Tisdag

Har tvättid och la nyss i sista tvätten. Så nu har jag tvättat alla mina kläder inför jullovet och det var ganska mycket kläder det, så himla skönt! Tvättar typ en gång i månaden så det blir ganska mycket tvätt när man väl tvättar.
Mellan tvättarna lagade jag lite mat, kycklinggryta med ris och en god sallad med gurka, mozzarella och oliver.
Ska bädda rent sängen snart också sen måste jag städa hela lägenheten någon dag, dammsuga och torka golvet och sen kan jag få jullov. Är ju alltid skönt att komma hem till en nystädad lägenhet sen när skolan börjar igen.
Kanske inte så kul inlägg, men det är sånt här man måste göra när man bor själv. Inte det roligaste precis, men skönt när man har gjort det!

Maten


Helgen i bilder

Eftersom jag nästan aldrig har tid till att skriva lägger jag upp lite bilder från helgen och skriver några korta texter istället...

I fredags åt vi middag på en restaurang i Mora och sen bowla vi efter, firade min syster som fyllde 17. Kul kväll, och den blev inte sämre av att man vann bowlingen ;)
God mat, fläskfilé med pepparsås och potatisgratäng!






Efter bowlingen åkte jag och Jonna med hem till pappa och Amanda åkte till Leksand, kollade klart på idolfinalen sen hämtade jag mamma på caféet och så åkte vi till Våmhus. Blev julklappshandling och fika i Mora på lördagen. Sen gjorde vi pepparkakshus, städa och åt god mat på kvällen. Middag vid halv tolv tror jag, haha, typiskt oss.. Städade och handlade lite julklappar på söndagen också, men nu har jag slut på idéer? Vad ska man köpa till sin pappa???? Så jävla svårt. Åkte tillbaks till Borlänge igår, spelade kort på tåget med John och Mackan, trevligt med lite sällskap.

Fika på kaffestugan, varm oboy med grädde och en varm baguette. 


Fult hemmagjort pepparkakshus, blev som tur var finare med lite non-stop på men glömde ta kort på det när det var klart..



God mat till middag även på lördag, oxfilé, hasselbackspotatis och beasås!




Tomtebollen 2011



Så här såg vi ut på tomtebollen igår, skulle föreställa zombies. Vi vann i alla fall pris som fulaste lag och var obesegrade i gruppen men sen lämnade vi walk over (passande att vi hette the walkers) för vi orkade inte vänta på kvartsfinalen. Vi drog hem istället, var jävligt skönt att tvätta av masken och duscha ur matoljan ur håret. Man var skapligt stel med trälim och toapapper i hela ansiktet. Men det vart en ganska grym sminkning i alla fall. Hoppas fler personer lägger upp lite bilder så att jag kan som dom och lägga in på bloggen. Hittade en bild i alla fall på en del av laget!

bryt ihop och kom igen

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
I made it
I'm the worlds greatest
And I'm that little bit of hope
When my backs against the ropes
I can feel it
I'm the worlds greatest

Lite självpeppningen eller vad man ska kalla det, det behöver jag idag!

SAKNAR DETTA! <3



Helgen

Lägger upp lite bilder från helgen så slipper jag skriva så mycket. Spelade i alla fall laserdome med laget och körde femkamp, riktigt roligt. Hann tyvärr bara vara med på tre grenar på femkampen men laserdomen vann vi "unga" i alla fall ;) Och på femkampen körde vi några roliga grenar bland annat en där man skulle smälla ballonger så fort som möjligt genom att göra olika sexställningar, haha, har några riktigt roliga filmer på det! Åkte hem till mamma efter det där och idag bakade vi massa, lussebullar, ischoklad och köttbullar och slog in lite paket och drack glögg. Har redan julkänslor och det är tjugo dagar kvar, haha.










Bra början på helgen!

Igår efter skolan åkte jag och gymmade med Carro på ip, körde ett styrkeprogram jag fått. Det är skönt att slippa betala för gymkort i alla fall och att det är typ 300 meter dit, asnice! Efter det så drog jag hem och duschade och tog en buss vid sex för att åka till Adam i ornäs, vi hade tacos- och spelkväll med ett gäng, älskar såna kvällar! Det var jag, Annika, Moa, Adam, Sara, Rickard, Hannes och Julia. Vi spelade upp till bevis, tyvärr kom jag och Adam sist men det var kul ändå, haha! Sen skulle vi spela helt hysteriskt men det spåra ur för det var så jäkla mycket att hålla koll på, haha. En riktigt kul kväll var det i alla fall, mer såna tack!
Nu vaknade jag för typ en timme sen och ska försöka plugga en timme innan vi ska spela laserdome med laget. Ska köra Marias bil dit så får väl se hur det går haha! Känner mig inte så bra alls på att köra bil fast jag har körkort, men vi kommer nog fram ändå skulle jag tro. Vi ska ha en heldag med laget, först laserdome och sen femkamp på ip och sen är det lagfest. Men jag ska åka till Älvdalen efter femkampen så missar lagfesten, men tror det kommer bli skitkul ändå om vi inte lyckas bli sura på varandra. Kan ju hända ibland när alla är såna tävlingsmänniskor ;)

1 december!

Sjukt att det är första december och det är ingen snö, hur ofta är det så liksom?
Inte skrivit på hela veckan så kan ju börja från i måndags, eller till och med förra fredagen kanske?

Skulle ju åkt till pappa förra fredagen men så blev det inte, fick tydligen inte komma hem vilket jag tycker är jävligt konstigt... Tur att man har en mamma som man alltid är välkommen till och som jag tycker om att vara hos. Blev hämtad vid tåget och åkte och handlade med mamma och krille på ica maxi sen åkte vi till Våmhus och gjorde tacos och kikade idol. Sov där och åkte sen hem på lördagen till mamma och julfixade lite. På eftermiddag/kvällen kom pappa och hämta mig så åkte vi och åt tillsammans med Jonna. Jonna var ju inte på sitt bästa humör till en början men sen vart hon lugn på nått konstigt sätt, skönt det i alla fall. Åkte hem till pappa på kvällen igen sen och kikade lite tv.
Vaknade upp på söndagen med vanligt söndagsångest och räknade ner timmarna tills jag skulle åka till borlänge, hatar söndagar! Men det slutade med att vi åkte till Leksand och kikade på hockey så man fick umgås lite längre, syrran skulle spela med damlaget men tyvärr fick hon ingen speltid men kul att hon fick vara med ändå! Hoppade på tåget i Leksand och fick sällskap med John, alltid kul med lite sällskap :)
På måndagen var det väl en helt vanlig måndag typ, fick tillbaka kemiprovet som gick bra lite slarvfel bara som jag stör mig på. Men efter lektion fick jag reda på att jag och tre till på skolan hade fått ett stipendium i kemi, kul att få nått sånt liksom! Så ska iväg en helg i februari på berzeliusdagarna som det hette och äta fin middag och lyssna på föreläsningar om kemi, hoppas det blir kul!
I går, onsdag, så var det skola och sen drog jag till kupolen en sväng och tittade efter julklapp. En julklapp är i alla fall fixad som jag är jävligt nöjd med och sen vet jag det mesta jag ska köpa i alla fall, men som vanligt är det svårast att komma på något till pappa, förslag någon?? Efter kupolen var det dax för inventering med laget, alltså räkan varor på ica. Jag fick barnkläder strumpor, trosor och vantar och sånt och rörde väl mig en sträcka på 5 meter på typ 3,5 timme, fast tiden gick ändå rätt fort som tur var.
Idag har vi varit på sacomässan i stockholm med skolan, kul att dom ordnar något sånt så man får massa inspiration. Jag var och lyssnade på KTH, chalmers, linköping och mälardalen och blev skitpepp på KTH och Linköping! Känns skönt att i allafall ha lite koll på vad man vill plugga men sen är ju frågan om jag ska till USA ett år först?  Ska väl bestämma mig snart och boka in SAT-provet. Typ som högskoleprovet fast på engelska. Förresten så fick jag reda på mitt resultat på högskoleprovet, 1.3 fick jag vilket är lite över medel men blir nog att göra det i vår igen.
Nu har jag nog skrivit tillräckligt och så får vi se när jag skriver nästa gång, hejhej! :)

RSS 2.0