18 år!

Igår fyllde jag 18 år, helt sjukt! Åkte till Mora på morgonen och handla lite kläder, eller jag hitta typ ingenting.. Vi åkte till kaffestugan istället och firade mig så fick lite paket och sånt. Efteråt blev det att åka till Borlänge för träning. Sen hade jag och Annika planerat att vi skulle vara men blev lite överaskad där på kvällen. Hon skrev att jag skulle komma till humleparken för hon var tydligen där, så skyndade mig dit då så hon skulle slippa vänta men där var massa andra kompisar och inte Annika, haha. Men dom hade köpt en engångsgrill och fixat kött, potatissallad, majs och annat, värsta gulligt gjort!! Gick dock inte så bra att grilla, men sällskapet var bra i alla fall. Efter ett tag åkte vi hem till mig och chillade lite, innan det var dags för lite bilåkning, åkte väl typ runt hela Borälnge haha. Vi ville ha skivan "det spökar i Borlänge" men ingen som hittade den så vi åkte runt lite själva till några kyrkogårdar och lite sånt, haha, fan va rädda vi var, eller i alla fall jag.. Kom väl inte hem förrän vid tre, men det var det värt, underbara vänner man har!

PUSSHEJ! :)

Skön dag

Började dagen med en fotbollsmatch i strålande sol, trodde fan jag skulle dö, klara inte av att spela när det är så varmt. Dessutom får jag typ tusen fräknar.. Matchen blev oavgjord tror jag, 2-2, känns som att jag kunde gjort det mycket bättre men orkade typ inte springa någonting när det var så himla varmt. Mamma och systrarna kom och kollade på matchen också, det uppskattas! Vi stannade i Leksand (där vi spelade) några timmar och satt oss i solen nere vid älven och åt pommesfrites och glass, underbart väder! Känns verkligen som sommar! Efter det började vi åka hemåt men stannade i Rättvik för att vi ville gå ut på bryggan, jag har aldrig gjort det förut och det måste man väl göra någon gång i sitt liv, haha. Sen så fick jag köra sista biten hem, ungefär 8 mil, och det gick super bra, inte ett enda kärringstopp eller nått annat konstigt. Dags för körkort snart då!

En sån här dag behövde jag!

2 månader

20 Februari..

2 månader senare..


Fan va underbart väder det är, känns som att det är sommar ju! Vinst blev det idag också med 6-1, fick spendera hela matchen på bänken men imorgon hoppas jag få spela lite för då ska jag spela med u-laget i Leksand!

Gävle-KIK

Snart åker vi mot Gävle för att spela våran andra seriematch, och det ska inte bli annat än vinst idag!

I år spelar jag med nummer 20 (i alla fall när jag spelar med a-laget), förra året hade jag nummer 10 som jag alltid har haft, men nummer 20 kanske är dubbelt så bra? ;)


NU KÖR VI KIK!

Mat

Fick bli köttbullar, potatis och gräddsås till middag dagen till ära, rolig påskmat va? Eller just ja, det kanske är köttbullar och potatis man äter till påsk, i så fall var det ju inte alltför dåligt i alla fall, men hellre hade jag ätit mammas påskmat!

Som tur var fick jag ett påskägg av mamma med mig till Borlänge så det är ju i alla fall något, och så har jag visst ett till påskägg hemma som väntar på mig!

GLAD PÅSK på er! :)


Fotbollsskor

Har alltid samma problem varje år med att hitta nya fotbollsskor, inte för att det finns så mycket att välja på men ändå. Åkte ner på intersport en snabbis idag och kollade men fanns inte en enda sko i min storlek, på stadium och team sportia finns det ju inte heller så mycket skor. Antingen ska jag köpa likadana som jag redan har, ett par adidas copa alltså, dom är ju sköna och så men lite klumpiga kanske. Annars ska jag nog köpa någon av de här, men måste ju hitta någon storlek så man kan pröva dem..

Vet inte om det är någon som spelar fotboll som läser min blogg, men kanske? Så vad ska man köpa? Vilka är bra?




LÖRDAG - GLAD PÅSK

Började dagen med träning. Skönt! Men fan va varmt det är, vilket också är skönt, men det blir nog att dricka mycket vatten tills matchen imorgon eftersom det verkar bli lika varm då. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, eller snart ska jag nog spela lite fotboll tillsammans med Ida. Innan dess kanske jag hinner göra lite plugg? Vi har nämligen fått en lab av vår snälla kemilärare som vi ska göra under lovet eftersom det tar typ en vecka att göra den, kanske man ska börja idag då så slipper man tänka på det sen. Har massa annat som borde göras också men jag orkar verkligen inte, man ska väl inte plugga på påsk eller? Finns alltid bra ursäkter för att slippa plugga, haha..

Just ja, idag på träningen (vi var ju ute på gräs i Säter) så kom det förbi en liten huggorm över planen medan vi tränade, haha. Så det blev ett litet avbrott där när alla skulle se ormen åka (eller vad säger man? gå? slingra kanske?) över planen, och det tog ju sin lilla tid.. Lite äckligt eftersom dom är giftiga.

Långfredag

Hejsan! Jag hann hem en snabbis till mamma och mina systrar men nu är jag tillbaka i Borlänge igen. Haft en mysig dag ute i det underbara vädret, krattat, solat, haft fram studsmattan, spelat lite beach ball, fikat. Imorgon står det träning på schemat klockan 9.30 sen vet jag inte vad som händer på dagen..

Nu ska jag kolla lite tv och sånt innan det är dags att sova, godnatt på er!

TJOOOO

Sorry för sämsta uppdatering men livet leker och har inte tid för bloggen!

Kanske blir lite bättre uppdatering nu eftersom vi har lov, den som lever får se! Puss hej och glad påsk! :)

KIK-Gagnef

Kom hem för ett tag sen från match. Blev vinst med 3-0!! Skönt det, men dålig match av mig. Hatar att vara så förkyld hela tiden så man knappt kan andas. Gjorde illa handen också, inte skönt, men får hoppas det känns bättre imorgon. En bra andledning att skippa simningen på idrotten imorgon i alla fall ;)

Seriepremiären igår vann vi också, 2-0 mot Vasalund. Riktigt bra!!


PARTY

Nu åker jag till Moa på 18-årsfest! Hoppas på en rolig kväll, men den blir nog rätt lugn, match imorgon! Som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig..

HEJDÅ! :)

Seriepremiär!!

Idag har vi seriepremiär mot Vasalund, avspark klockan 3! Är lite förkyld och har ont i halsen så blir att sitta på sidan och se när vårat lag vinner, för det ska vi göra!

KIK DAM!

Sova

Nu ska jag nog lägga mig så jag orkar med morgondagen.. Först blir det att heja på mitt lag i seriepremiären!!! Ska vila min hals så jag orkar spela match på söndag istället, känns lika bra för hade nog ändå inte fått någon speltid imorgon så då kan jag lika gärna kolla på matchen tillsammans med Ida istället :) Efter det blir det hem och fixa sig och sen vidare till Moa som ska ha 18-årsfest, roligt hoppas jag det blir!

Godnatt på er!

Gila

Åååå, kolla våran söta valp som kom hem i torsdags! Har bara sett hon på bild men måste se hon i verkligheten snart, så jäkla gulligt med valpar ju!

Tjoooo



Nytt spetslinne, ny kavaj (sen förra veckan) - nice de!

På väg till skolan

Sitter i bussen på väg till skolan. Idag fyller Annika år så blir nog thaimat efter skolan. Grattis! Älskar dig <3

Onsdag

Hejsan, idag har jag skrivit in mig på körskolan (eller gjorde det för någon vecka sen men betalade idag) så nu har jag fått massa böcker och sånt så jag kan börja plugga. Ska väl försöka ta tag i det där någon gång, är ju bara två veckor tills jag fyller år. Läskigt vad tiden går fort, ska fylla 18 ju, helt sjukt! Ibland brukar jag typ tänka ba, men man måste vara 18 för att köpa det där, eller det där får jag inte göra förrän än jag fyller 18 och typ sånt. Sen kommer jag på att jag fyller fan 18 snart, känns rätt konstigt..

Imorgon fyller Annika år och på fredag fyller Moa år så ska väl fira dem också!

Jag önskar mig en cykel när jag fyller år, det skulle vara nice, sen önskar jag mig väl lite andra grejer också.. Men jag är verkligen sämst på att hitta på nått att önska mig, är lika dålig på att hitta på nått att ge bort också, haha..

Chill att glida runt på en sån liksom!


Nu måste jag sova och försöka bli frisk, förkyld, ont i halsen och kanske feber, inte roligt! Men nått som är roligt är att vi vann skol-DM guld i futsal igår, grymma är vi!!!!

Godnatt :)

Godnatt

Jag är ingen höjdare på att uppdatera just nu. Men har så jävla mycket annat att göra så har ingen tid, men ändå får jag ingenting gjort! Har en hel lista med massa grejer jag ska göra, typ minst 15.. Och får panik, känner mig så jävla stressad med allt så ska man liksom hinna med allt annat också.

Aja, idag har jag i alla fall tagit en första springtur ute för i år, skönt! Men inte lika skönt att det gör så ont i benhinnorna.. Passade på att träna lite spänst också ute i skogen, så blev lite grodhopp, enbenshopp, utfallssteg, jämfota hopp och skridskohopp. Tur att det var i skogen, haha!

I veckan har jag väl mest tränat, inte hunnit med så mycket annat. Eller jo, jag har hunnit shoppa lite med Annika så har fått lite nya kläder i alla fall, en kavaj, spetslinne och två t-shirtar. Men nu behöver jag en jacka och nya skor, men inte hittar jag nå sånt..

Nu är jag hemma hos mamma och ska snart lägga mig för imorgon blire att gå upp vid 5, eller ja bussen går ju 5 så. Inte det roligaste, men man hinner ju sova 3 timmar på bussen så. Godnatt!

Känns som att detta blev riktigt deppigt inlägg men känner mig lite så nu, men jag hoppas någon blir glad för att jag uppdaterar! ;) haha, puss!


TRYSIL

Tänkte lägga upp lite bilder från Trysil, bättre sent än aldrig..














Äh, det får räcka ;)

TJENARE

Okej nu var det ett tag sen jag skrev, men livet leker och jag mår bra (förutom min jävla hals då, men det får man leva med)

I torsdag var det soltorgsfest, grymt roligt! Roligaste soltorgsfesten jag har varit på i alla fall! Somnade hemma hos Annika vid 4 eller nå, så man var inte speciellt pigg där på fredagen.. Åkte hem till Älvdalen där på fredagen efter träningen, skönt! Sov nog 12 timmar fredag natt och var ändå trött. På lördagen så åkte vi på lite loppisar, och hittade en tv-dosa till min tv. Ni fattar inte hur skönt det är att slippa gå fram och trycka på tv:n för att byta kanal. Åkte tillbaka till Borlänge igen på lördagen redan efter att vi ätit och fikat lite tårta. Hade match i morse mot Eskilstuna united i Eskilstuna, vinst med 2-1 och jag fick spela hela matchen!! :) Typ där deras "arena" var så var det höga  lägenheter i varje hörn av planen och där så hade typ alla balkong ut mot fotbollsplanen, fett coolt! Där skulle jag kunna bott!
  Nu har jag nyss kommit hem från ip, har kollat på Kvarnsveden-Dalkurd, blev 2-1 till Dalkurd. Blir nog en chill kväll så får vi se vad som händer imorgon för vi är ju lediga, skönt!


RSS 2.0