hejsan

Länge sen jag uppdaterade nu, men har inte hunnit eller nå. Men i Linas kvällsbok står det ju att man skriver dagbok (eller blogg då) när man mår dålig,så passar väl bra att jag gör en liten update nu :)

I Lördags vaknde jag hos älskling vid klockan sju, skulle åka till blge med fritte. Kom väl fram till aqua nova vid halv 11 och badade var riktigt roligt. Det var väl typ jag, Julia, Glenn, Opel, Knuts, Victor, Anton och flera. Badade väl typ i en och en halv timme sen vart man ashungrig och trött. Så då gick vi väl till kupolen, tänkte först äta thai mat men det var fullt där inne så gick till matpalatset eller vad det heter, men där var det också fullt. Vi var ashungriga och fick väl vänta ett tag innan vi fick någon plats. Åt väl en pizza där, USCH, berättar sen. Sen gick vi väl runt i kupolen ett tag, gick med Glenn och Opel, och Knuts och Anton ibland, men dom försvann mest. Jag orkade inte shoppa nånting typ hade asont i magen, jag hade mest damp bara. (inte konstigt att jag råka skriva adhd istället för hade först...) Skämde väl typ ut mig som vanligt. hehe. Sen åkte vi väl typ hem vid 5, det ända jag köpte var en svart adidas zip typ och mat hehe. Sen följde jag älskling hem ett tag innan mamma kom och hämta mig. När jag kom hem gick jag och la mig dirr, skulle ju upp och spela match nästa dag. Vakndade vid klockan halv 3 mitt i natten och mådde asdåligt, så sprang ner på toa och spydde. Ja då var man magsjuk sen då, vaknade typ en gång i halvtimmen hela natten asjobbigt. Det var nog den där pizzans fel kan jag gissa, för knuts hade också spytt när han ätit där förr :p som tur var gick det över på en dag nu har jag bara ont i huvudet typ så stannade hemma från skolan.. 

Så passade väl bra att skriva blogg idag om det stämmer att man bloggar när man mår dåligt ;) fast ska nog försöka skriva lite oftare nu , vi får väl se. För övrigt går allt bra. Hade en sjukt rolig helg förra veckan med dalalaget, spelade match och tränade. Lite pinsamt att vi (93:orna) spelade oavgjort mot 94:orna, men det kommer. Kul att det märktes att det kändes bra, för jag kom vidare till nästa uttagning nästa helg, 20 stycken kvar nu!! :D Skolan går också bra, känns jobbigt att behöva sluta för har ingen aning om var jag ska gå. Eller jo lite aning har jag väl men är inte helt säker än. Borlänge? Leksand? Örebro? just nu känns det som borlänge, men det visar sig. Hade en jävligt rolig kväll i måndags också på stallet, nog för att resten av sällskapet tyckte jag var jävligt dryg.

Hare bra, blev lite mycket nu men det blir så närman aldrig skriver :)

skola

Då vare skola imorgon, känner mig inte så taggad. Ska bli kul att träffa vännerna igen iaf, speciellt Jossan! Saknar dej <3 Har iaf haft ett toppenlov så inget att klaga på, så nu lär jag väl få lov att orka dra mig upp imorgon då :p

 Har inte så mycket mer att tillägga... Godnatt :)


sportlov

Varit gött med lov, haft jävligt kul :) inte hunnit vila så mycket men skit samma :D

Fredag: Var ledig från skolan, skulle jobba på kortvasan med fotbollen. På kvällen for jag till Wäsa med julia, kul kul :) Sista åket lurade Pettersson och Kicken in mej på någon skogsväg, haha xD no coments.

Lördag: Hade hockeymatch i Säter idag, vi var bara tio utespelare.. Spelade jävligt bra , så tråkigt att vi inte vann, det var 5-4 tror jag. Sen for vi väl på Max och åt, typ damp som fan, haha :) Kom hem ganska sent och la mig väl typ dirr.

Söndag: Match idag också mot Borlänge hemma, blev 10-10 (typ handbollssiffror, haha) Vi skulle fan ha vunnit, det stog 10-9 med en minut kvar så gjorde Borlänge ett mål, vi kan fan inte vinna vi :p Sen gjorde jag inte så mycket mer for hem och tog de lungt bara :)

Måndag: Jobbade för hockeyn idag, så fick ingen sovmorgon :( Skulle vara parkeringsvakter i Evertsberg, det var ganska roligt. Efter det for jag hem och åt sen for jag ner på allmänheten med Glenn och Knuts, fick jävligt många blåmärken haha typ ramlade flera gånger x) På kvällen var jag med glenn.

Tisdag: Vaknade upp hos älskling, stackarn sov på en madrass bara för att jag hade tagit upp hela sängen ;P Spelade typ guitar hero ett tag sen for vi till Wäsa, jag, glenn och julia. Åkte snowboard alla tre, så jävla roligt!  Glenn var väl typ galen och lurade in oss på nå lössnö vägar, man ramlade ju inte några gånger :P For hem och åt, sen for jag väl till Glenn igen, vi nörda typ guitar hero och jag ägde han ;) haha Sen kolla vi väl typ på film.

Onsdag: For till Wäsa idag också med älskling, det var kul :D Och han som lurade mig att han inte kunde åka alls så är han värsta bra på snowboard :p Efter wäsa vare väl hockeyträning, roligt när vi inte hade larsa som tränare (samma övningar varje träning..) Sen var jag bara hemma och tog det lurre.

Torsdag: Ingen sovmorgon idag heller, följde mamma till Mora. Köpte väl nå kläder och lite grejs :) Sen vart det jävligt stressigt hem, for på hockeyträning direkt när jag kom hem, oserisöt typ, sen drog jag på fotbollsträning var bara 5 personer, tråkigt att det är så lite folk som vill satsa.. Men hoppas det blir bättre tills i sommar. Ja, vi hade väl en kort träning sen for resten ner på gymmet, jag stannade väl kvar och träna lite själv. For hem till  Mamma sen, rensade min gardrob, det ser riktigt snyggt ut nu..

Fredag: Ingen sovmorgon idag heller, tog bussen ner till byn för att vara till Wäsa med julia. Glenn skulle ju åka med oss men vet inte vart han tog vägen xD Jag och julia hade riktigt roligt, började lära oss att raila askul vare ;) Sen följde jag jullan hem och åt och satt vid hennes data lite :) Sen  drog vi ner på kvällsåk igen, så då åkte väl jag, julia och glenn. Och nu har vi lärt oss raila också, kung! haha, bara att jag höll på att slå ihjäl mig lite en gång sa dom, fast dom hade nog fel, jag ramla typ bara av railen :P Aja, snacka om att man fick träningsvärk efter det, snowboard i typ 9 timmar muskler som faen ;)

Lördag: Idag fick jag iaf sova till halv 10, längst det här lovet iaf :p Sen fick jag lov att fara på fotbollsträning, var lite mer folk idag iaf och gick riktigt bra :) Sen hade jag vi hockeymatch mot Ludvika, äntligen vann vi!!!! 4-1 tror jag det blev, första vinsten för säsongen nästan :D tråkigt bara att man inte fick spela så mycket.. (hade namnsdag idag också, hihi)

Söndag: Idag har jag inte gjort så mycket sov till halv 10, vaknade av att jag fick ett sms sen orka jag inte sova nå mer gick ner och kollade på vasaloppet, skulle egentligen jobbat men orka inte så suttit i soffan hela dagen :p får se vad som händer sen, puss hej!!

Kommer nog lite bilder sen :)

RSS 2.0