VINST!

Skönt vinst mot Bollstanäs. Slutade 3-1 till oss och jag fick till och med göra ett inhopp ungefär sista tio, alltid kul. Fast vi spelade inte så bra då så det var rätt svårt.. Men kul att för göra ett inhopp i alla fall, hoppas det blir fler!


Ojdå

Idag gick det visst inte alls lika bra att laga mat.. Började med att jag tappade ut halva äggkartongen, lagom drygt. Men nu har jag i alla fall fått i mig lite korv och makaroner och det börjar bli dags att tagga för match! 15.00 är det avspark mot Bollstanäs på ip, och så hoppas jag på vinst igen! NU KÖR VI!


Chicken Thai Wok

Kyckling+wok+matlagningsgrädde+kokosmjölk+thai kryddmix+lite thai sweet chili sås=GOTT Jag är fan duktig på att laga mat! En sak som är jobbig när man bor själv är att komma på vad man ska laga för mat och så ska man ju hinna laga mat också, så det är skönt att man har matlåda i två dagar nu också.


Bilder

Här kommer en bildbomb från de tre dagarna jag var hemma, fast de flesta (alla) bilder är från i onsdags. Börjar med lite bilder från när vi golfade och sen lägger jag upp några från när vi badade och grillade i Liden. Det var Jag, Amanda, Jonna, Pappa, Eva, hennes barn Johan och hans tjej Karro, och Johanna, hennes kille Dennis och deras lilla Milo. Just ja det har jag glömt och berätta, men är ju "låtsasmoster" åt honom ;)

















Shoppat lite

Kände att jag var värd att handla nått nytt till mig så köpte en träningsklocka i går i Mora medan jag väntade på tåget. Det var halva priset så det var ju perfekt. Så nu kan jag äntligen ta tid och sånt när jag är ute och springer, skönt det! Kanske ska börja testa lite 2 minuters intervaller och så också då, när jag äntligen kan, men får se om jag orkar också haha.. Passade även på att köpa ett par örhängen också, 20:- styck, verkar ju alltid vara rea på ur och penn??







College

Sitter här och äter kladdkakesmet direkt ur bunken, skönt att bo själv ibland så man kan göra lite som man vill haha. Men det var inte det jag tänkte skriva om nu..

Tänkte bara skriva att jag börjar bli riktigt sugen på att börja på college i USA, verkar grymt roligt faktiskt! Hade i alla fall velat åka dit ett år och lira fotboll, träffa massa nytt folk och lära sig engelska, skulle nog vara en skitkul. Har skickat in några intresseanmälan till några olika organisationer. Så var det en organistaion som tyckte jag skulle komma iväg till Stockholm på ett möte någon gång i Augusti, någon som är sugen på att följa mig dit kanske?? Ska i alla fall fundera på det ett tag men nu känns det verkligen som jag vill åka, kan åka typ nu för här hemma händer det ju ändå ingenting känns det som haha :) Men det kostar väl ganska mycket har jag förstått så man måste väl få något stipendium eller nått, annars får jag jobba som fan så jag får pengar. Har ju ett år på mig i alla fall.. ;)

Fan jag började må illa nu av den där smeten nu, usch.. Men nu är det dags att sova snart, träning imorgon klockan 9. Jag är pepp, har inte tränat fotboll på tre dagar ju! Godnatt med er! :)


Fredag - back to Borlänge

Hejsan! Ligger ute i solen nu, asskönt! Åker tillbaka till Borlänge ikväll. Har varit skönt att bara få vara hemma i Älvdalen ett par dagar. Har mest blivit träning och bad och att umgås med familjen. Inga kompisar har jag hunnit träffa heller men det är väl som vanligt..
Har varit lite deppig de senaste dagarna, men bara jag slutar tänka så mycket så blir det väl bättre.. Puss hej

Onsdag

Vann över pappa på minigolf för första gången nånsin, känns jävligt bra! Undrar vart de där golftalangerna kom ifrån för så där bra har det aldrig gått.. Började dagen med 2 timmars träning med nästan hela familjen och ska avsluta den jävligt chill med lite grillning. Kommer upp mer bilder sen!

Tisdag 26/7

Äntligen vart det lite fint väder, härligt som fan! Idag gjorde jag en testuppkörning som gick helt okej, bara nån grej som jag missade men nu är uppkörningen och teoriprovet bokat men är ganska så långt kvar, drygt..
Drog till ip en sväng sen och körde lite eget, sen laga mat och sen träning. Riktigt jobbig träning idag, men skönt efteråt. Nu är jag hemma i Älvdalen igen hos pappa, blir här tills på fredag. Skippar torsdags träningen och kör något eget pass. Blir nog första träningen jag missar sen jag var i trysil eller nåt, men det är jag värd :) Nu har jag inget mer intressant att skriva så god natt!

Måndag

Sex veckor av lovet har redan gått, ungefär fyra kvar då. Längtar inte.. bara litelite grann. Vart har sommaren tagit vägen egentligen? Sånt tråkigt väder hela tiden, så man kan ju lika gärna gå i skolan känns det som. Idag var det dags för träningen igen, ovanligt va? Kul träning var det i alla fall, kändes bra idag! Men det går ju upp och ner hela tiden känns det som, ena träningen känns jätte bra sen går nästa piss, så vi får väl se hur det känns efter träningen imorgon då!

Tänkte dra till ip någon gång mitt på dagen imorgon och träna lite själv, kan behövas ibland! Sen har jag en körlektion också men sen har jag inte så mycket mer planerat. Ska försöka lägga mig tid i dag i alla fall så jag orkar upp i morgon, men idag gick jag upp vid sju så jag kommer nog somna ganska lätt i kväll, hoppas jag!

Kan typ inte någon kommentera någon gång? Var så jävla längesen jag fick en kommentar, haha..
PUSS HEJ!


Söndag

Idag är jag helt slut. Har varit en tuff vecka med massa träning. Igår hade vi också träningsmatch mot BK30, sega ben kan jag lova. 2-2 blev det, men ingen bra match av oss.. Fick i alla fall spela 75 minuter, vilket var kul, men kan ju inte direkt säga att det gick så bra.. Nu är jag i Våmhus och tar det lugnt. Vet inte vad som händer idag ta det lugnt och så ska jag äta upp resten av min godis- och ostbågepåse också. Ha det bra!

Bilder från Svartgessi

Kul kväll i Svartgessi med syster, Denniz, Tommi, Patte och Tobias. Det vart inte så mycket sömn för att ingen kunde hålla käften och sen så klämde vi ihop på fem stycken på tre liggunderlag, lökigt som fan. Men jag klagar inte för det var länge sen jag skratta så mycket som igår!









Och så självklart en bild på solnedgången, haha..



Kom på att jag kunde ändra på storlek på bilderna i kameran så förhoppningsvis blir det lite bättre kvalité på bilderna sen, hoppppas! Smart jag är som kom på det först nu, jag som har hunnit knäppa så jäkla många bilder i sommar som jag ville skriva ut. Går väl ändå men blir ju inte lika bra..

Svartgessi

Snart drar jag och syster till Svartgessi med åsingarna! Alltid skönt att umgås med killar. Får väl se vad vi hittar på, ska i alla fall sova över där i natt i en liten "koja", king!


Tisdag

Igår blev det att träffa lite kompisar, kul kul! Men orkade tyvärr inte vara uppe så länge för jag hade körlektion i morse, men inte fan fick man sova, hahaaa.. Körlektionen gick bra, det börjar närma sig nu. Hoppas att jag har det där jävla körkortet i handen snart, skulle vara underbart skönt!

Skönt att få komma upp i tid i alla fall, hann med en springtur och lite styrka när jag kom hem. Blir pepp att träna när det är så fint väder, om det regnar så har jag ingen lust alls.. Sen dess har jag mest chillat och lagat mat. Kul att laga mat när man har tid, annars är det skiiittråkigt.

Nu väntar ett samtal med tränaren och sen träning, hoppas benen är pigga! Sen så har vi ett lite teori innan det är dags att åka hem till Älvdalen. Imorgon blir det nog övernattning i en eldpallkoja med lite åsenfolk, kan bli kul, eller det BLIR kul!

Puss hej leverpastej

Haha, fokuserad?


Svamp- och paprikakyckling

Lagade asgod mat idag! Hittade receptet i de här billiga veckan katalogerna som finns på ica. Svamp- och paprikakyckling hette det. Men eftersom jag inte gillar paprika så hade jag inte med det och så struntade jag i alla andra konstiga ingredienser också som man inte har hemma.. HÄR är receptet i alla fall, väldigt gott var det!

Som vanligt ser det inte så gott ut på bild men men, haha..

Triathlon

Då har jag nyss gjort ett triathlon med laget, var faktsikt rätt kul och mitt lag hade ju sånt teamwork! Vi körde lag med fyra och fyra, och en i laget hade punka på sin cykel så det gick rätt tungt med den, inte så konstigt.. Så vi turades om att cykla på den, men vi tappade nog lite för mycket på cyklingen annars hade vi kunnat vunnit ;) Sen blev det springning ungefär 5 kilometer innan det var dags för lite simning och sen skulle vi springa tillbaka till ip. Tredje plats till vårat lag, men vi var grymma ändå! Rolig träning!

Halvlek i VM-finalen, står just nu 0-0. Vet inte riktigt vem jag hejar på men jag hoppas på förlängning i alla fall!

Känns faktsikt skönt att vara tillbaka i Borlänge också, ska bli kul med fotboll!!


Söndag

Idag åker jag tillbaka till Borlänge efter 2 veckor hemma, har varit riktigt skönt att bara vara hemma! Vi börjar höstsäsongen med triathlon, först 15 kilometer cykling, 7 km löpning och sist ca 200 meter simning, lite nervös är jag allt, haha.. Sen drar det igång som vanligt med träning måndag, tisdag, torsdag, fredag och träningsläger + match hela helgen, blir nog kul!


VM-brons!

Alltså fan va glad jag vart igår när Sverige vann bronsmatchen, så jävla bra av dem! När de gjorde 2-1 målet stod jag och hoppade och skrek som fan, så jävla snyggt!

Paganinikontraktet

Jag är helt beroende av den här boken, eller ja inte längre för nu har jag läst ut den. Nästan 600 sidor och jag läste ut den på tre dagar, så spännande var den! Kunde inte lägga ifrån mig den. En kriminalroman som ni borde läsa! Finns en till bok av samma författare (Lars Kepler) som jag ska börja läsa, hypnotisören heter den.


Texten på baksidan
"Vissa kontrakt kan man inte bryta ens genom sin egen död.
I juni 2010 hittas generaldirektör Carl Palmcrona hängd i sin paradvåning på Östermalm. Rummet där han hänger är helt omöblerat - det finns ingenting att klättra på. Samtidigt påträffas en död kvinna på en fritidsbåt som driver runt i Stockholms skärgård. Hennes lungor är fyllda av bräckt vatten, men det finns inga spår av detta vatten på kläderna eller resten av kroppen. Hon har drunknat på en båt som fortfarande flyter.
De båda dödsfallen visar sig vara början på ett mycket skrämmande förlopp. Om inte kriminalkommissarie Joona Linna varit så envis hade gåtorna aldrig fått några svar.
Denna sommar står svensk polis inför sitt farligaste fall någonsin."


Fiske 12 Juli 2011

Hej igen!

Åkte ut och fiskade i tisdags och det var väldigt kul för det nappade super mycket. Det var 20 fiskar som vi sparade och vi slängde nog tillbaks lika mycket också. Och till och med lilla jag fick fisk 4-5 stycken faktiskt! Efter fisket åkte vi till Våmhus och stannade där till igår (torsdag) eftermiddag. Åkte ut till deras stuga på ön på onsdag, grillade och kollade fotboll på kvällen. På torsdagen blev det mest solningen hela dagen, underbart väder! Sen åkte vi hem och då drog jag och amanda ut och sprang jag sprang intervaller och sprang vanligt. Vi körde efter eljusspåret så jag körde intervaller efter stolparna, sprang tre stolpar och vilade en, 15 gånger det var jäkligt drygt! Sen var det lite styrka på det, härligt!

Nu kommer lite bilder!



Vi stannade och fikade en sväng innan vi fortsatte fiska, grillade toast, gott var det! Sen blev jag och Amanda lite barnsliga (vilket händer ofta) och började grilla vingummin istället, vilket också var gott, haha!









Skitfin himmel efter solnedgången!



Sprungit

Blev till slut lite träning idag också.. Sprang cirka 4 kilometer sen körde jag lite spänstträning, typ jämfota hopp, grodhopp, utfall, enbenshopp. Blev även lite knästyrka, kan man väl aldrig få för mycket av när man spelar fotboll :)

Nu har jag nyss duschat och ätit "lunch". Lite sent kanske men blir väl inte middag förrän om några timmar, som vanligt haha. Ska snart åka till Våmhus med Mamma och Amanda där vi var förra veckan. Idag blir det nog lite fiske och jag hoppas att det är min tur att få fisk nu. Enda gången jag tycker det är kul att fiska är när man får napp, helst flera gånger!

Nej nu måste jag packa lite grejer och klä på mig, hejdå!

grodhopp!


utfall
utfall

Ny header

Kände att jag fick lov att byta header, inte världens proffsigaste eller snyggaste kanske men duger bra till min blogg, i alla fall ett tag! :)





Bilder

Lägger upp lite bilder från vad som har hänt senaste veckan, orkar inte skriva något långt inlägg så skriver lite om varje bild i stället :)

Förra onsdagen åkte vi till Våmhus till mammas kille eller vad man säger. Först åkte vi ut till deras stuga på en ö i orsasjön, mysigt! Skit fint väder så solade och tog årets första dopp, bättre sent än aldrig! Lite bilder från den dagen..






Amanda fick sin första gädda på kastspö och som vanligt fick jag ingen fisk, haha..


Vi sov över i Våmhus två nätter också, "dag två" åkte till nått vattenfall (men såg inte precis ut som ett vattenfall, snarare en fors, haha) och tittade sen åkte vi vidare till orsa camping och badade lite.. Sen blev det pizza på kvällen!





Åkte till Pappa i helgen. Blev lite fest på lördagen i näset, det var kul att få träffa lite folk! I söndags så åkte vi upp till Dåråberg och fikade lite sen tog jag första doppet i nässjön för i år, skönt! Sprang även upp dit tillsammans med syrran så har blivit lite träning nu, tränat fyra dag i rad men får se om jag orkar göra nått idag. Så tråkigt väder ju och så försvinner aldrig min förkylning..



Tjjenaa

Bloggningen suger just nu men jag njuter bara av att jag är ledig från allt och då orkar jag inte blogga, bara ibland haha ;) Idag så åkte vi till pappa, tränade i två timmar med Amanda cykling och styrka sen åt vi grillat och nu ska jag väl se vad som händer ikväll. Planen är väl kanske att åka till näset på sommarfest om jag har någon att gå med, får ju inte tag på Jossan som jobbar! Men skulle vara trevligt att träffa lite älvdalsfolk någon gång..

En vecka kvar nu innan fotbollen drar igång igen, ska njuta!!

Pusssss



Tisdag - Godnatt

Idag känns det som jag har gjort typ ingenting och det stämmer väl nästan.. Vaknade inte förrän vid tolv och efter det har jag suttit och fixat med bilder hela dagen och skrivit över på skivor och sånt, tog ett tag men skönt att ha det gjort. Sen har jag inte hunnit gjort så mycket mer, såg Tyskland och Frankrike i VM också kul match! Ikväll ska jag försöka somna tidigt ligger i redan sängen nu så det blir ju tidigare än alla andra dagar. Hade hoppats på att kunna somna före tolv eftersom vi ska försöka gå upp vid åtta imorgon, men det sket ju sig. Imorgon så åker vi nog till en sommarstuga en, två dagar och kanske på orsayran får se vad dagen bjuder på helt enkelt!

Några random bilder jag tog bara för att få slut på batteriet i kameran så jag kunde ladda det, haha.. Sämsta kombinationen av kläder men jag orkade inte bry mig för kom typ inte ur mina sovkläder förrän vid sju så tog det chillaste jag hittade!




Njuperskär

Lägger upp några fina bilder från Njuperskär här, men eftersom det tar sån tid så blir det inte så många, men finns fler på facebook! :)



















Hemma!

Nu är jag äntligen hemma för uppehåll i två veckor, men lite träning ska det nog bli ändå när förkylning jag dragit på mig från peace & love försvinner.. Har varit lite seg att uppdatera men har ju som sagt varit peace & love vilket har varit sjuk roligt! Sett många bra band (t.ex Daniel Adams-Ray, Maskinen, Journey, The sounds, M.I.A och några till) och så har jag träffat massa trevligt folk, underbart! Jag och Annika har också hunnit jobba några sena och långa pass men det har gått bra, vi har roat oss i alla fall. Ska försöka lägga upp lite bilder så fort som möjligt måste bara rensa ur dem först och se hur många som är bloggbara, haha..

Idag var vi till Njupeskär (vattenfallet) så ska lägga upp super fina bilder därifrån också, det blev några stycken innan batteriet tog slut!

Inatt kommer jag nog sova skönt i alla fall, godnatt! :)

RSS 2.0