god natt

Nu har jag precis kollat klart på idol och ätit micro mackor, mums! Erik är verkligen bra, eller vad tycker ni? :) Nu ska jag bara leta reda på lite grejer om tempererad lövskog, så intressant! Sen blire att lägga sig i sängen, det ser väldigt mysigt ut att krypa ner i den :)

gonatt
/hanna

YES!

Efter träningen idag kollade jag min mobil och hade fått ett sms från mamma. Ett vanligt sms då tänkte jag.. Men sen när jag klickade på läsa så stod det "Grattis gumman! Vet du att du ska till falun 17-18 oktober". Fy fan va härligt! Man hoppas verkligen varenda gång att man ska komma med men man vågar inte riktigt tro det förens man har sett kallelsen. Så härligt när man läser igenom det och ser sitt namn. Glädje!
    Kom alltså vidare till dalalagslägret, 20 tjejer kvar nu.. Sen är cup kommunal, alltså matcherna. Så nu äre bara att träna tills dess, även fast kvarnsveden slutar träna nu så blire i alla fall lite i skolan och sen egen träning. Det är verkligen det här jag vill, älskar fotboll! Det är så mycket mer än att bra springa efter en boll.

Säg grattis vetja ;)
/hanna



bloglovin

Idag var det väl vanlig skoldag, onsdag brukar vara en av de slappaste. Först fotboll klockan 8, efter det en matte lektion och sen lunch i nästan två timmar. Idag ägnade vi typ lunchen åt att spela banka bäver (kortspel) i typ en och en halv timme. Haha, fy fan va kul det var.. Helst när annika hade lite damp och var sur, så när man ska slå på korthögen så slår annika några extra gånger om hon inte vinner så då gör det rätt ont för dem som har händerna under, speciellt för Lisa haha.
   Efter lunch har vi väl typ språk och sen engelska. Sen slutar vi vid halvtre, väldigt härligt! Nu har jag nyss ätit, så nu sitter jag och kollar bloggar och skaffade precis bloglovin så man har alla på samma ställe :)
Bloglovin är väldigt smart om man har många bloggar att hålla koll på..
Följ min blogg med bloglovin

Ikväll blir träning med tips-elit, kul kul :)
/hanna

saknar dig <3


städat

Hejsan, sitter här i lägenheten och har just ätit. Idag hade vi mellstalöpning, sprang 12 km och det var riktigt skönt. Kändes som man kunde springa hur länge som helst, även fast det blev lite fel väg en gång men det gjorde inte så muycket. Så nu har jag klarat en del av Soltorgs klassikern, löpning 1 mil. Nu äre bara simning, skidor och cykel kvar..

Efter skolan gick ja och la mig i sängen och kolla lite tv, de tre vännerna och jerry, haha king ;) Sen lyckades jag somna så sov i typ en timme.. Är helt slut ändå, blir att lägga sig i sängen och kika idol och sen sova ikväll. När jag vaknade fick jag ett litet ryck så städa hela lägenheten och bäddade nytt i sängen så ska bli så skönt att lägga sig sen. Älskar nybäddat :)

Ska se vad jag ska göra nu plugga, eller sitta här vid datan tills idol börjar? Eller just fan, nu måste jag ju diska först.

Vad ska man skriva i bloggen, vad är kul att läsa? :)

/Hanna

sprungit

har nyss varit ute och sprungit åsen runt (8 km), väldigt skönt! Känns verkligen att det börjar bli höst nu, men hur fint väder som helst idag ju!

Middagen igår var helt okej, såklart vann NV1A (min klass) brännbollen! ;)

Nu blire duschen :) /hanna

trött

Klar med biologirapporten, har egentligen mer läxa att göra men orkar verkligen inte nu. Och inte kan man lägga sig heller, måste diska, packa, duscha osv.. I morgon åker jag hem till dalen efter ettan middag och brännboll, hoppas det blir en bra kväll imorgon! Och att man får träffa älskling hoppas jag, helt sjukt att vi varit tillsammans i 10 månader. Man kommer fortfarande ihåg första pussen, och första gångerna man var.. Vill vara med dig jämt, man längtar verkligen tills nästa fredag redan när man åker ifrån dig på söndagen. Och imorgon är det fredag, underbart!

Men jag ska inte klaga på skolan heller har skit kul och nu börjar man komma in i klassen, känns riktigt bra. Haha, rasterna består väl av bonka bäver som lisa äger på. Haha, men nu har jag inte tid att sitta här med..

Hade varit nice med sovmorgon till halv 1 imorgon som nästan hela klassen har, själv börjar man 10.15 men rätt chill det också :)

puss hej/hanna

Daniel Lindström - Run

Tycker denna låten är fett bra!



BTW, mitt 100:de inlägg.. Säg GRATTIS :D

plugg, plugg, plugg

Kom hem klockan 5 från skolan efter att ha stannat på läxhjälpen och nu har jag suttit och pluggat ända sen jag kom hem. Håller på med biologirapporten, som ska lämnas in senast 23:59 idag. Får se om det blir nå inlägg ikväll, beror på om jag hinner...


partille-johnny

Vad tycker ni om killar som går runt med byxor och snoddar ända upp till knäna?
Jag tycker det är jävligt fult, stör mig så mycket på det.. Kom på att skriva det nu, för jag och julia såg ett par småungar på kupolen. Typ 13 år och tror dom är så jävla snygga, fattar inte att de ens kan få nån tjej. Liksom vad är bra med så många snoddar, man får ju blodstopp.. Ja men iaf, jag och julia hade gått runt och stört oss på typ 3 såna där killar. Sen så står dom framför oss i kön på donken, och en av dom ba: "Tycker ni det är kul att glo på våra snoddar?" Jag ba:"Eeh ja?" haha, hade kunnat sagt att man inte kan låta bli för det är ju så fult. Men hann inte reagera.. Sen när dom har gått och satt sig så börjar han ta av snoddarna, herregud! Dom fick visst blodstopp, haha, men konstigt!

pj

Kommentera!  :D

Orientering

Orientera vid plättbacken idag, det gick riktigt bra! Det var tillochmed roligt :) Efter orientering blev det lunch, sen vanlig skoldag. Inte så mycke mer att säga.. Eller jo en grej till, bussen i morse var nog den mest proppfulla jag har sett. När vi kom till stan så klev det på hur mycket folk som helst, det stog folk i hela gången och det var typ tio stycken som inte ens fick åka med bussen. Proppfullt var det..

Nu har jag ätit micromackor och sen mariekex, nu ska jag plugga lite innan jag ska till kupolen med julia. Rätt så mycket plugg nu, känns det som i alla fall.. Fast det enda jag behöver göra är ju biologi rapporten, inte så farligt faktiskt.

/Hanna

Studiedag och säsongens sista match

Vi är lediga idag så blev en till dag hemma i älvdalen och med älskling. Nu sitter jag på tåget på väg hem, hem till borlänge alltså.. Blir att äta och sen träna. Sen blir det nog sängen rätt så tidigt ikväll, för imorgon ska vi orientera i plättbacken och jag känner att jag är jävligt trött. Önska mig lycka till imorgon!

Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg innan jag gör lite plugg..
Igår spelade vi sista matchen för säsongen, och det var en jävligt härlig avslutning vi fick på den! Jag ska börja med den bra nyheten först; Vi låg alltså i botten av serien och för att kunna hålla oss kvar var vi tvugna att vinna mot serieledarna.. Och det gjorde vi! Fy fan vilken roligt och bra match det var, verkligen alla kämpade till hundratio procent. VI fick visade hela plubiken vilket bra lag vi egentligen är, vi vände en 3-0 underläge till en vinst med 4-3! Nästa det härligaste jag varit med om när jag satt 3-3 och 4-3 målet, sån jävla glädje. Vi är verkligen bra tjejer när vi jobbar tillsammans, det kunde lika gärna varit vi som stod högst upp i tabellen om vi verkligen hade velat det. Men klubben O/Ä Å  FF avslutar i alla fall sin sista match med en vinst, för nu byter de namn till Älvdalens IF och nu kan nog alla tacka efter matchen, utan att behöva fråga vad vi heter.. En annan sak som jag tycker är rätt fränt är att O/Ä Å har slått IK Brage i DM-final för många år sen, det ni! ;)

Och så var det den dåliga nyheten då, trots våran bra match så kommer vi att åka ur division fyra eftersom ett annat lag vann sin sista match och vi gick alltså inte om dem. Men vi var jävligt glada ändå efter matchen, vi kom ju i alla fall inte sist utan näst sist, alltid något! Om det blir något damlag nästa år så hoppas jag att de kommer i toppen i femman, kanske obesegrade igen, vem vet! :)

Det blev inget kort inlägg nu heller, men va fan..
/hanna


god natt

Blev träning med tips elit vid sex-tiden i en timme ungefär, gick inte så bra idag. Vet inte varför..  Men i helgen ska det gå bra, för då måste vi ta 3 poäng tjejer. Sista matchen nu och vi ligger sist med 1 poäng bakom tvåan och trean från slutet, de är typ 4-5 lag som har chansen att åka ur fyran om de förlorar, och vi ska vinna! Taggad till tusen! Aja, vart lite ondödigt som jag skrev där.. Men i alla fall, efter träning for jag hem gjorde lite styrketräning sen duschen. Borde duschat rätt länge för när jag kom ut så var klockan 10 över 8 (börja typ duscha 10 i), så missade början av i idol. Har kollat varenda program hittils, audition är judet roligaste att kolla på. Någon mer som tycker de eller? :)

Nu sitter jag här och ska bara stänga av datan, borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Godnatt!

Kommentera gärna!
/Hanna

GRATIS MODE

Vem tycker inte om sånt som är gratis? Det gör i alla fall jag! Och en sida som jag tycker om heter gratis mode.
Gratismode.se är en jätte bra sida där man kan få presentkort på upptill 60 olika affärer, eftersom de använder sig av superpresentkortet. Några affärer man kan välja på är h&m, vero moda, stadium, jc, siba, din sko, mc donalds, gallerix, nelly med mera.

Gratis mode fungerar ungefär som andra gratis sidor, och på gratis mode tycker jag det är väldigt lätt att tjäna ihop sina poäng. Man kan bland annat få poäng genom att:
-Värva vänner
-Blogga eller skriva på bilddagboken om gratismode.
-Besöka olika hemsidor
-Vara aktiv på sidan och logga in ofta
-Svara på olika erbjudanden
Och så finns det mycket annat man kan göra, bli medlem på sidan och titta själv. För att bli medlem kan du klicka du här.

Det brukar ofta pågå olika tävlingar på gratis mode, till exempel värvningstävlingar eller bloggtävlingar. Då brukar man kunna vinna presentkort på 500 eller kanske tillochmed 1000 kronor.

Om du blir medlem genom att klicka här får du dirket 50 poäng och när du värvat en aktiv vän (som sammanlagt samlat ihop 150 poäng) så får du 50 poäng till.


Kort skoldag today

Jävligt chill dag i skolan idag.. Blev att gå upp vid 7 för att hinna göra sig klar till fotbollsträning på domnarsvallen klockan åtta. Vi var bara 9 stycken idag, jag och ann-sofie var de ända tjejerna. Nicole och Eve var nere i gymmet med resten av gruppen. Finns väl inte så mycket att säga om träningen, tycker det är jävligt tråkigt att vi aldrig spelar någonting i alla fall.. Men det var rätt så slapp träning, tur det. Eftersom det är träning ikväll också. Efter en timmes fotboll, skyndade vi oss att duscha och sen åkte jag moppe med nicole till skolan. Då hade vi matte och innan det fick vi reda på att vi inte hade någon franska eller engelska efter lunch. Eftersom matte var våran ända lektion innan det så slutade vi alltså efter den, klockan kvart i 11. Rätt skönt var det faktiskt, gick in i matsalen och åt och sen satt vi i soffan ett tag och snacka, innan jag skulle med bussen. Kom hem vid kvart i 12 och har försökt göra klart matten som jag inte fattar så mycket av just nu, ska se om anders (matteläraren) kan förklara för mig imorgon..

Vi 1 kom Magnus förbi med lite grejer till min lägenhet, två lampor och så en hylla från ikea. Så då började jag väl montera ihop den, var rätt lätt faktikst, men när man skulle skurva i de sista 6 skruvarna blev de lite svettigt, haha, men det gick bra och hylla blev skit bra! :)

Bild på hyllan med mikro och brödrost, och lite annat..
hylla

Kanske lägger in nå bilder från lägenheten någon gång också..

/hanna


Bjusan



Idag har vi gått från plättbacken till Bjusan, och tillbaks, ungefär 9 km. Men kanske blev lite längre på vägen hem, men vi kom i alla fall hem till slut som tur var. Var där med biologin och idrotten. Först var vi vid plättbacken och lekte lite olika lekar, bland annat burken, dragkamp, pepparkakskull.

I plättbacken:
 nicole lite av klassen i plättbacken

Efter vi hade lekt färdigt blev det att gå upp till Bjusan, upp, upp, upp. Jävla massa backar var det i alla fall, och varmt var det också, man kunde tillochmed gå i linne och det är mitten av september. På vägen dit gick det skit bra att hitta, jag och nicole hade rätt kul också men kom rätt mycke efter. Vi fick ju lov att knäppa kort som vi skulle ha till våran labb, men tror inte det är någon idé att jag lägger upp dom här för är bara bilder på skog, skog och lite mer skog. När vi äntligen kom fram var det bara att ta fram maten, fan så hungrig man var och gott var det också. Stackars Lisa som tappade maten på backen, haha, och så tyckte jag riktigt synd om dom som fastar också. Får inte äta eller dricka eller någonting från 4 på morgonen till 9 på kvällen typ, hade aldrig klarat det jag som äter så jävla mycket... Aja men i alla fall, när vi hade ätit klart blev det att gå tipspromenad gick riktigt bra för mig, Lisa och Nicole, alla rätt så klart! Men det roligaste under tipspromenaden måsta ha varit när jag gick fram till en fråga och så satt jag typ ner foten i ett hål och bara ramla ihop. Lisas kommentar: Men ojdå! Sen börja vi asgarva, dålig humor eller vad..

Bjusan:
bjusan
bjusan
Efter tipspromenaden var det dax för biologi labben, orka inte gå in så detaljerat på vad vi gjorde för tror inte så många bryr sig. Men vi skulle i alla fall arbeta i en grupp och mäta upp en ruta och sen undersöka den och se vad som fanns där. Sen skulle vi kolla runt efter några spår efter djur, och efter ett rätt så långt tag när vi hade letat så hittade Robert en kotte som någon hade ätat på. Jag ba: YEEEES! äntligen! haha, fy fan va fult det måste låtit. Typiskt min och nicoles humor så vi börja asgarva, haha, så klart!

Lägg märke till Nicole där bakom, haha :)
nicole
Efter labben vart det att koka nyponsoppa på stormkök, det vart rikitgt gott. Eftersom ingen ville ha i våran grupp så fick jag och Tjullander rätt mycket var, gott gott! Sen fick Nicole diska även fast hon knappt rört stormköket, men hon verkade tycka det var kul så länge som hon lekte med vattnet..

Stormkök:
stormkök
Sen var vi äntligen på väg hem vid två tiden, till en börjar gick det riktigt bra att gå. Men sen när vi kom ut på en skogsväg visade det sig att vi alla att gått fel. Ojdå. Carina blev sur.. Men det visade sig att det inte var något problem, vi fick bara gå på vägen istället för stigen och det klagade man ju inte på om man tänker på hur stigen såg ut (lerig och blöt). Sen efter några 100 meter var vi på rätt väg igen, men då kom nästa problem, att veta vilken stig vi skulle svänga av på efter skogsvägen. Problem. Men vi chansade och det verkade ju vara rätt till en början, men sen kom vi ut på ett stort öppet fält och där kände jag inte igen mig. Fel väg. Igen.
     De andra ropade på tjejerna bakom mig och de vände, medan jag ropade på Nicole och Lisa med flera att vi skulle vända så hann de andra gå före mig. Eftersom Nicole och Lisa inte lyssnade, utan fortsatte, så vände jag väl själv då. Och när jag kom tillbaks där vi hade gått fel så såg jag inte, vart fan var de? Jag hörde bara röster men kunde verkligen inte se någon. Så där gick jag i skogen helt ensam och försökte hitta tillbaks med hjälp av min karta. Det gick inte så bra. Jag bara gick och gick, trodde väl att jag gick på rätt stig. Men sen började stigen nästan försvinna och jag visste fortfarande inte vart jag skulle. Hörde vissa röster ibland men inte fan såg jag någon. Började tänka att alla hade kommit fram och dem skulle ut och leta efter mig där i skogen, och att det skulle bli natt och mörkt innan de hittade mig. Men jag såg i alla fall ända till kupolen därifrån jag stod så gick bara i riktning mot den. Jag blev bara argare och tröttare, började bli riktigt jobbigt att gå på den dåliga stigen, och snubbla och knappt ta sig fram.
     Till slut så hör jag några röster rätt nära, "men där är ju Hanna" hör jag. Och så kommer de fram ett gäng från min klass, det var riktigt skönt, för trodde ett tag jag aldrig skulle ta mig tillbaks. Men det visade sig att de också hade gått vilse och de hade ingen karta, som jag hade, som tur var. Och tur var det väl att det gick en orienterare i den gruppen, för nu gick det rätt bra att hitta. Och sen kom vi fram på en asfaltsväg. Asfalt, fan va skönt det var. Det tog inte långt tid tills vi var tillbaka i plättbacken sen, skönt! Efter ett tag kom också Nicole och den gruppen, deras väg verkade alltså också funka. Det verkade som om alla hittade tillbaks. Till slut. Och vid halv fyra fick vi äntligen åka hem.

Nu känner man verkligen sig taggad för orientering i plättbacken nästa vecka! ;)
/hanna

nollningen 2009 - bilder

Här kommer lite bilder från nollningen i början av ettan, en bild säger mer en tusen ord så ingen idé jag skriver någonting.

Här är en bra låt du kan lyssna på medan du kollar ;)





nollningen

nollningen

nollningen





nollningen







nollningen

nollningen

nollningen



nollningen

nollningen

nollningen

nollningen

nollningen

nollningen

nollningen

Alla bilder tagna från pris-lapp.se

tränat - nyduschad och hungrig

Träning var super rolig idag tyckte jag, längtar redan till nästa träning! Nu har jag gjort lite styrketräning, duschat och värmt micromackor, med mycket ost såklart. Om ni inte visste då så älskar jag smält ost, haha! Nu ska jag äta upp mackora och sen ska jag lägga mig.

Lägger upp bilderna från nollningen imorgon istället, för då har jag lite mer tid på mig. Men just nu ligger det några stycken på bilddagboken, hanna-ofc heter jag där.

Imorgon ska vi till Bjusan med nv1:orna och tv1. Typ labba med biologin, leka lekar, laga mat, äta, och så ska vi ju gå också 9 km, tror det blir orientering på vägen dit också. Hoppas man kommer fram.. Men det största problemet hittils är nog att hitta till plättbacken, men Moa verkade veta vart det låg så det löser nog sig! Hoppas på fint väder imorgon då (bara för att jag skrev så nu så lär de väl regna eller nå)..

Börjar fundera på om det inte var så bra att ta med datan (och internet) hit, har ju massa läxor jag ska hinna med haha. Det får jag gör imorgon innan jag kikar på idol.. Nu ska jag äta upp mackorna innan dom blir kalla (men dom verkar redan vara det).

Hare bra
/hanna

träning i lergärdet

Sitter och kollar igenom bilder från nollning, kommer lägga upp dom här sen.

Nu har jag lite bråttom för ska på träning, ska bli riktigt kul.
/Hanna


redigerade lite bilder




Det här var vi värda brudar!

Vi låg under med 1-0 nästan hela matchen. Sen var det tio minuter kvar. Malin skjuter långt ut ifrån. Bollen åker över målvakten och in i nätet. 1-1. Glädje! Sen trodde jag vi skulle börja backa hem och försvara, men vi fortsatte med samma spel. Efter några minuter får Elin på ett skit bra skott. Skottet bara far rakt över målvakten och in i mål. Så JÄVLA skönt! Nu finns fortfarande chansen att hålla sig kvar i division 4!

Bra match brudar!

Vi är OÄÅsen och vi är allra bäst,
att vi får va tillsammans det betyder mest.
Även om det regnar eller domarn dömmer fel,
så har vi ändå vunnit om alla hänger med!

match i östansbo/ludvika

Sitter i minibussen på väg till Östansbo, som ligger lite utanför Ludvika. Jag och julia sitter här och nördar framför våra datorer.. Har jag äntligen fått ett mobilt bredband och tagit med bärbara hemifrån så nu har jag internet till veckan! toppen! Då kan ni räkna med lite uppdatering om jag har några läsare kvar.

Hoppas ni håller tummarna för oss idag
/Hanna :)


Jonatan och Martin lurar idol juryn!

Så jävla bra dom är när dom lurar juryn!


hemma i åsen

Får väl bli ett litet inlägg nu då eftersom jag aldrig skriver eftersom jag inte har någon dator på veckorna, men nästa vecka har jag nog en! HOPPAS! :)

Igår, fredag, åkte jag alltså hem från Borlänge. Vi slutade vid ett tiden eftersom två lektioner var inställda, men var inte i mora förrän halv 4 och därifrån fick jag skjuts med Dannes lillebror för att hinna hem på träning halv 4. Träffade Zeb en snabbis i Mora också, det var längesen.. Var i Älvdalen efter fyra någon gång och skyndade mig byta om och ut och träna i tre kvart kanske.. Sen blev det att kolla match medan man väntade på mamma, hade riktigt roligt tillsammans med några ur laget måste jag säga, tråkigt att det är slut snart. Nu på söndag har vi sista borta matchen och den är nog en av dom viktigaste, men det har alla matcher varit här på slutet och vi har ändå förlorat. Det känns bara som att det har varit ord att vi har sagt att vi ska vinna, känns inte som någon mernar det. Men sen vi spelade match sist känns det jävligt bra, så nu imorgon ska vi verkligen göra vårt bästa för vi ska ha 3 poäng så äre bara!

Efter jag kommit hem blev det att äta och kolla idol, sen åkte jag till min älskling (btw har vi varit tsm i 10 månader i tisdag). Vi gick typ och la oss direkt för han skulle ju upp halv 7 imorse och fara på cup. Så vaknade av att min väckarklocka ringde och så gick han upp, medans jag låg kvar i sängen. Göttans att slippa gå upp. Sen så kom han och sa hejdå och så for han väl medans jag fortsatte sova, eftersom jag fick stanna där och sen låsa när jag for,hihi :) Så drömde jag värsta konstiga drömmarna i natt, tror det var därför jag sov så länge. För när jag vaknade var klockan ett, brukar inte sova så länge längre så gick typ upp dirr och klädde på mig och bäddade älsklings säng, eftersom jag är så snäll! Sen tog jag moppen hem t åsen igen, och åt en rejäl frukost och sen har jag bara lodat runt här hemma och just nu sitter jag här..

Och nu ska jag beställa hem skolfotona som vi knäppte i tisdag, vi var nördar så jag vet inte rikigt hur det ser ut så är lite nyfiken, haha!

Dålig kvalité på korten, mobilkamera..

Moa, sara och malin som nördar ;)


Några killar ur klassen, haha x)

Blir långa inlägg när jag aldirg skriver..
/hanna

RSS 2.0