discobowling

Nyss kommit hem från en dag/kväll med annika, sara, moa och sara. Har haft riktigt roligt, längesen jag skratta så mycket, haha! Fy fan va sjuka vi är ibland alltså, men att åka buss gratis är rätt nice faktsikt, och annika är riktigt bra på det! ;) Tack för en rolig kväll brudar! :)

Vi åt pizza innan bowlingen, och jag bröjar känna mig riktigt fet nu på grund av att jag har ätit pizza tre fredagar irad, plus en kebabtallrik (Y) börjar nog tröttna på det snart..


Gick riktigt bra för mig där ett tag, tog ledningen till sista omgången, sen kom jag fyra, haha! ;)
Sugen på en revansch snart tjejer ;) (lägg märke till moa fina namn.. haha)

ont i halsen..

Som vanligt när det är vinter och man ska träna inomhus får jag ont i halsen, hate it! Så på de tre senaste träningarna har det bara blivit att lattja, kul det också men vill verkligen vara helt frisk och kunnat ge allt på träningarna, det är ju då man blir bättre!
Men så äre så att jag vill komma på alla träningar också nu när jag inte har så många, och då börjar jag tänka "Men eeh, jag tränar idag så kan jag vila hela dagen imorgon så blir jag nog frisk då.." Jag vill verkligen träna, men man blir ju bara sjukare om man tränar när man är lite sjuk så det är nog egentligen ingen bra tanke..
Om jag hade tränat fotboll varje dag, då hade jag lätt kunna vila när jag var sjuk för att kunna börja träna så fort som möjligt igen.. Så ge mig mer träningar!!

Nu ska jag sova, när robinson är slut och se om jag är lite bättre imorgon, sen så blir det verkligen att bara chilla imorgon så jag kan vara frisk på fredag (skolmatch i leksand) och på lördag (träning)

Krya på mig :)

2010

Aa, jag vet att det blec 2010 för längesen men det här är faktiskt mitt först inlägg det är året och det har fan gått 26 dagar, fan va fort tiden går! Men det är fan bra, inte långt kvar till sommaren nu, hehe..

Sitter här och funderar om jag ska börja blogga nu igen när jag har fått datan tillbaks.. Men känns så värdelöst att sitta och skriva ner vad man gör under dagarna när det oftast inte händer något nytt, det är ju egentligen rätt tråkigt att läsa..

Så nu ska jag bara skriva om det händer något kul eller om det är något speciellt jag vill skriva om, så då blire kanske inte alla dagar.. Men det blir en lite seriösare blogg och lite roligare att läsa sen om några år när man är gammal, har jobb och skaffat barn, haha tänk att det kanske kommer en sån dag också..


RSS 2.0