Sol

Har varit lite dålig på att uppdatera men hade i alla fall en bra och lugn midsommar. Nu har peace and love också börjat, en sista match innan uppehållet idag och sen kan man njuta av festivalen på riktigt. Just nu ligger jag ute i solen, äntligen lite värme!

Glad Midsommar!

Glad midsommar på er allihop!


22 Juni

Träffade Annika igår efter min träning. Vi drog till lekparken med Nadja (hennes låtsassyrra), en liten ursäkt för att vi skulle få leka kanske ;) Åkte lite rutchkana, gungade, gjorde en hinderbana och snurrade runt i någon grej så man blev jätteyr, men det var kul, haha! Efter någon timme drog vi hem igen, åt lite glass med jordgubbar och vindruvor, spelade kort, knäppte massa fula bilder och så skrattade vi asmycket (fastän båda är dåliga förlorare på kort, haha) men allt är ju så himla roligt när man är övertrött, det tyckte i alla fall vi igår.

Om det inte hade krånglat så jävla mycket hade jag kunnat lägga upp flera bilder men nej nej...

Tisdagen 21 Juni

Igår hade jag fullt upp hela dagen och såna dagar gillar jag! Började med körlektion klockan 9, gick bra bra, men det går så himla segt och när jag skulle boka körlektion fanns det första lediga den 18 Juli (!!), om en månad alltså.. Känns inte som det blir nå körkort för mig förrän i slutet av sommarlovet. Aja, det går nog bra endå!

Senare skulle jag träffa Sara som skulle komma till stan vid halv ett så drog till kupolen en sväng och hittade ett par ljusa jeans som jag letat efter, dessutom halva priset, perfekt! Blev ett linne också, även det halva priset, jag gillar rea alltså! Drog till maximgrillen efter det och tog en glass med Sara, sen åkte vi hem till mig och chillade och åt lite. Sen var det dags för fotboll i det fina vädret, underbart! Efter träning åkte jag och några från laget till Falun och kollade Sverige-Usa U23. Det grymmaste var ju att en i vårat lag hade blivit inkallad, fett coolt!

Annika ringde när matchen var slut och frågade om jag skulle hänga med till Jonte för dom var några stycken där och chillade, eller ja, bara tre stycken haha. Men klart jag följde med, satt väl där i några timmar och snackade innan jag höll på att frysa ihjäl så då drog vi hemåt och sen somnade jag väl direkt jag kom hem.

BRA DAG!

Bilderna är sen matchen i söndags, men dom passar bra ändå. Lånar dom från Sarras facebook..




Här en bild från igår i alla fall, en lite egoooobild..



Godmorgon!

Klockan är ett och jag åt nyss frukost. Ni kanske förstår att jag var rätt så trött i morse. Men jag och Annika kom inte hem förrän vid 2 igår så inte så konstigt, vi åkte hem till en som heter Jonte och chillade med lite kompisar. Det är sommarkvällar det! Hade fullt upp hela dagen igår, sånt gillas!! Kan skriva ett inlägg lite senare om det..

Nu ska jag ladda ner lite musik inför peace and love och börja tagga, det börjar nästa vecka!! Måste ju lära mig några låtar i alla fall! Ska ladda ner
+ Kings of leon
+ Journey
+ Daniel Adams-Ray
+ Veronica Maggio
+ Mando Diao
+ Jessie J
+ Volbeat
+ några till..

God frukost!


Måndag 20 Juni

Gud va lågsamt dagarna går när man inte har nått att göra. Idag har jag bara sovit, gymmat, handlat lite mat och tränat. Hade verkligen velat och behövt ett jobb nu, både för att ha nått att göra och för att få lite pengar.

Imorgon hoppas jag att jag får lite roligare i alla fall, först körlektion vid 9 sen förmodligen vara med Sara, kul kul! Och så väntar träning på kvällen. Ska nog snart sova så jag orkar gå upp vid åtta imorgon, idag sov jag nämligen till elva. Men först ska jag äta lite jordgubbar och glass, mums!


Gymmet

Hejsan!
Blev en sväng till gymmet och träna lite idag. Först körde jag lite armar och sen bålstabilitet. Rätt smart faktiskt att om jag cyklar till gymmet så är jag ju redan uppvärmd när jag kommer dit och kan köra direkt, asskönt! Nu har jag nyss ätit en matlåda och ska chilla lite tills det är dags för träning klockan sex.


Turkey

Har suttit och kikat på utomlandsresor igår kväll och hela morgonen.. Vill verkligen åka utomlands nu, skulle vara så jävla underbart skönt! Vi får väl se om mamma går med på att boka någon resa i sommar då, haha..









Dagens lista

Idag slänger jag in en liten lista in jag drar till gymmet (mitt gymkort går snart ut så måste passa på!)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att vi vann matchen
Vad gjorde du kl 08 imorse: Vaknade och somnade om igen
Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt frukost
Det sista du sa högt: Hejdå
Det senaste någon sa till dig: Ja gör så, hejdå
Vad har du druckit idag: Vatten
Vad var det senaste du åt: Ett ägg, mackor och yoghurt
Vad var det senaste du köpte: Lyxshake på max
Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad
Vad är det för väder hos dig nu: Börjar bli soligt nu
Godaste glassmaken: Daim
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland
Sover du tungt: Tungt vet jag inte, men somnar lätt i alla fall
Drömmer du mardrömmar: Inte så ofta
Trivs du med ditt jobb: Har tyvärr inget jobb..
Favoritskor: Fotbollsskorna, använder dom ju typ varje dag
Favoritlåt just nu: Melissa Horn - Hanna
Vad ser du om du tittar till höger: Ser ut genom mitt fönster så typ lägenheter och lekparkar
Vad gör dig glad just nu: Att jag fått jobb på peace and love
Vad ska du göra härnäst: Ska nog tvinga mig iväg till gymmet
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött och rastlös
Favoritgodis: Olika
Kläder just nu: Sov-tshirt och trosor
Sommarplaner: Typ inga, peace & love och träna, träna, träna..
Hur många kuddar sover du med: 2
Morgon eller nattmänniska: Inget av det
Vad är viktigast för dig: Att jag och min familj/mina vänner mår bra och att spela fotboll (såklart, haha)
Är du kittlig: Beror på vem som kittlar
Snarkar du: Vet faktiskt inte, kan nog hända ibland
Stjärntecken: Oxe
Längtar du mest efter just nu: Familj och vänner, och en utomlandsresa


Söndag

Fy fan va trött jag är, helt död.. Kom hem från skellefteå vid 2 inatt och så var det bara att gå upp i morse för att spela match mot Umeå klockan elva. Vinst med 1-0 idag, riktigt härligt! Efter matchen så drog jag till amerikanskorna där några i laget var och fick äta french toast (hur det nu stavas..) innan vi drog upp till ip för att kolla på U23-landslaget när Sverige mötte USA. Tyvärr förlorade Sverige med 4-0. Var två 93:or med i Sveriges lag också, skitcoolt ju!

Nu ligger jag helt däckad i min säng, orkar inte ens gå och värma en matlåda haha..

här kommer några kassa bilder, men bättre än inga alls :)




Vi som hejade på sverige målade varsin flagga på kinden medan två av amerikanskorna målade hela kroppen och tog med en vovuzela, fan va sjuka dom är haha!! Kanske kommer någon bild!

Oavgjort

På väg hemåt från skellefteå, ungefär 9 timmar kvar innan vi är framme.. Vi spelade skitbra idag, oavgjort, 0-0, mot serieledarna Sunnanå och vi var ändå närmast att vinna. Så jävla synd att vi inte fick in något mål! Själv tillbringade jag hela matchen på bänken, men imorgon får jag spela. Har match med F17 klockan elva och vi är väl hemma ungefär vid fem i natt, så får väl se hur pigg man är då, haha.

Sjukt att vi har åkt buss i typ 24 timmar efter den här helgen, ett helt dygn fan! Något som vet något bra tidsfördriv??

Pusssshej

Buss

Sitter på bussen med laget nu på väg till Skellefteå. Fast först ska vi stanna i Umeå och sova där sen åker vi vidare imorgon, match mot Sunnanå då! Vi har nu åkt i typ fem timmar och åkte nyss förbi sundsvall så nu är det cirka två timmar tills vi får middag i ö-vik sen är det ett par timmar kvar innan vi är i Umeå. Tror det här är våran sista norrlandsresa med a-laget, vilket känns super skönt. Vi har ju varit i Sundsvall, Umeå, Ö-vik och nu Skellefteå. Inte så korta resor det inte..

Nu har vi satt på filmen the social network som handlar om facebook tror jag så ska väl kolla på det. Har datorn med mig så hinner nog uppdatera något mer. Puss hej! :)

JONNAS STUDENT

Igår tog min älskade syster student, grattis till dig!!! 14 år i skolan tror jag hon har gått. Men hon var inte alls så glad som alla studenter brukar vara, så det var lite jobbigt att se.. Hon vill nog gå kvar i Bollnäs och hon förstår nog inte riktigt att det är slut. Så vet man ju inte vad hon ska göra sen i höst och hur allt blir sen.. Tycker så synd om hon att hon inte kan bestämma över sitt eget liv typ. Ibland undrar man ju hur allt hade varit om hon var "normal", då hade allt varit helt annorlunda skulle jag tro. Men jag älskar min syster asmycket som hon är, fast ibland kan jag hata hon mest av allt också. Men ibland är hon hur gullig som helst och ibland så kan hon verkligen få mig att bli helt galen. Vet inte riktigt vart jag ville komma till med detta inlägg, blir bara ledsen när jag skriver och så börjar jag tänka så himla mycket.. Så lägger upp lite bilder från hennes student istället. Det är i alla fall skönt när man är bland massa andra folk som också har barn/syskon som är utvecklingsstörda (eller vad man säger) då behöver man inte tänka på att hon är "speciell"..

Jonna och några ur hennes klass


Söta syster!! Och mycket grejer hade hon runt halsen också


Jag, pappa och Amanda











Nya kläder!!

Mamma sov här inatt eftersom vi skjutsade Jonna till Avesta igår, förresten så övningskörde jag hela vägen från Bollnäs till Avesta (3 timmar) och sen från Avesta till Borlänge. Så imorse efter min körlektion (som gick asbra) så åkte jag och mamma till kupolen. Shoppar bäst med min lilla mamma, bero dels på att båda två är lika sega och så kan ju hon betala lite också om man är snäll! Så nu kan jag checka av lite välbehövliga grejer, skönt! Känns förövrigt som det går bra för mig just nu, men det ska man väl inte säga för då vänder det lika fort.. Men lite positiva tankar ändå; fotbollen går bra, körningen går bra, lite pengar rullar in, fick träffa hela familjen igår, lite nya kläder i garderoben, nystädad lägenhet och det mesta känns toppen! I alla fall just nu..

bikini - check
sportbh - check
nya gladiatorskor - check
och så lite annat som behövdes i min garderob, nice!!


GODNATT

Har myst ner mig i sängen nu och ska sova, underbart skönt med lov! Kom alldeles nyss hem från Annika. Vi kikade lite film, åt popcorn och snacka lite skit, det var nice! Innan det spelade jag match med u-laget mot Leksand. Fick spela yttermittfältare, det var riktigt kul och gick bra och så vann vi ju med 5-2, skönt att äntligen få vinna en match! Matchen igår slutade tyvärr 2-2, femte oavgjorda på åtta matcher, inte bra...

Btw, tror jag hade en fästing på mig idag när jag kom hem från promenaden. Är inte riktigt säker om det var en sån men sökte på några bilder och de kom upp lite olika bilder, men jag undrar bara om någon vet om det är farligt? Blev lite smått nervös när jag började söka och det stod att de överförde olika infektioner? usch

Nu ska jag i alla fall sova och så skriver jag kanske imorgon igen, om jag nu har något kul att berätta! GODNATT!

Måndag 13 Juni - Funderingar om framtiden

Tjena! Har "jobbat" lite idag om man nu kan kalla det för det. Satt upp några annonser för någon vecka sen om någon ville ha hjälp med gräsklippning och annat, så då fick jag ett samtal igår med en som ville ha hjälp med att gå ut med hunden. Så blir promenad en timme per dag, de dagarna jag kan, och så får jag lite pengar. Helt okej faktiskt när man inte har något annat jobb, så får man ju lite träning också (eftersom jag aldrig tränar annars, haha).



Sen jag kom hem har jag suttit och läst massa olika bloggar om olika resor och sånt. Sen pratade jag med Annika igår om vad vi vill göra efter skolan, och sen kom en kompis hem från USA och highschool förra veckan. Och jag känner att jag också vill göra något kul med mitt liv, något speciellt liksom. Blir både inspirerad och demprimerad av sånt där, haha. Mitt liv känns som himla tråkigt och normalt jämfört med deras, men sen blir man inspirerad att också göra något när alla skriver/säger att de dom gjort har varit de bästa veckorna/månaderna av deras liv!

Jag vill.. Eller jag vet fan inte vad jag vill riktigt?
- Plugga ett år på college
- Ut och resa
- Spela fotboll i Sverige eller utomlands
- Börja plugga till nått roligt yrke
- Vara med vänner
- Lära mig engelska
- Jobba utomlands
??? Det är ju så jävla mycket som jag vill göra men samtidigt vill jag bara vara hemma hos min familj som jag träffar så sällan.. Men vi får väl se vad som händer, något ska jag göra i alla fall!! Har ju trots allt ett år kvar i skolan också sen blir det nog dags att bestämma sig.




Dags för match

Nu ska jag dra mig till ip för match mot Rågsved (stockholm) med a-laget. Idag så är det bara vinst som gäller! Hoppas man får spela lite själv också!

TAGGATAGGA!!


Gårdagen

Hade en bra dag igår! Den började med att vi var på galaxen och kollade på studenterna och andra som uppträdde. Efter det gick vi till parken vid skolan där alla föräldrar/släktingar väntade med plakat och sånt. Man blir ju asglad av alla glada studenter, och nästa år är det min tur, fan va fort tiden går!! Efter det gick vi till stan och köpte en glass och kollade på när studenterna åkte runt på sina flak. Sen drog Annika med henne hem till hennes farmor, haha, så blev bjuden på lite fika där. Åkte hem och chillade i någon timme innan det var dags att dra in till stan igen. Blev att köpa engångsgrill och lite annat sen satt vi oss i en park och grillade lite, gott! Sen började alla studenter och massa annat folk komma så vi var väl där och i en annan park resten av kvällen, bra dag!

Och nu har äntligen sommarlovet börjat, inte för att det känns som det än, men det är i alla fall jävligt skönt!!

Jag är jävligt dålig på att ta bilder, ska försöka bättra mig så tänkte beställa hem ett nytt batteri till min kamera nu om jag fattar hur man gör..




SOMMARLOV

Höll på att skriva att jag tagit studenten.. haha, men det är visst ett år kvar. Har i alla fall fått sommarlov vilket är jävligt skönt! Ikväll blir en rolig kväll med mina underbara vänner! Och sen gör det ju inget att det är underbart väder idag också, hoppas på en varm kväll!

Pusshej!

Fredag

Äntligen har vi fått lov, tyvärr inte sommarlov men ett litet minilov. Just nu är jag hemma hos pappa och har varit det sen igår. Skönt att få komma hem lite. Senare idag åker vi till mamma och är där över helgen, kul att man hinner träffa båda föräldrarna. Har inga planer alls för helg, hoppas bara på att få äta god mat haha..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, 3 dagar kvar i skolan nu, känns jävligt skönt faktiskt men också lite tråkigt.. Men just nu är jag så himla skoltrött så behöver nog lov. Ett prov kvar och någon inlämningsuppgift sen är man klar. Har fått betyg i nästan allt också och är nöjd, kan väl inte bli annat än nöjd.

Snart hoppas jag att jag får körkort också men dröjer kanske någon månad. 3 körlektioner kvar, förhoppningsvis, halkbana inbokad och teorin klar. Är väl bara att boka in prov och uppkörning snart då!

Undra om man ska ut och sola lite idag?
Pusss hej!


RSS 2.0