Torsdag

Dagen började med thaimat till frukost och slutade med en kväll hos Lisa som ska flytta till USA ett år, mellan där åkte jag till borlänge och tränade, var bara jag och ida där och så carro (målvakt). Vi skulle ha målvaktsträning med hon så vi fick träna mycket skott och det var kul! :-)

Orkar inte skriva något längre inlägg men det var iaf en kul kväll hemmahos lisa med mycket skratt, kubb och kortspel :-) Kul att träffa lite folk från klassen, men tråkigt att säga åt Lisa, men hoppas hon får det toppen i USA!

förresten, kom på att dagen slutade på donken tillsammans med annika och varsin cheesburgare ;-) gott!

Onsdag

Vaknade upp bredvid älskling på våran hårda "säng", men alltid lika mysigt att vakna upp bredvid han. Vi åt frukost sen spelade vi lite kort innan vi åkte vidare, först åkte vi till ett ställe som heter ugsi och tänkte bada, fast var bara pappa som badade haha :-)

Efter det åkte vi hem ett tag innan vi åkte och badade i älven, det var inte så jävla varmt precis och älskling puttade i mig :-( haha



modellbilden ;-)

Vi blev inte där så länge eftersom jag och amanda skulle träna fotboll, det var kul, känns iaf som jag blivit bättre på att skjuta vristskott, härligt! Kände att jag behövde träna lite på att skjuta och är skönt att jag har fått göra det på tre träningar den här veckan :-D

På kvällen blev det att träffa sara och anna, det var längesen! Vi satt mest och pratade och myste innan vi blev hungriga mitt i natten. Så vid tolv började vi kokade korv och sen koka ägg, haha, gott var det i alla fall. Sen skulle jag skjutsa hem sara till wäsa innan jag åkte hem till älskling och sov där :)

btw. har nya skor :)

Svartgessi

Första inlägget det kommer lite bilder i nu då ;-) fast dock inte så bra..

Jag, älskling, pappa, eva, amanda och jonna åkte upp till en stuga på tisdagkväll för att sova över där och också göra kolbullar (no coments!) När vi kom dit var några fiskare där. Vi verkade ta med oss lite tur för han som fiskade fick nog fyra fiskar när vi var där, det är då det är kul och fiska ju, men sånt tålamod har inte jag riktigt ;-) Jag, amanda och glenn spelade väl mest kort och det är så kul när jag vinner över älskling på plump! Har gjrot det varje gång vi har spelat, men när han vinner över mig någon gång då lär jag få igen, haha! Var lite hårt att sova där, men mysigt att få ligga bredvid älskling när han håller om mig och dela sovsäck. Sen försökte jag ju tränga mig upp på hans madrass eftersom den var mycket skönare än min :-)







Måndag/Tisdag

Tog tåget hem på måndagkväll eftersom jag längtade efter älskling, som jag inte hade sett på två veckor.. Var hemma vid tolv så vi gick väl och la oss direkt jag kom hem, men underbart att få krama honom igen!

På tisdagen sov jag ut för första gången på några dagar, skönt! Sen börjades det träna igen, jag och älskling åkte ner till ip (i älvdalen) och lattjade lite och så, sen for vi upp på gymmet och körde i en timme. Älskar att träna! Och så känns det så skönt efteråt!


helgen - för en vecka sen alltså

Förra helgen var jag på träningsläger i Säfsen, vilket jag redan har skrivit en, eller kanske två, gånger.. Det var riktigt roligt, och gick helt okej bra. Man var helt slut när man kom hem, men då vart det precis inte att chilla utan blev tjatade av underbara kompisar att komma till en sommarstuga. Efter lite krångel så var ja i alla fall frammen vid Gimmen (tror jag det hette), där var moa, sara, adam, hannes och rikard. Vi hade de riktigt trevligt, blev mest film, poker, mat och även en sen natt. Vart nog grillning där vid tolv någon gång, haha. Vaknade inte riktigt helt utvilad vid elva, men det gjorde inte så mycket, gruvade mig mest för cyklingen hem.. Cyklade hem vid tre ungefär 13 kilometer och gick helt okej, slapp regnet i alla fall. Sen blev det mat och träning när jag kom hem..

Får hoppas på en till sådan helg, men då i moas stuga! :-D


det var länge sen

Hejan, var lite mer en en vecka sen som jag skrev något sist så tänkte uppdatera er lite nu vad som har hänt under veckan.. har varit på träningsläger, varit med kompisar, tränat och såklart varit med min älskling och familjen. Har dock inte så mycket bilder men men, ni får stå ut  ;-)


förkyld

Känner mig lite förkyld och hängig, inte bra.. Får hoppas att det går över tills imorgon då jag ska på läger till säfsen, ska följa a-laget :-) Får hoppas att det blir roligt och bra träning blir det i alla fall.. Har fått min vilovecka nu så kanske inte har världens bästa kondition just nu, men får hoppas att den är tillbaks efter helgen, i alla fall lite grann. Sen ska jag börja ta tag i träningen igen, fotboll, springning och gymmet. Ska nog börja springa intervaller nu istället, bätttre träning för fotbollen, men MYCKET jobbigare.. Men det är väl så det ska vara? :-)

Ska börja packa lite nu för åker till borlänge i eftermiddag, och imorgon halv 8 åker vi mot säfsen! Puss hej!

Hemma

Det blev ingen ridning igår.. Men blev i alla fall gym med lina, fast det tog ett jävla tag innan vi kom in ;)

Sen blev det film med jossan, shutter island, helt okej.. Men om det är någon som har sett den och fattar slutet så kan ni gärna berätta, för vi fatta seriöst ingenting.. Man blev ju helt psyk själv, haha :)

Ridning

Nu ska jag åka till älvdalen, första gången jag åker ifrån den här hålan sen i lördags.. Först ska jag gymma, ska bli härligt! Efter det ska jag upp till stallet och rida med Jossan, hoppas bara det inte börjar regna :) ska väl ta en tur i skogen och ikväll så ska jag också vara med jossan, får se vad vi hittar på, blir nog bara att chilla och snacka.. Nej nu måste jag dra så jag hinner med allt..

Förresten, var lite arg i går som ni kanske läste.. Men man har väl sina stunder ibland och blir väl sådär när man har varit hemma alldeles för länge. Ha det bra, puss hej :)

DAMP

Börjar fundera om jag har damp på riktigt, sparkade nyss sönder toalettdörren.. Men inte konstigt att man får damp på sin syster om hon är helt cp i huvudet!! Okej, för er som inte visste det är min syster utvecklingsstörd och det är inte kul, inte när hon är så jävla dum som hon kan vara.. Så då kanske ni förstår om man får damp eller så kanske jag också har blivit smittad av hon bara. Undrar verkligen hur hon skulle varit om hon var helt normal då kanske jag hade kunnat sett upp till henne, men nu är hon bara så jävla dryg och måste passas hela tiden.. Det är jobbigt och jag orkar inte.

Vill bara vara med min älskling som är 100 mil bort, saknar dig <33

är jävligt arg nu, därav inlägget...

segoo

Jossan hoppas du läser det här..
Ville bara säga att Josefin Estenberg nog är en av de segaste personen i världen, i alla fall ibland.. Klockan tolv började hon fiska och nu klockan åtta får jag svar av henne, alltså åtta timmare senare, haha. Men vi ska fan vara idag ändå för det var så jävla längesen nu!

Och om någon vill hitta på något får ni gärna höra av er, sitter bara här hemma och degar just nu, men det får man göra någon gång också.. Och det här är ju trots allt min helt lediga vecka på den här sommaren, så då lär jag njuta, men det gör jag fan bäst med mina vänner inte framför den här datan..

puss hej

älskar dig jossan fast du är en segröv ;)

måndag

Glömmer helt bort vilken dag det är.. men idag är det visst måndag och idag ska jag och jossan ta en ridtur, mysigt! Hoppas bara att det inte är allt för kallt och blåsigt ute, har nämligen inte varit ut än. Men ska nog ut och känna på vädret nu så jag vet vad jag ska klä på mig.

pusshej

syskon

jag och mina systrar. damp? ja



jag har lockigt hår, haha..


Åsen

Sitter hemma i lilla, lugna Åsen. Ibland är det allt bra skönt, fast för det mesta inte. Men när man vill bara chilla finns det inget bättre än att bara gå runt här hemma.. Fast ska väl se om jag ska hitta på nått senare idag med någon, igår blev det i alla fall en kväll i el slogbod vid älven tillsammans med amanda och röngård, riktigt mysigt och roligt! :)





Röngårds macka sen nattvandringen - typ innan skolavslutningen alltså..



nr 10 - det är jag det



bilden är tagen från facebook @ elin meyer

medaljerna och dalahästen


Silver

En silvermedalj blev det tillslut, lite surt ändå, men man blir väl lite nöjdare imorgon kanske.. Vi förlorade finalen med 3-0, tråkigt att vi inte fick göra ett mål iaf och spräcka deras nolla, men man får ju inte alltid som man vill, tyvärr.. Men vi kämpade i alla fall enda till slutet, bra det!

FINAL

Nu är vi vidare i final i dalecarlia cup och fan va taggad jag är. Vi möter Tynset IF från Norge imorgon klockan 12.40.. Matchen idag slutade 3-1 till oss, men det var lite nervöst där ett tag. Första halvlek slutade 2-0 till oss, men i början av andra så kvitterade (eller heter det reducerade?) dom till 2-1 så då vart det lite nervöst, men vi fortsatte kämpa och gjorde 3-1 precis i slutet av matchen.

Tynset är obesegrade än så länge genom hela tuneringen och har hållt nollan varje match, men imorgon ska det ändra på sig för vi ska ta guld! Kom igen nu kvarnsveden!

Förresten, undra hur mycket vatten jag har druckit den är veckan? och undra hur många gånger jag har gått på toa? skulle ju vara lite kul att veta haha ;-)









Sportfältet

Jag och Lina har nyss ätit frukost och nu ska vi ner till sportfältet och se Brage spela kvartsfinal och sen har jag själv match klockan 18.10 ikväll. Vi vann gruppen också, viktigt!! så då får vi möta bkv-norrtälje, KÖTTA NU!

Lina <3

Lina och jag sitter och kollar på mtv, just nu på x-effect, haha. Vi var ner till sportfältet och kollade dalkurds åttondelsfinal, som dom tyvärr förlorade med 1-0, men innan det var vi till american take away och köpte pizza, gött! Världens bästa uppladdning tills imorgon, plus att det blev lite glass och godis på statiol på det på vägen hem, nice. Men inte lika nice att vi fick lov att gå i regnet hem, men va gör man inte för lika glass? ;) eller ja, egentligen skulle vi handlat alvedon, hehe. Men det var en bra uppladdning, som sagt, vår tränare sa ju vi skulle äta ordentligt, och jag är laddad och taggad tills imorgon, fast det kanske är samma sak, eller?

puss

lina


Slutspel

Vann våran match mot tungelsta med 6-1 idag så nu är vi klara för slutspel, skönt det! Ett mål fick jag göra idag i alla fall, härligt :) Hoppas bara att våran målskilland räcker till en gruppseger nu, för det skulle setat jävligt fint, och än så länge ser det helt okej ut. För att vi ska komma tvåa i gruppen måste Nardo vinna med 8-0 mot tungelsta imorgon, det kan gå, men det är förhoppningsvis inte så stor risk att dom vinner, kom igen nu tungelsta!

Imorgon spelar vi semifinal, antingen mot Tynset eller BKV-Norrtälje, förhoppninsvis mot Norrtälje då va, så ska vi sen ge Tynset en jävla tuff final, haha ;)

Hejsan!

Nu ska jag ner och pumpa cykeln och sen ska jag cykla till sportfältet en snabbis innan jag ska möta Lina på tågstationen. Hon ska sova hos mig ikväll, mysigt, längesen vi hittade på något!

Visst är jag duktigt som har börjat cykla från kvarnsveden nu? är inte så jävla drygt som jag har trott, typ 4 km.. Det enda problemet är att min cykel snart går sönder, tror jag, ska nog önska mig en ny i julklapp, haha ;)

Och idag blir det KIK-Tungelsta 13.30 på fältet och vi hoppas på en stooor vinst så att vi vinner gruppen på målskillnad, hade vart härligt :) Nej nu måste jag dra, vi hörs senare!


Stek

Fortfarande stekande sol, har varit alla dagar vi spelat match och röd om näsan har jag blivit, hihi, som vanligt ;) Blev lite stek sen med ida och andra när vi kollade match, även fast jag känner mig som en riktigt blekfis bredvid dom, men vad ska man göra då? Någon måste ju vara lite blek och ha tusen fräknar istället? ;)

Nästa vecka ska jag träffa min Jossan och ha en mysar dag, det har jag bestämt nu! Först ridning, tyckte det lät så mysigt om det är fint väder ute alltså.. Sen blir det mys med film och "jossan och hanna snack", som du skrev ;) Du är bäst du ju!

Ska vara med lina lite också, har jag bestämt, haha! Vi måste börja tagga lite inför mellby för fan ;) saknar dig bruden! <3

Måste hinna träffa Änibänäni också, så ska vi väl få ha lite damp eller? ;) Längesen sist, saknar dig med gumman och våra tider!

Sen ska alla vi brudar träffas någon dag, händer aldrig nu för tiden.. vad sägs om en grillkväll? kan bli kul!

Tisdag

Nu har jag precis ätit middag, ska nog gå och lägga mig snart, helt slut är jag.. Fan vilket jävla väder det är då? Regnar som fan nu, och ibland kommer fetaste åskan.. Men har hört att det ska vara värre i älvdalen och i göteborg där älskling är, jag har i alla fall strömmen kvar, tur de! Men så äre ju nice att man har bärbar data så gör inte så mycket om strömmen försvinner, bara den inte är borta allt för länge ;)

For till kupolen en vända idag för skulle hämte ett nytt bredband och köpa nya benskydd (ska lämna tillbaks dom jag köpte förra veckan..), så nu kommer jag kunna ha internet jämt också :) Hittade väl lite annat också, men inte  så mycket, hittar aldrig nåt nu för tiden och så kan jag väl inte slösa alla pengar jag har när jag bara får 4000 i sommar för jobbet, vill jobba mer! Men det blev nå linnen, cykelbyxa, fotbollsstrumpor, benskydd och örhängen :)


Tufft

Tuff match idag i stekande sol, känns som hela huvudet skulle sprängas. Men vi kämpade enda till slutet och lyckades göra 1-1 med bara några minuter kvar, så jävla härligt!!! Nu ska vi tagga tills imorgon, viktig match, och vi måste vinna!

Nu ska jag duscha, sen ska jag ner till kupolen en sväng, ska fixa mitt mobila bredband och kolla på ett par fotbollsbenskydd, mina är rätt trasiga..

Ciao!

Ett år

Ville bara säga att det är sjukt vad fort ett år går, det är fan lite läskigt ju.. Kändes nyss som jag skulle börja ettan och nu börjar jag snart tvåan, jag har fan bott ett år i Borlänge snart, känns som typ några månader. Vill inte att det ska gå så jävla fort, blir ju fan gammal snart! Vill vara liten, så sköönt!

Jag för ett år sen.. blond eller?


Flytningen på älven förra sommarn, saknar er brudar <3


Jossan<3
jossan

Vinst

Våran första match mot america satelite från mexico blev en vinst, det var skönt! Vi trodde nog de skulle vara lite bättre än vad de var, haha, ibland undrade man ju om dom aldrig spelat fotboll. Men nice med en vinst iaf 4-0 blev det, två mål av Cindy och två av mig, ett av dem var på straff.

Nu gäller att tagga om tills imorgon för då blir det nog liite tuffare match än idag, men vi ska ta dem!

TAGGA KIK!


Pepp!

Lattjat lite fotboll med älskling igår kväll och lärt mig någon ny fint, nice det! Ska väl se om jag vågar göra någon av dem imorgon då, för då blire dalecarlia cup! Men ni kanske redan vet det ni som har läst min blogg ;) haha

Nu ska jag snart åka till tåget och sen får jag se om jag lyckas komma in på något internet ikväll! mitt är ju sönder :(


Turkey <3

Älskling

Sitter hos älskling och kollar tågtider, eftersom jag ska till borlänge imorgon och dalecarlia. Först blir det invigningen sen blir det pizza och vm-final med laget som ska vinna dalecarlia, nice nice :)
Jag och älskling har tajmat det perfekt så nu när jag ändå ska till borlänge en vecka kommer han att åka till göteborg två veckor, sen ses vi igen.. Kommer gå fort dom två veckorna tror jag, och då ska jag passa på att vara med mina vänner så mycket jag kan!
Nu ska vi äta frukost, eller just jag, skulle ju kolla tågtider först!
Älskar dig Glenn <3

Lördag

Igår blev det en springtur till nässjön och bada.. Var riktigt skönt, i alla fall efteråt, annars var det rätt jobbigt men det kanske var för att det var så varmt och jag sprang så jävla snabbt? ;) Tror det tog ungefär lite mer än 20 minuter på 5 kilometer, helt okej! Men snart måste jag nog börja springa intervaller istället, mycket jobbigare! Men det får bli efter cupen, för ikväll ska jag gymma, sen ska jag bara chilla tills på måndag, för då kör vi:
KIK-America Satellite 13.30

TAGGAD SOM FAN!

Mora

Hejsan, vaknade vid halv tolv idag.. Boggberg var väl helt okej igår, kul att träffa lite folk! :)
Nu ska jag och älskling åka till Mora, han ska shoppa lite.. Får väl se om jag hittar något också, skulle faktiskt behöva ett par nya benskydd har haft mina sen jag var sju så de börjar bli lite trasiga, konstigt eller? Passar bra med ett par nya lagom till dalecarlia ;) Sen ska vi äta sushi också, gott gott!
Men nu ska vi äta frukost sen åker vi till Mora, puss hej! :)

Boggberg

Hejsan, sitter hemma hos glenn och funderar på vad jag ska ha på mig, och så väntar jag på att jossan ska höra av sig.. Sen ska vi väl försöka fixa skjuts så vi tar oss upp till boggberg! Hoppas på en rolig och inte alltför kall kväll!
Ha det bra! :D

God morgon

Här hemma hos Glenn, jag vill gå upp men inte han, haha.. Undra hur länge han satt uppe vid datan igår egentligen? ;) Det är fint väder ute ju, hoppas jag? det var i alla fall vad Jossan sa när hon väckte mig i morse.. Hon ville till nässjön och det vill jag också, måste ju hinna vara ute lite nu när det är fint väder.. Sen blire att sitta på ett tåg i värmen fjärde dagen i rad, det är tur att man åker gratis! Men nu vill jag fan ha körkort så jag kan åka när jag vill och slippa åka 7 timmar innan träningen börjar bara för att bussarna från älvdalen går så dåliga tider.. ett år kvar nu sen hoppas jag att jag har körkort, eller jag hoppas inte jag SKA ha det då! Men jag får ju stå ut idag, enda dagen den här veckan jag behöver åka ner. Sen blire att vara hemma enda till dalecarlia och tagga som fan!! längtar!
pusshej

Hemma igen

Nu är jag hemma i Älvdalen igen (eller ja, åsen då), kom väl för några timmar sen.. inte gjort så mycket sen jag kom hem, hjälpt mamma med tvätten sen suttit här och kollat på tv. Väntar på att älskling ska skriva någon gång men det verkar han inte ska göra, så jag lär väl få göra det snart, haha.

Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på att få träffa älskling annars blire väl bara att chilla.. ska ju tillbaka till borlänge imorgon och träna, men blir troligtsvis den enda gången den här veckan.

Funderar på att ta en liten springtur, får se om jag orkar det ;)

pusshej

Svettigt

Äntligen har jag internet så ska väl skriva ett litet inlägg..

Jävligt varm dag idag, inte precis en sån dag man vill sitta på ett tåg i tre timmar och sen spela match i 30 graders värme.. Men vad gör man inte? Matchen gick i alla fall bra och vi vann med 3-1, härligt tjejer! Nu känns det helt okej att gå på sommaruppehåll i tre veckor och jag hoppas på det vädret som var idag hela veckan så jag får njuta lite av sommaren också! För igår blev det också att sitta på ett tåg och buss i två timmar i värmen då jag skulle ner till borlänge, likadant blir det imorgon också då jag ska hem. Men sen ska jag njuta av värmen och sluta klaga, fast blir troligtsvis ner till borlänge igen på tisdag och träna, vilket jävla uppehåll va? haha, men det är ju dalecarlia nästa vecka så måste träna! Taggad in för dc, och fan vad vi ska vinna!!
Så blir nog bara en veckas uppehåll i alla fall, men jag klagar inte på det, vill ju spela fotboll!

btw, tror aldrig jag svettats så mycket som jag gjort den här helgen! haha!

Datanörd

Min älskling har blivit världens datornörd sen han köpte en ny data.. Tror han saknade datan mer än mig när han var i Norrland, haha! Ska gå till han nu och se om han kanske kan slita sig från datan, men troligtvis inte!

Boggberg imorgon med Säri och Äna, king!!
Och Jossan, du ska dit!

TRÖTT

Helt slut är jag efter att ha kommit hem vid tolv varje dag den här veckan och sen gått upp sju varje morgon, men det är väl värt det. Tränade igår i borlänge, helt okej gick det! längtar till match på söndag sen dalecarlia om en och en halv vecka, vi ska vinna!
I onsdags överraskade jag glenn när han kom hem från norrland, åkte med hans mamma ner till mora när han kom med tåget, och han hade ingen aning om det ;) glad blev jag i alla fall av att se han, men det blir jag jämt! älskar dig <3

blev ingen bio idag heller, tråkigt :(

RSS 2.0