College

Alltså jag blir helt snurrig av allt som har med college att göra så nu lär jag snart gå och lägga mig. Har sökt runt på internet hela kvällen och läst om olika organisationer och fått mail från massa olika personer och just nu känns allt så jävla rörigt. Vill bara bestämma hur jag ska göra och sen sätta igång! Just nu vill jag typ bara spy på allt.. Om någon har någon jävla aning om dessa frågor så får den gärna svara..
Vilken organisation ska man åka med, Bluechip eller KILROY? Båda tar ju liksom mer än 20 000 i avgift så man vill ju få något bra liksom. Vilken är bäst?
Hur fan ska man ha råd med allt? Det dryga är att man inte ens vet vad det kommer kosta.. ska man ta massa lån liksom?
Hur mycket stipendium kan jag få? Är mitt SAT-resultat tillräckligt bra? Och hur bra måste fotbollsfilmen vara?
Kommer jag ens hitta en skola som jag vill gå på?
Vart jag ska åka?
Är det försent för att ens få bra stipendium?

Börjar känna mig lite stressad med tanke på att man skulle väl börjat processen för länge sen och jag blir bara mer och mer snurrig. Men nu har jag i alla fall fått skriva av mig lite och nu är det nog dags att sova så kanske det känns lite bättre imorgon igen när jag fått sova på saken, är ju inte så effektiv i min hjärna på en fredagkväll liksom.

Imorgon väntar säsongens första träningsmatch så det ska bli kul!!!

Fettisdagen

Dagar som den här glömmer man ju inte bort, när man har en anledning till att äta hur mycket semlor man vill. Började redan igår med en semla, vanlij så klart, och så åt jag en i skolan idag och så har jag en i kylskåpet som väntar på att bli uppäten efter träningen också. Tjock jag är, haha, men gott är det ju.



Okej inte den finaste bilden på mig precis, skyller på att jag inte hade något smink, haha. Men sara vart fin på bild som vanligt så ni kan ju kolla på henne istället ;)


Fick en kommentar av Lisa idag om att jag bara skriver om mat på bloggen.. Men jag älskar ju mat och det tar upp en stor del av mitt liv, att tänka på mat och att äta, så då bloggar jag mycket om det också haha ;)

I helgen så var jag hem till pappa. Det var skönt med tanke på att det var min sista lediga helg från fotbollen innan alla matcher drar igång igen. Dock så jobbade jag ju på söndagen så var ju inte helt ledig. Men jobbet gick bra i alla fall. Hittade massa roliga grejer faktiskt den här gången, bland annat pant för 90 kronor, dricka, massa mat och lite andra grejer. Vi städade ju värsta feststugan så det var väl inte så konstigt.. Sen skrev jag upp mig på mer städjobb så jobbar enda fram till vecka 14 som det ser ut nu, pengar pengar!

Skrev jag att jag fått reda på mitt SAT resultat också? 1590 poäng av 2400 fick jag och jag bestämde att jag skulle vara nöjd om jag fick över 1500 så jag får väl vara nöjd då. Fick 420 på reading, 690 på math och 480 på writing. Så matten går ju bra sen är det väl lite sådär med engelskan, men den ska jag ju bli bra på om jag åker iväg! Men man skulle ha 820 på reading och math tillsammans för att få spelarlicens och det hade jag ju lätt, så det var skönt! Sen vet jag inte riktigt om mitt resultat är så bra för att få stipendium, lite över medel kanske jag hade..

Ha det bra, puss

Smoothie

Visste inte vad jag skulle äta när jag kom hem från träningen, ilandsproblem eller? Men jag hade massa frukter och sånt så då fick det bli en smoothie. Det här hade jag i:
- Färsk Ananas
- Päron
- Hallon
- Yoghurt
- Mjölk
- Musli
- Ett ägg

Smoothien vart jätte god faktisk även fast det var en liten konstig combo kanske. Har aldrig haft i ägg men har läst att man kan göra det, mycket protein ju, och det smaka inge konstigt alls som tur va. Nu sitter jag och dricker min smoothie och kollar på lyxfällan. Fattar inte hur vissa kan vara så blåsta när det gäller pengar. Istället för att betala räkningar så går man på krogen och festar, handlar kläder och köper massa på kredier och tar lån utan att veta vad ränta är. Märker man inte om man går typ 12 000 kronor back varje månad? Blåst tjej alltså..


HEJ IGEN

Det här blir mitt första inlägg för 2012. Har inte varit så bra uppdatering de senaste månaderna och för att slippa skriva massa så tänkte jag bara lägga upp bilder om vad som hänt senaste tiden, enjoy! :D

Underbara julen







En av presenterna mamma fick av oss, en fotobok som jag gjort på datan :)




Mina julklappar


Våra nya pyjamasar och supersköna strumpor, söta vi är..


Det årliga wasgij-pusslandet, man pusslar alltså inte det som är på locket utan man pusslar det som en person på locket ser. Skitkul!




Jag och mamma dekorerade pepparkakor några dagar innan julafton


Dagen föra nyår åt vi landgång med massa gott pålägg på och chokladfondue med massa goda frukter, gissa om jag var glad? och mätt, haha :)




Nyårsafton!
Vi åt trerättersmiddag och vid tolvslaget hade vi upp några ballonger och fyrverkerier.



oxfilegratäng med potatismos runt om, nått av de godaste jag ätit!


Den 4 januari fyllde min älskade farmor 80 år så vi firade hon med middag på en restaurang i mora och sen fika hemma hos faster.


Jag och mamma gjorde en snölykta en dag på lovet


Juniorkronorna vann JVM!


Jag var i stockholm med Annika en helg och gjorde SAT-provet som man gör ifall man ska gå på college


Jag var på Berzeliusdagarna med Erika, Johanna och Sanna eftersom vi är så duktiga på kemi ;) Bilden är från när vi skulle äta trerätters.


Jag stod och väntade på bussen en söndagmorgon när jag skulle iväg och jobba..


Jag fick en liten "present" med mamma på alla hjärtans dag, älskar dig <3


Det här är i alla fall lite som har hänt sen sist jag uppdaterade, men det har säkert hänt massa mer som jag redan glömt bort haha.. Sen har jag ju som vanligt tränat  och pluggat som en tok och så har jag hunnit vara sjuk en vecka också. Hoppas den här uppdateringen duger så länge, man vet inte när jag kommer skriva någonting nästa gång :)

Kram


RSS 2.0