håltimme

Har håltimme så sitter här i biblioteket med Nicole som sitter och pratar med sig själv, tror hon tränar på fysikprov hehe :) Har för mig att man ska vara tyst på bibliotek men det verkar inte killarna som sitter här veta, haha :)

Redovisat franskan nu och det gick super, jag och Nicole är sååå bra! :)

Tre lektioner kvar nu sen är det helg, härligt! :)


happy aquarium

Jag har blivit en riktigt happy aquarium nörd.. Sitter här klockan åtta på morgonen och ska mata mina fiskar, men ändå så fattar jag inte det roliga med spelet ;P

Nej nu måste jag skynda mig, skolan snart..


ogilla

Känner mig inte pigg alls, huvudvärk, förkyld och ont i halsen.. Kanske feber också. Trodde det skulle bli lite bättre idag, men kan ju vara sprutan som gjort mig sjukare, tråk tråk. Vaknade flera gånger i natt av att jag frös och var jätte täppt, inte roligt. Tvingade mig i väg till skolan för att inte missa så mycket, som tur var var en lektion inställd och vi slutade vid 2, något bra iaf!
Blir ingen träning idag heller, såklart. Riktigt tråkigt faktiskt, funderar på att åka dit en stund och kolla men vet inte om jag orkar och så kommer jag bara bli så sugen på att spela..

Glenns lillebror, så jävla söt :)

ont i armen

Svinsprutan gick ju riktigt bra, gjorde inte alls ont och gick hur fort som helst. Sen så fick man ju saft och pepparkakor också ;)

Men nu börjar jag få jätte ont i armen, speciellt när man ska lyfta den. Rätt jobbigt faktiskt, men får hoppas det går över tills imorgon. Tur att dom tar i den armen man inte skriver med i alla fall, annars hade det inte gått så bra i skolan kanske..

Nej nu måste jag nog lägga mig och vila, hela huvudet känns helt igentäppt bara för att jag är så förkyld.. Får se om det blir någon träning imorgon..

Hare gött!

lockigt

kan ju säga att jag fick skapöigt lockigt hår efter att ha haft håret uppsatt i en boll..


Förkyld..

Känner mig allmänt seg idag, hoppade över båda fotbollsträningarna. Gymmade lite i morse istället.. Är helt täppt i näsan och ont i halsen och huvudet inte kul. Har kanske feber också men det kan jag inte få reda på eftersom jag inte har någon termometer.. Var nog tur att jag tog svininfluenssprutan idag, det kan ju vara svininfluensa jag har, hehe. Skönt med bara två lektioner idag ifall.

Har handlat ny kläder nu också förresten, det jag tappade bort igår, sullig jag är. Men nu måste jag gå till tvättstugan har två tvättar i..

See Ya!


Surt..

Blev kupolen med Amanda idag, det var trevligt :) Dagen slutade dessvärre lite tråkigare, råkade ställa iväg min påse med kläder i någonstans och sen kunde jag inte hitta den igen. Så då var det väl någon person som var "snäll" och tog rätt på den, som hon i kassan sa.. Så inte så kul att slösa 250 spänn och sen bara tappa bort påsen.. Men är huvudet dumt får kroppen lida. Men mamma är så snäll så jag ska få köpa det igen och så betalar hon :) Det blev i alla fall ett par jeansleggings och en plånbok, kände att det kunde behövas.

Nu måste jag plugga och lägga mig, imorgon blir det nog ingen träning för ska ta svinsprutan och känner att jag har väldigt ont i halsen också. Så ska göra mitt knä program och lite gym på fotbollen imorgon :)

trött

Blev en tidig morgon idag, gick upp halv 5 (4.30!), tycker det låter rätt tidigt.. Sov nästa hela vägen mellan mora och falun, rätt skönt faktsikt. Ja, jag fick åka till Falun först och sen byta till bussen mot Borlänge, lite segt.. Men jag hade inte bråttom så gör väl inte så mycket.. Nu ska jag gå och lägga mig så jag får sova ut ordentligt tills imorgon, har tränat fotboll idag också så är riktigt trött.

Imorgon ska jag till kupolen med Amanda men ska försöka spara mina pengar till mellandagsrean då jävlar blire shopping med brudarna, iaf jag och amanda vet jag än så länge :) Och så har jag och älskling har bestämt att vi ska ge varandra tusen kronor då och så ska jag handla kläder till han och tvärtom, det kan bli rätt kul men får se hur det blir, hehe :)

Nu ska jag inte babbla på mer här, ska nog ta mig en macka sen blire sängen! Hare gött! :)

helg

Stannade kvar hemma tills imorgon eftersom vi inte har någon fotboll på morgonen, så blir att gå upp vid 4 imorgon så ingen sovmorgon för mig.. Har varit med älskling hela helgen, ända från att jag kom hem i fredags tills när mamma hämtade mig idag vid ett idag. Kollade på new moon i mora igår, den var bra, men nu måste man väl vänta på trean.. Åt sushi för första gången i mitt liv igår också, älskling ville väl att jag skulle testa det. Det var väl inte det godast jag ätit men det dög väl :)

Har haft en jättebra helg faktsikt, härligt :)

Pannkakor

Jag har precis lagat pannkakor, första gången jag har gjort det i lägenheten. Blir nog oftare nu för det är så jävla gott! Vet ni vad jag kan då? Jag kan kasta upp pannkakan i luften med stekpannan och vända den, precis som Pippi. Dold talang kanske? ;)

Nej nu ska jag smaka pannkakorna och sen tare lungt innan träning, hörs ikväll maybe! :)


Jag kan inte ha drömt..

Man kan ju säga att jag är nog jävligt trött som inte riktigt ser vad klockan är.. Jag vaknade inatt och kollade på klockan 07:45 trodde jag den var. Oj shit, tänkte jag då går ju min buss nu.. Jag sprang upp ur sängen klädde på mig, borsta tänderna tog min väska och sprang ut. När jag sen har gått en bit kollar jag klockan igen, va fan då var den helt plötsligt 00:45.. Så kan det gå när man inte kollar riktigt noga, så fick väl gå hem och lägga mig igen då, hehe, skönt de iaf :)

Jag kan inte ha drömt heller för när jag vaknade låg mina kläder vid sängen och när jag gick och la mig hängde dom på en stol, mina böcker låg i min väska och det gjorde dom inte när jag la mig. Jag hade mascara på mig och den hade jag duschat bort igår. Så var ju porten låst inatt när jag gick ut, ja den brukar ju vara låst på natten men så långt tänkte inte jag..

Idag har jag cyklat till skolan för första gången också, råkade missa bussen.. Undrar fortfarande om jag drömmer faktiskt. Får se vart den här dagen sluta egentligen.


Jag ska bara..

Alltså jag tänker varje dag att idag ska jag lägga mig tidigt, allra senast klockan 10. Men så fastnar man framför datan eller något annat och kan inte slita sig. Jag tänker att snart ska jag lägga mig, jag ska bara göra det här först.. Så fortsätter man så tills man inser att klockan är snart elva och då kommer man inte i säng nå tidigare en vanligt. Fan att det finns så många internet sidor alltså som man måste in på :P

Idag tränade jag och Nicole på våran franska redovisning om Edith Piaf, det gick riktigt bra måste jag säga och Nicole tyckte vi lät proffsiga. Kanske första gången jag känner mig lite pepp för att prata franska, men jag hinner nog ångra mig tills på fredag då vi ska redovisa..

Tränat fotboll två gånger idag också, a-lags träningen var riktigt rolig måste jag säga. Imorgon blir det en sen a-lags träning så då är det ingen chans att jag har lagt mig före elva. Men eftersom jag slutar tio i två (händer inte ofta) så kanske jag hinner lägga mig direkt jag kommit hem och duschat :) Torsdagar är en dag som jag har mycket att göra på så extra skönt att man har sovmorgon på fredagar. Det känns som det är helg redan på torsdag kväll åt mig faktiskt, skönt de :)

Nej nu är klockan över halv elva, nu ska jag borsta tänderna.. Men först ska jag bara blåsa håret, nej skiter fan i det! Hare bra :)

Ligger i sängen och funderar

Jahapp då var det snart onsdag då, snart fredag känns det som. Shit va fort det går alltså.. Imorgon är det en månad till jullovet, fan va skönt det ska bli alltså. Vi har riktigt långt jullov också, tre och en halv vecka faktiskt och då ska jag hinna göra massa :)

Har inte så mycket att skriva, måste nog sova nu för imorgon har jag två träningar. Ska träna med a-laget nu i tre veckor så blir två pass måndag och onsdag, men men älskar ju fotboll så :)

Hare bra!


Då var det måndag igen..

Helt slut när dagen började och inte nog med det så hade vi fotboll, längtade bara tills träningen var slut. Kom sent till skolan, hade ont i huvudet och mådde illa. Sen sa jag att jag ju hade mitt otursarmband på mig så tog av det och dagen blev genast liiite bättre ;)

Tränade med a-laget ikväll, kul kul :) Ska träna med dom nu i tre veckor typ. Så nu blir det fotboll 2 gånger måndag och onsdag. Nej nu ska jag fortsätta plugga.. Men måste bara berätta en sak först, jag skickade typ 30 sms hela förra veckan och det är ungefär 4 per dag. Känner mig riktigt duktigt, men det kan ju bero på att glenn inte har någon mobil så jag har ju ingen att smsa med.. :)

I helgen har jag varit med älskling och bara tagit det lugnt eftersom det inte var någon allmänheten och så ville han inte gymma med mig för jag var för oseriös, haha ;D

Mitt skåp var fullt idag eftersom Nicole glömt nycklarna.. hehe :)


Hare bra!

ridstövlar?

Fattar inte det här med att gå runt i ridskor (skor som ser ut som ridskor) i typ skolan eller på stan.. Är det mode eller? Brukar man inte ha ridskor i stallet, eller vad säger alla mina hästbrudar? ;)


Duktig Hanna

Idag har jag varit riktigt duktig :) Direkt jag kom hem tog jag en springtur, riktigt härligt att bara öka farten och inte känna att man blir trött, borde ju betyda något i alla fall. Efter jag sprungit gjorde jag lite styrketräning innan jag duschade. Efter duschen blev det lite plugg innan jag gick till tvättrummet och tvättade lite. Sen lagade jag mat, makaroner och köttbullar som vanligt. Sen ännu mer plugg och sen gå och lägga tvätten i torktumlaren. Dammsugade hela lägenheten sen också, så nu är det rent och fint :) Pluggade lite till innan jag gick ut och hämtade tvätten. Tillbaks här igen nu och har pluggat ännu lite till, sitter vid datan för att få se om glenn loggar in eftersom han inte har någon mobil så man får tag på honom.. Nu ska jag plugga lite till innan jag packar tills imorgon och diskar lite. Känner mig riktigt duktig idag :)

Kommer en bild från skolan..
Pratade om hur man skulle täcka ett sugmärke som "nämner-inga-namn" hade :) Göra en fläta över halsen kanske? ;)


kvarnsvedens ik!

Ja nu har man skrivit på för kvarnsveden, känns faktiskt riktigt skönt att få det gjort. Får se nästa år hur det blir med matcher och så, ingen som vet riktigt än verkar det som. Jag är i alla fall jävligt pepp för flickallsvenskan, fan va kul det ska bli.. Möta typ hammarby, djurgården, Ldb, aik och massa andra. Får väl se om vi har någon chans mot dom, dom har ju rätt många landslagstjejer faktiskt.. Men kul kommer det bli :) Nu längtar jag bara tills träningarna drar igång på riktigt!


Håltimme

Sitter i datasalen, ska skriva ut min novell och forsätta på mitt franska arbete om Edith Piaf med Nicole. Vårat arbete kommer bli skit snyggt, men jag ser inte framemot tills att vi ska prata inför hela klassen, på franska! Alltså jag kan knappt uttala ett ord på franska, tyckte till och med det var pinsamt att redovisa inför 5 personer i våran förra franska grupp, haha. Sen så frågade våran lärare om jag och nicole vill spela in våra röster på våran power point så att hon kunde spela upp power pointen på öppet hus. Det känns jäkligt roligt att alla som kommer dit ska få höra mig prata franska, men vår lärare kanske ändrar sig när hon hör mig redovisa så jag slipper ;)

Edith Piaf

Försovit mig!

Försovit mig.. Vaknade av att min mobil vibrerade på grund av att det var nå laddningsfel, så mitt alarm har alltså inte ringt. Hade ett missat samtal och ett sms från nicole läste dom och sen kollade jag klockan: 8:00. Då började vi fotbollen. Jag som vill spela.. Har 100% närvaro i skolan, och nu missar jag fotbollen bara för min laddare inte funkar..  Så nu får jag ta i lite mer på träningen i kväll ;) Ni kanske undrar varför jag har tid att sitta här nu men börjar faktiskt 20 i tio, så jag hinner..

Någon som har en Sony Ericsson laddare att låna ut?

Dagens kläder:
Linne - Gina tricot
Skjorta - JC
Jeansleggings - Gina tricot
Skor - Puma
outfit


Tisdag

Inte hänt så mycket idag. Bowling på idrotten, fett kul, och så matteprov. Innan provet var jag hur opepp som helst, trodde jag inte skulle fattat någonting. Men det kändes riktigt bra, tycker alla prov hittils har varit lättar än vad man tror.. Men på fredag blir det nog inte så lätt, prov i samhäll vilket jag inte är så bra på..
Tycker jämt jag skriver om plugg men det är rätt mycke plugg faktiskt, typ 1-3 prov i veckan nästan så det blir rätt mycket.

Nu försöker jag koncentrera mig att läsa samhället men det är typ 30 sidor och jag orkar inte koncentrera mig. Blir nog sängen tidigt idag, somnade vid halv ett i natt.. inte bra. På tal om ingenting längtar jag tills jag får ett tittöga i min dörr för idag igen har någon (läs min granne) varit och ryckt i dörren igen, inte så kul faktiskt..

Känner att jag är starkt behov av ny kläder, någon annan som är det?


Måndag

Sitter i lägenheten och ska snart äta. Har fått matlådor av farmor så jag klarar mig nästan hela veckan. Idag blir det kyckling och ris, och sen blir det pannkaka imorgon. Älskar hennes pannkakor:) Det händer inte så ofta man träffare henne nu, men tycker alltid om att vara hos hon. Hon är så himla snäll :)

När jag kom hem från ica idag så står min äckliga granne sitt fönster och glor. Tänk er en gammal gubbe med långt brunt/grått hår, rynkigt ansikte, inga tänder, lite gamla kläder, smal som alkolister brukar vara och som brukar flina så där till så tjejer som en riktigt pedofil. Ja, det är en sån jag har till granne. Han brukar vara trevlig och stå och rycka i min dörr, eller så vaknar man mitt i natten av att man hör han och en dag kunde jag inte sova för att man hörde han.. ja jag ska nog inte gå in på detaljer. Och idag stod han i fönstret och råglodde på mig innan jag skulle gå in i porten, så gick en liten extra vända innan jag ringde mamma och sen gick jag in. Det gick bra i alla fall :)

Nu ska jag äta, micron pep för ett bra tag sen. Hare bra! :)


1 år

Igår var det min och glenn ett års dag, helt sjukt att tiden går så snabbt. Eller så har den gått långsamt jag vet inte riktigt. Känns som det var bara för några dagar sen vi var första gången och kollade film, kommer fortfarande ihåg hur det pirrade i hela magen när man pussade varann. Kommer ihåg precis vad jag gjorde för ett år och en dag sen. Ändå känns det som vi har kännt varanda hur länge som helst, jag kan inte tänka mig hur det skulle vara utan dig. Du gör mig så glad, bara av att se dig får mig att må bra. Jag är så jävla glad att jag tog chansen. Jag älskar dig Glenn Möller<3

älskling

Dagens bästa stavning!

Glenn stavade halebop till heilpop, det märks att han inte har det och så är ju 3 (som han har) liksom lite lättare att skriva ;)

team stefan - körslaget

Sitter och kollar på körslaget och hejar på team stefan :) Jag har röstat två gånger, väldigt ovanligt att jag röstar måste jag säga, haha. Idag körde dom hårdrock en låt, haha man kan ju säga att man inte var van att se stefan i hårdrocks kläder, haha. Nu är röstningen avslutad, så måste hålla tummarna att dom går vidare. Fett coolt i så fall!

BRB

YEEEES! Fan vad jag och amanda (min syrra) skrek, team stefan gick vidare!! Team stefan och team Ola i final, nu tar älvdalen hem det här! :)




lördag

Nej nu orkar jag inte skriva ett nytt inlägg för att allt har raderats.. men det ända jag vill säga var att min lördag har varit rätt värdelös, ända bra är att jag har fått vara med älskling Nu måste jag stänga ner internet för håller på att installera ny msn.. tror jag :)

amanda o jossan

Har nyss varit på hockey match med lite folk, älvdalen vann :) Nu sitter jag hos amanda med hon och jossan. Har nyss tiggt mat av hon och nu sitter vi och äter glass. Gott gott :)

outfit

Todays outfit..
Ingen aning vart nått av kläderna kommer ifrån, haha.
outfit

snö

Bra låt!


Idag har det börjat snöa i Borlänge, rätt mycket också faktiskt.. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men känns liite jobbigt att träna ute ända fram till första december. Och sen så tänkte jag ut och springa idag, men tappade faktiskt lusten när jag såg all snö. Så idag blir det en liten chill dag och det kan behövas, inget plugg knappt heller. SKÖÖÖNT! :)

Ni som är i Älvdalen, snöar det mycket hemma? :)

snö

flickallsvenskan

Nu vet jag äntligen vad tips-elit är för något, alltså fotbollsträningar med ett lag som kallas tips-elit. Har aldrig riktigt fattat vad det är för lag, men det är alltså ett lag som ska spela flickallsvenskan nästa år. De klubbar som har lag i allsvenskan eller norr- och söderettan har alltså ett lag i flickallsvenskan, 93:or och neråt är åldern. Så nästa säsong kommer man träffas ungefär var tredje vecka och köra matcherna mot dom andra lagen. Hoppas det var bra förklarat ;) Jag tycker i alla fall det låter skit kul. När vi inte spelar med tips-elit kommer vi alltså spela i division tre, så det blir många matcher vilket är super kul!

Nu börjar det bli klart också med att skriva över sig till kvarnsveden, ska fixas nu i november. Snart får jag också såna där snygga kvarnsveds träningskläder.

Mår toppen just nu!

plugg

Haft mycket plugg nå så har inte haft någon tid för bloggen. Igår skulle jag plugga matte (har hur mycket som helst att göra innan provet), skriva två uppsatser, tänka ut en novell och träna på engelska provet tills imorgon. Och nu har jag en träning mitt upp i allt så nu har jag pluggat, nu blir det träning och när jag kommer hem ska jag plugg igen. Egentligen skulle jag träffat Jossan idag men hon fick ju lov att åka hem för att fixa sin mobil, så vi hann inte ses. Men på fredag har vi planerat att vara, eller ja planerat.. Vi har bestämt att vi ska vara då, innan hon åker till Strömsholm igen.

Nej nu ska jag nog börja byta om lite så jag kommer iväg till ip någon gång, snart är konstgräs hallen också klar! LÄNGTA! :)

back in business

Slut på lovet nu, skolan började idag med fotbollen och det blir bara roligare och roligare. Tråkigt att vi missar den på onsdag bara för att vi har novellskrivning, och vad ska man skriva om då då? Ingen aning, förslag?

Helgen var i alla fall jätterolig, saknar det redan. Åkte ner till Västerås i fredags med dalalaget, spelade mot Västmanland och vann med 2-0. Fan va taggade man var alltså, sån jävla härlig känsla i laget. Arenan var också väldigt nice, om man kände verkligen vilken känsla det var i hela laget. Sjukt häligt var det! Sedan kollade vi på killarnas match, men dom förlorade med 6-0 tror jag.. Åkte hem till hotellet och somnade direkt. Började lördagen med en lugn träning sedan vart det att vänta på matchen mot Stockholm och nu var det våran tur att förlora. Också med 6-0, det var inte så roligt men dom var jäkligt bra. Och vi gjorde väl vårat bästa om man ska lita på tränarna.. Två av de tre lagen skulle gå vidare till slutspel och vi kände oss rätt säkra på att det skulle bli vi och Stockholm. Om Västmanland skulle vinna mot Stockholm skulle vi inte gå vidare, men hur skulle stockholm kunna förlora mot västmanland så bra som dom spelade mot oss? Inte så stor chans va?

Åkte i alla fall med pappa hem på lördagen till Älvdalen och älskling, nu väntade man bara på resultatet från stockholm-västmanland matchen. Fick ett sms från nicole på söndagen: "Västmanland vann över Stockholm med 1-0". Läste jag rätt tänkte jag och fick läsa det igen.. Först vart jag helt chockad med sen så kom jag på att hon kanske skoja, men nej. Det var sant, så ja ni vet ju vad det betyder.. Vi har alltså åkt ur och får spela en liten tröst match, tror ingen trodde att det skulle bli så här. Jag har knappt fattat det än, nu är det lixom slut på dalalaget. Bara så där, kommer sakna det..

Men en sak som gjorde helgen lite bättre när man var lite depp var att jag fick träffa Jossan, även fast det bara var några minuter men ändå. Det behövdes! love you<3

<3


kommer kanske mer bilder sen, funkade inte att ladda upp...


RSS 2.0