vårdcentralen

Ringde till vårdcentralen idag och fick en tid, så kom nyss hem där ifrån. Dom hittade inget fel, var lite röd i halsen bara men inget halsfluss eller nåt sånt, fast det kunde dock komma sen om det inte brutit ut än, hoppas inte..

Men nu ska jag drick honungsvatten som fan och hoppas det går över tills på torsdag, hoppas febern försvinner också. Blir att gå upp och titta på träningen nu, det suger, vill så gärna lira ju! FOTBOLL <3

Puss hej :)


hemma

Det blir nog ingen skola för mig ändå, orkar verkligen inte.. Huvudvärk och ont i halsen, feber kanske jag också har och så har man ju så klart ingen alvedon hemma, bara panodil, men det kanske duger det med?

Känns som jag skulle behövt åka till doktorn och se vad det är för fel på mig, men dom hittar ju aldrig någonting. Hatar verkligen min hals, och min näsa också, men halsen är nog värst.

Och att man har jätte mycket skolan känns ju inte heller så bra, skönt att man inte har missat så mycket idag och igår i alla fall men har typ prov/test torsdag och fredag vilket jag inte ser framemot och en fet miljörapport som ska lämnas in om två veckor, kanske dags att börja nu när man ändå inte gör någonting, men man måste ju orka också och är väl just det som jag inte gör..

Nej nu har jag gnällt klart, kanske ska gå över till annika så kan vi sjuka oss lite tillsammans :)


tisdag

Ska försöka orka iväg till skolan idag då, har ju bara en lektion och det ska man väl orka, hoppas jag.. Blir nog inte träning idag heller, min hals vill fan inte ge sig. Men nu ska jag ducsha, eftersom det var ett tag sen haha..

puss hej

tjo

Var och kollade på träningen nyss, fan va sugen jag blir på att lira! Nu sitter jag är med varm oboy och glass, känns som en bra kombination! Har bara två lektioner imorgon så tar sovmorgon till ett och har bara matte, känns rätt värdelöst att gå upp sju för att ha fotboll om jag ändå inte är frisk.. Men jag hoppas kunna träna imorgon kväll, men brukar ju aldrig bli som jag vill.

Kanske ska göra blogg.se till min startsida istället för facebook så kanske jag börjar blogga mer?

sjuk

Jaha, då var man sjuk då.. Undrar vad det är för fel med mig egentligen, har varit förkyld ni i tre-fyra veckor och som inte det räcker så har jag fått feber nu, eller jag har haft det hela helgen. Och jag som ville börja träna nu för idag börjar fotbollssäsongen igen och jag som har längtat.. Och som att inte febern räcker så har jag jätte ont i ryggen, vet inte hur jag ska sitta längre för det gör ont hur jag än sitter. Nej nu måste jag snacka med Calle om det och sen kanske jag måste åka till någon naprapat så dom får fixa till det där..

Nej, nu vill jag bli bra igen! Ska nog försöka pallra mig till träningen i alla fall och se vad som händer, om dom kör stenhård fys eller börjar med ett fotbollspass, själv så orkar jag knappt gå upp ur sängen men "vuxen" som man är när man bor själv måste man ju handla och det fixade jag, men nu mår jag ännu sämre, FAN..

en bild som gör mig lite gladare iaf, min första utomlandsresa! :)

promenad/springtur

Blev nästan en timmes promenad när jag kom hem från skolan, men kunde hålla mig så blev lite springning och lite intervaller också.. Så jävla skönt att få springa lite, men är fortfarande inte helt frisk, så därför blev det inte så tufft. Blev också lite styrka när jag kom hem, behövdes. Tänkte gymma efter skolan men känns så ovärt när man inte är frisk så blev lite annat. Men skönt var det i alla fall att få träna lite även fast det var så jävla kallt ute men efter en varm dusch så var allt bra igen!


jobbigt med alla kläder, vill att det ska bli sommar nu! :-)

mums

Har nyss varit i hallen med ida och tränat lite, eller ja mest latjat, men det är kul det också. Men nu vill jag bara bli frisk så jag kan köra stenhårt, vill springa ju! Efter vår "träning" så kollade vi lite på match..
Just nu sitter jag här med en skål yoghurt med k-special och ett glas oboy, eller just ja, jag är så glupsk (stavas det så?) så jag har redan ätit upp. Men gott var det i alla fall, k-special var ju fan så mycket godare än icas egna, ifall ni undrar.. Men nyttigt? det tror jag inte det är ;)




Moa

I vinter ska man se ut som en fågel, kollar bara på Moa ;) haha

annika

Nu drar jag till annika, såå skönt att det typ är 20 meter mellan oss, vill inte att hon ska flytta tillbaks till sin lägenhet (hoppas du läser det här annika ;) Men nu ska jag nog gå dit och jag hoppas att jag får lite massage :-D Fast nu verkar det som annika kommer hit istället!

snyggingar på cubus, haha!



Tjena

Idag är jag inte lika deppig är bara irriterad för att jag aldrig kan träna, förkyld och ont i halsen fortfarande, ont i rygg och nu också jävligt ont i min vad och har ingen aning vad jag har gjort, gör skit ont. Men ska nog få massage med Annika ikväll, sköönt :-D

Var på kupolen med Annika, Sara och Moa idag, roligt roligt. Köpte inget speciellt bara ett par leggings. Känns mest som vi åt, först blev de matpalatset och massa fett sen blev det en paj på donken. God var den i alla fall men när jag ätit upp den märkte Annika och Moa att den visst var gammal, haha, så då var vi tvugna att klaga (iaf moa) och så fick vi välja nått vi ville ha, nice :-)

Men nu ska jag fortsätta plugga lite, har fysikprov imorgon. Just nu känns det helt okej, får väl se hur det känns imorgon ;-)


depp

Vet fan inte vad som hände men blev så jävla deppig. Sitter här och är allmänt ledsen, vet inte riktigt varför.. Vill bara må bra och vara glad! Och bara för att göra allt lite värre så sätter man på depplistan på spotify.. Nej, nu orkar jag inte vara deppig mer, vill vara glad!

hejsan

Förlåt för min dåliga bloggande, men har fan inte tid.. Idag har jag i alla fall tid för imorgon är vi lediga vilket betyder att jag kan chilla som fan ikväll!

Och för er som undrar, så är allt som vanligt.. Mycket plugg, jag är förkyld och jag sitter här ensam i min lägenhet.. Vill bara bli frisk nu pallar inte den här jävla förkylningen hela tiden, och vi som börjar träna nästa vecka. Ska fan träna och hoppas det gör att jag blir bättre i alla fall. Längtar som fan efter fotboll i alla fall och ska bli så kul att jag ska få spela med a-truppen nästa år. Känns så kul att någon ser att det här det här man vill! Så nästa år blir det mycket fotboll, vilket kommer bli grymt kul för det är fan det bästa jag vet och hade varit så jävla grymt om Kvarnsveden gick upp i Allsvenskan!

träning

Jag älskar verkligen att träna, måste vara nått av det bästa som finns! Men så finns det ju såna som älskar att inte göra någonting och den enda gången de rör på sig är när de springer till bussen som de håller på att missa. De orkar liksom inte gå de där 500 metrarna hem..

Ville bara säga att alla är vi olika :-)

ursäkta mig

Jag är väldigt dålig på att uppdatera men ni får ursäkta mig för ikväll tänkte jag tillbringa min tid med matteboken.. Har nämligen prov imorgon. Ja, vad ska jag säga? Livet rullar på. Var på besök hos doktorn igår (återträff sen operationen), allt såg toppen ut så jag hoppas att jag slipper nå massa förkylningar sen. Nu är jag ju ganska förkyld men hoppas det går över snart, inte konstig man blir sjuk när det är så jävla mycket stress i skolan och man aldrig hinner sova..

Måste bara berömma mig själv att jag fick så bra på naturkunskapsprovet, älskar att få tillbaks prov då man har bra resultat, haha :-D

dålig bild på dagens..

söndag

Vaknade upp hos farmor i morse, väldigt skönt och längesen! Känns lite bättre i halsen och så, men fortfarande jävligt förkyld. Hatar verkligen att vara sjukt jämt och aldrig hinner man vila heller. Längtar tills man blir pensionär, då blir det chill hela tiden.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt och hoppas på att det blir lite bättre, vila är väl bästa medicinen?

Nej har inget vettigt att skriva, puss :)

hejsan

Hade en trevlig kväll igår med annika, adam och tjulle. Först blev det pizza sen gick vi på ica och köpte tårtbotten och lite ingredienser, för vi skulle göra en tårta, haha. Utseendet blev ju inte så bra, men den smakade helt okej det är väl det som är det viktigaste ;) Sen blev adam kvar ett tag och annika drog väl inte hem förrän vid ett, då var man rätt trött! Men kul hade vi i alla fall, speciellt på facebook ;)

Nu sitter jag på tåget på väg hem till älvdalen igen, ska nog sova hos farmor i natt och hoppas på att jag blir frisk! Orkar inte vara lite små förkyld och ont i halsen hela tiden.. Sen hoppas jag på att få träffa min älskling lite också, saknar han! <3

passade på att prova lite glasses medan vi väntade på bussen..




annika provade tjulles skor, strl 47, haha


TÅRTAN!

:)

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathize
Tell me how will I know who you are



<3

Jag älskar min familj, vet inte vad jag skulle gjort utan Er!



inte alla på bilden..

äntligen läggdags

Som jag har längtat efter det här, nu ska jag äntligen få sova! Fattar inte varför jag aldrig går och lägger mig.. Är nog bara för att jag har så mycket att göra som jag ändå inte gör då kan man väl lika gärna lägga sig fast blir så stressad av att jag inte gör det jag behöver.. Idag gjorde vi i alla fall sista naturkunskapsprovet - sköönt! Hoppas det gick bra, det kändes sådär men det säger jag bara för att jag typ inte kunde två uppgifter, haha typiskt mig.

Men nej nu ska jag sluta babbla och sova, längtar till torsdag så jag får sovmorgon.. Så sjukt egentligen, de enda jag längtar efter hela veckan är torsdag så jag får sova ända till halv 9, haha. Sen efter det längtar jag till helgen..
På den här bilden (tagen i åttan) ser man ju att jag är en riktig naturvetare..
Visst är jag snygg? Kanske nya hoa? (bara moa och annika som fattar, haha)

2 år

Det är helt sjukt egentligen men idag har jag och glenn varit tillsammans i två fucking år!
Älskar dig Glenn Nygårds Möller! <3


handlat

Det är fan bra med ica-kort, tjänade 40 kronor på det idag. Det gäller väl att vara ekonomisk när man inte har så mycket pengar, inte får man så mycket pengar heller.. Studiebidrag på 1000, nja, det räcker inte långt. Men i vinter hoppas jag få jobba i alla fall i Sälen.

Nu kom jag ur ämnet lite men tänkte bara säga att jag inte riktigt fattar varför det kostar så mycket när man handlar även fast man knappt handlar någonting.. Blir alltid över 200 spänn fast jag knappt köpt någonting speciellt, då förstår man ju att studiebidraget inte räcker så långt om typ 800 spänn går till mat..

Ne nu ska jag plugga lite, måste ju få bra betyg om man ska komma in på ett bra universitet så man får ett bra jobb och känna mycket pengar.. fast egentligen vill jag ju bara spela fotboll i något varmt land och tjäna pengar på det, känns ju lite mycket roligare!


borlänge

Nu åker jag tillbaks till borlänge efter ett skönt och välbehövlligt höstlov.. Hinner inte skriva mycket mer nu, ska springa till bussen med mina proppfulla och tunga väskor.

Puss


galna

Haha, vad sjuka vi (jag, amanda och röngård) är. Igår vi halv elva fick vi för oss att vi skulle cykla till brunnsberg (en liten by typ 5 km från åsen). På vägen dit finns inte en enda lampa så ni kan ju förstå att det var lite mörkt, som tur var hade vi en cykel med lampa annars hade det nog inte gått så bra.. Vad vi skulle dit och göra vet jag faktiskt inte, hade hört att det var massa folk där men dom ville ju inte vi träffa, haha. Så det blev väl att vara där en timme bara innan vi cyklade tillbaks.

Snacka om att vi trodde det var kallt ute.. Hade klätt oss som att det var -20 typ, men det var knappt minusgrader så FAN vad vi svettades! 


lördag

Har nyss ätit frukost. Ja allt är som vanligt, frukost vid ett-tiden. Nu ska vi ut på en liten powerwalk/promenad i det fina vädret. Imorgon åker jag tillbaks till Borlänge, fan va fort veckan har gått. Och så har vi ju prov på tisdag, orkar inte plugga heller.. Nej, jag orkar inte med skolan. Men det är visst bara sju veckor kvar till julafton, längtar!


trött tjej i kvarnsvedtröja! kanske ska borsta håret? haha

fredagsmys med fondue

Idag åt vi fondue till middag, bara för att jag önskade det, haha. Det var jätte gott, längesen sist.
Nu ska vi nog kolla på idol och äta lite chips och sånt, även fast vi är proppmätta nu..

Vill att min älskling ska komma hit också <3

Idag vaknade jag upp hos älskling, mysigt, sen skulle han på tidig träning så jag drog till gymmet och körde lite. Så jävla jobbigt innan man drar sig dit men känslan efteråt är ju så jävla härlig :-D Får se om jag får lika ond träningsvärk som sist.. haha




torsdag

Jossan precis hem så nu sitter jag här och har läst lite bloggar.. Funderar om jag ska göra lite plugg så jag får det gjort medan jag väntar på att pappa ska komma hem och göra mat, haha. Man blir så lat när man väl är hemma, behöver inte laga mat eller nå. Så himla skönt! Men har ändå tvättat och städat lite bara för att jag är så duktig, haha :-)

hittade två bilder från festen, alltså jag och mina (och moas) knytnävar.. haha



fika

Jaaa, nu får jag fika i alla fall OCH var med jossan. Vi drar på morins här i älvdalen istället och fetar oss lite, hoppas det är öppet bara annars får vi väl baka själva ;-)

duktig

Blev att gå upp tidigt idag så man inte sover bort halva dagen. Började med att dammsuga typ hela huset, blev rent och fint i alla fall! Efter det tog jag en timmes promenad och lyssna på bra musik, skönt. Brukar inte tycka om att gå men när man väl tar sig ut är det rätt härligt ändå. Vill bara att mitt halsont ska försvinna nu så jag kan gymma..

Var tänkt att jag skulle åka till mora med jossan nu men verkar inte bli så ändå, lite tråkigt, var ju sugen på en fika ;) så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra hela dagen, det visar sig..


lite nya kläder..
stickad kofta: cubus
halsduk: lindex

tisdag

Har så jävla tråkigt just nu så jag har till och med pluggat en halvtimme och gjort klart två uppgifter till naturkunskapen.. Skönt att ha de gjort men nu gör jag gärna nå annat..

Alltså fan va jag hatar att vara rastlös, mår fan dåligt av det, helt seriöst.. Måste ha nått att göra hela tiden annars blir jag helt deprimerad.

Saknar gamla tider och alla vänner! Vill hitta på något med er :-)

SAKNAR!



















HEJ

Nu var det länge sen jag skrev men har haft fullt upp hela helgen, vilket jag tycker är helt okej. I fredags fick vi höstlov (om någon har missat det), sen följde jag mamma hem och käkade och letade maskeradkläder. Klädde ut mig till Pippi och jossan till karlsson på taket fast det var nog mer likt en bonde ;-) Kvällen var ju inte så rolig precis, men kul att träffa lite folk i alla fall.

På lördag följde jag mamma till mora och hämtade Amanda. Åkte på dollar store och öb en snabbis, sen blev det kinamat, GOTT! Sov hos mamma på kvällen.

På söndag gick vi upp rätt tidigt för en gång skull (typ vid elva eftersom man ställde om klockan, haha). Åt frukost och myste, spelade lite spel och så. Sen övningskörde jag till pappa, kan fan inte med hans jeep riktigt bra än, haha. Åt mat och kollade på lite tv innan jag drog till älskling och var där ett tag :-)

Igår, måndag, ställde jag klockan så jag hann gymma innan jag skulle till mora med mamma och amanda. Blev lite shopping och jag hittade lite välbehövliga grejer. Skor, tröja, jeans och lite annat, härligt. Är de första kläderna jag köper sen i somras, så ni förstår kanske om det behövdes ;-) Åkte till Jossan på kvällen och var väl där fram till tolv, pratade och åt bullar, mysigt!

Nu ligger jag i sängen. Har nyss kollat på kenzatyra show och nu ska jag nog äta frukost sen måste jag gå till jossan och hämta min moppe som inte startade igår. Får se vad som händer sen, simmning med jossan i alla fall.

Ha det bra allihop!

Soltorgsfest!




Maskerad


Shopping


RSS 2.0