Tjena

Var en kul träning idag, men börjar bli lite seg i benen nu.. Och jag som funderade på att köra ben på gymmet imorgon, får se hur det blir. Sååå skönt med lov så man slipper att gå och lägga sig för att gå upp till skolan. Man får passa på att vara uppe längre när man väl kan, haha. Ska se om jag kan tjata med mig sara eller någon till friskis imorgon, annars får jag väl gymma själv, men det brukar gå bra det också.

Glömde förresten säga grattis till min mamma på namnsdagen också, så grattis mamma! Jag älskar dig <3
Kan lova att det är lite tråkigt att sitta här själv nu när man hade kunnat sitta hemma med mamma och syster, dom skulle flyttat hit! Hade varit perfekt! :)

Mot Borlänge

Nu ska jag klä på mig och gå ut till bussen och åka mot Borlänge. Träning ikväll och imorgon sen hem igen, kanska ska testa Zumba på onsdag med mamma och amanda om jag orkar.

Nej nu måste jag gå ut, vi hörs! :)

Namnsdag!

Idag har jag namnsdag eftersom jag heter Maria i andra namn! Grattis till mig :)
Förresten Maria betyder kärlek, haha ;)

En bild från i somras, fräknig var jag..

Måndag 28 februari

Dålig uppdatering, jag vet. Men har verkligen inte haft tid. Igår jobbade jag hela dagen och kom inte hem förrän vid sju på kvällen, lite segt faktiskt! Då var det bara att äta och sen köra ett litet träningspass med syrran, väldigt jobbigt var vissa grejer. Speciellt den hör övningen (fast jag och amanda stod mot varandras ryggar och tror nog det var lite jobbigare, fy faan va drygt det var!):


Idag åker jag tillbaks mot Borlänge för att ha träning ikväll, får se när jag åker hem igen. Troligtvis på tisdag kväll. Hoppas verkligen att jag hinner med mitt tåg idag för orkar inte vänta i mora så jävla länge, men är ju sån himla trafik så vi får se. Hoppashoppashoppas!

Hemma i älvdalen

Då var jag hemma i älvdalen igen då, känns som det var ett tag sen.

Matchen idag gick väl helt okej,  spelade 2-2 mot Gustafs. Jag fick börja från start som forward, skitkul! Men känner att jag kan utvecklas mycket mer, så ska bli en kul säsong det här! :)

Nu vill mamma ha datorn för hon ska kolla efter nått recept, och jag är hungrig så ska nog ge hon datan.

Puss på er :)


Kik-Gustafs

Dags för match mot Gustafs! TAGGAD!


Fredag och LOOOV!!!

Har kommit hem från träningen för någon timme sen och hunnit äta lite mat. Ska chilla hela kvällen och tagga för match mot Gustafs imorgon, kommer bli skiitkul!

Vi spelade ju som sagt skol-dm i futsal (inomhusfotboll) idag och vi gick vidare!! Hur bra? Super bra! Började första matchen mot leksand och spelade oavgjort. Fick bli straffar efter den matchen ifall det skulle bli samma målskillnad för oss som för dem, och dem straffarna vann vi! Nu gällde det ju bara att vinna får nästa match med minst 15 mål och det kan jag ju säga att vi gjorde, 22-0 blev det, haha. Var ju skitkul att spela, i alla fall för mig som inte är så bra på futsal.

Och en sak till, VI HAR LOV!!!!!!! :D


yes

Vi är vidare i skoldm!! Totalt 26 mål gjorde vi! Och nu är det träning så skriver mer sen.

Tränat

Har klarat av ännu ett super jobbigt fyspass och den här gången kändes faktiskt mycket lättare än förra gången jag körde, väldigt bra det! Men svetten rann ju som bara den, alltså tror nästan aldrig jag svettats så där mycket, helt sjukt. Men det är ju ett tecken på att man tagit i i alla fall.
Så jävla stolt över mig själv nu efteråt för klarade ju nästan hela banan hade bara 100 hopprep kvar och nerjogg. Alltså vi kör en bana där man ska göra massa olika grejer på 45 minuter, typ springa, indianhopp, magövningar, medecinbollsövningar, utfallssteg, hopprep, knäböj, grodhopp och massa mer. Så följer man typ ett "schema" och kör så långt man hinner på 45 minuter och idag så klara jag nästan hela, värsta nice, tycker jag i alla fall!

Nej nu hinner jag inte skriva mer för ska ut och hämta tvätten och sen läsa lite kemi och sen måste jag sova och tagga för skolmatch imorgon!

Godnatt :)

GULD!!

Kollade på skid-VM nyss på sprinten, herrarna tog guld och brons, så jävla nice!!! Skönt att vi får lov imorgon så man kan se resten av VM.

Blev läxhjälpen en stund efter skolan men kände att jag kunde kemin rätt bra så drog hem. Åt, kolla tv och sitter vid datan. Väntar på att det är dags för träning, blir nog lite fys idag också vilket jag inte är så jävla pepp på med tanke på min träningsvärk, men ska köra hårt ändå!!

Torsdag

Medan alla andra klagar på hur kallt det är så tänkte jag passa på att vara lite positiv! Solen skiner och det är klarblå himmel. Hade en lång sovmorgon idag och känner mig jätte pigg och imorgon är det fredag, och lov! Kan ju inte bli bättre.

Sov hos Annika inatt också, hon kan verkligen inte vara ensam ju. Men det är kul med lite sällskap så gör väl inget för mig, även fast hon får tjata ett tag innan jag bestämmer mig, hehe. Träningsvärk i magen har vi också, undrar om det är från gymmet eller från allt skratt igår

Nej nu har jag inget mer att berätta för nu ska jag intervjua moa om hennes blogg på dalademokraten!

Puss på er :)

Engelska

Just nu har vi engelska, astråkigt för vi ska skriva nå complaint letter och jag orkar verkligen inte.. Gymmade med Annika imorse, kul! Ddet var bra gjort av oss att vi tog oss upp fast vi hade sovmorgon. Körde väl en timme innan vi stressade hem och åt lite omelett, super gott!

Snart slutar vi nog, ska bli skönt för jag är så jäkla hungrig!


Åker till Ankipanki

Äggmackor, havregrynsgröt och kiwi fick det bli efter träning, gott! Nu ska jag försöka skynda mig lite, packa grejer tills imorgon, hitta nå kläder och diska lite. Plugga kemi får jag nog hoppas över för har bara 20 minuter på mig. Ska åka till Annika och sova där. Kanske blir lite gym imorgonbitti då eftersom vi har sovmorgon, får se hur det blir men det skulle vara skönt!


Tisdag 21 februari

Höll på att skriva torsdag i rubriken, men så fort har ju veckan inte gått.. Kom hem från skolan för ett par timmar sen, har ätit och suttit vid datan. Tror inte jag gjort så mycket annat. Jo ringt ett samtal har jag gjort jag är så duktig, så blir jobb på söndag, man får ju passa på när man har tid! ;)

Ska försöka göra klart min kemilabb nu innan jag drar på träning, skulle vara skönt att få skicka iväg den! Så dags att fixa det nu för träningen börjar om 40 minuter.

Puss hej :)


Tränat

Har precis tränat en timme i skolan, härligt när man väl är där men så jobbigt att ta sig upp på morgonen. Nu väntar 3 lektioner i skolan innan man får åka hem. Men ska njuta av att få vara med mina vänner flera timmar. Det är ju dom som gör att man orkar åka till skolan :-D igår hade vi ett skitkul hål när vi spelade ip curve, Haha!

Jag är bra!

Då var två träningspass avklarade den här veckan då! Simning imorse på idrotten och sen kom jag hem från fotbollen för någon timme sen. Imorgon blir det troligtvis också två pass för börjar med fotboll i skolan och slutar med fotboll med laget. Hoppas man orkar bara!

Vi skulle kanske mött Hammarby i helgen, alltså riktiga hammarby, ganska nice faktiskt ;) Men blir nog inte så eftersom vi har match på lördagen, så kanske är lite tufft att orka två matcher på en helg när vi inte haft någon träningsmatch än. Så blir väl jobb på söndag istället då, men det är nice det med, fast inte alls lika roligt, haha! :D

Nu har jag pluggat lite Kemi, har ju prov på fredag, men orkar inte mer nu så tänker gå och lägga mig. Skönt att klockan inte är så mycket, igår somnade jag inte förrän halv tolv men det beror ju på att jag kollade på Wallander..

GODNATT FRIENDS! :D

HAPPY

Sjukt vad lite musik och fotboll kan få en att må så bra! Fan va glad jag är!! Den låten som gör mig så glad just nu är danza kuduro. Perfekta kombon är ju att gå hem från en bra träning och lyssna på musik som gör en glad, underbart!

Simmaa

Dags att simma klassikern nu, 2 km, 80 längder! Känns som det hade varit mycket skönare att simma runt i ett klarblått hav faktiskt!


Miss it!!

Sjukt vad jag saknar Turkiet! Saknar min underbara mamma och syster också, ni är bäst och jag älskar er! <3

















Spåkulan



"En person med håret hängande framför ögonen följer dina steg och hoppas på din kärlek"

Hmmm, undra vem det kan vara? haha ;)


Dags och handla

Nu ska jag gå och handla lite mat och fylla på mitt kylskåp som börjar bli tomt. Är rätt kul att handla mat faktikst men det är så himla dyrt, så man får ju tänka lite ekonomiskt. Ska nog handla med mig lite godis hem också som jag kan äta när jag kollar på wallander ikväll om jag orkar.

Har tillbringat hela dagen i sängen idag och kollat på skidåkning och setat vid datan, kan vara skönt ibland! Men nu är det nog dags att gå utanför dörren. På tal om nå helt annat så ska jag nog äta chicken nuggets till middag idag, gott! Älskar mat, men det vet ni väl redan? ;)

Outfit






Godmorgon

Hejsan, idag ska jag bara ta en chilldag tror jag. Men kanske blir friskis och svettis lite senare och gymma någon timme, får se om jag orkar, för kommer bli rätt mycket träning veckan som kommer; simma klassikern, 4 pass med laget, ett i skolan, uttagning till futsal, gym och match på lördag. Men ett gympass är väl inte alltför jobbigt? :)

Förresten, hade väl en helt okej kväll igår. Vi var hemma hos Sara, var ju inte så mycket folk där. Men blev mycket Sanning och Konsekvens och "jag har aldrig..", så ifall ni fick nå konstiga sms igår så är det därför! Kan ju säga att man blev lite dissade av Annika där på slutet, hon får ju jämt för sig massa konstiga idéer, haha. Tog bussen hem vi två, var ju inte lite läskigt att gå till bussen mitt i natten var asrädd att det skulle komma några och ta mig, haha. Och så när jag står vid bussen kommer en full bil med turkar, jag ba nej va fan.. Haha, som tur var frågade dom bara om jag hade cigg och om jag ville ha skjuts, men det ville jag verkligen inte! Tur att jag hade någon att prata med i telefonen i alla fall!! :)

Lägger upp några bilder på vad jag hade på mig snart, för några andra bilder har jag inte, haha ;)
Jo en bild har jag, vi körde ju som sagt sanning och konsekvens och Annika hade fått lite dålig hörsel..


Kan ingen snäll person komma och göra frukost åt mig? Är hungrig!

Parti

Nu dra jag till Sara! Hon har fyllt år så det ska väl dit lite folk, blir nog kul!! :D


promenad

Tog en promenad i kylan, kände att jag behövde lite luft. Det var ju inte lite kallt, usch! Nu vill jag att det ska bli varmare, som typ alla andra vill, haha. Ska byta om nu och sminka min lite innan jag drar till Sara Westling :)


TRYSIL

Igår betalade vi stugorna för Trysil, taggad som fan!


Frukost

Ätit en god och stor frukost med yoghurt med massa gott i, toast och juice. Fattades bara ett kokt ägg, haha. Ska chilla nån timme nu sen kör jag ett litet eget träningspass här hemma, intervallträning med hopprep och styrkeövningar! Måste ju passa på att använda mitt hopprep som jag fick i julklapp, hehe. Så kommer nog stanna här i helgen ändå, även fast det känns lite surt att missa en jobbdag men får ta igen det nästa helg istället! Är ju det som är det jobbiga med att jag måste vara i Älvdalen när jag ska jobba och sen måste jag åka tillbaka klockan 5 på måndag morgon, lite drygt är det..


Såg ju ut som det var helt okej väder ändå, kanske kallt men jäkla soligt var det! Nu hade man ju velat vara hemma hos mamma så man kunde tagit en promenad i solen med henne :)


Matchen inställd

Våran match idag blev inställd, tråkigt.. Men det förstår jag om det är 17 minus eller vad det är. Nu har jag bara ett problem, bestlutsångest! Vet inte om jag ska hem och jobba imorgon och slippa laga mat själv, hehe. Eller om jag ska stanna här i borlänge och vara med vänner och träna istället för att jobba? Hatar att inte kunde bestämma mig, hade ju varit skönt med lite pengar men skönt att bara chilla en helg också. Tror det får bli så och så jobbar jag istället nästa söndag, man måste ju ha lite kul också! Fast fan, vet inte hur jag ska göra, haha...

Hjälp mig!


Godnatt

Nu har alla precis dragit så här väl dags för mig att sova snart! Haft en helt okej kväll faktiskt, man kan ju ha rätt kul på facebook ju ;) Vet inte riktigt vart gänget drog eftersom dom inte hittade någon fest, men blev en lite förfest för dom  här kan man väl säga, dock jävligt lugn, haha :)

Vet inte hur mycket Annika kommer komma ihåg av det hon sa till mig, men vill bara säga att du är en jävligt bra vän! Och ni andra också, såklart!

Godnatt på er!!


Brudar

Snart kommer Sara, Annika och Moa hit. Tror det är dom som kommer i alla fall om dom inte har dragit med sig någon annan också, man vet ju aldrig med dem! haha. Men eftersom de missade första bussen så lär jag få vänta någon halvtimme till, så tänkte köra lite på min balansplatta nu och träna upp mina vrister. Behöver verkligen det, var alldeles för längesen sist.




Svårt att hålla balansen och knäppa kort samtidigt ;)

Hemma från träningen, dags för mat!

Känns som det blir lite mycket bilder på mat på bloggen, men jag älskar ju mat så! Sen äter jag ju rätt mycket också så ville ju dela med mig lite av mina tips, haha ;) Här är min "efter-träning-mat" för idag; yoghurt med bär, solroskärnor och cornflakes, kokt ägg och kiwis! Gotttt!

Fredag

Skönt med fredag! Snart ska jag iväg på träning och efter det blir det väl att hitta på någonting med några vänner. Vad vet jag inte riktigt än, men det visar sig.


Trött

Fan va bortskämd man blir med sovmorgon när man typ har det varje dag. Fast idag hade vi ju inte det så gick upp halv 7. Det är ju inte ens speciellt tidigt, men orkade knappt gå upp.. Man vill ju bara ligga kvar under täcket det är så varmt och skönt. Men nu sitter jag i alla fall på bussen, har jobbigaste dagen idag också. Så jävla typiskt att den är på en fredag bara..

Ska möta Moa på stan nu för jag måste ta ut pengar, sen ska vi gå till skolan. Har engelska första lektionen och vi ska skriva nå klagobrev, vad ska man klaga på?

Just can't get enough

Hade 4 missade samtal och två sms när jag kom in från träningen, blev lite chockad men också glad! Fast tre av samtalen var ju från Annika men ändå ;) Just nu sitter jag och äter lite, eller jag äter ganska mycket haha, havregrynsgröt med äppelmos, ostmacka och kiwi! Gott, älskar att äta mat efter träningarna. Skulle haft nån här hemma som lagade värsta middagen till mig efter träningarna, skulle ju inte vara helt fel ;)

Träning gick bra, jag älskar att träna!! Blev dock inte så mycket fotboll idag utan styrka också, men det är kul det med. Ett mål för säsongen är ju att bli starkare så ;)

God natt på er, har tyvärr inte sovmorgon imorgon..


Städat

Ibland när man inte orkar göra nå läxor eller nåt sånt så kan man göra vad som helst annat för att slippa det.. Orkade inte göra min kemirapport idag så istället städade jag hela lägenheten, blev superfint! Nu ska jag på träning så nu hinner jag inte heller göra rapporten, haha, skönt! Dags att byta om nu då och kommer nog sova skönt i min nybäddade säng i natt! :)


Don't say no, no, no. Just say yeah, yeah, yeah

Blir nog trysil med ett gäng från skolan i Mars, skolan ordnar det så det är ju nice. Bestämde mig idag att jag ska följa, och det kommer nog bli grymt! Vet inte än om jag ska åka snowboard eller skidor men det visar väl sig, får se om mina skidor passar först. Måste väl bara ta ut pengar nu först då för man skulle tydligen betala stugorna redan imorgon!

Hoppas verkligen att det inte kommer krocka med tips-elit träningen som är i mars, men det skulle inte förvåna mig. Jämt när det händer en rolig grej så händer det en till samtidigt, så typiskt! Men jag håller mina tummar för vill verkligen följa och vill verkligen också på tips-eli träning! :)

Jag ska försöka bli bättre på att säga ja, ett ja kan ju leda till så mycket kul! ;)

Bild på mig och en saknad Jossan <3
Jag och Jossa


Kycklingwok

Har nyss ätit lite mat, fick bli kycklingwok och nudlar, helt okej! Känner mig lite duktig på att laga mat ibland faktiskt! :) Fick bli gurka till maten, den enda grönsaken jag hade hemma. Eller ja hade morötter men jag undra hur gammla dom var? Det var ju inte lite geggit.. haha. Skönt att sluta tidigt i alla fall så man hinner hem och laga mat innan träningen, men annars är det ju tur att man har matlådor. Har två såna här matlådor nu ifall jag inte skulle hinna laga mat :)

 


Ritar hus

Har haft cad-lektion och vi har börjat rita hus på caden nu, skit kul ju! Men det är svårt.. Men det roligaste är ju att inreda sen, hur kul som helst! Men har inte tid att skriva mer nu, dags att gå till bussen och åka hem och laga mat.
Puss hej!

Bra musik

Bruno Mars - Count on me
Tim Berg - Seek bromance
Bruno Mars - Talking to the moon
Kevin Lyttle - Turn me on

Dagens




I know you're somewhere out there far away

Börjar tänka massa jobbiga tankar och känna mig deppig, ett tecken på att man ska sova kanske? Kollade min mobil idag och såg att jag inte fått ett enda sms sen i måndags och började känna mig värsta ensam. Men jag vet att jag inte är ensam för har min familj och mina vänner, som är de bästa jag har. Men känner mig så jävla ensam här i min lilla lägenhet när jag inte har någon att skriva eller prata med, vad är det här för liv? Nej, tur att vi har träning 4 dagar i veckan i alla fall så man slipper vara ensam så ofta och så får ju Annika dras med mig rätt ofta också, men det vet jag att hon vill! För hon tycker det är mycket jobbigare än mig att vara ensam, hehe.. :)

Nej nu ska jag inte skriva nå mer, börjar bara gråta.. Dags att sova då kanske, så kommer det kännas mycket bättre imorgon!




Gott

Känner mig rätt så tjock när jag skriver om mat hela tiden, haha! Kom precis hem från Annika och hennes mat var super god, just ja glömde säga tack för maten, så tack för maten Annika ;) Nu ska jag äta lite glass, kiwi och lussebulle. Eller ja har redan börjat så det är typ slut, haha, men gott är det i alla fall!

Blev alltså lite sånt onyttigt (fast kiwi är ju bra) istället för träning, men det känner jag att jag behöver!

Mat

Eftersom jag bjöd Annika på mat igår så bjuder hon mig på mat idag, så nice! Vi (läs hon) ska testa nått nytt med typ räkor, spagetti och cremé fraiche och lite andra grejer, hoppas det blir gott för är så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär hungrig!  Spagettin är klar om två minuter så kanske ska vara lite social nu då, puss hej!

Skulle tro att det ser ut nåt sånt här, ser gott ut i alla fall!

tjoo

Sitter hemma hos Annika, hon håller på att sammanställa nå enkäter om skolmaten. Kan ju hålla med de flesta om att pannkakor, kycklingkyletter och hawaiikassler är bland de godaste maträtterna! Idag ska jag bara chilla för jag är så trött, men funderar på att köra ett litet eget träningspass hemma, typ hoppa hopprep och göra situps, plankan, armhävningar och sånt men får se hur det blir.. Kanske bäst att vila så man inte blir sjuk igen, får se hur det känns när jag kommer hem..

Blev så himla hungrig när vi satt och kollade igenom allas favortirätter haha, så kanske ska åka hem snart och laga någon mat. Men vet inte vad? Kycklingwok eller korv stroganoff? :)




Reload

Sitter här och återhämtar mig med lite mackor, kiwis och ägg. Blir jämt så jäkla hungrig efter träning men orkar aldrig laga någon mat så får plocka ihop det som finns. Nu ska jag väl snart lägga mig så jag orkar skriva svenskan imorgon i tre timmar, inte taggad.. Funderar om jag ska anmäla mig till högskoleprovet också, sista anmälningsdagen idag ju så måste ringa mamma eller pappa eftersom jag inte kan betala själv. Känns som det är lite bråttom kanske?

Blev ett himla sulligt inlägg men känner mig lite så nu också.. Jag känner mig så stressad och trött. Så ska göra det jag måste nu och sen ska jag sova, ska bli sååå skönt!


Träning

FAAAN!! Nu har jag redan skrivit inlägget två gånger och tänker fan inte göra om det igen.. Hur lyckas man? Skrev i alla fall att Annika följde mig hem efter skolan och nu ska jag tagga på träning. Efter träningen blir det teori eftersom vi har träningsmatch i helgen. Känns lite konstigt med träningsmatch i mitten av februari, hände ju aldrig när man spelade i älvdalen haha :)

Måste gå nu, pusshej!

Skridskor

Nu har vi gjort halva klassikern, springning och skridskor. Nu är det bara simning och cyklingen kvar, det två jobbigaste.. Har åkt typ 2 mil på skridskor nu och fan va det kändes i röven! Haha, men nu efteråt är det skönt i alla fall.





Tisdag

Tjena, ska snart dra till skolan med Annika. Har sovit typ tio timmar och är ändå skittrött! Träningsvärk har jag också. Skönt att vi bara har en lektion och sen ska vi åka skridskor på sportfältet, typ 2 mil, men blir väl skönt att glida runt bara det inte är så jäkla kallt.

Har inte tid att skriva mer nu, ska borsta tänderna! Herrå!


Bilder

Kommer lite, och då menar jag lite, bilder från dagen. Trodde jag hade lite fler bider.. Det här var ju inte så mycket att komma med, men det får duga! :)






Dagen

Har verkligen inte haft tid att uppdatera idag, haft fullt upp hela dagen :) Började ju dagen med att gå upp klockan 5 och sätta mig på bussen till borlänge. Blev idrott direkt på morgonen, skit kul! Och sen matte och engelska, vilket var lite mindre kul. Sen åkte jag och Annika hem till hennes låtsasmamma, eller vad man ska säga, och busade med barnen där. Snacka om att dom har mycket energi! Sen kom vi på att vi skulle handla så då drog vi väl till affären med de små pojkarna, tog ju sin lilla tid, haha. Sen var det bara hem, byta om för träning och skynda sig till ip. Där blev det fys- och konditionsträning, lagomt drygt!! Så nu sitter jag här och kan äntligen (iaf nästan) slappna av, men snart ska jag ju till Annika så lär skynda mig lite ändå, tänkte sova där inatt alltså :)

Hittade ett hjärta i mitt skåp idag också, undra vem det kan vara ifrån? Kanske har en hemlig beundrare haha, fast tror att det inte är så tyvärr ;)


Parti

Kollade runt på Annikas dator efter lite bilder, här kommer några bilder från när Annika hade fest i alla fall :)






Fel ordning?

Klart man äter efterrätten före middagen, då orkar man ju mer efterrätt! Okej då, jag brukar inte göra så men idag fick det bli så eftersom mamma och jonna redan ätit middag och kom hem och skulle äta marängswiss och det ville jag ju inte missa, sån matälskare som jag är ;) Men nu har jag i alla fall middagen kvar så ska slita mig från datorn snart och värma lite köttgryta och potatis. Är rätt hungrig efter en tuff dag!
   Imorgon blir det att gå upp vid 5 någon gång och åka tillbaka till Borlänge, känns inte alltför lockande men tur att man får sova ett tag på bussen i alla fall! Känns ju lite lättare också när man får träffa underbara vänner! :)

Roliga bilder - ett gott skratt förlänger livet!









Vill också ha en webbkamera på min dator, så jävla bra och smart! Sen är det ju roligt med massa inställningar på webbkameran också, skrattar alltid lika mycket! Men kommer en normal bild också så ni inte tror jag ser ut så där haha ;)



Städdag

Hejsan, har ni saknat mig? :) Kom hem från Sälen för ett tag sen, blev en låång och stressig dag idag men det gick bra till slut ändå! Fast blev ju lite jobbigt att någon missade bussen när vi skulle hem så man fick lov att vänta en halvtimme typ, haha. Ska hoppa in i duschen nu och sen äta men kommer upp några bilder på bloggen lite senare..

Vi hörs! :)

Lördagen i bilder








Promenad

Ska ut på en promenad nu med Mamma och Jonna, skriver mer sen och lägger upp några bilder innan vi åker till Leksand och kollar på syrrans match! :)


Mat!!

Ett bevis på att jag inte ska hjälpa till med maten är väl att jag äter mig mätt innan det är dags att äta på riktigt, speciellt när det är tacos för då finns det så mycket som man kan plocka och äta som typ chips, ost, gurka och annat gott. Lyckades i alla fall få i mig en tacos och sen en nachotallrik (eller vad man ska kalla det, när man äter med chips). Nu är jag mätt i alla fall men ska väl lyckas klämma i  mig någon sorts efterrätt sen och det går alltid ner. Fick förresten en gratis semla idag, gratis är gott!!

Okej, äter inte såna där hårda men fanns ju inga andra bilder ;)

Gott

Har hunnit kolla lite post och duschat sen jag kom hem. Och nu äter jag en yoghurt med massa gott i; flingor, banan, hallon, solroskärnor och vindruvor! GOTT :D
Väntar på att Jonna ska komma hem så vi kan åka och handla. Känns lite konstigt att vara hemma före henne för en gångs skull, men skönt att komma hem när det fortfarande är ljust ute. Var mycket bättre väder här hemma också, snöstorm i Borlänge typ..

Försökte ta en fin bild på yoghurten, men det gick inte så bra för jag höll på att hälla ur allt. Så blev istället en ful bil på mig, haha ;)


Fick en lång kram av min söta syster som kom hem nu, dags att åka alltså :)


Bra sverige

Tur att man kan stava då, haha.. det stavas väl ändå världen?

Hem till älvdalen

Träningen i Sandviken idag blev inställt, både tråkigt och skönt. Skönt eftersom jag inte har tränat någonting den här veckan men hade ändå varit kul att få fara på det där. Träningen blir ju flyttad så då hoppas jag att jag hinner träna lite mer innan dess! Men nu måste jag dra för min buss kommer om fem minuter. Åker till älvdalen idag, skönt att man får komma tid i bra tid någon gång.


Taggar för imorgon!

Hejsan, blev att tillbringa träningen på bänken idag också och sitta och kolla. Har fortfarande ont i halsen och jag HATAR det, nått av det värsta jag vet. Vill bara veta vad jag har för fel så man kan göra nåt åt det, för nåt fel har jag ju? Har haft problem med halsen i snart tre (!) år typ varje dag. Ibland mer och ibland mindre. När det är mindre så kan jag ju träna utan problem, men just nu gör det ondare.. Men verkar fan inte bli bättre fast jag vilar, kanske har lite dåligt tålamod men ändå. Förra året kunde jag träna 2 månader i sträck utan att vila från en enda träning, fy fan va underbart det var. Var det längsta jag kunde träna på hela året utan att behöva vila, annars har jag blivit "sjuk" typ var fjärde vecka eller nå. 2 månader är ju inte ens speciellt länge, men för mig kändes aslänge, så jäkla skönt var det!

Men nu ska jag sluta gnälla och tagga tills imorgon istället! För då blir det Sandviken på tips-elit träning, blir nog kul. Skiter i halsen då för orkar inte vänta mer nu och va fan kan hända egentligen om jag tränar med halsont? Okej, jag kanske kan dö, haha, men orkar inte vänta längre nu!!

Godnatt på er! :)

Torsdag

Hade någonting som kallas skogens dag i skolan i typ tre timmar, men handlade inte så mycket om skog precis. Först var det några som pratade sen fick vi gå till två olika stationer, en typ om hur vi ville att våran framtid skulle se ut och en annan där det var någon frågetävling eller vad man ska säga. På slutet så vet jag inte riktigt vad vi gjorde, svårt att förklara, men dom gick runt bland oss och gjorde massa olika grupper med typ forskare, massmedia, regering, allmänhet och kongressledare eller nå sånt. Jag, sara och en till tjej fick vara massmedia, haha! Forskarna skulle typ komma med ett ny "grej" dom ville göra och vi skulle typ hitta på något skvaller, haha.. Så ställde föreläsarna massa dryga frågor, synd bara att vi kom på allt bra skvaller efteråt, men det brukar ju vara så.

Man blev i alla fall lite inspirerad, men tycker det är så jävla svårt och veta vad man vill göra i framtiden, jag har ingen aning! Men det blir som det blir när man väl behöver bestämma sig. Hade varit kul hade plugga utomlands på typ college eller nå fast vet fan inte om jag törs, men tur jag har något år att tuffa till mig lite ;)

Min dröm är ju att få spela fotboll och inte göra nått annat!


Dagens


Me


Kemi!

Idag fick vi leka på kemin = bygga olika modeller av ämnen

Sara och Sara verkade tycka det var kul, jävligt stolta är de i alla fall ;)

Onsdag, shopping

Stannade på läxhjälpen idag efter skolan. Vet inte riktigt varför eftersom jag inte ska göra matteprov på fredag men ville inte gå hem och vara ensam hela dagen. Blev ju ingen träningen idag heller tack vare min hals så.. Men imorgon blir det troligtsvis det, men jag ska väl inte säga nå, för då kommer det väl inte bli nått, som vanligt! I alla fall, bestämde väl på läxhjälpen att jag skulle följa moa till kupolen. Hon skulle lämna tillbaks ett par skor och kolla efter nå kläder tills imorgon. Det slutade med att jag fick med mig en cardigan och ett skärp hem, vilket jag har behövt jäkligt länge och nu lyckades jag äntligen hitta något! Blev en mörkblå cardigan med såna där "grejer" på armbågarna, väldigt snygg, synd bara att den inte fanns i svart.. Sen blev det ett brunt läderskärp från h&m, så nu har jag äntligen ett skärp!

Bilden får duga, kanske inte gör tröjan rättvisa men ändå.. 300:- på Bik Bok.


100:- på H&M.

Ska väl se om jag kommer använda tröjan och skärpet imorgon, kommer i så fall en bättre bild då! :)

Bra dag

Hejsan, känns som en bra dag idag! Älskar såna dagar när man känner att man ser bra ut. Dom kommer inte så ofta, men det är skönt när dom väl kommer. Kanske inte ser bättre ut än vanligt men älskar känslan :-) Fast den kan ju ändras snabbt när man kommer till skolan haha.. Det ända som inte är bra är att min hals är helt fucked upp. Känns typ som när jag hade körtelfeber, ingen bra känsla kan jag lova. Måste bli bra tills på fredag bara, men vill helst bli bra så fort som möjligt.

Mys

Har myst ner mig i sängen och tänt lite ljus. Tänkte försöka bli av med mitt halsont så ska äta lite glass, det brukar hjälpa. Sen ska jag äta ananas också bara för att det är så gott. Mysstämning på hög nivå här! Tänkte somna tidigt idag också så jag får sova länge! :)




Fettisdagen

Har firat den här dagen med att äta en semla. Så jäkla gott, i alla fall om det är vaniljkräm i. Eftersom jag är så glupsk så hann jag ju inte ta någon bild på mig och den goda semlan, så kommer en tråkig googlebild..

Förrsten, säger ni fettis-dagen eller fet-tisdagen? Jag säger i alla fall fettis-dagen, låter mycket bättre ju ;)

Fan då, nu när jag sökte på bilder så blev jag sugen på en till semla ju, haha..


Parfym?

Hej, någon som har tips på någon bra parfym som inte är alltför dyr? Den parfymen jag har nu är en cascada, köper väl en sån om jag inte hittar någon annan. Så jävla surt att dom inte säljer min favoritparfym längre, den lukta asgott och kostade typ 200..

Tisdag

Nu ska jag till skolan så hinner inte skriva någonting, men så här ser jag ut idag i alla fall :-)

Sned

Kollade ju min rygg efter träningen och var verkligen sned :( Eller sned kanske är fel ord men jag har typ "krympt" ihop på min vänstra sida så den är liksom kortare än min högra, om ni fattar vad jag menar. Vänstra benet är kortare, vänstra höftbenen satt mycket högre upp och när jag sträcker upp armarna så är den vänstra kortare så ja högra sidan är typ lång så är vänstra kortare med nån centimeter. Inte konstigt att jag känner det när jag går, hehe. Men verkar tydligen vara kortare i vänstra lårmuskeln så har strechat den lite nu ikväll och så ska jag dit imorgon igen och se hur det ser ut, hoppas det ser lite bättre ut i alla fall inte skönt att ha ont i ryggen ju..

Nu ska jag försöka sova och hoppas jag känner mig lite piggare imorgon! Godnatt :)

Ska försöka bättra mig med bilder, lovar!

Trött

Ligger i sängen och tänkte ta en powernap. Hade helst velat ligga kvar hela kvällen men träning väntar om en timme. Känner mig trött och lite hängig och min rygg känns inte heller så bra.. Känns inte riktigt bra det här, hehe. Hoppas jag orkar med träningen och efter det ska jag kolla upp min rygg hos Calle, gör sjukt ont ibland så jag knappt kan gå. Men ska försöka sova en kvart nu så puss hej! :)


Godmorgon

Känner mig helt död, ont i ryggen och halsen.. Fast sov bra i natt så är lite piggare i alla fall. Men får hoppas jag känner mig lite bättre senare idag, brukar oftast göra det. Taggad för skridskor på idrotten nu!

Hej

Sitter på tåget till Borlänge nu. Är alldeles strax framme men tänkte skriva ett litet inlägg bara för när jag kommer hem ska jag sova på direkten, är så jäkla trött och slut (det kanske är samma sak? haha) efter den här träningsveckan (7 pass på 6 dagar) och städningen idag så kommer nog sova gott. Känner mig lite febrig men får hoppas att det känns bättre imorgon :-) Skridskor på idrotten, kan bli kul men suger att syrran har ärvt mina pumpskridskor så måste ha nå gamla fula oslipade haha :-) Skulle ju haft mina guldskridskor, men dom är nog slängda.. Vi hörs imorgon! Hejdå:-)

På väg hem

Har städat klart i sälen och sitter på bussen hem nu. Gick bra att städa idag också men blev lite jobbigt på slutet när vi fick flera extra stugor som några andra inte hunnit klart med, men det gick bra ändå! Vi hittade ju lite godis och kakor i sista huset så då vart vi glada igen, i alla fall jag. Nu ska jag hem och äta sen får jag skjuts med pappa till tåget så jag slipper gå upp klockan 5 imorgon bitti:-) ska försöka sova nu innan vi kommer hem, hejdå! :-)

Godnatt

Eftersom jag ska jobba i sälen imorgon och klockan ringer vid 7 så är det nog dags att sova nu så man orkar hålla humöret uppe. Längtar redan till min lunch också! Haha. God natt på er :-)

Godis

Har nyss ätit middag, älgskavsgryta och mos. Det var supergott, favoritmaten här hos pappa :-) Nu har vi hällt upp godis och snart blir det marängswiss som Jonna har gjort. En passande godisskål med tanke på middagen ;-)
 
YES! Lyckades ladda upp både bild och inlägg från mobilen :-D

Lördag

Hej på er! Har inte haft tillgång till någon dator än idag men nu lyckades jag fixa internet på syrrans dator och nu verkar allt funka asbra, förutom "mellanslag" på tagentbordet! Fick lov att ladda ner en ny weebläsare först bara eftersom allt såg helt konstigt ut, men nu ser det bra ut. Bara att skärmen inte är så stor haha, gammal dator vet ni! Nog snackat om det..
Tog lite sovmorgon idag och inte ställde klockan men vakna ändå vid tio så låg och spela angrybirds i en timme innan jag gick upp, och har spelat sen hela eftermiddagen så batteriet på mobilen tog slut, haha.. Sen har jag hunnit gymma lite också i förmiddags, blev mest rygg och lite armar!  Sen har jag hämtat ut nya p-piller. Hade sån jävla tur för glömde mina i Borlänge och så hade jag precis fått ett nytt recept så jag kunde hämta dem idag, ibland behöver man lite tur! ;)
Hunnit förbi till Johan och Carro och kolla på deras hus dem hade hyrt, jätte mysigt var det där. På väg hem så stannade jag och Jonna och handlade lite godis som vi ska äta ikväll, gott!! Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och det är nå älgkött vi ska äta så kommer nog bli supergott!
Nej nu ska jag sluta babbla, har ändå inget mer att säga!! :D
Bild på mig och min söta syster! Eller ja, ibland är hon i alla fall söt. Hon kan vara den värsta jag vet också, men hon brukar vara den första som kramar mig när jag kommer hem och då är hon i alla fall söt :)
(mina trosor syns visst, haha, men va fan.. ingen bryr sig)

Soltorgsfest?

Så här såg det ut på våran första lektion idag, slitna eller?

Fredag

Hejsan! Har precis ätit lite och om en timme är det dags för träning. Tur att det har slutat snöa för träningen är ute. Efter det blir det att stressa som vanligt så man hinner med bussen till tåget eftersom jag åker hem till älvdalen ikväll. Så jävla skönt med helg, älskar det! Sovmorgon och bara chill, fast ja på söndag ska jag ju jobba men det är ju nice med pengar också och få träffa lite tjejer som man inte träffar så ofta! :)

sommar <3

Godmorgon

Då var det fredag igen då. Fan va fort veckan går! Men tiden går fort när man har roligt ju och det har jag väl haft eftersom jag har fått spela fotboll. Första hela träningsveckan är snart avklarad, bara en träning ikväll och gym imorgon först! Får se hur det går och träna för vakna med världens ryggont, inte skönt. Så gör det bara ont på en sida också, måste bero på att jag är sne för förut när jag kolla ryggen så när jag sträckte ut armarna så var en arm lite längre. Ääh, svårt och förklara men jag är tydligen sned.. NU: dags för skola! Hoppas på bra närvaro idag så det blir nå fler fester ;-)

bra torsdag!

När alla andra i klassen är på soltorgsfest så har jag istället spelat träningsmatch och lagat lite "efter-träning-mat". Matchen gick bra. Vi vann ju med 5-0 eller 6-0. Gjorde väl ingen supermatch men den var ju inte dåligt heller.. Man är ju lite ovan, men kändes i alla fall kul att få spela lite match igen!

Nu har jag precis ätit upp min omelett med champinjoner jag lagade, asgott! Och jätte lätt att göra, kan väl leka lite matblogg och skriva hur.. ;) Först så fräser man svampen. Så knäcker man några ägg i en skål och blandar med lite salt och svampspad. Sen skär man några skivor ost. När svampen är klar så häller man över äggen och osten och så låter man det stekas ett tag, superenkelt!

Eftersom jag redan har ätit upp får jag väl hitta någon bild på google då.. Ser ju inte så gott ut, men lovar att det är det! :)


/MatHanna

Powernap

Ska ta en liten powernap nu innan det är dags att gå till ip och ha matchgenomgång. Ska ju spela mot Korsnäs, blir väl bara 6 på plan plus målvakt eftersom det är inomhushallen, men det ska nog bli kul ändå! Och hoppas jag har lite ork kvar i kroppen efter 4 träningspass den här veckan!! :)

Brukar oftast sova med händerna under huvudet sådär, fast då ligger jag ju ner förstås, haha..

vänner

Gammal bild på mig och söta vänner!! (saknar mitt hår..)

Hemma

Kom nyss hem från skolan, skönt med kort skoldag och lång sovmorgon! Snart ska jag väl laga lite mat också, blir nog bara köttbullar och makaroner eftersom jag inte orkar göra nått annat. Inte det godaste men det duger.

En liten bild på vad jag hade på mig idag då..

Torsdag

Sitter på bussen på väg till skolan, har bara två lektioner idag vilket är superskönt. Sen ska jag bara hem och laga mat innan det är dags för träningsmatch mot Korsnäs, ska bli kul :-) Det känns som det är vår ute och ändå är det bara början av februari. Har bara tygskor och tunna byxor och ändå fryser man inte, så skönt! Nu ska jag gå av, puss hej!

Svenska

Annika läser svenska för mig och så är här kul tycker jag det är..




Aerobic

Aerobicen var jävligt svår i alla fall, kanske för att det var första gången men ändå. Ibland hängde man inte med alls på alla olika steg och sen precis när man lärt sig så blev det nå nytt. Får se om det blir nästa vecka också, kanske blir roligare när man kan det lite bättre! Jag kände mig rätt ensam om att vara värsta svettig efteråt, haha, kanske för att man koncentrera sig så jävla mycket och sen var det massa konstiga rörelser som man skulle göra och massa shit, haha!

Börjar få tillbaks mina muskler nu i alla fall, haha ;)


Lite mer normala bilder, men passar dock inte i uppsatt hår..



Vill också ha en webkamera på min dator!!

friskis

Hejsan, ska snart dra till friskis och svettis med Annika och Sara och köra lite aerobic, får hoppas det går bra trots träningsvärken! Skriver mer sen, skulle bara testa om det gick från mobilen och det gick det! :-D

fysträning

Kom nyss hem från världens drygaste fysträningen. Har fan aldrig varit så slut i kroppen, speciellt benen. Har heller aldrig svettats så himla mycket, sjukt ju.. Men skönt att man har gjort det i alla fall men får se hur skönt det är imorgon när man ska kliva upp ur sängen. Träningsvärk kan jag lova! Men visst kan man träna bort träningsvärk? För tänkte försöka göra det med ett aerobics pass imorgon tillsammans med Annika och Sara, kan bli kul. Får hoppas det inte är superdrygt bara.

Väldigt skönt och välbehövligt med sovmorgon i alla fall, för då kan jag nog sitta uppe en timme till och ändå få 10 Nej nu ska jag nog äta lite till, min kropp behöver nog mycket mat så den kan återhämta sig och bygga muskler ;)



Finalen på Dalecarlia, saknar! Men lagbilden och medaljen hänger i alla fall i mitt rum, bra minnen!
Och låten för den veckan var ju såklart Waka Waka;
"You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isn't over
The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it"

Plugg

Ska hinna plugga lite nu innan det blir dags för träningen. Tänkte skriva klart min engelska som vi ska redovisa i grupper i morgon och så tänkte jag köra min kemirapport så har jag den gjord! Men får väl se vad jag hinner, kanske dags att sluta göra massa onödigt på datorn och börja plugga lite, har ju faktsikt suttit här redan 1,5 timme och inte gjort någonting vettigt!

Lägger bara upp massa gamla bilder nu eftersom jag aldrig knäpper några nya, så ni får nöja er med det. Bättre med en gammal än ingen alls ;)
HAHAHA! Dampig bild från åttan eller nian, om man ska förklara sjuan till nian med ett ord så är det nog DAMP, men så jävla kul hade vi också!

Trafikskola?

Sitter och funderar om jag ska skriva in mig på nån trafikskola snart så jag kan börja plugga till mitt körkort, fyller ju faktiskt år om tre månader ungefär. Men känns som att jag inte kommer ha tid till att plugga till körkort också när det är skola och massa träningar, men det ska man väl lyckas med om man heter Hanna ;) Funderar på j-son, men vet inte varför, är nog för att alla (okej, inte alla men många) andra går/ska gå där och så verkar dom bra också! Kanske bra att skriva in sig innan sportlovet i alla fall så kan man börja plugga lite på lovet om man inte har nå bätte för sig. Det dåliga är ju att jag aldrig hinner övningsköra eftersom jag bara är hem på helgerna. Har inte kört på hela vintern, kanske dags att testa det snart också? Men är så jävla rädda att köra av vägen, haha, och mamma törs inte köra med mig när det är halt ute så tina bort nu snön! :)

Fast annars har jag väl hela sommaren på mig sen, känner mig inte ensam med att inte ha skrivit in mig i alla fall. Tur det, vill ju inte vara sist liksom ;)


RSS 2.0