Skolan

Sitter i skolan och väntar på att Sara ska sluta. Då ska jag/vi "uträtta lite ärenden" som det så fint (eller fult) heter! Ska handla lite, kanske skriva in mig på körskolan och så ska jag nog lämna in ett papper om sommarjobb, känner mig duktig. Fast får se om jag får allt gjort, då är jag i alla fall duktig på riktigt!

Sen blire hem, äta, träna, skynda mig och sen äre soltorgsfest! Tagga!


Frukost

Det är viktigt med frukost! Min frukost idag blev yoghurt med bär, banan och flingor, rostade mackor med marmelad, proviva (bra för min mage, haha) Nu är det dags för skola, hejdå! :-)

Sommarjobb

Håller på att leta efter massa sommarjobb och har hittat några stycken nu faktiskt, fett nice! Men seriöst, vet inte om jag orkar jobba mitt sista sommarlov haha.. Dom fyra sista veckorna på sommarlovet känns det som att man vill göra något annat, men får väl se om man får något jobb då och sen får man väl tacka ja eller nej liksom. Nu ska jag sova och vila upp mig för imorgon, känns som det kommer bli en sen kväll ;)

GODNATT!

Tränare

Ska strax dra till ip och träna tjejerna igen, förmodligen sista träningen som jag ska ha med dem. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för övningar, skit svårt ju, men blir nog någon passningsövning, det är ju alltid bra! Har fattat nu typ hur svårt det är att komma på nå övningar och sen vet man ju inte hur mycket dom kan i den där åldern heller.

Efter den träning blir det lite latj/teknikträning med Ida, var ett tag sen, typ förra året någon gång..

Nej nu måste jag gå på toa, hej svejs!


Godnatt

Fortfarande fullt upp, skolan, kupolen, laga mat, plugga och träna. Ingen tid för bloggen vill säga, men nu har vi löst några problem inför fredag i alla fall, nämligen kläder, skönt!! Nu har jag bara ett litet problem kvar..

Men nu ska jag sova, så jävla trött är jag, fotboll klockan 8 imorgon igen, godnatt! :)


Tjena

Har knappt hunnit vara hemma idag, hann vara hemma någon timme innan det var dags att dra sig till ip och nu kom jag hem för typ en timme sen. Så har varit på ip i typ 4 timmar, haha. Tränade f-97/98 först, eller jag hjälpte väl till lite grann typ. Eftersom vi har fotboll i skolan så måste vi ha typ ledarskap så man ska vara med ett lag typ 2-3 gånger, var första gången för mig idag. Det gick faktsikt jätte bra, körde två övningar med dem och det funka skit bra, duktig jag är, haha! Fast det var lite svårt också för jag ville inte bara stoppa övningen och säga ni ska göra sådär istället, men det kommer väl, blev bättre och bättre! Men tjejerna var super duktiga så det är klart det gick bra!

Nu ska jag sova, fotboll 8.00 imorgon bitti!
Godnatt!


Don't put your bets on the first hand you are dealt

Rubriken stod i mitt horoskop idag och det stämde verkligen idag när vi spelade kort i skolan. Vi körde femkort/utslagspoker. Jag hade kåk med tre ess och två nior så jag riskade lite och slängde niorna och fick två kungar, hur stor är chansen liksom?!?

Sen att man fick en färgstege från tio till ess strax efter det var ju ännu mer sjukt! Så mycket tur har jag nog aldrig haft i spel, haha!




Visst är det söt korlek också? Med glassar på, haha ;)


Ansiktsmask

Gjorde en ansiktsmask idag med mamma och syrran. Mamma fick dom i julklapp och vi gjorde inte dom förrän tre månader senare, så sega är vi i min familj. Mamma fick ju också ett presentkort i julklapp som hon inte har använt än, men sån är hon. Hon ska spara på allting, haha.

Här kommer i alla fall några fräscha bilder!! Haha, bjuder på det!



GODNATT! :)

Borlänge

Åå va jag inte gillar att åka tillbaka på söndagskvällar, vill bara sitta hemma hos mamma och glo på tv. Men vet att det kommer kännas bättre så det gör det lite lättare i alla fall. Ska snart gå ut till bussen då, hoppas det är någon man känner där i alla fall. Annars ska jag väl läsa på idrottsprovet som vi ska ha imorgon eftersom jag knappt hunnit träna på det när jag varit sjuk.

Vad händer för kul ikväll då? Något bra på tv eller?

Vi hörs! Puss hej :)


peace and love

Sökte jobb igår till peace and love, får hoppas att man får jobba så man slipper betala för biljetten. Så började jag göra en spellista också med alla artister som ska spela på p&l, kommer bli grymt!

NU VILL JAG HA SOMMAR!


Gothia cup!

Som ni förstår har jag inte varit på topp de senaste dagarna så har inte haft så mycket att blogga om. Men nu börjar jag känna mig bättre igen, så skönt! Fick hem tidningen "Svensk damfotboll" förra veckan så läste den lite i helgen, stod ju några sidor om kvarnsveden. Så stod det i början av tidningen om massa cuper och nu blev jag så jävla sugen på att åka till gothia cup med F17-laget, det skulle vara så grymt kul!!

Nyduschad, det behövdes!




Sjuk

Vaknade med magsjuka igår (torsdag) så har verkligen inte orkat blogga någonting. Mådde verkligen skit dåligt igår och åt typ ingenting på hela dagen. Låg i sängen hela dagen och längtade hem till mamma. Men nu är jag är, tog tåget i morse, mådde lite bättre sen igår så orkade i alla fall åka hem, men lite jobbigt var det. Nu har jag världens huvudvärk som inte vill gå över men får hoppas jag känner mig lite bättre imorgon!

Missar våran match mot Gustafs idag som började klockan sex, hoppas dom vinner! Hade så gärna velat vara med, derby och allt! Men får hoppas jag är lite piggare på söndag så kanske det blir match då.

Nu orkar jag inte skriva nå mer, ska fortsätta ligga i soffan och kolla på tv som jag har gjort enda sen jag kom hem, hejdå!


Godnatt

Har varit hos Annika enda sen vi kom hem från gymmet, har varit barnvakt med hon åt hennes låtsassyskon eller vad man ska säga. Åå dom är så söta, dom kommer till och med ihåg vad jag heter fast dom är så små, värsta gulliga! Sen när dom små hade gått och lagt sig så hade vi kul med Nadia (tio år ät hon) istället, riktigt kul hade vi. Hon dansade för oss och så satt vi och pratade engelska, och det roliga var ju att hon inte förstod så mycket så jag och Annika hittade ju på massa roliga frågor som hon försökte svara på, haha..

Men jag har faktiskt gjort lite nytta idag och tvättat och sen pluggat med Annika, så vi har inte bara chillat. Annika bjöd på mat, som vanligt, och så glass till efterrätt. Tack så mycket bästa du! :)

Nu är jag riktigt trött så ska sova och hoppas jag känner mig piggare i morgon, älskar torsdagar! Sovmorgon och inte så många lektioner, slutar kvart i två! Godnatt :)

Vardagslyx!

Kände för att lyxa till det lite idag i skolan så köpte en twister OCH en chokladboll, så jävla gott! Sen så har jag och Annika gymmat också, det om nått måste ju vara vardagslyx? Vi körde armar, mage och rygg idag. Det hände visst en liten incident när vi körde sit-ups, men så blir det när man tar i för mycket, hahaha!


Dags att sova

Jag är så himla trött så orkar inte lägga upp nå bilder idag heller, men jag lovar, det kommer snart!

Sökte ett sommarjobb idag på borlänge energi, tänkte söka på fortum också men där kunde man tydligen inte söka längre. Alltså ofta ansökningsdatumet går ut redan? Det är ju inte ens april.. Men då vet jag det i alla fall till nästa år, men hade ju velat söka i år. Undra om det finns nå mer ställe man kan söka på då? Förslag? Vill ju ha typ sånt där sommarjobb så man jobbar ett par veckor sen är det slut, men får väl försöka söka något vanligt extra jobb också som typ ica eller nått sånt.

Nu ska jag läsa lite på idrottsprovet och sen ska jag sova, sköönt!

Trött

Kom precis hem från skolan, fan va trött jag är.. Mattelektionen blev riktigt flummig kan jag lova, men kul var det! Kan nog bero på att alla vi var övertrötta sen helgen, haha.

Ska väl strax gå och handla lite mat, igen.. Orkar inte handla mer mat nu vill fan handla lite annat också. Behöver en ny jacka och skor, så måste nog till kupolen någon dag. Sen ska jag nog fråga om mamma vill komma ner i helgen för vi har match fredag och söndag så lär inte hinna hem någonting den här helgen eller. Får hoppas jag kan klämma in ett eller två jobbpass till i alla fall innan skidsäsongen är slut, känns som jag skulle behövt det.

Men vet ni? Nu ska jag nog kolla på lite kläder på internet och se om jag hittar någon snygg vårjacka! Puss hej!

Vi hade i alla fall tur med vädret.. och allt annat!

Kom hem från trysil för någon timme sen. Det har varit en kanon helg! Skitroligt, sjukt och underbart väder. Ångrar absolut inte att jag följde! Men tror jag fick solsting idag för på bussen mådde jag inte alls bra, var helt hyper, snacka älvdalska, hitta på massa rim, översatte massa låttexter till svenska och sjöng.. Nåt fel måste det ju vart, haha. Fräknar har jag i alla fall fått, super gulligt, eller inte!

Lägger upp lite bilder imorgon eller någon dag för har en nybäddad säng och är så jäkla trött så det ska bli underbart att sova! Imorgon börjar ju dagen med fotboll klockan 8.00 så lite utvilad vill man ju vara.

Godnatt! :)

Trysil!

Imorgon så åker vi trysil! Första gången i mitt liv jag åker till Norge, lite coolt faktiskt! Klockan står på 5 så kanske dags att sova, kommer nog vara riktigt trött imorgon. Men får sova på bussen så det blir nog bra! Kommer nog inte blogga imorogn eller i över morgon så hoppas ni står ut ;)

Godnatt! :)

promenad

Hann inte med bussen som jag skulle med efter gymmet så tog en promenad hem istället, tog ungefär en timme. Underbart väder! Om det är sånt här väder imorgon så kommer jag bli skit glad!



Dags för lite gym på friskis då!


Mat

Fan va dyrt mat är då.. Har handlat mat till trysil nu och det blev fan 300 kronor för det på bilden, det är ju sjukt mycket! Men handlade ju lite extra mycket så jag inte ska svälta ihjäl, men seriöst 300 spänn för två dagar är ju lite mycket, plus att jag ska köpa en matkupong för 100 spänn också. Så det är inte precis billigt med mat. Ni som bor hemma, var glada för det ;)

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag gymmade
Vad gjorde du kl 08 imorse: pratade i telefonen
Vad gjorde du för 15 min sedan: letade efter låtar att ladda ner
Det sista du sa högt: pusshej, hejdå
Det senaste någon sa till dig: hejdå
Vad har du druckit idag: vatten
Vad var det senaste du åt: frukost; youghurt med bär och flingor, äggmacka
Vad var det senaste du köpte: en shaker
Vad är det för färg på din ytterdörr: träfärgad tror jag
Vad är det för väder hos dig nu: har inte kollat ut än, men om man kollar på facebook verkar det vara fint väder och solen lyser också in lite grann
Godaste glassmaken: oj va svårt, men på östäng handlar jag alltid daim!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Sover du tungt: vet inte, har lätt för att sova i alla fall
Drömmer du mardrömmar: Brukar aldrig drömma mardrömmar, men det är väl typ när man blir jagad och aldrig kommer någonstans
Trivs du med ditt jobb: jadå, tjänar i alla fall pengar
Favoritklädsel: det jag trivs i
Favoritlåt just nu: Danza kuduro
Vad ser du om du tittar till höger: Mitt köksbord
Vad gör dig glad just nu: att det är helg
Vad ska du göra härnäst: gå och handla mat till trysil eller gymma
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis: det mesta
Kläder just nu: gammal oäåsen-tröja och trosor
Sommarplaner: peace and love, fotboll, bada, sola, chilla
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: varje fredag på musiken, annars har jag spelat keyboard förut
Morgon eller nattmänniska: inget av det, skulle jag tro
Vad är viktigast för dig: att få spela fotboll, min familj och vänner, och att jag får vara frisk
Är du kittlig: beror på
Snarkar du: tror inte det
Stjärntecken: oxe
Äckligaste insekten: inget speciellt, men de mesta insekterna är väl äckliga
Stökigt eller välstädat: välstädadt
Längtar du mest efter just nu: alldeles just nu det jag hade förut, fast det kanske jag saknar mer.. Men jag längtar efter min mamma

Skönt när man kan få gå klädd så här!! Bild från halmstad i somras, började kolla igenom bilderna från mellbystrand för jag ville hitta någon sommarbild. Men skulle nog inte gjort det, usch va jobbigt det va, saknar det..

Godnatt

Har haft en lite ensam kväll här i min lägenhet, men kanske behövde det så jag känner mig lite piggare imorgon. Just nu mår jag inte så värst bra  i alla fall, känns som det mesta blir fel bara.. Hatar den här känslan, skulle typ kunna lägga mig ner och bara grina, fast det känns ju lite onödigt.. Så nu tänker jag sova istället, imorgon blir det kanske Skogsbo och kolla på hockey om syrran har blivit frisk, hoppas det! Så dålig tajming att hon ska bli sjuk just i helgen när det är dalalagstunering, krya på dig!

Det finns så mycket som jag saknar just nu, känns som jag är i en sån period nu lite grann. Vill bara att allt ska kännas perfekt, men man kanske ställer för höga krav.. Just nu är jag bara trött på allt det här. Ska bli skönt att få åka bort i helgen till Trysil, det blir nog grymt hoppas jag! Men man ska väl inte förvänta sig för mycket då blir man alltid besviken, burkar alltid bli så för mig i alla fall..

Saknar min underbara vän!! Saknar tiderna då det här kortet togs!


Varför blir man alltid så jävla deppig på kvällarna? Känns alltid som mina "deppinlägg" skrivs då, och sen imorgon när jag läser det här så kommer jag undra vad fan jag skrev.. Men just nu känns det så här i alla fall, god natt!


Tränat

Blev lite träningen på friskis efter skolan, duktigt av mig tyckte jag som orkade dra mig dit någon gång! Men blev tyvärr utan Annika.. Körde lite armar, rygg, axlar, mage, rygg och bål.

Nu har jag precis ätit, pannkakor idag igen!

Äntligen fredag

Tog en liten sovmorgon i morse för jag var så trött, råkade visst missa engelska "redovisningen" också, men om Jag känner vår klass rätt så var det inte många grupper som gjorde någonting, haha.

6-1!

Vi vann matchen med 6-1, härligt! Har inte förlorat än enda match hittils av seriematcherna, men känns som det kommer bli lite tuffare motstånd snart. Fick spela innermittfältare idag, gick väl sådär, så himla svårt tycker jag..

Nu har vi ledigt tre dagar, enda lediga helgen fram till midsommar tror jag. Men ska inte ta ledigt från träningen riktigt än, imorgon blir det i alla fall gymmet sen får vi se om jag hinner med något på lördag, för som det ser ut nu ska jag till skogsbo och kolla på syrran. Sen på söndag och måndag blir det TRYSIL!!! Så blir ju fyra dagar ledigt från fotbollen men sen kör det igång igen, två matcher nästa helg! Och det är såååå jävla kul! :D

Godnatt på er! :)


Torsdag 17/3

Hejsan, blev som sagt en chill dag i skolan. Struntade i provet (det var frivilligt) så slutade typ vid två, riktigt skönt. Nu gäller det väl att tagga för match. Vi möter Korsnäs i kväll och vi ska vinna!

Förresten, säg några bra låtar till mig! :)


jag


På väg till skolan

Sitter på bussen på väg till skolan, lyckas alltid sätta mig på den sidan solen lyser på så svettas ju ihjäl i min tjocka jacka, inte frächt haha.. Idag är det rätt chill dag faktiskt, bara svenska, matte och cad. Men ska ju göra nå prov efter det så slutar ändå inte förrän vid 3.

Boxning

Vi körde boxning och innebandy idag på träningen. Skönt att få avreagera sig lite på boxning, fast stod typ ändå och skrattade hela tiden, haha. Vi körde boxercise tror jag det heter så då är man två och två, den ena med boxningshandskar och den andra med nå andra grejer. Skit jobbigt när man skulle ha de där grejerna på sig och stå emot när den andra slog. Vi körde lite övningar, vissa var rätt svåra och några var superjobbiga. Det var liksom svårt att få in takten och slagen, men det var ju första gången för mig så. Dom två sista övningar vi gjorde var skitdryga, en där vi körde mage (bilden) och sen en där vi körde triceps, träningsvärk imorgon?

Efter boxningen blev det innebandy, kul kul! Idag kom det en ny tjej till laget, Kimberly heter hon. Hon verkade vara super glad och snäll så det blir nog bra. Kul med några nya amerikanskor (tror hon var det) så man kan passa på att träna engelska! Våran tränare pratar ju typ också jämt engelska, tycker det är kul så man märker att man kan lite engelska ändå ;)

Mina armar är typ helt döda efter boxningen, kan knappt skriva för mina händer skakar värsta mycket..


Onsdag

Idag är inte min dag, har varit irriterad typ hela dagen över varenda liten grej, sjukt jobbigt. Började funderade varför man ens lever? Vad fan går livet ut på egentligen? Jag fattar inte. Låter som jag är värsta psyko men bara undrade haha..

Åt pannkakor till middag nyss, fan va gott det var! Gjorde mig på lite bättre humör faktiskt, men nu när jag kommer på allt jag måste göra; städa, tvätta, diska, plugga och allt annat så blev allt lite sämre genast. Men ska försöka börja med lite engelska nu, det får gå som det vill.. Men det värsta är att om jag inte vet vad jag ska säga så kommer jag inte kunna säga någonting, hatar att prata inför klassen och att prata engelska, kan ju typ inte bli värre.

Men..
Ha en bra dag allihop!!!


Skoluniform

Någon som kan hjälpa mig att komma på några nackdelar med skoluniformer? Vi ska typ ha någon grej på engelskan där vi ska vara tre stycken som argumenterar för skoluniformer, och de andra har varsitt argument men jag vet inte vad jag ska ha? Skitsvårt att hitta några bra nackdelar tycker jag, får väl ta det här att om man har skoluniform så blir man inte mobbad för sin klädstil men då finns det ju annat man kan bli mobbad för, kläderna brukar ju inte spela så stor roll, värsta kasst argument men ändå. Orkar inte göra det där så är nog sjuk på fredag, har ändå inget att säga, haha..

Fan va negativ jag var idag då.. Men nått positivt är väl att det gick bra på träningen i morse i alla fall!

Skulle varit modebloggare och sagt; om man har skoluniform så kan jag ju inte lägga upp dagens outfit på bloggen varje dag och då skulle man ju tappat läsare, haha.

en bild jag blir glad av, älskar er <3

Mat

Vi ska göra en kostdagbok för fotbollen i en vecka så jag tänkte att jag kör den här veckan då. Kul att få se hur mycket och vad man äter faktiskt. Det är ju viktigt att man äter bra, det tycker i alla fall jag eftersom jag tränar så mycket. Men egentligen blir det ju inte så mycket mat när man väl skriver ner.. Jag äter typ frukost, lunch, middag och kvällsmat. Ibland blir det ett mellanmål efter lunch om jag har träning på morgonen och så burkar jag äta någon frukt på eftermiddagen, har jämt med mig frukt till skolan, haha. Det är ju tur att man älskar mat och kan äta det mesta, för då är det ju mycket lättare! Men på helgerna äter jag typ aldrig bra eftersom vi äter frukost så sent så då äter vi ingen lunch utan bara middag. Kanske ska försöka bli bättre på det, men då måste man ju äta fruokst tidigare och sen blir det jobbigt att göra mat två gånger per dag, men om man är hos mamma eller pappa så kan i alla fall dom laga ;) Eller så det ju alltid lätt att göra gröt till lunch, bättre än ingenting!

Och man blir inte tjock av mat om man tränar, fast beror väl på lite vad man äter, men om man äter "bra" mat cå bli man inte tjock, så ät för fan! ;)

Så här kan en dag se ut:




Tisdag - tränat

Idag har jag inte hunnit sitta vid datan någonting. Hem till Annika efter skolan, åt lite mat innan vi (jag, annika och moa) gick till maserhallen och kollade innebandy, IT2-IT3, vet inte vilka som vann eftersom jag inte såg hela matchen. Åkte hem och sen direkt på träning, körde mest fys på träningen och jag har så jävla ont i benhinnorna nu, hatar dom!  Så blev lite laser hos Calle efter träning. Då har man typ någon grejer och lyser med laser mot benhinnorna. Det ska typ hjälpa och göra så att det läker fortare, men vet inte om det funkar så bra, haha.. Och så klart så är jag jämt sist i omklädningsrummet vilket betyder att jag var sist till Calle och fick vänta länge så kom inte hem förrän 8 och träningen slutade 7. Fattar inte hur alla kan vara så snabba på att byta om? Har försökt men det går inte, haha.

Ska väl sova snart också då, godnatt!!

Vuxenpoäng

Jag fattar inte det här med att man ska skaffa massa vuxenpoäng? Varför ska man det? Jag vill inte ens bli vuxen, haha!

Träning

2 mattetal hann jag göra, bra jobbat! Nu är det dags för träning, roligt!

Måndag 14 Mars

Fan vad fort tiden går, inte alls långt kvar till Trysil nu. Om en vecka så är vi där, eller ja vi är nästan på väg hem då.. Hoppas det blir underbart väder, mycket sol och inge blåsigt. Åååh det ska bli så jävla kul, längtar!! :D

Idag blev det en kort skoldag, bara två lektioner! Skönt att börja med en lugn måndag. Nu har jag nyss ätit och ska väl försöka plugga lite innan det är dags för att gå till träningen. Men först måste jag skicka iväg ett mejl till tränaren för nå flicklag i kvarnsveden. Vi som har fotboll i skolan måste typ vara med på 2-3 träningar med nå flick/pojklag och hålla i typ en övning, så är väl lika bra att få det gjort om jag hinner. Kanske blir kul om man inte har så tröga ungar, men jag har ingen aning vad man ska göra för övningar? Men det visar väl sig..

Sara

Sara har visst färgat och klippt håret, eller inte.. Men det är sånt skoj vi håller på med på våra musiklektioner, haha.

Godnatt!

Tror fan det är besöksrekord idag! Inte för att det är nått att skryta med om det typ bara är 40 läsare, men coolt ändå! Fattas bara några nollor till så har jag snart lika många läsare som Kenza, köör hårt! Fast det är ju inget jag satsar på så det var ju skitsamma. Jag ska satsa på att tjäna lika mycket pengar på fotbollen per månad som så många läsare kenza har per dag vilket är väl typ 50 000-100 000? Det vorje ju inte helt fel ;)

Nej nu ska jag sluta drömma mig bort och sova istället, fast då kommer jag ju drömma ännu mer. Men det jag drömmer när jag sover är väl lite konstigare skulle jag tro, ibland har man ju riktigt sjuka drömmar..

Godnatt!!

Puss på er!


Lat

Känner mig riktigt lat nu. Blev inget gym idag, orkade verkligen inte. Eller jag hade orkat gymmat men orkade aldrig åka dit. Men har blivit en riktigt chilldag med Annika och det tror jag att jag behövde. Men snart så ska jag börja använda mitt friskits-kort lite flitigare, fast först har jag ju träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag, men på fredag kanske då ;)

Jag och Annika har kollat lite fotboll och sen degat hemma hos cilla (annikas pappas tjej) i hennes soffa, riktigt skönt! Ätit har vi också gjort, så tarv jag känner mig, haha.

Har i alla fall varit lite duktig idag och handlat mat och skickat in min engelska text vilket var jävligt skönt att ha gjort!


Ont i benhinnorna

Visst har jag fina ben med massa tejp på? Har blivit tejpad bara för att jag har ont i benhinnorna, så jävla jobbigt! Blir att köra med byxor på gymmet idag tror jag.

Men har ju fått lite "färg" på benen i alla fall;)

Söndag 13 Mars

Känns lite som man vaknat på fel sida idag, inte kul. Ångest och jag hatar det. Måste vara med någon snart annars blir jag deprimerad, orkar inte sitta inne i lägenheten hela dagen ju. Men gymma ska jag nog göra i alla fall, så blir jag på lite bättre humör skulle jag tro! Någon som vill följa till friskis? Annars blir det att gymma själv.

Hade velat varit hemma hos mamma nu och äta en fet frukost, men känns som det kommer dröja innan jag kan göra det. Som det ser ut nu kommer jag nog inte hem på  minst tre veckor, men nästa helg kanske jag får träffa mamma och pappa och syrrorna om dom ska till Skogsbo och kolla när Amanda spela hockey med dalalaget, för i så fall ska jag följa! Hade ju behövt jobba också känns det som, för vet inte om jag ska jobba nå i sommar, men har inte tid ju.. Får väl söka nå jobb här i Borlänge, förslag? :)

Lagfest

Nåt som är jävligt jobbigt är ju att tvätta av sig sminket när man kommer hem, hatar det.. Men är ju skönt dagen efter i alla fall så man inte ser helt förjävlig ut. Kom precis hem från lagfesten. De andra skulle ju ut på krogen nu så då drog vi "småttingar" hem, förutom grytis då, så undrar hur det går för hon, hehe ;) Jag orkade inte chansa på att komma in, för om jag inte skulle komma in så skulle jag fått lov att åka hem igen, lite drygt faktiskt. Men kvällen har faktiskt varit riktigt rolig tycker jag, härligt lag man har! Körde lite små tävlingar och annat kul. Men det värsta av allt var nog när "kaptenerna" skulle tävla om vem som fick in flest marshmallows i munnen, höll fan på att spy. Eller höll inte på, gjorde nog det också, haha, såå äckligt! När jag spottade ut dem följde det ju med lite rosa spya, från hallonen i bålen tror jag.. Asså ni kan ju testa sjävla att trycka in 7 stycken marshmallows i munnen, inte lätt ;)

Förresten, matchen slutade 12-1 till oss! Jag fick hoppa in sista tretti och det första som hände när jag kom in var att jag gjorde mål. Skönt!! Och efter typ 5-10 minuter gjorde jag mål igen, älskar att göra mål! Tror nästan alla i laget gjorde mål, sjukt kul och sjukt ovanligt!

Lägger in två bilder från kvällen, hoppas jag kan få några till från facebook sen ;)
Bild på carro och de två andra kaptenerna..

Bild från en av lekarna vi gjorde, fast den här gången var herrarna med också. Ni vet när man ska para ihop olika kroppsdelar och hålla en lapp där i mellan. Roligaste lappen var nog näsa+armhåla, haha så fräsht!
 

Kik-Gävle

Snart dags för match mot Gävle, klockan ett börjar den!

Vi ska ju ha lagfest efter matchen så försöker hitta nå kläder tills ikväll men vet fan inte vad jag ska ha på mig, jobbigt!!

101 sätt att åka ur en gameshow

Så jävla kul program! Bästa repliken idag var ju: "Vänta, jag måste gå av. Jag har bajsat på mig, seriöst!" Haha, han hade tjatat typ enda från början att han höll på att skita på sig och sen gick han av haha, och såg verkligen ut som han bajsat på sig. Så sjukt, men kul!

Nu är det "varning för barn", lika kul det också!

Orättvist..

Fan va fort det kan gå här i livet.. Från att ena dagen ha varit helt normalt till att nästa dag så är ingenting som vanligt, att man bara kan försvinna så fort är fan sjukt. Så jävla hemskt så jag börjar gråta.. Kan inte själv sätta mig in i situtationen. Om något skulle hända någon i min familj så vet jag inte vad jag skulle göra, skulle inte klara mig utan dom. Min familj betyder verkligen allt och jag älskar dom så jävla mycket! När nåt sånt här händer så börjar man verkligen tänka så mycket och förstå hur fort livet kan förändras. så jävla hemskt och orättvist! Man måste verkligen uppskatta det man har för en dag kanske det inte finns kvar längre..

Nu sen jag flyttat har jag verkligen förstått hur mycket min familj betyder och varje gång jag träffar dem förstår jag hur mycket jag älskar dom. Även fast man inte träffas så ofta så vet jag inte vad jag skulle gjort utan dom. Min familj betyder fan  allt. Jag älskar er! <3

Okej ingen fattar det här inlägget, men fick lov att skriva av mig..


Neerd

Jag och tjejerna drog hem till Annika efter skolan, spelade lite kort och chillade! Sorry att jag är sån dålig förlorare, haha ;)

Nu ska jag chilla fram tills träningen börjar. Har hittat nåt nytt (eller ja, det var visst inte så nytt..) spel till mobilen. Man ska typ ha eld, vatten, luft och jord från början så ska man blanda och så bildas massa nya grejer. Har fått fram typ 50/360, roligast hittils var nog kyckling + ägg = dilemma, haha. Vad kom först, hönan eller ägget?

Yo-yo test

Då var yo-yo testet avklarat då (trodde det hette jojo, men tydligen inte..), skönt att ha det gjort! Gick faktiskt riktigt bra. Förbättrade mig sen förra gången, i höstas. Då hade jag typ 17.0 och nu hade jag 17.5 om det säger er någonting, sprang alltså 5 vändor längre :) Nästa mål blir kanske att få 18 då, vilket tränaren vill att vi ska komma upp till, men då är man grymt bra ju. En i laget fixade det i dag i alla fall!
Men nu har liksom inte ens säsongen börjat och när jag gjorde yo-yo test sist så var ju säsongen slut, känns som man borde haft bättre kondition då ju? Så vi borde vara väldigt bra tränad i år liksom ;)

Nu har jag precis ätit lite kvällsmat, smoothie och ägg. Så nice att jag har en stavmixer nu ju!

Trött

Fan va trött jag är idag! Kanske för att man är van att ha sovmorgon den här dagen, men istället hade man fysikprov i två timmar. Men det gick bra som tur var!

Nu ska jag ta en lång powernap innan det är dags för jojotest (beeptest) på träning! Usch, nervöstt.. Men bara att köra hårt!!!

Ha en bra kvälll då ;)

Onsdag 9 Mars

Hinner inte med att blogga just nu, kom hem för typ en timme sen. När det inte är träning så är det plugg.. Var på läxhjälpen till fem sen hem till Annika och äta lite, tack för maten förresten ;) Sen plugga lite till och nu hoppas jag att jag kan det mesta tills imorgon i alla fall. Ska torka håret nu sen ska jag sova, ska bli skööönt för jag älskar att sova. Man kan fan tro jag är värsta fettot egentligen jag älskar att sova och att äta, låter ju super bra! Haha, men som tur är så älskar jag ju att spela fotboll också! :D

Godnatttt!

Jag idag


Domare

Nu ska jag dra till skolan och ha någon domarutbildning, tråkigt.. Jag vill ju inte bli domare, jag ska ju spela fotboll! ;)

Godnatt

Nu tänker jag sova så jag orkar med morgondagen, börjar 8 med fotboll och sen avslutas dagen med tester på fotbollen. Kommer vara död och längtar redan tills jag får sova imorgon kväll, haha.

Fick kexchoklad i dag efter träning, gott! Alltså kvarnsveden är fan bra, älskar att man får banan och multivitamin efter varje träning, haha. Sen att man får tvätta sina träningskläder där också och lämna sina skor och sånt är grymt skönt! Så slipper man tvätta så ofta här hemma, eftersom det är så tråkigt..

Men nu ska jag lägga mig och läsa lite fysik sen SOOOVA!! Godnatt :)

Kläder

Vill ha sommar och nya kläder nu!!!


Powernap

Kom hem från en seg skoldag för ett tag sen. Vi hade ingen idrott idag vilket var så jävla skönt, för jag orkade verkligen inte. Istället hade vi hjärt- och lungräddning, ganska bra faktikst. Vet i alla fall vad jag ska göra om någon är medvetslös nu, fast just då kanske man inte hinner tänka så mycket. Skulle nog fått panik istället..

Aja, nu har jag nyss ätit middag och tryckt i mig massa popcorn, bra innan träning! Tänkte sova nu tills träningen börjar för är så himla trött och sliten, trodde man skulle vara utvilad efter ett lov? Tydligen inte!

Mat

Det blev wok med räkor och sweet chili sås och nudlar till det. Det var riktigt gott faktiskt, men liite starkt. Nu tänkte jag gå och handla lite gott innan affären stänger. Är glad att jag redan har ätit för kollar på fear factor och nu ska dom typ suga upp ruttna fiskar, skalbaggar och kackelackor som har blivit mixade. Sen ska dom ha det igenom ett rör så ska partnern fånga det i munnen och ha i det i ett annat rör. Dom som tar mest vinner. Jävligt vidrigt!

Maten:



Söndag 6 Mars

Nu är jag verkligen helt död, haft fotboll 6 dagar den här veckan och så gymmat 2 gånger också, rätt sliten nu.. Ikväll ska jag bara chilla, kanske gå och köpa lite godis, glass eller popcorn, skulle varit gott! Nu ska jag försöka piggna till lite och laga lite mat. Först tänkte jag om jag skulle äta pizza men nu när jag tänker efter är jag typ inte sugen på det, så blir väl att laga lite mat nu när man har tid och göra några matlådor för den här veckan så slipper jag laga någon mat på hela veckan typ :) Idag blir det nog nått med räkor och nudlar typ, hittade något recept i någon tidning så ska väl testa! :)

Förresten, matchen gick bra och vi vann med 2-0. Känner ju att det är stor skillnad på a-laget och F17 men kul att få spela i alla fall när man hänger med, men lite sliten är man ju.. Och det skönaste var väl att jag fick en smäll på precis samma ställe som igår, ont som fan!

Och en sista grej, tror jag fick ganska mycket fräknar idag på matchen, haha. Det var ju inte lite soligt liksom..

Godmorgon

Vaknade väl tidigare än jag tänkt i morse och kunde inte somna om så satt på tv:n och kolla lite på vasalopppet. Hade ju varit kul om man fick se någon man kände!

Dags att börja tagga för match då, känner mig lite sliten men det ska jag försöka glömma bort. Vi ska ju möta Forssa idag, blir nog kul! Ska bli roligt att få spela med F17 igen och känna om det är någon skillnad, hoppas på vinst! :)

Lördag 5 Mars

Bytt kläder, sminkat mig och plattat håret. Nu sitter jag på bussen på väg till Annika och Sara, får se vad vi hittar på. Ha en bra kväll! :-)
Det var lite blåsigt ute, haha..


Kycklingwok med banan

Har precis ätit mat. Var jävligt sugen på en pizza men tänkte vara lite nyttig så lagade egen mat. Det jobbiga är ju bara att laga sjävla maten men gott var det, fast kanske inte riktigt lika gott som en fet pizza! Det fick bli kycklingwok med banan och cashewnötter, ris och currysås. Förresten, har köpt en purjolök för första gången idag för Annika sa att jag behövde köpa lite andra ingredienser när jag laga mat och variera lite grann. Så passade på att göra någon annan maträtt idag och ha i purjolök, haha. Men fick lov att ringa hon för fattade inte hur man skulle göra med den. Så här är det när man måste handla och laga sin egen mat.. Men gott blev det i alla fall, och som vanligt ser det aldrig gott ut på bild.

Vinst

Blev vinst med 3-0, härligt! Kanske inte den bästa matchen precis, men vann gjorde vi. Fick spela innermitt en halvlek, inga kommentarer, haha :)

Nu är det bara att ladda för match imorgon med F17!

Nu ska jag nog gå och handla lite mat och sen senare åka till Annika en sväng, inte sett hon på hela lovet ju!
Dags att gå, puss hej! :)


Match!

Dags för match mot Gideonsberg, nu kör vi tjejer!!

Tv på fredagar

Måste bara säga om ni vill ha en rolig fredag hemma så tycker jag ni först ska kolla på "101 sätt att åka ur en gamshow", sen "varning för barn" och sist "parlamentet". Har faktikst haft en rolig kväll här i min ensamhet, skrattat har jag i alla fall gjort. Men man kanske är lite lättroad när man är trött, haha! Men längtar till nästa fredag nu, då vet jag vad jag ska göra i alla fall :)

Men nu ska jag sova, godnatt på er! :)

Smoothie

Har tänt några ljus och ska mysa ner mig i sängen med en smoothie. Har ju äntligen fått en stavmixer så lika bra att använda den, blandade hallon, blåbär, banan, yoghurt och så hade jag i några solroskärnor. Hoppas det smakar gott! :)

Trött

Känner mig rätt trött så ska nog sova tidigt idag. Match imorgon mot gideonsberg får hoppas jag känner mig lite piggare då! Tänkte göra någon smoothie först och kolla lite tv innan det är dags att sova. Kollar på 101 sätt att åka ur en gameshow nu, rätt kul faktiskt, ni borde kolla!

Puss hej :)


VM-stafett

Ska kolla på stafett nu på tv och heja på Sverige! Tycker verkligen det är kul att se på skidor på tv, men det kanske ni har märkt?

Hoppas på en repris från OS förra året, för då vann dom ju guld! Ser bra ut än så länge i alla fall!

Fredag 4 Mars

Tänkte skriva "äntligen fredag", men idag känns det inte så eftersom det betyder ju att lovet är slut snart.. Får väl njuta av dom sista dagarna av lovet då med att chilla här i borlänge, och vila upp mig för skolan.

Ligger fortfarande i sängen, funderar på att gå upp och göra lite frukost men har ju ingen brådska, inget planerat idag. Hade gärna gått på kupolen och handlat lite men min shoppingkompis Moa är ju inte hemma, och annars ville jag vara med Annika men hon skulle jobba, och Jossan vill jag också vara med vi har då aldrig tid, fullt upp båda två! Så kan lika gärna ligga kvar i sängen några timmar till och kolla på tv, låter ju rätt skönt faktikst!

Miss u <3

Jobba, jobba, jobba

Måste bara säga att jag känner mig duktig som har ett "jobb" och tjänar lite egna pengar varje månad, okej jag vet att det är många som har det, men ändå. Känns så skönt att man får lite extra pengar varje månad som man själv har tjänat, speciellt när man bor själv och verkligen behöver pengar. Känns som man inte behöver snåla lika mycket heller vilket är superskönt och det som är bäst är ju att man får pengar över som man kan spara till något man verkligen behöver, som typ körkort snart!

Jag hoppas att jag hinner och orkar jobba någon gång nu i mars, men får se om tiden räcker till. Är faktiskt rätt skönt att man får pengar typ en månad efter, i alla fall ibland. Om jag jobbar nu i mars så får jag ju pengar typ på min födelsedag i slutet av april, rätt nice tycker jag!

Ville bara ge lite beröm till mig själv för att jag hinner med att jobba ibland trots att det är så mycket annat, och till alla andra som också jobbar, vi är ju bra!!! Eller hur? :D


Godnatt

Träningen gick asuuum! Nu tänkte jag nog mysa ner mig i sängen och kolla på någon film, lite drygt att man inte har någon dvd  men det duger väl att kolla på datorn. Imorgon ska jag verkligen chilla, tror jag.. Mamma har börjat tjata på mig att jag tränar för mycket och jag blir värsta sur på henne, haha. Nu när jag är frisk ska jag väl ändå få kunna träna? Fast lite mycket träning har det ju blivit, men det är ju kul! Fast imorgon kanske det räcker med bara en fotbollsträning då, så jag orkar match på lördag!

Sen kanske man ska börja plugga lite också, känns som vi har hur mycket som helst när vi kommer tillbaks från skolan: fysikprov, engelska text och nyhetsartikel. Orkar inte ens tänka på skolan just nu, men man är väl tvungen när man går natur.. Tycker nästa vi borde få två veckor lov bara för att vi är så bra! Funderar på att bli lärare bara för att man får sommarlov, jullov och alla andra lov, fast lite kortare då.. Nej fatta och vara fotbollsproffs, bara spela fotboll hela dagarna och inte behöva tänka på så mycket annat, det är ju drömmen det!

Nej nu ska jag sluta svamla, godnatt på er! :)

På bussen

Nu sitter jag äntligen på bussen på väg till mora/borlänge, missade inte den här bussen som tur är. Eller jag missa väl inte förra bussen heller, inte mitt fel att den kom för tidigt, jävla dalatrafik! Men Nu har jag i alla fall lyckats lugna ner mig, hoppas bara att jag kommer i tid till träningen. Det positiva med att jag missa bussen var ju att jag hann se Sverige ta silver i stafetten! King! :-)

Brunch med syster

Jag och Amanda åt inte frukost förrän vid halv tolv så vi gjorde våfflor istället för vanlig frukost, så det blev typ brunch. Kanske inte så nyttigt, men gott var det! Längesen jag åt det faktiskt..


Godmorgon

Snart ska jag äta frukost och sen är det dags för att åka tilllbaka till Borlänge, igen. Känns som jag åkt rätt mycket fram och tillbaka det här lovet men så kan det va, stannar nog i Borlänge till på lördag eller så åker jag inte hem alls, får se. Träning idag, träning imorgon, match på lördag, kul!!

Men kanske ska sluta döda tid här vid datan och istället göra nått vettigt som typ äta och packa lite.

Vill spela dalecarlia igen, grymt kul!!


Vill spela hockeycup i mina guldskridskor igen också!!

Körkort snart då!

Övningskört för första gången i år, ett steg närmare körkortet då! ;-)

Sol

Det är ju rätt sjukt att det redan är mars. Fan va fort tiden går, nästan för fort ju, men det betyder ju att det är sommar snart i alla fall! Men först ska man njuta av den här vintern jag vill åka skoter, fiska, grilla och åka slalom och allt möjligt. Blir så sugen på det när det är fint väder ute men känns som inte tiden riktigt räcker till, men i helgen kanske det blir lite skoter i alla fall, hoppas det blir som jag vill! :)

Satt ute i solen någon timme idag och lyssnade på bra musik i ipoden, underbart! Undra om man fått några fräknar då, haha..



Onsdag 2 Mars

Dagen har varit bra. Det gick bra hos tandläkaren, inga hål! :) Efter det blev det gymmet med grabbarna, gick bra! Men fan va död i armarna jag var efteråt! Hem till pappa var jag också och prova mina slalompjäxor, dom passade som tur var. Skidorna var ju lite korta men det duger.. Riktigt peppad nu!

Tänkte överraska min mamma lite så köpte semlor innan jag gick till bussen. Gulligt av mig :) Hade förresten en asbra bussresa hem, för såg på min mobil när Sverige tog guld, grymt!!

Semla i varm mjölk=gott!!!


Jag är duktig!

Min mammas moster och hennes man måste nog vara några av de snällaste som finns. Mamma var hemma hos dom igår innan hon skulle hämta mig på tåget och så börja dom väl prata om mig eller nå att jag var så duktig i skolan och som bodde själv och att jag tränade så mycket så då fick jag 500 kronor med dem, hur snällt och gulligt var inte det då? Så jäkla snälla är dom:-) Men det lönar sig att vara duktig iaf!

Sommar

Kollade igenom bilderna från när jag var i Mellbystrand i somras, fan va jag saknar det! Var ju grymt kul, även fast jag var lite grinig ibland, haha. Men seriöst, sommar, sol, hav, vänner, bad, bara fötter, solbrillor, sena nätter och allt som hör till sommaren, hur underbart skulle inte det vara?? :D

En liten somrig bild från stranden i mellby..


Tandläkaren

Hejsan, sitter på bussen på väg till tandläkaren. Får hoppas det går bra, har aldrig haft hål förut så hoppas inte jag har det nu heller :-) Trodde jag hade försovit mig i morse för det var så ljust ute när jag vakna, men klockan vara åtta och det var super fint väder:-) Var jätte pigg i morse också och kände mig värsta utvilad, skön känsla! och det som är bra är att jag har känt så i någon vecka nu :-) puss hej!

Shaker

Någon som vet vart man kan köpa såna här? Hade velat haft en och blanda/dricka smooties i. Vet att man kan bestäla på typ gymgrossisten men orkar inte beställa på internet, haha. Var in på stadium och teamsportia idag men hittade då ingen sån.. Någon som vet? :)


Tränat

Fjärde gången jag var på friskis och svettis idag. Ska i alla fall försöka åka dit en gång i veckan så att jag tjänade på att köpa gymkort, det kostade ju ändå 1200..

Strechrummet (eller vad det nu kallas) på friskis är super bra! Man kan köra jätte många övningar där inne med balansboll, käpp, vikter, bolusboll eller ingenting. Det gäller bara att ha lite fantasi! Idag blev det först lite cykling, sen ben i en halvtimme i gymmet och så lite bålstabilitet, mage och rygg i strechrummet i en halvtimmet och såklart lite streching på slutet. Vill bli starkare i bålen (ett av mina mål den här terminen, nå grejs med skolfotbollen) så har börjat träna mycket bålstabilitet. Det är ju från bålen man hämtar kraft! ;-)

Godmorgon

Älskar såna dagar när man vaknar och känner att man inte behöver gå upp utan man kan sätta på tvn och ligga i sängen några timmar till, precis vad jag har gjort idag. Men nu känner jag att det är dags för en fet frukost och sen åka till friskis och svettis och köra lite på gymmet, känns som jag ska skynda mig iväg och göra det innan skidorna börjar klockan ett för det vill jag inte missa!

Dags att ta sig upp ur sängen då, eller nej, äter nog frukosten i sängen istället! :)


RSS 2.0