hello

Tänkte bara in och skriva en snabbis...
Imorgon fyller jag 16 år! :D
Fan va fort tiden går, snart så kommer alla typ skiljas åt när vi slutar 9:an känns värsta tråkigt. Är forfarande inte säker på vart jag vill gå, men det har lutat åt Borlänge ett tag, så det verkar som det blir det. Men fan vad jag kommer sakna alla, och älskling som ska flytta till Örebro, kommer bli jobbigt.. Men hoppas det blir bra i alla fall, har ju kollat på skolan nu och pratat med kvarnsveden och så, så det känns ju bra. Skolan, soltorgsgymnasiet, var väl inte direkt den nyaste och var typ 5-6 våningar jävligt många trappor var det! Kvarnsvedens tränare ville gärna att jag skulle börja träna med dom, så det känns väldigt bra för är ju där jag har velat spela så.

I helgen har jag inte gjort så mycke, känns som det har varit lov eller nå för har verkligen chillat hela helgen. Och fick till och med två sovmorgonar (!), var ett tag sen jag fick det. I går var jag hos älskling och fick en jätte gullig present, en björn borg parfym som luktade asgott :)
Vad ska man göra på valborg då? Ut med jossan eller blge, ska ha kul i alla fall! Vad ska ni andra göra då? om någon nu läser min blogg ;)



Hare bra!

påsklov i mellby

Jag kan då inte klaga på mitt påsklov i alla fall, hade verkligen skit kul. Inte för att jag han vila så mycket då, men det gör jag ju aldrig så.

Måndag: Åkte buss hela dagen på väg till mellbystrand med herr och damlaget, satt brevid älskling. Sov väl bara en kvart på hela resan, tror mest att vi störde dom andra som ville sova. Satt och spelade kort med Opel och Glenn, så klart vart jag neger. Men "otur i spel, tur i kärlek". Kom ner till mellby vid tre, tror jag, värsta fina vädret där, short och t-shirt kunde man lätt gå i. Vart väl till att städa hela kolonin när vi kom dit,men fick ju bo där gratis i alla fall. På kvällen gick väl jag och några pojkar ner till stranden fin fint var det, men inte så varmt i vattnet. Första natten var väl inte den bästa i alla fall. Somnade väl inte förän vid 1, var ett par killar som kasta sönder våran ruta. Jag blev värsta rädd, för jag och glenn sov precis under fönstret sen så small det till bara, haha.

Tisdag: Ingen sovmorgon hade vi på hela veckan. Skulle ut och springa klockan åtta varje morgon innan vi fick frukost. Men skönt att få lite kondition i alla fall. Sen efter frukosten var det bara att packa i grejerna och åka på träning. Väldigt skönt att få träna på fullstor gräsplan, och kunna spela i short och t-shirt. Efter träningen var det att snabbt åka hem och äta mat innan vi skulle på träning igen. Kan ju säga att vekcan var väldigt stressig i alla fall. På kvällen vart de mest att bara chilla somnade redan vid halv elva bredvid älskling.

Onsdag: Lika stressad dag det här också, men kul var det i alla fall. Började dagen med springning och sen två träningar. På kvällen vart det att åka på och kolla på herrarnas match mot Veinge. Hade egentligen fått vara med, men vart inte så i alla fall.. Tror i alla fall match slutade 8-0 till veinge , eller vad de nu hette. Sen vart det pizza när vi kom hem, göttans.

Torsdag: Samma dag som innan , springning och 2 träningar. man började ju bli väldigt slut nu, 9 träningar på 3 dagar. Nog för att killarna var lite klena, de var 22 personer när vi kom och sista dagen var det 10 killar som tränade. Alla tjejer var fortfarande kvar, men det vart väldigt roliga träningar eftersom vi tränade med herrarna sista dagen. På kvällen vart det att åka och kolla Helsingborg-Hammarby, kul kul. Helsingborg vann med 1-0.  Sen vart det bara hem och städa ihop och sen sängen, eller just ja vi hann ju ta en sväng till donken och köpa glass. Men blev jävligt skrämd på vägen dit, hahha.

Fredag: Gick upp vid sju, för att äta frukost och sen städa hela huset igen, för nu skulle vi åka hem. Kom iväg vid 9 tror jag, både tråkigt och skönt. Man var ju väldigt slut. När vi kom hem på kvällen var jag med älskling, väldigt mysigt.

Lördag: Ingen sovmorgon då heller, cup i Sveg hela helgen. Spelade mot Mora och Sveg den här dagen. Mot mora vart det 0-0. Alltså blev det sudden straffar då mora vann. Sen spelade vi mot Sveg, 1-1 vart det där. Skönt att få göra mål. Egentligen skulle vi vunnit, för när tiden var slut fick Sveg en frispark som de satt på sin retur och alltså blev det 1-1, jävligt surt var det ! Så vart straffar där också, no coments.
Skönt att få komma hem sen och ta det lungt. Älskling kom sen och sov hos mig, hatar att sova själv efter att ha sovit med han en hel vecka.

Söndag: Var väl att dra sig upp vi sju denna dag också. Mötte Myssjö/Oviken och Ljusdal. Äntligen kom första vinsten för säsongen. Mot Myssjö/Oviken vart det 2-1, så jävla spännande match. Jag blev matchens lirare också! Ljusdal var väl den sämsta matchen men den vi vann med mest mål i alla fall, var 3-0 då tror jag. Vi kom alltså totalt 2:a och Sveg vann, känns så surt att veta att man skulle vunnit om domarn blåst av matchen. Men vi vet iaf det, så vi såg oss som segrare ;)
 Sen var det bara hem och chilla, fast blev inte så mycket att vara hemma för for till älskling vid 8, och sen sov jag där då också.

Men mitt påsklov var i alla king! :D


opel, glenn och jag på stranden.



update

Hejsan, tänkte skriva ett litet inlägg idag. For ut och sprang vid sju och var hemma vid åtta, och duschade och så. Och så var datan upptagen och nu orkar jag inte skriva nå. Hoppas jag hinner skriva lite imorgon, hade i alla fall fått en kommentar från en anonym och det måste ju betyda en sak i alla fall: någon läser min blogg! :D

Ska berätta om mitt påsklov sen, kan ju säga en sak om det i alla fall - FOTBOLL (careface)

Godnatt alla ni anonyma som läser min blogg (kommentera!)

ny frisyr?

Börjar tröttna på mitt hår nu (långt, platt, ful färg och tråkigt), så känns som jag vill förnya det lite nu. Har någon förslag på hur? (om någon nu ens läser bloggen) Funderar på att inte ta så mycket på längden, men klippa upp det ganska mycket i alla fall för nu är det typ helt slickat. Sen så ska jag klippa lite sne lugg och göra blonda slingor tror jag? Ska klippa mig om tre veckor om mamma är snäll och ger mig ett presentkort på hårateljén.

 Saknar håret faktiskt.

Idag har jag inte gjort så mycket då , varit ute i solen (och säkert fått fräknar..) och sen ätit godis, fast påskgodis är ju inte ens gott. Snart åker vi till Mellby, ska bli skitkul hoppas jag (och varmt väder!) Ska väl träna två pass per dag i en och en halv timme i tre dagar, sen så verkar det dom vi skulle ut och springa en gång per dag, så kommer nog träna ner oss rejält där nere, jag 9 träningar på tre dagar är ganska mycket det. Men kul är det också, fast tråkigt att vårat lag har så få personer som verkligen vill, vi har lite personer överhuvudtaget.  Fått haft tre krismöten tror jag om varför vi är så lite folk.. Längtar tills jag får börja spela i ett bättre lag, för vill verkligen spela fotboll och spela tillsammans med såna som vill lika mycket. Vi hörs efter nästa helg.

GLAD PÅSK!

snart påsk!!

Hejsan, det blir verkligen inte mer bloggande fast jag säger att jag ska. Men datan är inte mitt liv precis, sitter väl typ här högst en gång i veckan och hade nog kunnat klara mig utan datan faktiskt. I helgen var det dalalagsuttagning i Hofors, så fick gå upp vid halv 6 i lördags. Men vad gör man inte? Det kändes jävligt bra iaf, hoppas det gick bra också. Vi var typ 15 stycken, resten var sjuka tror jag. På förmiddagen hade vi en liten träning, 4 stycken vricka foten tror jag. På eftermiddagen skulle vi spela match mot Hedemoras division 3 lag, vi var 12 spelare alltså 1 (!) avbytare. Det betydde alltså att man fick spela hela matchen och det var ju kul i alla fall. Vi vann matchen med 3-1, en av de bästa matchen vi har spelat tror jag. Skönt att vi äntligen fick göra lite mål också!
       När jag kom hem så kom Glenn hit, vi for väl hem till han sen och sov där. Somna jävligt tidigt i alla fall, gött! På morgonen skulle han på träning så jag for väl hem vid 11 sen chilla jag typ hela dagen, tror jag. På kvällen åkte vi på bio i Mora, fast & furios (stavas?), den var väl ganska bra. Kom hem vid elva och somna typ dirket hos älskling.
       Den här veckan hare inte hänt så mycket, plugg i måndags, möte och cirkel igår och idag blire fotbollsträning (äntligen börjar vi ute!). Har väl inte så mycket mer att skriva kanske blir något inlägg i helgen för ska ta det lungt hela påsken, sen blir det träningsläger i Mellbystrand måndag-fredag, kul kul och lördag-söndag blir det gruscup i Sveg sen kanske jag skriver igen vi igen.
        Snart får vi reda på gymnasiet, hoppas jag kommer in, men vet fortfarande inte vart jag villl gå. Veckan efter påsk ska jag i alla fall till Borläng och Leksand och kolla, men just nu lutar det faktiskt mot Borlänge. Eller Örebro kanske, jag vet inte.. Kommer sakna alla som fan när jag flyttar :(

Hare bra!


RSS 2.0