Nyårsaftonsmiddag

Hejsan, nu ska vi snart äta lite middag, eller ja inte sån stor middag precis men blir typ räkor, bröd, kex, ost och lite frukter.. Gott i alla fall.

Händer nog inget speciellt ikväll stannar nog hemma med mamma eftersom min syster är så jävla dryg, kolla på hockey och lite fyrverkerier, hoppas min sjukling kan komma också.

Men nu måste jag skynda mig, puss hej

Så här ser jag ut ikväll i alla fall...


modellbild, haha..

Frukost

Nu har vi äntligen tagit oss upp, lika sent som vanligt.. Ställde klockan på 10 och sen snoozade jag en timme fast jag inte ens var trött, men är ju så jävla svårt att gå upp om man ändå inte har något att göra, då kan man lika gärna ligga kvar.. Hittade en gammal dagbok så skrev väl lite där, kan lova att den är mycket roligare att läsa än min blogg, men lite mer privat kanske, haha. Men nu har äggen kokat klart så hinner inte skriva mer, är hungrig!


Visst var bilden snygg Julia? hahahaha (såg att du kommenterat men orkade inte svara..) Saknar tiderna, vi måste ju ses snart! Är ju bara tjugo minuter mellan oss :) <3

Vi hörs sen, puss!

Junior VM

Sitter och kollar på junior VM, Sverige-Tjeckien. Ser bra ut just nu, 5-3 till Sverige och en kvart kvar av matchen, kom igen nu!

Ville bara säga att: FAN VAD JAG SAKNAR HOCKEYN! Så jävla kul var det, fast fotboll är ju liiite roligare och därför så valde jag ju det eftersom man är tvungen att välja någon gång om man vill bli någonting :) Men ändå saknar jag hockeyn jävligt mycket ibland, speciellt alla dagar i ishallen efter skolan med alla killar. Har varit skit kul attt spela med killar, vilket jag gjort typ alltid, fast dom kan ju vara lite jobbiga ibland, haha. men cuperna och sånt har varit kung och alla dagar i ishallen.

Hade faktiskt velat testat att spela i ett tjejlag en gång eftersom jag typ aldrig gjort det förutom någon dalalagsmatch, men just nu är fotbollen viktigare men sen när den karriären är över kanske man kan spela hockey igen.. Om man inte är för gammal? ;) haha 
Kommer ihåg att en tjej sa till mig att jag skulle anmäla mig till dalalaget i hockeyn efter att vi hade spelat en match mot varandra med våra pojklag.. Den här tjejen som sa det till mig heter Anna Daniels och hon är grym på hockey. Just nu spelar hon i Leksans damlag och är med i U18-landslaget, hur grymt är inte det då? :) Undrar själv hur långt jag hade kunnat kommit om jag fortsatta spela :)

Just ja, kolla match var det ju, tio minuer kvar nu.. 6-3 står det!


Bingolotto

Sitter och kollar på eldsjälsgalan med mamma och spelar lite bingolotto, tyävrr vann vi ingenting, vilket är jävligt tråkigt. Men finns fortfarande några vinster kvar så man kan ju alltid hoppas, någon gång borde man ju ha lite tur i alla fall ;) blir glad bara vinner, skit samma vad det är, fast en miljon hade ju inte setat helt fel precis ;)

I somras hade ju jag och Lina lite tur i alla fall!

Städat i Sälen

Idag har fått tjäna lite pengar, fan va härligt! Har städat i Sälen, tur att man är lättroad så går allt mycket lättare. och tur att man fick städa med lite roliga personer så går allt ännu lite bättre. Skönt att göra någonting vettigt på lovet i alla fall istället för bara ligga och fetta sig i soffan, haha :)

Förresten, vad händer imorgon?

pirates of the caribbean

hejsan, kollar på pirates of the caribbean 3 med älskling, men just nu är det reklam och Glenn är och duschar så passar på att skriva :) Fick min julklapp med han nyss och han fick min. Lite komiskt att båda köpt ett armband åt varandra, fint var det jag fick i alla fall och så fick jag ett presentkort på gina också, kan behövas! Men nu ska jag kolla facebook en snabbis sen kolla klart filmen.. Förresten, finns det en fyra av filmen?
pusshej

bäbis

För några dagar sen bad jag min syrra att hämta lite vatten åt mig för jag hade gått och lagt mig och orkade inte gå upp.. Då kom hon med den här gulliga flaskan som vi hade när vi var små, haha..


God morgon

Vaknade nyss fan vad trött jag är på loven, kan fan aldrig gå upptidigt, ställde ju klockan på 10, haha. Ska äta frukost med syster snart och kolla på dear john, har sett den förr, fy fan va sorlig den är.. Sist kollade jag på den i bussen till Mellbystrand och då ville man ju inte gråta bland alla andra typ 30 personer så kanske ska passa på att gråta lite nu istället ;) Hoppas jossan kommer också!

Ikväll kommer min älskling hem, wiihooo! :D

Chokladfondue

Pappa och Eva fick en sån här chokladfondue i julklapp igår så vi passade på att testa den. Vi dopppade kiwi, mandarin, banan, vindruvor, ananas och melon i marabouchoklad blandat med grädde och det var supergott! Måste göras igen, tur att det inte bara är onyttigt ;)



Jag fick också några julklappar igår eller fick väl egentligen bara en skiit stor, det var en sån här liten resväska och i den låg massa bra grejer som typ underställ, en assnygg träningströja, strumpor och riskudde eller vad det heter :)

Snygg och skön tröja, längtar tills jag får börja träna nu!




Fetto..

Har inte varit utanför dörren på typ 2,5 dag, eller jo, en liten snabbis idag när jag skulle gå ut för att pappa kom och hämta mig, så hann nog inte få så mycket frisk luft..  Nu sitter jag hemma hos pappa, har hunnit städa lite på rummet och sen kollat på tv. Ska fira lite jul här med familjen ikväll så jag och amanda måste gå ner och handla lite som hör till deras julklapp de ska få. Hoppas de blir lite glade i alla fall!

Vi hörs sen, ska lägga in någon bild när jag orkar hämta sladden ;)

HAHAHA, hitta en bild från skolavslutningen i sexan, hahaha!

Rensat garderoben

Vi hjälptes åt idag att rensa ur mammas och jonnas garderober och fan va mycket kläder dom har! Slängde hur mycket som helst så nu blev det i alla fall lite bättre ordning, i alla fall i en av garderoberna.. Får väl se hur länge det håller då.

5 påsar slängde vi..


Annandag jul

Sitter i soffan idag också precis som igår. Har sett Stuart Little och Madicken nyss. Kommer väl inte hända så mycket annat idag heller, har städat undan lite i vardagsrummet eftersom det låg julklappar och kartonger överallt. Sista dagen hos mamma nu sen åker vi till pappa och hoppas vi hinner fira jul där också men blir nog sista dagen med julmat idag i alla fall, tråkigt, det som är såå gott!

Blir nog ingen mellandagsrea i år inte, blir ju helt slut av att städa lite här hemma, orkar nog inte gå i affärer då.. Men nu vill jag bli frisk, men har fått ondare i halsen nu, jävla körtelfeber.. Tur att man bara kan ha det en gång!

Sitter och funderar på om jag ska köpa ett gymkort/spinning/jymakort på friskis och svettis, ska snacka lite med den andra sjuklingen Annika lite ;)

Fick en till new york-tavla i julklapp, som jag ska ha i lägenheten, fint de! :)

Fångarna på fortet

Sitter och kollar på fångarna på fortet, är paus just nu så passar på att göra ett inlägg. Idag har vi typ inte gjort någonting, suttit i soffan hela dagen känns det som, fast gick ju inte upp förrän vid ett så.. Idag har vi ätit lutfisk, gott! Någon mer som tycker om det? Julmaten börjar sätta sina spår tror jag, haha, och jag som inte får träna.

Men nu börjar det igen, hejar på skidlandslaget!

Puss

<3

Jag älskar er!

Söta strumpor

Visst har jag söta strumpor på mig idag? haha, ett hål för varje tå..


Juldagen

Jag har aldrig gillat den här dagen, har inte gjort det sen jag var liten för nu är det ett helt år kvar till nästa julafton.. Hur långt känns inte det då? Men det blir väl vad man gör det till och den här dagen kommer nog bli bra ändå. Jag ska mysa med min kära familj, bygga pussel, kolla film och kolla på bilder från igår sen ska jag bygga ihop några hyllor jag fick i julklapp.

Fick massa bra grejer i julklapp igår i alla fall, alla 23 paketen var asbra! Fick mest grejer till lägenheten så jag ska göra fint i den nu sen, ska bli kul! Fick massa ljus, tavlor, hyllor och prydnader, kul! Sen fick jag lite annat också; underkläder, hudkrämer, kontantkort och hopprep, det behövdes! :)

Var bara en tomte som fattades igår och pappa såklart!

Här kommer lite bilder så ska jag sluta babbla :)









Funderar om man ska göra ett album av alla fina bilder, så tråkigt att bara ha allt på datan ju :)

Ha en bra dag!


GOD JUL

Godmorgon! Vi har nyss öppnat våra julstrumpor, fick väl lite smågrejer som typ trosor, mascara, halsband och såklart en chokladtomte. Nu ska vi snart äta julgröt, gott gott!

strumporna




Alltid lika mycket klappar under granen, verkar som vi varit snälla i år ;) julklapparna är ju bara till 4 personer, haha, men jag älskar ju julklappar så!


Om ni undrar så firar vi jul hos mamma i år, vilket vi brukar göra, vill ju inte att hon ska vara ensam på julafton! Men hoppas att pappa och dom andra också får en bra dag och jag hoppas ni andra också får en toppen dag! puss hej

klätt granen


glada!



Nu har vi klätt granen, visst blev den fin? :)
Just nu sitter vi och kollar på uppesittarkväll men blir nog att sova snart så man kommer upp i tid imorgon, och imorgon är det julafton! Hihi, känner mig som ett litet barn, hoppas man kan sova inatt ;) mamma har visst redan somnat i soffan.. haha

dan-före-dan

Imorgon är det julafton, längtar. Älskar att vara hemma, så jävla skönt, älskar min familj! Julkänslor har jag också fått, alla julklappar är inslagna (var uppe till 3 i natt och slog in), granen ska pyntas, har städat och håller på med julmat nu.

Inte kul med körtelfeber inte, blir helt trött av att städa, men då fick jag i alla fall en anledning att sätta mig framför datorn ;)

Ska ladda kamerna också så det blir lite bilder från julen, bjuder på lite bilder från förra julen än så länge :)













Om vi inte hörs imorgon så vill jag i alla fall önskar er GOD JUL! 


rädd

Är så jävla rädd för att göra fel..

fest

Igår var det soltorgsfest helt okej var det! Jossan kom ju vilket gjorde allt mycket bättre :-D Och nu är det äntligen jullov och jag har kommit hem till älvdalen efter lite krångel med försenade tåg, hatar SJ! Fyra timmar tog det nog innan jag var hemma. Har slagit in lite julklappar och haft strömavbrott typ 4 gånger, så tog lite tid innan vi kunde laga mat.

Nu chillar vi i soffan, sagan om de två tornen på tv, men jag skulle nog behöva sova snart, somnade inte förrän vid tre inatt.


så fina var jag och jossan igår eftersom moa var så duktig på att fixa våra hår! :)


madde, elin, moa o jag. vafan gör jag med handen?

måndag

Imorgon kommer Jossan!!! :-D


söndag

Idag vaknade jag upp bredvid älskling vid tio, gick upp och åt frukost sen gick vi alla ut och leta julgran. Hittade till slut en som vi lade upp på taket och band fast med något hopprep som vi fick hålla i medan vi körde hem, haha, måste sett lite roligt ut :)

Fikade lite när vi kom hem sen följde jag glenn hem ett tag, åt och kollade på handbollsfinalen som sverige tyvärr förlorade. Är hemma nu igen och ska sova, ska upp vid halv 6 imorgon känns ju inte så skönt och imorgon har jag engelska redovisning, fan va pinsamt, haha!

puss hej


hemma

Kom alldeles nyss hem, har hunnit göra toast och ätit massa annat onyttigt. Nu vet vi inte alls vad vi ska göra om vi ska hämta en gran, baka, åka på match eller slå in paket.. Och då gör vi ingenting alls i stället, typiskt oss, haha.

Dagens roligaste: Mamma höll på att tanka och så bytte hon olja samtidigt och glömde bort att hon hade pumpen i så hon satt sig i bilen och tänkte åka, haha, det är tur att hon har mig annars vet jag inte vad som hade hänt ;) Fan va vi skrattade! Sen glömde hon kortet  på ica när hon hade betalat också så det satt kvar i den där grejen, fast det var inte riktigt lika kul, men märks att mamma är ganska stressad i alla fall! vilket hon alltid är vid jul..
 :)

lördag

Så jävla drygt när man tvingar sig upp på morgonen och sen är man klar tjugo minuter innan man ska åka, då kunde man ju liksom sovit tjugo minuter längre, haha. Men nu fick jag i alla fall tid att blogga. Ska snart åka hem till älvdalen, vet inte riktigt vad som händer i helgen men ska i alla fall hjälpa mamma att ut och hitta en julgran när vi kommer hem :)

Läser på facebook att flera stycken ska gymma eller köra fys- och konditionsträning, jag vill också!


jag

Jag hatar att jag har så svårt att öppna mig för andra och säga hur jag mår eller hur jag känner. Finns nog ingen som jag säger verkligen allt till utan jag håller nog mycket för mig själv, vilket kan vara jävligt jobbigt . Men jag är väl bara sån helt enkelt, gillar inte att dela med mig av mina problem till andra, fast jag hade velat det ibland..

julbord

Har varit på julbord ikväll med fotbollslaget, riktigt god mat var det i alla fall! Men man känner sig faktiskt lite liten där bland alla andra spelare, tur att hannah, carro och josse också var där, haha ;) Men jag tycker om att vara yngst i laget, fast det är jag ju inte men nästan i alla fall. Enda nackdelen är väl att man får bära alla saker på träningarna haha, "yngst bär" heter det ju..

Ska väl kolla lite tv nu och sen ska jag sova, ska upp imorgon så jag hinner med ett tåg som går vid tio för då ska jag hem till min älskade mami och alla andra :-D

Man ska ställa in sig på det värsta och hoppas på det bästa, då blir man alltid positivt överraskad i alla fall. Inte för att det här var värsta grejen men jag slipper i alla fall jobba nästa vecka för fotbollen på Ica Maxi så då kommer jag kunna åka hem tidigare till Älvdalen i alla fall, skönt det!

Nu var nyheterna slut så ska se klart mission impossimble, puss hej!

Tisdag - vill träna

Ååh, är så jävla sugen på att träna just nu! Har inte tränat på tre veckor och det är typ lika långt kvar tills jag får börja träna igen, om det inte blir ännu längre. Nej, jag får fan abstinens, så här länge har jag inte vilat på hela året ju. Men nått positivt är ju i alla fall att jag börjar känna mig lite bättre, men är långt i från frisk.

Idag hade vi Matte C nationella prov, gick helt okej för mig, hoppas jag. Kommer alltså börja med Matte D nästa terminen, rätt sjukt ju, för vissa läser ju fortfarande Matte A i tvåan, haha. Hoppas det blir samma betyg i Matte C som i de andra mattekurserna!

Är klar med alla julklappar nu, super skönt!

trött

Fan va trött jag är hela tiden! Jävla körtelfeber.. Helgen har väl varit helt okej, men alldeles för kort. I går, lördag, var jag i mora med mamma och amanda, blev att springa till bussen som vi höll på att missa, inte bra för halsen kände jag. Handlade lite julklappar i alla fall, eller ja, typ alla julklappar som skulle handlas. Det är skönt att ha det gjort och det är fortfarande två veckor kvar till jul, eller va fan, är inte ens två veckor kvar till jul, sköönt som fan! Längtar alltid till julen, men hatar verkligen när den är över, haha.

Idag har jag varit med min älskling, blir inte ofta nu för tiden, han spelar hockey heeela tiden. Igår åkte han vid tio och kom hem vid elva på kvällen. Åkte till Borlänge vid fem idag, denna gången fick vi också springa till bussen fast vi missade den, såå jävla drygt så pappa kom i full fart med racerbilen så han vi  väl ikapp den efter ett par mil, haha!

Torsdag

Sitter i skolan och väntar på att Annika ska sluta för sen ska vi dra och kolla på tomtebollen, en fotbollstunering här på skolan där man får klä ut sig till massa konstiga grejer.. Och jag hejar på blind date!
Skulle väl egentligen träna lite matte medan jag väntar eftersom vi har nationella nästa vecka, men sitter istället här och försöker fördriva tiden.. Men nu har jag inget mer att göra ju, har kollat facebook och alla bloggar och nu har jag skrivit blogg själv också, så nu loggar jag ut haha :)
hejdå!

Har abstinens, vill träna..

Var och kollade på min träning idag, och fan vad jag vill träna! Någon som har haft körtelfeber och vet varför det är farligt att träna? Är det farligt att anstränga sig eller är det bara farligt ifall man skulle få en smäll i magen?

Har inte hänt så mycket idag, kollar runt på internet och försöker få lite idéer till julklappar, har ingen fantasi när det gäller sånt.. Men en bra julklapp har jag nog kommit på! Någon som har något bra förslag på vad man ska köpa till mamma, pappa och pojkvän? Är ju så jävla svårt, för vill ju ge bort någonting bra också. Synd att man inte har så känd blogg, då hade man i alla fall fått några kommentarer och bra tips, haha ;-)


god natt

Nu ska jag sova, känner mig inte riktigt pigg så är väl lika bra det..

Okej, jag tycker inte om folk som är jätte smala och klagar på att dom är tjocka, men måste bara säga att min mage växer fan.. Jag undrar hur den kommer se ut efter en månad? shiit, haha. Jo jag vet att jag är smal, men jag tror fan man börjar se lite skillnad, inte så extremt, men har ju liksom bara vilat en vecka än, fyra veckor kvar nu.. Det får bli mycket promenader nu skulle jag tro.. Glenn tycker i alla fall om mig ändå även fast jag är lite knubbig, och alla andra gör nog också det, haha :)


Det var körtelfeber..

Var hos doktorn imorse och har fått reda på att det var körtelfeber jag hade, skönt att äntligen hitta felet eftersom jag har haft så jävla ont i halsen.. Men inte lika skönt att jag inte får träna på hela december, jag kommer nog bli jävligt grinig skulle jag tro haha. Sen får jag inte pussa glenn heller ju ifall han bli smittad, för han hade visst inte körtelfeber konstigt nog, han kollade sig också idag. Vet fan inte hur jag ska klara mig? Tjock kommer jag fan bli och har nog redan blivit i helgen så mycket som jag har fikat, nej får nog bli lite promenader istället då, inte så stor risk att man får någon smäll i magen då i alla fall :) det är tydligen det som är det farliga med körtelfeber om man får typ någon tackling i magen eller ramlar eller nå, men får hoppas jag håller mig på benen om jag ska ut och gå :)

Lussecabben är det ikväll så ska väl åka dit snart! :)

kvällspromenad

Kom nyss hem från en promenad med mamma, känns så skönt att kunna göra det på en söndagskväll, annars brukar jag väl oftast sitta på tåget vid den tiden.. Men vi gick runt i åsen och kolla på lite julbelysning, så mysigt :) längtar efter jul, eller kanske framför allt till jullovet så man får vila upp sig :)


vårat lilla hus


en önskan

På ett sätt är det skönt att det bara är två timmar mellan Borlänge och Älvdalen, men helst av allt skulle jag vilja att det inte skilde en enda minut..

körtelfeber

Mamma börjar undra om jag kanske har körtelfeber så ska nog åka och kolla mig imorgon.. Och OM jag har körtelfeber så får jag inte träna på kanske en månad, alltså fatta EN MÅNAD! Och jag som inte klarar av att missa en enda träning, nej fy fan va drygt, och tjock kommer man ju bli också haha. Men läste bästa väns blogg igår och att man ska tänka positiv och det postiva med om jag får körtelfeber är att jag kanske hinner klart med mitt skolarbete och att det är mitt i i vintern och långt kvar till säsongen :)

Men jag tror det negativa övervinner det positiva, så helst vill jag nog inte ha det. Fast på ett sätt hoppas jag att jag har det så jag vet vad som är fel på mig..


tårta

Vi gjorde ju tårta igår, visst vart den fin? Fast det var ju mamma  som gjorde det fina, jag och amanda gjorde det som inte syns men det räknas ju det också. Men det vart i alla fall finare och godare än den än tårtan i det här inlägget ;) Röngård kom också på besök eftersom han fyllt år så vi firade väl dom lite grand, men kolckan var ju runt tolv på kvällen så jag var rätt trött, så blir lite större firande för amanda idag :)




vet fan inte vad silen gör där?

bakdag

Idag håller vi också på att baka, har gjort såna där rispuffar med choklad och så vart vi precis klara med knäcken också. Nu ska vi bara göra klart ischokladen, sen ska vi göra kola.. Mycket julgodis blir det visst, tur att jag inte tycker om allt haha. Ska väl gå in i köket och hjälpa till lite snart igen :)






21.00

Sitter här och klockan är snart nio och jag är skithungrig, vi har nämligen inte ätit middag än, så blir det när man har fullt upp! Men nu snart ska vi äta i alla fall, och det är skitgod mat :D

haha, vi har lite konstiga vanor i den här familjen..

hejsan

Idag har jag haft en helt okej och mysig dag. Gick upp i tid för att vara oss, runt halv elva, haha. Har i alla fall hunnit med rätt mycket idag, var ute och letade efter en julgran i kylan och tillslut hitta vi en, någon kilometer hemifrån, så där gick vi genom skogen med en fet gran och då blev man i alla fall varm. Skönt med frisk luft i alla fall, blir inte ofta på veckorn. När vi kom hem blev det att fixa med granen sen att fika lite, nyponsoppa och glass! Efter det började vi baka lussebullar och gjorde en tårta. Älskar dagar när man hinner få någonting gjort :)

Kommer kanske någon bild sen när syrran lagt in på datorn :)


RSS 2.0