Torsdag 20 Oktober

Hejsan! Just nu är det lite upp och ner med allt men det kanske brukar vara så den där fjärde veckan varje månaden.. Får hopaps det är därför jag är lite deppig och har ångest om vad jag ska göra efter studenten. Ska bli så jävla skönt med helg imorgon och äntligen få åka hem till mamma, första gången jag åker hem sen sommarlovet. Ska bli så skönt att bara få vara hemma och inte göra ett skit, längtar!! Vi har ju uppehåll från fotbollen nu i typ 3,5 vecka, vet inte vad jag ska göra nu när jag inte har träning haha. Men ska nog försöka vila i alla fall även fast jag redan börjar få abstinens. Idag har jag varit på kupolen en sväng, sen pluggat lite och tvättat i kväll. Men ska försöka sova nu för imorgon har jag fotboll klockan åtta, så är ju inte helt ledig från fotbollen. Sen väntar prov och några lektioner sen min första lediga helg sen i somras, ska bli underbart skönt!

Har inte hänt något speciellt den senaste veckan, skola och fotboll. Sista matchen förra helgen som vi tyvärr förlorade, våran enda förlorade match borta.. Nu hoppas jag bara att man blir med i truppen till nästa år också eftersom då ska dom satsa mer för topp 5 förmodligen kommer gå till superettan, alltså en ny serie. Man har november och december på sig att visa om man ska vara med i truppen och det ska jag fan visa att jag ska! :)

Måste bara säga att jag hade redovisning igår helt själv inför klassen, typ det allra värsta jag vet.. Men det gick bra tror jag men jag var ju hur nervös som helst, kunde typ inte sova kvällen innan så hemskt äre, haha.

Börjar bli lite hungrig men ska nog försöka sova nu så jag får äta frukost snart, älskar frukost! Speciellt på helgerna hemma hos mamma när man inte har nå bråttom och så finns det massa att välja på. Och hotellfrukost, bästa som finns ju! Okej ska sluta snacka mat nu för min mage börjar kurra haha. GODNATT PÅ ER! :)

Söndag

Vaknade upp med världens nackspärr i morse, det är sjukt vad ont det gör och jag känner mig helt handikappad. Har aldrig haft riktig nackspärr förut tror jag, det här är verkligen inte skönt. Har vetekudden på men direkt jag tar bort den och värmer den så gör det ont igen. Vaknade upp i lägenheten i morse tillsammans med josse och carro, skönt att slippa vakna helt själv. Vi chillade mest och snackade om igår. Vi hade lagfest och det var riktigt kul! Vid tolv åkte jag med dom till tåget för jag skulle upp till Rättviks marknad, mamma och dom var där. Men var inte så kul där för man höll ju på att frysa ihjäl. Usch, måste börja använda vinterjackan snart.. Men det var i alla fall mysigt att få träffa dom och vi avslutade med att äta kinamat, gott som fan, dock hade jag inte sån aptit som jag brukar ha men det gjorde ju bara att jag fick med en matlåda hem, haha ;)

Igår var det ju match, min första a-lagsmatch från start, vilket var skitkul! Fick spela innermitt, inte min favoritpositionen direkt men det gick helt okej. Vi vann i alla fall med 2-0 och säkrade fjärdeplatsen och satte nytt poängrekord i klubben. Sen filmade Carro h åt mig så jag ska se om jag kan klippa ihop någon film av det.

Nej nu ska jag plugga lite, vilket jag hade tänkt ägnat hela den här dagen åt men så blev det ju inte riktigt.. Så ska läsa lite nu innan jag ska försöka sova, bye bye!

Är så glad att jag har så sjukt bra människor runt omkring mig! <3

Carro z, Carro h, jag och Josse hos amerikanskorna igår!

Fredag!!!

Äntligen fredag, så jävla skönt!! Jag är typ sämst på att skriva i bloggen men hinner fan inte.. Träning och skolan är väl typ det som tar upp mitt liv just nu och hinner inte ens med det. Förra helgen hade vi i alla fall match i Västerås mot Gideonsberg, skön seger med 4-2 och jag fick hoppa in i typ en halvtimme och gjorde ett mål så är nöjd! Sen stannade jag hos Jossan efter matchen, det var ett tag sen man träffade henne så det var kul. Första gången jag var ner till henne ju så det kändes som att det var dags!

Den här veckan har jag mest pluggat och tränat, som vanligt.. Och så har jag städat lägenheten, vilket behövdes, för imorgon ska ett par kompisar sova här efter våran lagfest. Men först är det match mot Gävle imorgon som gäller och jag ska spela från start, vilket känns skitkul. Men jag är så jävla nervös, usch usch, men det är bara att köra, ska fan visa att jag vill vara med!!

Jag har nyss kollat Sverige-Finland, inte så kul match men Sverige vann i alla fall med 2-1. Nu ligger jag i sängen och kollar på idol, efter det ska jag nog sova för jag är helt slut.

Btw, var med i tidningen idag också eftersom vi ska använda röda skosnören imorgon på matchen för att stöda aids.
Josefine Zandén, Maria Eriksen, Hanna Westerling och Caroline Zandén ser till att få de röda snörena på plats inför lördagens match.

Hoppas allt är bra med er om det nu är några som fortfarande läser min blogg..

RSS 2.0