Onsdag

Bara en vecka kvar tills jag blir 17 nu! Inte för att det är den roligaste åldern, men i alla fall, vill ha presenter ;)

Onsdagar känns som en av de slappaste dagarna i veckan (förutom fredag då), kanske är för att jag inte har någon träning när jag kommer hem från skolan. Men tränar ändå 2 gånger den här dagen, fotboll på morgonen och sen har jag gymmat med annika efter skolan. Det var ett tag sen, men jag tror fan jag har blivit i alla fall lite starkare sen vi började gymma. Idag körde vi bara mage och armar, härligt härligt! Jag tränar inte inför beach 2010 utan inför fotbollsäsong 2010 (okej då, kanske lite beach? haha). Jag ska ju bli värsta biffen, eller inte.. Men jag ska bli starkare iaf ;)

När jag kom hem blev det att laga mat, kycklingfilé och nudlar, gott gott. Blir nästan det varje vecka nu sen jag åt det hos annika, det är faktiskt gott, speciellt om man blandar i kokosmjölk och någon thai mix i kycklingen. Haha, där fick ni ett litet matlagnings tips också, coolt! Haha.



Ny mobil? ;PpPpPp

Då var det måndag igen då, hoppas veckan går fort och att det snart är fredag igen!! Vill bara ha sommarlov, även fast skolan kan han sina ljusa stunder ibland. Jag och Annika har visst blivit väldigt påverkade av alla grupper på facebook, ni kanske har märkt typ att halva statusfältet består av grupper med såna här smilisar i ";PpPpPpPpP" och så står det något "kul" (ironi) som typ: "Pappa ringer: 'äre bra?' 'ja' och så äre inte det ;PpPpP"
Så jävla dåligt så det nästan börjar bli kul, och nu har jag och annika blivit påverkade av det där så vi kör med det irl istället, haha king ;)



Aja, det var inte det jag skulle skriva om men i alla fall, hehe. Ska nog köpa en ny mobil (eller jag måste..) och vet inte vilken jag ska köpa, funderar på sony ericsson aino.. Om nu någon läser min blogg, vet ni om den är bra eller inte?  Eller vet ni någon annan bra mobil som ni kan tipsa om? :)Synd att man inte är en stor bloggare, då hade man i alla fall fått några svar ;) Räknar med att jag inte kommer få ett enda, haha. Kanske bara från Annika som kommenterar om det jag skrev om lite längre upp, haha! puss på dig :D



FREDAG

Äntligen fredag, och jag börjar redan bli skoltrött.. Efter en vecka, det måste vara nå fel? hehe, nej nu vill jag ha sommarlov och det är inte långt kvar nu.. Nu är det bara den tiden man ska chilla i skolan, eller så kanske är det tvärtom.. Det är nu det är asmycket prov, aja vi får se. Än så länge ser det ganska lugnt ut, iaf för att vara natur.

Ikväll ska jag till Sara och Elin i Säter, tillsammans med massa kompisar. Vi ska väl äta och så, sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Något kul hoppas jag :) Sen blir det att sova över där och så tar jag tåg och buss hem till älvdalen imorgon.. Saknar min älskling, så jävla tråkigt att han inte hittade någon prao i borlänge nästa vecka.. Annars hade jag fått vara med han en hel vecka till, hade varit underbart!

Förresten, nu är det inte långt kvar till jag är 17!! :D

skola imorgon

Nu är lovet slut alltså och imorgon börjar skolan, skönt att man var ledig idag i alla fall!

Lovet har spenderats med familjen och glenn, bara tagit det lugnt.. Förutom någon springtur då och lite fotboll. Avslutade lovet med en helg i Örebro hos glenns pappa, kul kul :) Det blev bad, bio, stan och bara chilla! :)

Snart åker jag till Borlänge, träning ikväll (pepp, förutom att man har lite ont i halsen då, men som vanligt så äre inget fel..) och skola imorgon. Sen tror jag faktiskt det blir en ledig helg, innan det är seriepremiär om några veckor! NICE! förresten, nu har jag köpt fotbollsskor också, blev ett par adidas copa.. Har bara använt de en gång än så kan inte bestämma om dom är nå bra än, haha..

Nej, nu ska jag nog ut i solen en stund innan jag ska med bussen.. Snart är all snö borta här, härligt!!

bullar

Har bara varit hemma hos min mamma än så länge på påsklovet eftersom jag inte är helt frisk än och så är ju älskling i Trollhättan på cup, men på söndag kommer han hem!

Så idag har vi bakat bullar, eller vi, det var ju jag som  gjorde nästan allt då, haha.. Men hoppas dom blir goda iaf, är inte dirket sugen att smaka nu för blev rätt mätt av att äta degen, usch!

inte min bild sen..


GLAD PÅSK FÖRRESTEN!

photoshop

Sitter på photoshop och tänkte försöka göra en ny header, men har ingen idé alls vad jag ska göra.. Fattar inte hur du alltid vet vad du ska göra Julia? ;) är nämligen hon som gjort den headern jag har nu.. Vet knappt om jag kommer ihåg hur man gör i photoshop, hehe.. Försökter leda reda på lite bilder iaf, och då började jag hitta rätt många bilder jag har gjort om i ps förr, så kan jag ju inte ha glömt bort allt iaf? ;)  kan ju lägga upp några iaf..









Alltid något iaf ;)

fotbollsskor?

Sitter och funderar på vilka fotbollsskor jag ska köpa, hjälp mig!

Någon av de här två tror jag det blir, men kan inte bestämma mig..
Någon som vet vad det är för skillnad på runda dobbar och typ spetsiga?

adidas copa mundial

RSS 2.0