19 ÅR

Hejsan, passar väl på att uppdatera lite idag på självaste födelsedagen. Fyller 19 år idag, känns ju inte som någon jätte speciellt ålder precis men alltid kul att fylla år!

Idag så spelade vi vår tredje seriematch. Första matchen mot Hammarby vann vi, den andra matchen mot Rågsved förlora vi tyvärr och idag vann vi mot Vasalund med 2-0. Härligt! En i vårat lag fick en jävla smäll i början på första så hon har troligen hjärnskakning, usch, men då fick jag hoppa in i stället. Så fick spela nästan 90 minuter idag så är helt död. Sen var det så himla varmt också så jag höll på att dö, men ska inte klaga på att det är soligt måste bli bättre på att dricka vatten före matchen bara ;) Tyckte det gick helt okej för mig i alla fall, men missade ett par frilägen så det var lite surt, men nästa gång sitter dem!

Åker hem till Älvdalen vid åtta så jag får vara hemma någonting på min födelsedag, vill ju bli firad när jag fyller år, haha. Ledig från skolan måndag och tisdag också så det blir ju asskönt. Men kan nog bara vara hemma till måndag ändå eftersom jag har träningar, men alltid något :)

Ha det så bra så hörs vi!

Ansökan inskickad!

Nu är ansökan inskickad. Har inte varit lätt att bestämma sig så det känns jävligt skönt att jag inte ska plugga till hösten om allt blir som tänkt. Men jag ville skicka in ändå så jag vet hur det funkar och så, sitter kanske i USA nästa år när jag ska söka skolor. Förmodligen kommer anmälan då se ganska lika ut, men jag har börjat fundera lite på om man inte ska plugga högskoleingejör istället? Civilingenjör och högskoleingenjör söker ju oftast samma jobb och har samma jobb. Civilingenjör har kanske lite högre status men om man lyckas få ett jobb som högskoleingejör är det ju lätt värt att gått tre år istället för fem, så man slipper ta så mycket studielån. Och om man inte lyckas få jobb så kan man ju bara plugga en master så är man i princip civilingenjör efter det.

Här är mina val iaf..



SERIEPREMIÄR!

Äntligen är det dags för Seriepremiär. Vi möter Hammarby idag hemma på ip och det ska bli så jävla kul, nu kör vi tjejer!

Tog en promenad tidigare idag så då passade jag på att ta kort på det här, såg nog ut som en fånig turist, haha. Men härligt väder i alla fall, kan inte bli bättre!



Sen vill jag bara skriva grattis till bästa Annika som fyller år idag, hoppas du får en grym dag/kväll! Vi ses nog ikväll på Coco thai! Pusss

PÅSKLOV

Jag har kommit fram till att jag är jävligt dålig på att blogga, men jag får hoppas jag är lite bättre på det när jag är i USA för då har jag lite mer att skriva om kanske. Skickar en länk till min "usablogg", den är jätteful men det står i alla fall några inlägg där om någon vill läsa om vad som hänt hittils, HÄR är den.

Idag har vi fått påsklov vilket är jätte skönt. Avslutade med ett slutprov i fysik idag, så jävla skönt att det är gjort nu och jag tror det gick helt okej bra faktiskt! Nu ska jag inte räkna ett fysik tal till, inte förrän jag börjar på universitetet i alla fall. Mina planer just nu är ju att åka till USA ett år och sen när jag kommer hem börja på någon kul utbildning och de utbildningar jag funderar på just nu är Samhällsbyggnad eller Design och produktutveckling på KTH i Stockholm eller Väg- och vattenbyggnad eller Teknisk design på Chalmers i Göteborg. Alla är civilingenjörsutbildningar så det är ju plugg i fem år. Jag har alltså ett tag kvar innan jag ska börja jobba men det känns faktiskt skönt, förutom att man lär dra på sig massa studielån..

Nej nu lär jag åka iväg och handla lite mat så jag hinner äta något. Ska spela match mot Korsnäs idag med u-laget eller F17, vet inte riktigt vilket lag det är som spelare men lagen är ju typ samma så..

Just ja! Matchen i söndags gick jätte bra, vi vann med 3-0, jäkligt stabilt, haha. Och jag fick spela cirka 20 minuter forward och gjorde ett mål så det var riktigt kul!

Ha det så bra, puss hej!

RSS 2.0