Fotboll, fotboll, fotboll!

Kom hem från träningen för ett tag sen och har nu hunnit äta en havregrynsgröt. Brukar inte tycka om det så värst men det var faktiskt gott, i alla fall och man har äppelmos till. Sitter och funderar på om jag ska äta lite mer eller om jag ska gå och lägga mig. Klockan är ju bara 9 men tiden brukar rinna iväg rätt fort när man sitter vid datorn, men lite mer mat ska jag väl lyckas få i mig, haha ;) Sen måste jag sova, för imorgon väntar fotbollsträning klockan 8. Första träningen i skolan på hur länge som helst känns det som, fast när jag tänker efter har jag bara missat 2 fotbollspass eftersom vi kör eget en gång i veckan.

Ska väl försöka hinna slänga in något inlägg imorgon, men har rätt fullt upp men det fixar nog sig. Ingen som vet hur man bloggar från mobilen? Det skulle underlätta en hel del faktiskt :)

Är jävligt sugen på att åka till fjället och åka slalom/snowboard. Speciellt nu när solen är framme och det är perfekt väder att vara ute i backen! Så jävla kul är det också, har ju en del minnen från Wäsabergen med skogsvägar, hopp, liftarna, filmer och så när jag började åka snowboard.
Bilderna är från 2009 när vi var i Idre ett gäng med fritte. Askul var det men vi fick bara åka en dag och sen fick vi åka hem eftersom vi tydligen hade varit så bråkiga när vi skulle sova, haha!


Städjan


Måndag

Nyss kommit hem från en skoldag som började med skidåkning och slutade med fingalmöte. Det var skitkul och skönt att åka skidor, underbart väder var det så har kanske fått lite fräknar ;) Det var typ två år sen jag åkte skidor sist men nu ska jag nog försöka göra det lite oftare, bra träning och skönt att få vara ute i solen ju. Ska se om jag hinner åka någonting i helgen, kanske ska lura med pappa också?

Fingalmötet var ju inte så givande satt mest och babblade.. Det handlade alltså om nollningen som vi ska ha när de nya ettorna börjar så vi fick lov att ha något möte och så måste man skriva under ett kontrakt, var väl inte så mycket mer än det.

Men nu ska jag nog gå och handla lite mat, måste skynda mig så jag hinner innan träningen!

Puss hej!

Här är några bilder från våran nollning:

nollningen


nollningen

Promenad

Har tagit en liten skogspromenad med familjen, mysigt och skönt! Passade på att gå förbi Farmor på vägen också och lämnade nå grejer.
Nu sitter vi och tittar på handboll. Det är riktigt jämnt, 14-12 till Sverige med 25 minuter kvar, kom igen nu! Har inte tid att skriva mer nu för måste kolla på handbollen, pusshej!






Jossan <3

En vän som jag inte träffar så ofta men som alltid finns där för mig.
Jag älskar och saknar dig <3




Fångarna på fortet och frukost

Kollar på fångarna på fortet och äter en lika god frukost som igår! Älskar helger så man kan chilla på morgonen och hinner äta en lång och stor frukost. Ska nog ut en sväng i solen innan det blir att kolla på handbollsbronsmatchen och hoppas på brons för Sverige! Vid fem åker jag tillbaks till Borlänge och så var den här helgen slut. Men den har varit bra i alla fall och har faktiskt känts rätt lång. Blev inget jobb i Sälen idag, vilket var både skönt och tråkigt. Skönt för att jag fick en hel dag till att göra något annat och slipper åka till borlänge 5 imorgon bitti. Tråkigt för att jag inte får några pengar, men blir jobb nästa helg istället så.

Vi hörs :)

härliga tider..


Lördag

Dagen i bilder









Har använt min röda craft tröja idag som jag fick i julklapp, assnygg och skön var den! Nu ska vi åka iväg till Leksand och kolla match så vi hörs sen!

Bild på tröjan..

God frukost

En sak som är bra med att bo själv är att man får använda datorn när man vill i alla fall, har suttit i minst en timme nu och väntat på att få låna datorn av mamma så jag kunde skriva ett litet inlägg innan det är dags för att gå ut i solen en stund. Sen blir det att åka till Leksand för att kolla på systers match och på vägen dit kanske vi åker förbi ÖB och Ica Maxi så ska se om jag hittar en stavmixer på ica, vill ha en nu sen jag åt smoothie hos annika i veckan! :)

Sen ville jag bara säga att jag åt en supergod frukost! Yoghurt med banan, hallon, cornflakes och solroskärnor, juice och äggmackor! Gott gott! Sen när jag kommer in efter att ha varit ute en sväng väntar lite smörgåstårta så kanske dags att gå ut så man får komma in någon gång!

Gymmat

Första passet på friskis och svettis är nu avklart, härligt. Ska försöka åka dit 1-2 gånger i veckan i alla fall! Nu har jag nyss ätit, eller jag för typ en timme sen, och ska snart dra iväg på träning. Har väl inte så mycket mer att säga, men har ett litet problem. Ska man stanna i borlänge ikväll och vara med Annika eller ska man hem till lilla mamsen? :)

Pusshej

YEEES! I'm back!

Första riktiga träningen på 2,5 månad avklarad! Såå skönt och så jävla kul, längtar redan tills nästa träning! Men kan ju säga att konditionen inte är på topp i alla fall, men jag gjorde mitt bästa i alla fall och självklart var det ju lite jobbigt att vi började med en konditionsövning, men sånt får man ta, haha. Imorgon blir det först lite gym med sara och annika, måste ju passa på att använda mitt gymkort lite! Efter gymmet väntar fotbollsträning och sen får jag se om det blir att åka hem till älvdalen efter det eller inte, det visar sig imorgon!

10 stycken har redan gillat min status på facebook på 6 minuter, måste nog vara rekord ;)

Jag kommer nog sova gott i natt så jävla slut jag var efter träningen, brännsår på båda knäna fick jag också men så blir det när man ramlar och glider på konstgräset det första man gör. Svider gör det i alla fall, inte skönt.. Godnatt på er! :)

Powernap

Nu ska jag ta en liten powernap innan träningen och hoppas att jag känner mig lite piggare och fräshare efteråt.. Kommer troligtvis inte vara med på träningen, men ska nog vara med i början ifall, vet inte riktigt hur mycket min kropp orkar efter att ha vilat i 2 månader. Kan nog säga att kondition är helt borta i alla fall, men det kommer fort tillbaka får vi hoppas! :)


dagens

Kan väl slänga in en bild på vad jag hade på mig idag också då..





Jeans från vero moda, svart linne, svart kofta, ett rött skärp som jag lånat från Moa. Har inga egna skärp så därför har jag fått låna med Moa. Har också fått låna ett par klackskor av hon så dem kanske man ska använda imorgon då! Visst är hon snäll? Och så är hon himla bra också, frågar alltid henne när det handlar om kläder,skor och hår och sånt! Sen är hon ju självklart så jävla bra på andra saker också, som till exempel att vara en underbar vän! :)




cad-prov

Har precis haft cadprov och det gick super bra, om man klarade ritningen får man tydligen MVG och jag fixa den så det var ju nice!! Ska snart dra iväg på teori med fotbollen och sen slutar jag, skönt!
Fick min första lön från jobbet idag. Städar ju i Sälen eller har gjort det tre gånger nu, blir förmodligen i helgen också.. Sitter fint med lite pengar!
Gammal bild när jag var typ blond.. Vill klippa mig igen men vet inte hur och om jag ska göra slingor? Förslag tack! :D
Puss hej

Godnatt

Fan va klockan rinner iväg, jag som tänkte lägga mig vid nio så jag hinner sova lite mycket.. Fast det hinner jag nog ändå eftersom jag inte ska gå upp förrän vid åtta imorgon. Satt och försökte översätta min engelska text, vilket jag inte är alltför bra på, tur att google translate finns. Lyckades ju få mvg på min bokrecension med hjälp av det, haha. Först satt jag och tänkte översätta till nio, sen vid nio; äh jag kör en kvart till och sen hann klockan bli halv tio och då tänkte jag att jag lika gärna kunde översätta resten, men nej, så tråkigt ska jag inte ha.. Så nu tänker jag lägga mig så det blir torsdag någongång för då blir det pannkakor i skolan, jipppi!! Och sen efter det prov i cad-teknink.. men det ska nog gå bra :)

godnatt


Kycklingwok med ris

Skulle testa på att göra någonting nytt idag så då kan jag väl lika gärna passa på att fylla på min matkategori! Gjorde kycklingwok med ris och det blev väl helt okej, men åt typ den här maten med samma kryddor när jag var magsjuk så får lite illamående känslor av den, haha! Hoppas det försvinner. Ska väl leka lite kock nu och skriva mitt "recept"..

Stekte kycklingfilébitar och sen wokade grönsaker, hade i kokosmjölk, cremefraiche och en påse med thai kryddmix och så lite salt och peppar. Vet inte riktigt hur mycket man ska ha i av allt så blandade väl lite som jag själv ville och det blev väl bra! Och så har jag matlådor för två dagar till.





Ser inte så gott ut på bild, men det brukar ju inte mat göra. I alla fall inte min..


clothes

Hade på mig detta idag då, blev som sagt inga bra bilder men orkar inte ladda riktiga kameran.. Byxor från gina, topp från MQ instoppad, en svart kofta, moas skärp och så tygskor..



Onsdag

Fan va fort veckan går.. Har precis kommit hem från skolan och kupolen, följde Moa och Sara till kupolen för Moa skulle köpa ett par skor som vi kollade ut igår. Assnygga! Och idag använde jag mina nya byxor, kan lägga in en bild sen men var jävligt svårt att ta en bild haha. Men nu har jag lite bråttom för ska iväg och handla mat och sen ska jag hem och laga mat, så bilden kommer väl upp någon gång efter det.

Har tänkt hitta en specilist läkare nu som kan någonting om halsar så jag blir kvitt den här jävla skiten. Vet att jag tjatar men jag får panik på min hals och att jag inte kan träna, så nu ska jag börja träna ändå fast det gör ont, för doktorn sa ju att det var okej..

Puss hej

Hejsan

Trodde bussen gick tjugo i, men när jag kom ut så kom jag ju på att bussarna går prick och halv. Så då var det ju bara att gå tillbaks till Annika igen då.. Har varit med Annika och Moa hela dagen, kupolen en sväng (köpte ett par byxor som vi får se om jag kommer använda, men moa och annika lär väl tjata, haha), sen drog vi hem till Moa. Fick sehennes hund och sen åt vi lite, kollade tv och skrattade. Och eftersom jag har så svårt att lämna mina kompisar så stannade jag hemma hos Annika på vägen hem och vi har kollat handboll och ätit ungspannkaka, tyvärr vann ju inte Sverige.

Men nu har jag liite bråttom, ingen lust att missa bussen. Puss hej!

liten

Hitta några kort hemma hos farmor i helgen på mig och mina syskon, eller ja hittade väl inte precis dem för de satt ju på väggen men ändå.. Så här söt var jag när jag var liten! Haha, fräknig, rödhårig och glad. Fast det är jag väl fortfarande ;)

Amanda och jag


Jonna, Amanda och jag


Nej, nu måste jag räkna lite matte eftersom jag tog ledigt från skolan idag men inte lätt att slita sig från datan när man inte setat vid någon på hela helgen..

föremål som beskriver mig



Det här tog jag med mig idag till träningen. Vi skulle ha ett litet "möte" efteråt och berätta lite om oss själva så tog med gaffel och kniv, puck, halstabletter, miniräknare och ett kort från turkiet sen får ni väl fundera lite själva på varför jag tog med det för det orkar jag inte berätta igen, haha! Men det var i alla fall kul att få lyssna vad alla andra hade och säga, lite nytt lärde man sig i alla fall, får väl se vad som sitter kvar tills i sommar då vi ska tävla om vem som kommer ihåg mest ;)

Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen i alla fall, har ni saknat mig? haha :D

Måndag

Längesen jag upptaderat men inte haft någon dator och nu hinner jag inte skriva något för ska iväg på träning och bertätta om oss själva med hjälp av våra saker, får se hur det går :) Puss hej


parti

Här kommer en snabb bild på kvällens kläder och frisyr. Eftersom min kamera var slur på batteri när jag äntligen skulle använda den får ni nöja er med en mobilbild! Nu drar jag till Annika och Moa, hej svejs! :)


Fredag

Kom alldeles nytt hem från skolan. Super nice att vi kommer sluta halv ett varannan fredag, fast den fredagen var ju tyvärr inte idag. Nu ska jag snart laga lite mat, måste bara ladda ner lite musik först och kolla några bloggar. Sen byta om och fixa mig lite sen åker jag till Annika och hoppas på en kul kväll. Åker hem till Älvdalen imorgon och så blir det förhoppningsvis städnig på söndag. Det är min helg det :) Fast jag är ju ledig på måndag också, skööönt! Ska ju till läkaren, men det tror jag att jag skrev igår..

Puss på er! :)


<3

ipod

Har äntligen orkat ladda in lite ny musik på ipoden - härligt!!
Bland annat:
Loca - Shakira
Broken heels - Alexandra Burke
Pack up - Eliza
Grenade - Bruno Mars
I like it - Enrique Eglesias


Sån här tjusig ipod har jag, eller okej den är inte min, det är glenns egentligen :)

Kiwi

Tänkte inviga min nya matkastegori med att säga att jag har nyss ätit kiwi, asgott ju! Tänkte att eftersom jag ändå skriver så mycket om mat kan jag lika gärna göra en kategori och då kan jag också berätta att jag, sara, sara och moa var hos annika ett tag idag och då hann vi trycka i oss några chokladbollar och lite godis.. Så nu har jag jämnat ut onyttigheterna med lite nyttig frukt! Just ja, i nian eller när det var gjorde jag någon arbete om kiwi på hemkunskapen. Inte så intressant, haha.

Har ett litet problem också, ska man hem imorgon eller ska man till annika? Verkligen jobbigt problem ;)


<3

I don´t want you to cry
Don´t want us to say goodbye
But I know that we´re falling apart

Livet

Känns som jag tagit en liten paus i livet nu, men ändå rullar livet förbi mig så kanske dags att vakna till liv snart. Men jag tror jag behöver det här, att bara vara och inte tänka så mycket. Eller vadå inte tänka så mycket? Det är väl just det jag gör. Hela tiden. Det känns så konstigt alltihop. Att se något som påminner mig om dig hela tiden är jobbigt. Visste inte att det fanns så mycket som skulle kunna påminnna mig om oss, men det finns så otroligt många saker som jag upplevt med just dig.. Jag ångrar inte en sekund av de här åren. Eller okej, kanske när jag slog dig med golfklubban, men det var ju inte med meningen, hihi. Jag kommer aldrig glömma dig men just nu är det det här som känns rätt, men det känns ändå så fel..

Onsdag - Friskis&Svettis

Nu har jag äntligen köpt gymkort (eller ja gym-, spinning- och jympakort) på friskis och svettis längtar bara tills jag kan börja använda det (är ju inte frisk än), men följde i alla fall sara och annika eftersom dom skulle gymma och då tänkte jag att jag kunde väl se lite hur det såg ut i alla fall. Blir så jävla sugen, måste bli frisk nu! Blev bara lite promenader på löpbandet sen var jag ju lite personlig tränare åt Annika, haha, inte för jag sa så mycket men ändå.. Coolt att vara PT ju ;) Nu är bara mitt problem hur de där löpbanden fungerar för jag vill ju kunna springa intervaller på det men vet inte hur man ska jag göra, borde ju finnas något program? Aja, om någon råkar veta kan ni ju kommentera (a)

Funderar om jag ska sova hos Annika idag igen, så jobbigt att vara ensam, behöver lite annat att tänka på och det fick jag ju igår i alla fall, grymt kul hade vi! :-D


Betala 1300 för det här kortet och det räcker ett halvår, är inte det liite sjukt?
 

Mat

Efter lite råd från min älskade mamma lyckades jag äntligen göra en bra krovstroganoff och godare än vanligt vart den också, känner mig rätt duktig! Man måste ju vara lite bra på att laga mat i alla fall och man är så galen i mat som jag är, haha ;)

Tänker inte lägga in någon bild på maten för det ser ju inte såå gott ut..

Kanske dags att göra en kategori för mat? ;)

Godmorgon

Vakna nyss upp hemma hos annika och idag är man ju inte lite trött, men det är det värt för kul hade vi! Men idag mår inte min hals så bra, men det har den ju aldrig gjort så.. Vi ska snart dra till skolan för att ha matte och sen senare idag blir det prov, inte pepp!

Idag kommer två normala bilder i alla fall.. Alla som var inne på min blogg igår (vilket var fler än vanligt) lär ju tro att jag är helt cp om man kollade på bilderna, men det kanske jag är också? haha. Fast dom här bilderna är ju inte så mycket bättre, men skyller på annikas webkamera ;)





Nej nu börjar annika tjata, måste äta frukost nu.. Puss hej :)

____________________________________________________________________

Kan inte sluta tänka på dig..

bilder

Längesen jag skrattat så mycket, haha!!


Fin frisyr va? Kan ni bara hjälpa mig att komma på vem jag liknar? :)

Hos Annika

Hejsan, nu är jag tillbaka hos Annika igen och jag, hon och sara kollar på handboll och äter chokladbollar. Innan det så sparade Sara lite nintendo wii och det gick ju sådär, haha :D Nu ska jag vara lite social med dom för vet ändå inte vad jag ska skriva.. har verkligen ingen inspiration just nu, men kan berätta att annika har köpt/bakat massa skit åt mig. Vet inte om hon vill att jag ska bli tjock nu, haha chokladbollar och godis. Nu ska vi tävla vem som äter upp ett godissnöre fortast utan att använda händerna, sen ska jag klämma i mig en till chokladboll ;) haha

Tävling gick ju inte så bra, så tröstäter väl med en chokladboll haha..

hahahaha, fy fan va fula man kan vara!


Jag undrar vem som är tönt jag med feta glasögon och ko-tröja?




Puss hej! :)

__________________________________________________________________________________

kommer aldrig glömma dig <3

Gästbloggar

Eftersom att Hanna har åkt hem och ska äta sen dra och kolla på sin träning så kommer hon nog inte uppdatera så mycket mer idag. För sen efter träningen kommer hon nog till mig och sover här. Kommer bli awesome!

Kan ju berätta hur jag känner Hanna. Vi har gått i samma klass sen första året på gymnasiet. Vi läre känna varandra bra för lite mer än ett år sen. Vi är hänger med varandra mycket i skolan och nu på slutet har vi börjat umgåtts mer på fritiden med!
Nu ska jag förklara hur Hanna är.. Kan ju börja med att säga att det enda hon tänker på är mat, träning, sova och skolan. Hon är översmart fast det brukar ju töntar vara, det enda som fattas är ett par feta fula glasögon. hon älskar sin familj över allt annat förutom mig så som hon älskar mest av allt!
/Annika

Helt fantasktisk bild på mig och Hanna förra våren! ;-)


Idrottsgalan & handboll

Varför måste båda programmen gå samtidigt på tv, vill ju se båda.. Men knäppte precis över till idrottsgalan och Marcus Hellner vinner årets manliga idrottare får stående ovationer och dom slutar aldrig klappa händerna, alltså fatta härlig känsla!! Jag vill också vinna något stort pris inom idrott! Okej nobelpris skulle väl också vara lite coolt, men det är inte riktigt min grej, kanske kan satsa på det när jag typ är 50 eller nå, eftersom bara gamla gubbar får det.. Nej, jag vill ha ett idrottspris! Typ diamantbollen ;)

Men först om jag ska kunna vinna det priset lär jag ju bli frisk så jag kan börja träna.. Satt precis och läste lite om när man kan börja träna efter körtelfeber. Tränade som sagt lite förra veckan fast jag kände av halsen, men nu när jag läste lite blev jag fan lite rädd för att träna.. Läste det här:
"När det gäller träning efter körtelfeber är det två saker man framförallt är orolig över. 1) Om man tränar när man har själva infektionen så kan viruset slå sig ner i hjärtat och ge hjärtmuskelinflammation. 2) Körtelfeber kan ge en ganska så rejäl mjältförstoring och fysisk träning (eller slag mot mjälten eller hoppande i studsmatta etc) kan ge skador på mjälten, t.ex mjältruptur. Det allmänna rådet är därför att vänta med fys-träning till 4 veckor efter att man blivit frisk. (Infektionen varar 2-4 veckor.)"

Alltså jag vill träna men kanske inte så bra om jag fortfarande har känningar i halsen? vill ju inte ha hjärtmuskelinflammtion, det lät ju inte så trevligt.. Alltså, FAN vad jag hatar körtelfeber!! Vill bara träna stenhårt nu, men känns som jag får vila den här veckan nu också.. Ååååååh, jag har abstinens!

Annars idag så har jag varit med annika och sara, pluggat och fått lite välbehövligt snack, tack <3 Efter det blev det att handla mat (vuxet, jag vet) och sen upp och kolla på träningen. Jobbigt att bara kolla, vill ju vara med.

Nej nu är det läggdags, godnatt! :)


Individuella val

Snart måste vi välja våra individuella val inför trean, det är inte lätt precis. Det enda jag är säker på att jag ska läsa är Matte E, så tre eller två till kurser måste jag välja.. Funderar på Engelska C om jag inte ska ha fotboll i trean också, annars ska jag inte välja någon 100-poängskurs eftersom jag redan läste 100-poäng extra i ettan.. Är det värt att välja Engelska C eller? Tycker inte det är så kul men vill ju bli bättre på det och så ger det ju lite meritpoäng också, vilket kan behövas. Sen måste jag välja en breddningskurs, ska väl välja mellan biologi, kemi och matte. Och så till sist en 50-poängskurs, men finns typ ingen som verkar rolig och som jag vill läsa. Den enda som verkade lite intressant var väl någon hälsokurs, men får se hur det blir.. Inte lätt det där, som tur är kan man väl byta sen om man ändrar sig. Hade ju underlättat lite om man visste vad man ville bli för då hade jag ju vetat vilka kurser jag behövde läsa, men jag har ingen aning..

Söndag

Hej på er!
Söndag idag, igen.. Känner att jag skulle behövt helg en dag till, men får hoppas halsen känns bättre tills imorgon så jag kan träna! Lite bättre känns den, men inte helt bra än.  Började dagen med att äta en stor frukost och sen ut och skotta snö, och fan va svettig jag blir av det, fast det blir jag väl typ jämt när jag anstränger mig, inte kul, haha. Och annars fryser jag jämt, liksom aldrig lagom..

Ikväll, eller ja vid 5, åker jag tillbaks till Borlänge och imorgon är det skola igen, som sagt, fan va fort helgen går, fast veckan går ju också ganska fort, vilket är skönt! :)

Nu ska jag se på damernas skidskytte, fan va jag kollar på sport på tv ju, speciellt skidor, men kul är det ju :)

Pusshej

Dagens "ute-outfit", fick lov att ta syrrans jacka eftersom min dunjacka är så jävla varm! haha

Snögrotta

Okej, nu kanske ni tycker jag är värsta barnslig men det skiter jag i, för jag har kul i alla fall ;) Och när man har en syster som inte är så gammal i sinnet eller vad man ska säga, så måste man väl "leka" lite ibland, så då gjorde vi en igloo/snögrotta i dag och den vart ju riktigt bra, haha. Om jag var liten skulle jag vara väldigt stolt över den ;)

Så vi hann i alla fall vara ute en halvtimme innan det var dags att gå in för nu börjar handbollsmatchen om en minut! Kom igen nu Sverige!

Btw, jag och Annika har fått två nya träningskompisar nu eftersom Sara och Linn också skulle skaffa gymkort på friskis. Det blir nog bra det där, nu MÅSTE jag bara bli frisk först!

Annika, angående din kommentar, ska vi hitta på något nästa helg då? Så kan du köpa fina blommor till mig? ;) haha, puss på dig!

Fint va? haha



Årets första semla!

Jag har nyss ätit årets första semla, var min idé att vi skulle handla det idag, jag älskar fan mat och fika och allt annat som man kan stoppa i munnen haha. Men det måste vara vanlijkräm i, mandelmassa är inte alls lika gott, usch! Sen brukar jag värma mjölk och lägga den i, det är jättegott! Vi myste med lite blommor och ljus också. Tror fan inte jag kommer ha några riktigt blommor i mitt hus när jag blir stor, haha, hade ju glömt bort att vattna dom hela tiden. Kör på låtsasblommor jag, fast man kanske har lite tid för riktiga blommor när man blir stor, vi får väl se, haha.

Nu ska jag ut en liten stund och få lite frisk luft sen kommer nog kvällen tillbringas framför tv:n, handboll klockan sex och larz-krizters på fångarna på fortet vid åtta. Sen ska man väl hinna äta lite där i mellan också, men det klarar jag nog, kan ju inte missa en måltid liksom ;)



Godmorgon

Hejsan, skönt med en sovmorgon idag, behövs verkligen för att jag ska bli frisk. Blir nog ingen städning imorgon eftersom jag måste vila, men får hoppas jag kan städa nästa vecka, för behöver verkligen pengar. Sitter hemma hos glenn nu som har åkt iväg på hockeymatch och väntar på att mamma ska komma, vilket hon gör snart. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska hem och äta en fet frukost nu och sen ska jag nog försöka ta det lite lugnt och bli frisk!

Igår var det träning, känns lite ovant att ha träning på fredagar eftersom jag aldrig har haft det förut, men det var skönt. Och jag klagar inte att jag får ett extra fotbollspass i veckan, 4 pass i veckan blir det med laget och så blir det ett i skolan fram till sportlovet och något eget pass blir det väl också, fast det får vänta tills jag känner mig frisk, så jag kan köra på som fan då!
Nej nu måste jag nog gå och klä på mig, ha en bra dag!
Strandfotboll i mellbystrand, jävligt kul var det, men ont gjorde det också.. haha

Torsdag

Har kommit hem från träningen för ett tag sedan. Har hunnit äta ett par ägg och lite yoghurt och sitter och kollar på handboll nu, kom igen Sverige!

Dagen har bestått av skolan, kupolen och träning. Skönt att vi inte har så mycket i skolan just nu, men det kommer väl snart om jag känner lärarna på soltorg rätt.. Jag och annika drog på kupolen lite, hon handlade lite grejer och jag handlade bara ett puder eftersom mitt var slut. Jag vill köpa en stavmixer så jag kan göra goda smoothies efter träningen, någon som vet vart man köper såna om man inte orkar beställa på internet? Men först och främst lär jag ska lägga mina pengar på ett gymkort så jag och Annika kan börja träna snart, men ska väl försöka se om man slipper betala allt själv, såå billigt är det ju inte!
Träning gick väl helt okej, men känner fortfarande lite i halsen hela tiden så vill inte ta i alltför hårt. Kanske därför jag har ont så jag inte ska göra för fullt, för det hade jag nog gjort annars. Men det är viktigt att ta det lugnt i början om man varit borta ett jag, jag veet, men jag vill ju köra nu! Men som målvaktstränaren sa, det går ju i alla fall åt rätt håll, men jävligt sakta går det också.. 

Nej, nu lär jag sova snart för imorgon har jag ingen sovmorgon och om jag ska få mina 9 timmar så lär jag lägga mig snart :) och imorgon är det helg, sköööönt!!

Godnatt alla!

Ekonomisk

Tjänade 50 spänn när jag var och handlade idag, tur att man får hem icas reklamblad så man vet vad man ska handla. Gäller ju att vara ekonomisk, speciellt när man är en fattig student så 50 kronor är rätt mycket, kan ju använda det till handla något för på kupolen imorgon. När jag gick hem så passade jag på att träna lite biceps också, det gäller att vara effektiv, haha ;-) Och för att kompensera det så smällde jag nyss i mig två goda lussebullar, gott! Jag är väl inte den enda som plockar ur russinen ur lussebullarna? Och sen måste man ju doppa dem i saft, annars är de ju inte lika goda ;)

Nu sitter jag och skriver lite i min kalender eftersom jag är så duktig på att planera, men snart ska lägga mig och läsa lite, men vad ska man läsa? Fotbollsteorin, svenskaboken, tidning eller en bok? Om jag orkar läsa någonting så blir det nog fotbollsteorin eftersom vi ska ha läst igenom det tills imorgon, tur att det är liite intressantl, roligare att läsa än att läsa på språkhistorian i alla fall!

Godnatt på er!


Åå, är så himla sugen på att åka utomlands! (bilden har inte nått med inlägget att göra precis, haha)

Today

Så här har jag sett ut idag..



Onsdag 12/1

Har precis ätit upp en asgod kycklinggryta jag gjorde. Tur att det finns recept, annars hade jag nog oftast gjort makaroner och korv, haha! Var hos Annika en sväng efter skolan, eller just ja det skrev jag ju..

Fan vilken träningsvärk jag har i låren och röven, vet inte vad jag har gjort men träningsvärk har jag. Det jag kan har gjort är nog utfall från en bänk, har aldrig gjort det förut så måste vara det som gett mig sån jävla träningsvärk. Ser inte så jobbigt ut men ni kan ju testa själva, kunde knappt gå upp för trapporna i skolan, fast kunde dock inte gå så bra på platt underlag heller, haha. Jag undrar hur mycket jag har tappat i styrka och kondition medan jag var sjuk alltså? Haha.

 


Plugg

Sitter hos Annika och pluggar på lite Svenska eftersom vi tydligen har prov om en vecka. Det går jättebra!  Annika sitter och försöker förhöra mig, går visst inte så bra, men hon verkar tycka det är intressant i alla fall ;) Jag sitter bara vid datan men lär väl också försöka plugga lite med hon nu då, men hur kul är språkhistoria? Inte kul alls! Men annika har lärt mig en lite regel i alla fall så jag ska komma ihåg årtalen: 4,3,2,3, oändligt.. Så nu kan jag nog provet, haha!

Typ ett år gammal bild, hitta ingen bättre på mig och Annika..



3-10 saker som beskriver mig

Kom nyss hem från träning och möte. Körde lite eget på träning, joggade ett antal varv, hoppade lite hopprep och passade med min kompis "väggen". De andra tjejerna körde fys/konditionsträning, jag vill också! Men snart så är jag ikapp får jag hoppas och då ska jag köra hundra procent! Möten är alltid kul, eller i alla fall om det handlar om fotboll och man får reda på lite olika saker. Känns bra det här och jag hoppas det kommer bli en grym säsong och att man får testa någon match i norrettan också, men det gäller att kämpa bara! Och som Janne sa; vi är inte så himla långt ifrån Allsvenskan nu, skulle ju vara grymt att få spela där, eller vad säger ni?

Vi ska försöka få ihop lite bättre sammanhållning i laget så då ska vi först nu ta med oss 3-10 föremål som beskriver oss själva, t.ex bästa minne, bra egenskaper, vad som gör än irriterad/glad och sånt som laget inte vet om än. Det svåra är ju att man ska ha ett föremål som passar också men man får väl tänka lite outside the box, haha ;) Och jag som inte gillar att prata inför folk, men det ska nog gå bra! Ni som känner mig borde väl kunna ge mig några idéer i alla fall? Har några idéer faktiskt men dom tänker jag inte avslöja här, kan ju hända att någon i laget läser min blogg, hehe :D

Nu ska jag snart mysa ner mig i sängenoch sova ett antal timmar! Godnatt på er :)

Det bästa med ett lag är att man gör det tillsammas för varandra! :)

Gymkort

Ska nog köpa ett gymkort snart när jag börjar bli frisk. Har länge funderat på friskis och svettis eftersom då kan man köra både gym, spinning eller jympa, vore bra och kul! Någon annan som har några förslag på bra gym i borlänge som inte är såå jävla dyra? Vart gymmar ni? Det viktigaste är väl att det är ett bra gym och att det finns löpband. Har aldrig sprungit på ett sånt förr men jag hoppas det är bra och kul, haha ;-)

Ge mig förslag! :) Atlantum? Svea? Maserhallen? Friskis och Svettis? Finns det några fler i borlänge? 

Puss hej!


Mys

Just nu sitter jag och myser lite med tända ljus, tur att man fick ett antal i julklapp. Ska strax lägga mig i sängen och läsa lite och mysa med tända ljus, det kallar jag återhämtning ;-) Bäst att sova i tid också för imorgon väntar första skoldagen på tre veckor. Det sköna är att jag bara har två lektioner! Ett fotbollspass och matte, skön första dag va?

Puss och godnatt

Första "träningen"

Som jag har längtat efter mina kokta ägg som jag brukar äta efter varje träning, så jävla gött! Nått som är ännu göare/bättre är att jag har börjat träna igen. Första träningen på ungefär 1,5 månad, fast vet inte om man ska kalla det träning men lite jogging och lite boll blev det i alla fall, så jävla härligt! Nu blir det att träna lite lungt resten av veckan och sen längtar jag till jag får dra igång på riktigt, ska bli så skööönt.

Hade velat haft lite ideér om vad man kan äta efter träningen, någonting som går fort och lätt att göra, typ som smooties men vet inte riktigt vad man ska blanda för nått, några förslag? :) Det dåliga är väl att jag inte har någon mixer, hehe.. Så någon träningstokig som har något förslag, vad brukar ni själv äta efter ett träningspass?

För mig blir det oftast ägg, frukt, nötter, mackor eller yoghurt och vatten eller te :)

Dags att åka till Borlänge snart

Då ska jag snart åka till Borlänge då, känns ju som en evighet sen sist eller var ju där i torsdags med det räknas knappt, men blir i alla fall första gången jag ska åka tåg på några veckor.. Ska bli kul faktiskt, kanske inte med skolan men att träffa alla kompisar och så testa träna lite idag!! Så jävla typiskt att direkt jag tänkt börja träna så får jag ont i halsen, har fått det nu också fast ska pröva lite ändå hur det känns och bara chilla lite grann. Har ändå inte så jävla ont, men ändå störande att känna det lite grann.. Klockan ett går bussen till mora så är väl någon timme kvar.

Puss hej!


Söndag

Hejsan, har inte haft tillgång till någon dator i helgen, eller jo det har jag väl men har inte suttit vid den. Har inte hänt så mycket i helgen heller, umgåtts med familjen och glenn och hunnit tjäna lite pengar idag också eftersom jag har städat i Sälen, väldigt nice med pengar! :) Imorgon är det sista dagen på lovet så då åker jag tillbaks till Borlänge. Ska vara med och träna lite imorgon, inte med de andra tjejerna men lite eget, kul :)

Hinner inte skriva mer nu för är väldigt sugen på att se minuten och det har börjat nu. Hoppas glenn kommer snart också!

Puss

Fredag

Varit ute länge idag och skottat snö och åkt kälke/madrass. Sen har vi byggt pussel hela dagen, gjort klart ett 1000-bitars pussel på några timmar. Vi börjar bli rätt bra på det där efter 4 pussel, haha. Nu ska jag alldeles snart åka till pappa, blir nog lugn hemmakväll idag och spela lite spel tror jag, mysigt! Kanske hinner träffa älskling en sväng också.

Måste bara skriva att jag känner mig faktiskt bättre med körtelfebern, har blivit helt slut förut när jag anstängt mig och inte orkar göra någonting, men nu känns det faktist bättre blev typ inge slut alls, bara svettig, haha. Inte för att jag är helt bra än men på bättringsvägen i alla fall (peppar peppar).

Vill ha sommar och fotboll!


Header

Gjorde en ny header, vad tycks?

Jag är inte riktigt lika duktig som Julia så kanske ska fråga hon istället, hon gjorde ju min förra. Fast är ju lite svårt i paint att få till det bra :)

Hemma igen

Har precis kommit hem efter att ha varit i Leksand, Borlänge och på donken en sväng. Hela dagen tog det som vanligt.. Gjorde fint i min lägenhet i alla fall, blev jätte mysigt! Har hunnit sett massa skidåkning också på min lilla mobil, bra att svtplay finns! Såg Hellner komma tvåa, Kalla fyra i fristilsloppen. Sen såg jag Sverige ta guld och brons i slalom och så tog Sverige guld i skidskyttstafetten, härligt!

Lär väl chilla hemma ikväll då, bara 4 dagar kvar på lovet nu men längtar fan tillbaka till skolan, eller i alla fall längtar jag efter mina underbara vänner! Hoppas, hoppas, hoppas jag kan träna på måndag.. Skulle vara skönt med lite rutin igen och speciellt med träningen. Har chillat hela lovet nu och hoppas det har hjälpt lite i alla fall :)

Kommer lite bilder från min lägenhet:




Kanske inte så mycket vi fixat men har haft dit lådor (dom svarta), ljus och ljusfat, love-skylten, ett "träd", och en affisch. Har inte packat upp allt än men visst ser det snyggt och mysigt ut? Längtar fan dit lite grann :)


Leksand/Borlänge

Nu ska vi åka till Leksand och Borlänge och lämna lite grejer, hinner inte skriva mer just nu.. Skulle egentligen åkt vid 10 men då låg hälften av oss och sov och nu är klockan halv 12, typiskt oss! Inte på så bra humör nu, så vi hörs sen.

Ingen som vet hur man skriver blogginlägg från mobilen? Finns ju ingen app från blogg.se än, bara på iphone ju..

Hembakad pizza

Gjorde hembakad pizza idag. Tror jag åt nästan en halv plåt, haha. Tog tyvärr ingen bild när dom var klara så dom kanske ser lite äckliga ut på bilderna, men goda var dom i alla fall!

Min och amandas.. Vi är så töntiga när vi gör pizzor, hon har typ 5 oliver i ett hörn och jag har 3 som jag åt upp innan vi ens började skära bitar, haha.


Mamma och Jonnas, massa konstiga grejer på, haha..

Dagen

Nyss kollat på tour de ski på tv, spännande! Synd bara att det inte gick så bra för Charlotte Kalla, aja, hon får komma igen imorgon! Hoppas verkligen jag kan kolla lite på det imorgon eftersom jag ska till Borlänge, men om jag får bestämma så planerar jag så vi kommer hinna kolla, haha.. Blir typ som när vi skulle till Turkiet. Jag bestämde vilken dag vi skulle åka så jag inte skulle missa någon fotbollsmatch. Var i Malmö hela helgen sen på måndagen efter det åkte vi haha, tur att jag är bra på att planera ;)

Det är kul att ni har börjat kommentera lite grann också, inte mycket men mer än förr i alla fall. Blir asglad bara jag får en liten kommentar även fast det inte ens står nå speciellt, hehe :)

Ikväll ska vi göra hembakad pizza och kolla på ishockey, bronsmatch idag halv tio. Får hoppas att Jossan kan komma också, saknar henne ju! Om hon inte kan komma, men hoppas det inte blir så, så ska väl jag, mamma och Amanda använda vår ansisktmasker och göra lite fotbad. Men hoppas Jossan kommer, lovet är ju snart slut..

HAHAHA, ansiktsmask som jag och Lina gjorde i Mellbystrand. Fy fan va kul det var, finns dock ännu värre bilder än den här som jag inte tänker lägga upp ;)

Namnsdag

Gissa vem som har namnsdag idag då? Jo, jag! Hihi :) Då borde man ju få lägga in en bild på sig själv i alla fall, fast det gör jag ju de flesta andra dagar också.. Fast nu kommer ju en bild där jag är utan smink, det händer ju inte så ofta i alla fall ;)




Daily workout

Låg och kollade runt bland lite appar på telefonen igår innan jag skulle sova och så hittade jag ab workout och butt workout. Varje app är typ ett femminuters program med tio övningar som man ska göra varje dag, så nu ska jag fan få snygg mage och röv (butt bertyder väl röv?). Någon hade kommenterat att det ger resultat så jag får väl hoppas på det ;) Längtar tills jag får börja använda apparna, funderar nästan på att börja lite fast jag inte är frisk men vet inte om jag törs, vill verkligen inte att det ska bli återfall när jag börjat träna igen.. Så när jag börjar träna igen ska jag nog göra det där innan varje träning, nice nice!





Bilderna är tagna från den här sidan. Fanns jätte många bra övningar där, fast tycker ni ska ladda ner appen istället om ni kan och ifall ni vill ha en snygg röv och mage ;)


Dagens

Passar på att läga in en bild på vad jag har på mig idag medan jag väntar på att äggen ska koka klart. Japp, snart blir det frukost och klockan är elva, som vanligt..

Rätt enkelt men det är också snyggt! Bara jeans och t-shirt och min klocka.



Oj, nu piper det, vi hörs!

Hemma

Kom hem för ett par timmar sen, var upp till farmor och grattade henne eftersom hon fyller år idag. Min söta farmor :)

Nu sitter jag och bygger på ännu ett pussel men börjar bli jävligt trött så kanske dags att sova snart. Ska väl försöka gå upp i tid imorgon men är ju så jävla svårt när man ändå inte har något att göra, har ju aldrig någon att vara med förutom Glenn. Inte för att jag är så bra på att höra av mig men ingen hör ju av sig till mig heller så..

Är taggad på att kolla på tour de ski och ishockey imorgon, älskar sport på tv, men jag blir ju så jävla nervös! Ibland är man ju helt inne i det och det händer ju att man skriker lite också, men vet nog vem jag har ärvt det av i alla fall.. pappa ;) haha.

Puss


Tisdag

Kom nyss hem till älskling. Vi sov hos knuts i natt eftersom vi kollade på hockey till typ 2 så då orkade man ju inte gå hem, haha.. Äter nog här idag eftersom dom skulle äta fläskfilé, pommes frites och beasås, väldigt nyttigt, haha ;) men har inte så gått upp så mycket vikt eftersom jag vägde mig i går, typ första gången på ett halvår.. Men tror jag har tappat alla mina muskler och fått mer fett, haha.. Men snart ska jag börja träna, ska bli så jävla skönt!! Längtar :)

me

Dagens..


Kan man använda den där jeansvästen? Fick den med mamma..
Ska ändå gå och byta om nu för vet inte om jag gillar den eller inte ;) haha

Måndag

Snart bara en vecka kvar till skolan börjar, längtar verkligen inte.. Har inte gjort så mycket idag heller men ska snart åka till knuts och kolla på hockey med han och glenn :)

Har faktiskt varit ut en stund idag och och åkt lite bob och madrass med mina systrar. Kommer lite bilder istället för har väl inge mer att skriva..





hejhej


Sparktur

Första dagen jag är inne på datorn för idag, därför så låg uppdatering. Har varit hemma hela dagen, som vanligt det här lovet, men har faktiskt inte varit inne hela dagen. Vi var ute och tog en liten sparktur/promenad, åkte tåg med spark nerför en lång backe och det gick ju som det gick.. Rakt in i en snödriva och Jonna flög som fan, haha, typiskt att det var just då mamma skulle filma, haha. Får se om jag kan få in filmen här, inte så bra på sånt där ;) Resten av dagen har jag kollat på skidåkning på tv, byggt pussel och kollat på Arn på tv.

Nu ska jag bara läsa lite bloggar och kolla lite tågtider, Annika kanske kommer på tisdag :D borde nog ta med hon på en sparktur? haha ;)

Dagen i bilder..




Hockey

Igår var jag och kollade på ishockey här i Åsen, kul att det händer någonting här i byn. Kommer ihåg när man var liten och pappa brukade spela matcher där och man satt i snöhögarna och tittade. Det var Åsen som mötte Klitten, en annan liten by. Såg tyvärr inte hela matchen men Klitten vann. Var kul att kolla i alla fall och många mål blev det.

Lite bilder..





2011

Nu är det 2011, ifall någon missat det ;)
Har bara varit hemma och tagit det lugnt, älskling kom så vi kollade hockey, Sverige-Kanada, så det blev inte så lungt ändå eftersom jag var så jävla nervös och skrek hela tiden, haha.. Men Sverige vann i alla fall, så jävla viktigt!!! Hann kolla lite fyrverkerier också men var inte så många här i lilla Åsen. Ska nog sova snart är så jävla trött.. Hoppas alla som har varit ut har haft det kul! Och nu är det ju januari så jag borde få träna igen, eller? nej eftersom jag fortfarande inte är frisk, fuck

Men som alla säger; nytt år, nya möjligheter! Jag kommer tillbaka när jag blir frisk igen och då ska jag ligga på topp. Det kan jag lova ;)

Puss på er!

RSS 2.0