bästa vän <3

Sitter hem hos bästa jossan :) Snart ska vi äta, jossan tvingar mig jämt att äta här fast jag redan ätit hemma, haha ;) eller kanska jag som är hungrig iaf.. Ikväll blire att kolla på flickan som lekte med elden och dippa grönsaker, mys mys :)

Idag har vi varit på badet och simmat blev en kilometer, imorgon tror jag jag ska dit igen och simma lite.. Igår var vi i Borlänge på mellandagsrea, riktigt skoj blev rätt mycke kläder och även rätt många fynd, bra det! :)

På torsdag blir Örebro till bästaste älsklingen, fira nyår och sen stanna där tills på måndag, längtar efter dej<3

Min dator har gått sönder, har lämnat den på lagning idag. Hoppas den kan lagas, hårddisken hade typ gått sönder.. Annars så måste jag klara mig utan dator ett tag och känns inte så kul i borlänge när man måste ha den när man pluggar och så..


GOD JUL

Vill bara önska alla en riktigt god jul och hoppas ni får en bra & härlig jul! <3



Sparktur

Tog sparkarna tillsammans med mamma, amanda och jonna för att tända ett ljus på mormors grav. Känns som att alltför många av mina släktingar är där fast dom fortfarande skulle kunna finnas här..
Känns verkligen som man kommer till en helt annan plats när man är där, det är så tyst, fridfullt, några lysande lyktor och sorgligt men samtidit är det fint att vara där. Idag började jag tillochmed gråta när jag var där, känns skönt att kunna åka dit och kunna släppa ur sig lite, men så jobbigt att tänka på att dom som ligger där. Jag kan inte få in det i min skalle att dom inte finns längre, så svårt att tänka på det.. Såg även en grav som jag inte sett där tidigare och blev därför lite mer ledsen, har inte fattat att det är sant än och det var snart ett år sen du lämnade världen, hemskt..

JUL

Julgranen blev klädd igår, alla paket inslagna. Sista paketet jag slog in för i år var till mig själv, det känns ju lite ego ;) Men då får man ju i alla fall lite fler klappar imorgon och det känns ju lite bättre då, hehe. Ska fixa julmat, åka och handla lite och städa idag, börjar få lite mer julkänslor i alla fall men känns ändå som att något fattas. Men man får göra det bästa av situationen och hoppas på en bra dag imorgon, blir att åka till farmor och släkten och äta i alla fall och så får jag träffa min kusins barn William för första gången, han är väl ungefär 4 månader.. :)

Nu ska jag säga att mamma skyndar sig lite så vi kan åka ner på byn och jag kanske hinner träffa glenn ett tag, innan han åker till Vemdalen, eller vad det heter. Det är ju där i från grinchen kommer faktiskt ;)

Ha en bra dag! :)

bild från förra året..

jullov

Fick jullov redan i torsdags, riktigt skönt. Kupolen med jossan på fredagen, handlade julklappar och hittade faktsikt rätt bra grejer, hoppas jag :) Skulle egentligen handla de flesta julklapparna på lördagen men blev nästan klara på fredagen så vart bara en snabbis till kupolen innan vi tog tåget hem. Tåget var ju försenat i ungefär en halvtimme, men som tur var beställde dom in en extra buss och vi tog oss hem.. Kul att få träffa dig gumman, det blir inte så ofta nuförtiden.. <3

Har inte hänt så mycke mer under lovet, träffat min älskling och sen varit i mora igår. Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, det känns att det behövs..

Julafton om två dagar då, känns inget speciellt. Blir nog ingen speciell jul iår, åker till farmor och äter lite gott sen åker vi nog hem och öppnar julklappar.

Ni får ha det bra alla som läser! :)

God Jul!

räknar ner till jullovet!

Förra veckan blev ungeför som planerat, förutom att det var lite sjukdomar som förstörde helgen.. Jag missade matchen för jag hade feber (men vi vann iaf, huvudsaken, hehe), jag missade att träffa jossan för hon var också sjuk. Så jullovet som kommer nu känns så jävla efterlängtat, är så jävla skoltrött och dessutom får jag träffa jossan redan första dagen på lovet, om det blir som planerat. Då blire att handla julklappar på lördagen och jag har ingen aning om vad jag ska köpa, kanske dax att börja fundera på det ;)

Har ett uppehåll från fotbollen nu i kanske tre veckor, så nu ska jag verkligen bara vila och njuta av julen och bli fet av alla julmat ;) Känner att jag behöver ett litet uppehåll och sen kan jag komma tillbax i toppform, man brukar ju kunna vila sig i form ;) Just nu orkar jag i alla fall ingenting, är så jävla trött och har fortfarande huvudvärk sen jag var sjuk..

På tal om att jag inte orkar göra någonting så är det ju tomtebollen imorgon, en fotbollstunering som skol if (tror jag) fixar, så blir nog inte att ligga på latsidan än på ett tag i alla fall. Hoppas jag får med mig några bilder så kommer ni få se hur världens oseriösaste fotbollstunering ser ut ;)

Hare bra!

hejhej

Det har varit rätt mycke nu så inte hunnit med bloggen, men det är ingen som klagar tror jag? hehe, läsarantalet lär väl ligga på 0 nu eller ;)

Lite uppdatering om den här veckan och nästa, vet inte när jag bloggar nästa gång ;)

- 2 prov ocn en redovisning denna vecka (careface)
- fotboll, springning hoppas jag också..
- lussecabben imorgon
- match på lördag
- luciafestinatt med jossan på lördag
- hinna träffa älskling
- 3 prov nästa vecka (careface)
- jullov!!!
- jossan kommer till blge nästa fredag
- shoppa julklappar nästa lördag

Sen blir det bara CHILL! fast brukar aldrig kunna chilla, mitt jullov är redan fullplanerat :P


fotboll

Älvdalen börjar träna fotboll i helgen så funderar om jag ska fara dit och träna, vore ju perfekt för då får jag lite träning på helgen också, det händer ju inte så ofta nuförtiden, haha :) Bara det att jag inte tycker om sporthallen nå, får jämt ont i halsen av att vara där.. Inte bra, men vad gör man inte för lite fotboll? :) hehe :)


sovmorgon!

Har tre sovmorgonar på rad nu - lika många som jag brukar ha på tre veckor, hehe. Och inte nog med det, imorgon börjar jag halv 12 riktigt härligt alltså! Får se om det blir att sova länge eller gå upp för att göra klart massa plugg som ska bli klart, annars stannar jag ju uppe längre inatt och gör klart det. Får se hur jag känner efter träning ikväll..

Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0