bra helg

Den här helgen har varit riktigt bra, det var längesen :D
Fredag: Begravning, den ända som inte varit kul med helgen :/ På kvällen var jag med Amanda & Jossan. Lina kom lite senare. Först kollade vi på hockey med Emil och Larra, leksand mot Mora. Alla hejade väl på Mora utom jag och larra xD haha, Leksand var ju så dåliga så att dom förlorade på straffar. Fy fan va nervösa vi var ;) Efter det sjöng vi abba på singstar och Jossan hade damp som vanligt haha :D just ja, hon gjorde en liten rolig film också (den kanske ligger på youtube snart...) Sen så satt vi väl typ bara och prata och så, måste vara snart igen har blivit alldeles för lite nu på slutet :)
Lördag: Spelade guitar hero med syrran ett tag, brukar bli damp, haha. Sen hade jag träning vid 2 eller nå, var väl kul men gick inte så bra, men det kommer snart hoppas jag :D Åt med hela familjen typ (på pappas sida alltså), förutom Johanna då. Händer inte heller så ofta. Efter det spelade jag, lina och amanda lite guitar hero. Testade på expert men det gick inte så bra hahha XD For väl till glenn senare, kollade typ på king-kong, den gick på tv :p
Söndag: Har inte hunnit gjort så mycket än, ätit frukost vid tolv suttit här och laddat över lite musik. Ska på match snart, Mora/orsa hemma. Hoppas det blir vinst för då blir ju helgen ännu bättre ;)

Herrå :)

vila i frid

I fredags var det begravning för Adam, den 5 begravning jag är på och det är inte bra.. Det var himla mycket folk där, 250 stycken tror jag. Och alla grät, verkligen alla. Det var fint men så hemskt, man kan inte förstå att han inte finns mer. Man kan inte tänka sig att han ligger i den där kistan och inte lever..  Att man aldrig kommer se han mer, han vart bara 18 år hans liv var som bäst. Ofattbart.. Han var sån glad person, när jag tänker på han ser jag bara ett stort leende. Han var inte värd det här.
  Har många fina minnen sen vi var små tillsammans med han och Dag, vi lekte ganska ofta. Vi var på Öland och Kolmården och Skara. Vi lekte hemma hos er kommer ihåg när vi satt och spelade monopol och när Jonna gav bort alla sina pengar till Adam och Dag, vi höll verkligen på att skratta ihjäl oss. Kanotturerna i somras och förra sommaren var nog de senaste gångerna vi var och alla var så glada. Ni tävlade om vem som välte flest gångerna och ni var genomblöta när vi kom fram.

 Det är sånt här som får en av stanna upp och tänka på hur mycket vissa betyder för en och hur mycket man älskar dom. Jag kände inte Adam så mycket nu, men ändå var det hemskt , jag kan nog inte tänka mig hur hemskt det är för hans familj.

Eric Clapton - tears in heaven, spelades på begravning, kommer nog alltid tänka på dig när jag hör låten..

Vila i frid Adam



Amanda, Jonna, Jag, Dag & Adam

life changes

Börjar få ont i halsen  nu, var faktiskt ett tag sen jag hade det, i alla fall 3 veckor sen ;) haha Så vilade från träningen och idrotten idag, jag och Jossan gick istället 20 varv, eller ja det blev kanske bara tio vi tog det lungt och drack oboy istället... :D

Jossan du är verkligen den bästa jag vet, var skönt att få gå och prata med dig idag på idrotten. Vi har för det mesta inte tid med varann, men jag vet att du alltid finns där. Vi kan prata om allt, och du är en av dom få som förstår. Vi måste verkligen hitta på något snart, har många minnen med dig och dom ska bli fler.. T.ex kupolen på jullovet, falun på syoveckan, moppekortet, ishallen, kladdkakssmeten, när vi tolkade m.m är några av minnena :D älskar dej jossan <3

Men vart tog våran vänskap vägen? Du vet nog vem du är...

Efter idrotten vart det en väldigt oseriös no-lektion, våran klass är verkligen bra ibland. Ställer massa oseriösa frågor och pratar bort halva lektionen och så får ju Malin Aka Uttern sina anfall ibland ;)

hare bra allihop, herrå :)


fredag

Nu är det helg igen, har inte suttit vid datan på hela veckan så därför jag inte skrivit nå. Veckan har väl varit lite uppochner, ganska så jobbigt hemma, har varit med älskling och tränat så inte varit hemma så mycket som tur är. Men aja, det är väl så ibland och man lär sig av sina misstag. Idag har det väl bara varit en slapp dag, hade bild på elevens val för måste gör min tavla. Den blir typ bara fulare och fulare, den föreställer typ en himmel med regnbåge och sen en fotboll och fotbollssko (careface -_-').
Blir till att lägga sig tidigt idag för imorgon så är det dalalaguttagning i smedjebacken , blir väl att gå upp vid halv 7 :P Men kan ändå sova 3 timmar i bilen, hoppas ni håller på mig ;) Sen på söndag ska jag till säter med hockeyn, så hade lika gärna kunna stanna i borlänge eller någonstans. Men tycker ju det är ganska kul att åka buss med hockeylaget så det gör mig inget att vi ska ända till säter :D Förra gången kolla vi på två askassa filmer, först en utan svensk text så man fatta ingenting och sen en skräckfilm som man heller inte förstod någonting av så hoppas på bättre filmer på söndag, haha. Säter hade visst spöat de två sämsta lagen i sin serie med 11-0 och liknade, så blir npg tufft. Men vi ska vinna :D Tror inte så många hockeyintresserad läser bloggen, men aja hade inget annat och skriva. Så kan jag väl berätta att jag när jag var i Malung på match förra helgen så fick jag höra att jag kommit in på hockeygymnasiet i Leksand, men nu när jag kollade min mail så var jag inte antagen. Till malung var jag antagen men kändes inte så lockande så det blir nog fotbollsgymnasuim. Började faktiskt fundera på Leksand, men de har ju inte så super bra lag. Men hade varit jävligt kul om jag kunde fortsätta med hockeyn, känns väldigt kul att höra från många att de tycker jag ska fortsätta och så hade nog inte tänkt att fortsätta om ni inte peppat mig :D hare bra!

hejdå :)


Äntligen helg

Hejsan, tänkte passa på att skriva lite när jag inte har något annat för mig. Börjar redan tycka det är jobbigt att blogga x) Men ska väl försöka fortsätta... Inte hänt så mycket idag, skolan bara. Spelade fotboll på elevensval, jag lyckades vricka båda fötterna men inte så farligt som tur var. Blir väl att börja stå på den där balansplattan igen, mina vrister är inte roliga... Har oxå dalalagsuttagning nästa helg känns inte så pepp med bara 3 träningar innan men det ska bli kul. Nu är vi 30 stycken kvar, efter den här träffen går vi ner till 20 tror jag så nu gäller det verkligen. Vi ska åka ner till Smedjebacken (3 timmar bil) men det får man stå ut med om det är dalalag och konstgräshall som är väldigt nice. Cup Kommunal i sommar är väl mitt mål och sen slutspelet som är i Mars 2010, hoppas ni håller på mig ;)
Skulle egentligen farit till pappa idag, men trivs bättre hos mamma så stannade här ikväll och nu ropar hon att vi ska äta så ska väl dra, herrå!

Ha en bra helg :)

god morgon

Var med Glenn igår, kul kul. Första spela vi typ cs, eller ja han färga håret typ.. Så jag spelade väl , gick asbra ;) hahaha, eller inte. Alla mobbade mig och sa att jag var dålig, sen skulle glenn spela och då trodde dom att vi fuska bara för att han var så bra x) haha. Aja, sen låg vi väl och kolla lite tv, men så dissade han mig och spelade en gather så jag lekte med my istället. Sen så fick vi lov att vara upp till halv 2 för vi skulle kolla Kanada-Sverige, matchen sög väl (5-1 till Kanada). Hade lite damp där i pauserna, fan vad vi skratta, haha. Matchen slutade typ klockan 4, då var man skapligt trött. Så vi somnade väl typ sen. Vaknade väl runt ett imorse men gick inte upp förens 4, för då ville glenn spela cs, haha. Jag ska fan också börja lira snart xD
Nu är jag hemma i alla fall. Sitter och funderar på om jag ska köpa en röd peak jacka? Hjälp mig :D


sommar


obesegrade 2009

ÄNTLIGEN vann vi våran första seriematch, nu har vi inte noll poäng längre. Vi har iaf två, haha ;) Vi mötte björbo hemma och matchen var väl sådär. Vi ledde ett tag, låg under,  ledde igen, sen var det oavgjort ett tag. Men sen satt vi ett mål och matchen slutade 6-5, själv var jag inte med dom sista tio minuterna som vanligt, spelade väl typ ett byte sista perioden. Men huvudsaken var väl att vi vann :D Nu ska det fortsätta så här hela året ;)

Hare bra <3

jullov

Eftersom jag inte har något annat för mig så kan jag väl skriva vad jag har gjort under jullovet.
Första veckan var jag i Svärdsjö, Falun och firade jul. Det var mysig och vi hade kul. Vart nöjd med julklapparna. Jag och amanda fick en bärbar dator, som jag har igång dygnet runt. Lite annat jag fick var;
- Hårfön
- Pengar (700)
- Filmer
- Presentkort h&m
- Vantar
- Mössa m.m
Resten av dagarna spelade vi typ wii, som arwid och millan (mina låstassyskon) fick. Det var väldigt skönt att bara ta det lugnt en hel vecka, har inte vilat så länge på hela året. Så kände mig väldigt slapp. Åkte iaf hem på torsdagen, var väl lite tråkigt men skulle ju på cup så.
Fredag: Gick upp tidigt för att åka på cup till Sundsvall. Spelade två matcher, det var kul det. Första matchen var mot Gävle och vi förlorade stort, 11-0.  Andra matchen var mot Skellefteå, vart iaf inte nollade ;) 8-1 vart det. Sen for vi tillbaks till hotellet, sov på scandic ;) jag och röngård hade ett eget rumt, det dög väl. Somnade inte förän halv 3 tror jag för röngård kunde inte hålla käften, haha.
Lördag: Spelade 3 matcher den här dagen. Första matcen mot Östersund, bästa matchen hittils, vart "bara" 2-0. Sen åt vi lunch, efter det låg jag och några andra ute på innefotbollsplan (fett nice var den). Andra matchen skulle jag stå över, men det gjorde ju inget för vi förlora ju iaf x) Sen hade vi sista matchen mot Pardaugva (bäst i Lettland), där förlora vi med 4-2 i öppen kasse. Gjorde båda målen, kändes bra :) Efter det for vi till hotellet och sov, älskling sov med mig då :)
Söndag: Sista dagen på cupen, gick lika dåligt som vanligt. Förlorade båda matcherna, så fick alltså noll poäng i hela cupen. Åkte hem sen och la mig, började bli sjuk.
Måndag: Ingen sovmorgon idag heller, gick upp klockan 7. Hade väl 37,5 graders feber, men jag ville inte dissa mina babes för vi skulle ju till kupolen. Åkte väl buss dit, hittade inte så mycket. Köpte en tröja, två linnen, en väska, en kofta typ. Sen när vi skulle hem så visste vi inte riktigt vilken buss så Jossan och Elsa åkte iväg med Falun bussen och jag och Ida stanna kvar, haha x) så vi tog en annan buss till Borlänge centrum. Sen hade jag ringt Amanda som sa att vi skulle till Falun, så jag och Ida klev väl på en buss till Falun då. Och vem sitter där om inte Jossan och Elsa, haha. Så vi kom väl hem som tur var.
Tisdag: Hade 38,5 graders feber så gjorde inte så speciellt mycket den dagen, spelade lite wii och guitar hero.
Onsdag, nyårsafton: Började väl känna mig lite bättre, var ju nyårsafton. Tillbringade kvällen med Amanda, Nea, Ida och Lina. Jossan var sjuk, så hon kunde inte saknade dig <3 Vi gjorde inte så mkt, var ute lite sen satt vi inne hos nea ett litet tag och prata och så. For hem ganska tidigt, pappa menade att jag fick lov att vila.
Torsdag: Ganska lugn dag, gjorde inget speciellt kollade lite film. Nu när jag har lärt mig att ladda ner, det dåliga är att minnet på datan är fullt så måste lära mig att bränna filmen också. Var med Glenn sen och sov där.

Nu har jag fått tillbaks min mobil också, vet inte ens om dom lagade den. Den laggar iaf inte lika mycket, men dom lagade inte sprickorna på knapparna, dåligt.

Jag tvingar er inte att läsa sen ;)

GOTT NYTT ÅR, 2009 ska bli bra :D


hej

Funderar också på att börja blogga, bilddagboken börjar bli tråkigt hinner aldrig kolla på nå bilder och så laggar det mest. Ska väl se om jag hinner skriva lite då och då sitter nästan aldrig vi datan nu för tiden, men eftersom vi fått en nu bärbar så kommer jag nog sitta här lite mer x)


RSS 2.0