite senare ikväll istället!

Saknar dig Jossan<3

byxor

Just nu sitter jag och fållar och syr in ett par byxor, är alldeles strax klart. Men mamma fick lov att hjälpa mig lite bara, men nu är det min tur igen..

Hörs sen, eller kanske inte.. Troligtsvis åker jag till glenn snart, gymmar och sen sover där, sen blir det att gå upp vid fem imorgon och åka till skolan! Härligt härligt! ;-)

this is me



tänkte göra en ny kategori.. eller har gjort det nu. I den tänker jag lägga bilder på mig och på andra :-)

pusshej

bakat

Idag har jag bakat eftersom vi skulle fira min storasyster som fyllde år förra veckan. Farmor och faster kon och fikade med oss och så var glenn här också så det blev första gången han träffade dom, kul! :-) Jag bakade hallongrottor (bilden) och kladdkaka, det blev helt okej! Vi har plockat hallonen själv också, det fanns hur nycket som helst på vårat hemliga ställe ;-)



Kanske inte ser så gott ut, men det är det!

Nu ikväll ska vi äta kräftor, jag, familjen och glenn :-) Det ska bli gott, fast jag är så mätt på allt fika, hehe!

Dagens

Dagens outfit då



tränat

Träningen gick väl helt okej med tanke på min förkyld och det var ju skönt, fast det visar väl sig imorgon när jag vaknar om det blir sämre eller inte, men troligtsvis inte ;-) Det enda som är lite jobbigt är att jag hostar som en gammal kärring, så ska testa hostmedicin och se om det hjälper, hoppas! Körde en kvart på min balansplatta efter träning och har gjort det varje dag den här veckan, visst är jag duktig? Jag fick den i söndags med pappa eftersom jag har problem med mina fötter ibland..

Efter duschen kokade jag ägg till mina rostade mackor och drack oboy, gott det! :)

önskar jag hade haft lite bättre kamera på mobil så hade det kanske blivit lite fler bilder till bloggen.. Och det var jävligt svårt att knäppa egobilder med telefonen utan att lyckas komma åt touchen hela tiden ;-) haha, stort problem! eller inte..

tränat

Träningen gick väl helt okej med tanke på min förkyld och det var ju skönt, fast det visar väl sig imorgon när jag vaknar om det blir sämre eller inte, men troligtsvis inte ;-) Det enda som är lite jobbigt är att jag hostar som en gammal kärring, så ska testa hostmedicin och se om det hjälper, hoppas! Körde en kvart på min balansplatta efter träning och har gjort det varje dag den här veckan, visst är jag duktig? Jag fick den i söndags med pappa eftersom jag har problem med mina fötter ibland..

Efter duschen kokade jag ägg till mina rostade mackor och drack oboy, gott det! :)

önskar jag hade haft lite bättre kamera på mobil så hade det kanske blivit lite fler bilder till bloggen.. Och det var jävligt svårt att knäppa egobilder med telefonen utan att lyckas komma åt touchen hela tiden ;-) haha, stort problem! eller inte..

hejsan

Ja vad ska man säga? Torsdag idag, helt okej dag i skolan i av.. Sovmorgon till halv tio, tre lektioner sen sluta halv två, skönt! Började med individuella valen idag, eller i alla fall 50 poängskursen där jag har cad-teknik (ett data program där man gör ritningar).. Gick väl helt okej men man var lite lost i början, men det blir väl bättre, lite konstig lärare bara, haha..

Idag ska jag faktiskt testa träna igen, fortfarande förkyld, men det ska väl gå bra att träna med en lätt förkylning. Det har jag läst i alla fall..  Bara den jävla hostan kan släppa, vet inte varför jag hostar ens, haha :-)

hare bra, hej!

Jag bara chillar

Jag har tagit det lugnt nu hela veckan, ätit bra och sovit länge och allt vad man ska göra.. Men jag blir då inte frisk, är fortfarande förkyld. Fast det har ju blivit bättre i alla fall, något positivt! Men vill att det ska försvinna helt för nu är jag väldigt sugen på att få börja träna och hoppas på att kunna göra det imorgon.  För sen när jag blir helt bra då ska jag börja träna som fan, för det är det jag längtar efter! :-)

Har ingen inspiration nu, i alla fall inte lika bra som på engelska idag tillsammans med moa ;-) så ska nog chilla lite till, det är ju alltid skönt!

Vi är bäst

Vill bara säga en sak innan jag loggar ut:
VI SPÖADE HAMMARBY I SÖNDAGS!!

tisdag

Det här är för eran skull Moa och Annika ;-)

Blev en fika på waynes tillsammans med Moa och Annika, efter att vi fått vänta på stadium nästan en halvtimme helt i onödan.. Skulle hämta mina kik-kläder. Aja , det var i alla fall gott med fika, men jävligt dyrt.. Fan mer än jag handlade mat för den här veckan, haha. Men någon gång ska man väl få njuta lite :-) Efter fikat gick jag tillbaks stadium och då gick det lite bättre. Fick hämta mina kläder i alla fall, assnygga!

Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet, king program! Ett av mina favoritprogram sen jag var liten, kul att det har kommit tillbaka :-D Men nu ska jag hänga med lite bättre i programmet, hörs i morgon kanske!
puss


Muffins på waynes


mellby

Bilder kommer så fort som möjligt, bara jag har tid. Inte blivit mycket blogg på sistone, men de sket man väl i ;-) tar dagen som den kommer och det är sköönt!

skolan börjar imorgon btw, känns helt ok.

VILL

Nu vill jag träna!! träna, träna och träna, imorgon hoppas jag halsen är bättre :-)

Längtar att få spela fotboll, var ett tag sen nu.. I helgen är det match mot hammarby och vi ska krossa! Men först ska vi se brage krossa hammarby imorgon på vallen efter våran träning :)

Tisdag

Igår blev det träning i Borlänge, kul kul. Åkte hem efter den och stannade på donken i mora tillsammans med mamma, amanda, röngård och jonna. Älskar donken, speciellt glassen!

Nu har jag precis ätit middag, fast ska nog ta lite till, haha. Körde nyss lite egen träning med lite snabbhet och styrka. Finns så lust med det efter träningen igår, alltså att springa och springa snabbt. Så jävla härligt med rusher. Fast blev inga rusher idag utan mer stege, sidled, framåt bakåt och några jäätte korta rusher.

ÄLSKAR ATT TRÄNA


hos älskling

Har precis duschat efter att ha tränat med älskling och knuts, först sprang jag lite sen gymmade vi.. Sååå skönt att ha kommit igång med träningen. Måste bara hålla i det här nu.. kanske lite svårt eftersom jag ska till mellbystrand nästa vecka, men ska försöka springa några/någon dag i alla fall annars känns det ovärt att ha tränat så mycket nu..
nu ska vi till knuts och kolla film, hejdå

foton

Har precis skrivit ut lite foton och satt i ramar, fin fint! Ska ta med dom till lägenheten sen och ställa upp dom på en någon hylla om någon hade kunnat hjälpt mig att sätta upp dom någon gång ;-) Annars ska jag köpa en bänk/byrå från ikea och ställa dom på. Vill i alla fall ha några bilder på min underbara familj, pojkvän och vänner när jag sitter helt ensam i lägenheten!

och nu är jag äntligen ikapp med uppdateringen!!! :-D

Åsen kan vara bra ibland!

Igår så blev det en lyckad kväll med åsingar, men dom brukar ju oftast sluta lyckat för vi åsingar är så jävla bra och har så kul tillsammans! Först blev det tacos med amanda, röngård och jonna, gott gott! Efter det gick vi ut i slogboden och satt där enda fram till fyra, jag, amanda, denniz och patrik. Eldade och hade tända ljus. Spelade poker och med andra ord medan vi och åt chips och skrattade. Inget var ju speciellt fokuserade på spelet men vi hade kul ändå! Började bli som roligast framåt tre när vi vart så jävla trötta, dampade, dansade och sjöng haha! King kväll, kanske kommer lite bilder sen!

puss


Fredag - träning, hotellet & eclipse

Började dagen med att åka hem från Borlänge efter det blev det att träna lite, började med intervaller och sen gymmet, helt slut efteråt men så jävla skönt också. Ska väl se när nästa gång blir som jag springer intervaller, det är ju så jävla drygt, men kan behövas! Efter träningen blev det att stressduscha och packa lite. Åkte till hotellet med älskling och hans mamma för att äta grillbuffé, super gott! Speciellt kycklingspetten. Efter hotellet blev det att stressa för att hinna handla innan bion; eclipse. Helt okej film (fast har typ glömt bort allt, haha!), men längtar efter fyrans film nu, fast får väl vänta i lite mer än ett år.

Lite stressig dag kanske, men den var toppen! :-)

RSS 2.0