soltorgsfest

Ikväll är det fest, ska snart hem till bästa tjejerna och göra oss iordning!! Taggad!

Vi ska vara ROCKSTARS!

springtur

Tog en springtur när jag kom hem från skolan, väldigt skönt var det. Men skulle varit skönare om det inte gjorde så ont i mina benhinnor. Och det konstiga är att det bara gör ont i ett ben, det andra kändes helt okej. Vet inte om det är bra är eller dåligt, det är ju bra att det har slutat göra ont i ett ben, men är väl inte så jävla bra att jag har ont i det andra.. Skönt att höstlovet kommer för då ska jag vila, eller ja, iaf inte springa :-)

Nu har jag precis ätit chicken nuggets och ris med sötsursås, gott!


i helgen ska jag ha kul med en saknad vän!! <3

Turkey



Härlig bild - saknar Turkiet som fan!

plugg

Sitter och pluggar engelska, får inte in någonting i huvudet, men det kanske är för att jag inte gör någonting, haha. Sitter och tränar på glosorna om och om igen fast jag redan kan dom bara för att jag inte vet vad jag ska plugga på. 17 sidor text har vi till provet och vi ska kunna vad alla 4 texter handlar om, jobbigt! Våran lärare är inte riktigt den bästa men sånt får man väl stå ut med, synd bara att vi ska ha de sämsta lärarna flest gånger i veckan och att dom också är våra mentorer.. Suck!

Nu ska jag nog försöka läsa texten och se vad jag kommer ihåg, men allt annat känns så mycket roligare, just därför jag sitter och bloggar :-)

tisdag

44,5/45 på kemiprovet. Jag är nöjd :-)

Idag har vi haft en ganska chill skoldag, hade lite debatt på engelskan och det var rätt kul, haha. Har märkt att jag är lite som en politiker, klankar ner på andra istället för att försvara det jag pratar om, haha ;-)

Nu ska jag nog gå till Annika så ska vi tvätta lite så jag slipper göra det på torsdag för då är det fest!!


söndag

Hejsan, idag har jag hittils haft det bra. Spelade monopol med glenn och amanda, verkade som glenn vann ;-) Sen hjälpte jag, amanda och jonna mamma med lite grejer, och nu ska jag nog kolla lite efter nå kläder till nästa helg. Jag och jossan ska nog klä ut och till tjuvar, tips på nått man kan ha på sig? Hoppas jag får låna moas handbojor, för jag och jossan har fått en rolig idé ;-)




till mamma

Hade gjort ett litet fotoalbum med bilder från Turkiet till mamma som hon fick i födelsedagspresent. Hon blev jätteglad :-) Och tack Cindy för att du skrev ut bilderna! :-)








Tacos

Jag och Jonna gjorde tacos igår, gott gott. Måste nog vara den godaste maträtten, typ. Kändes lite konstigt att det var bara vi två som åt, haha, men det gick det också.. Sen kom iallafall mamma, glenn och amanda hem. Då blev det kladdkaka och så fick mamma en liten present..



Syster


Ser likblek ut, men skyller på blixten ;-)



snö



det var ju inte lite snö hemma när man kom hem..

Me








Lördag

Idag blir en riktigt lugn dag, ska vara hemma med min syster eftersom mamma ska sjunga med sin kör hela dagen.

Igår var en riktigt mysig kväll, var på Amandas (systers) skola och fick tre rätters middag. Eller vadå fick? vi bjöd ju mamma eftersom hon har fyllt år i veckan, tror hon blev glad i alla fall.. Amanda var servitris så hon serverade oss och några andra bord. Så söt och rolig, haha :-) Efter det åkte jag, mamma och Jonna hem. Stannade i Mora och handlade på vägen, sen var vi hemma vid elva. Riktigt trött var jag då så gick och la mig på en gång.







Lite dålig kvalité, men va fan :-)

ändrade planer

Blev tydligen ändrade planer av dagen. Fick ett telefon samtal nyss så klockan halv 7 ska jag spela match mot gävle, alltså kommer typ inget av det som jag tänk göra blir gjort, för nu har jag bara en timme på mig och sen ska jag dra. Nu gäller det att priotera alltså..

Förresten, önska mig lycka till på matchen för det kan behövas! :-)

onsdag

Slutade rätt tidigt idag, ja klockan två är i alla fall tidigt för oss på natur ;-) Hade kemiprov idag, kändes helt okej faktiskt! Och eftersom man går på soltorg så har man ju alltid något att göra, det som jag kan komma på just nu är fysik- och kemilabrapport, två uppgifter från naturkunskapen, engelska och säkert nå mer. Så idag blir det väl att plugga och försöka komma ikapp lite grann..

Skönt att man har heeela dagen på sig! Eller inte, har ju ingen ursäkt för att slippa pluggandet då..

puss


måndag

bara 4 dagar till nu då sen får man äntligen sova igen, snacka om att jag är trött!

...och jävligt shoppingsugen, ge mig pengar någon? :-)

helgen

helgens..
låt: Dixie Chicks - Not ready to make nice
sällskap: Älskling och syster
mat: onyttigt
träning: ingen
aktivitet: tv o dator och lite plugg på det
frisk luft: max två timmar
klädsel: mjukis
beroende: mobilspel

Så har väl typ min helg sett ut, helt okej faktiskt, fast man kanske inte kan tro det ;-)

hej

det var längesen jag skrev någonting, sitter i datasalen nu och väntar på att min cad-teknik ska börja.. Efter det har jag teori och sen slutar jag, skönt!

Moa hälsar :-)

fuck..

Fan va olägligt det där kom då.. Måste alltså jobba på lördag för fotbollen och sitta och ta betalt, inte precis vad jag hade velat göra i helgen. Betyder alltså att jag måste åka ner till borlänge från älvdalen bara för att sitta i en timme och ta betalt, så jävla ovärt.. Men man är väl tvungen, fan också..

Jag som var på så bra humör! haha

silver

I år blev det alltså silver i skol-dm. Vi mötte Haga (också från Borlänge) för någon timme sen och matchen slutade 3-2 till dom, lite surt faktiskt.. Men det var rätt jämnt och vi spelade bra!

Förra året guld och i år silver, är väl helt okej! Men nästa år så satsar vi på guld igen ;-)


förra årets och årets medalj :-)


jag är bra

Vill bara ge lite beröm till mig själv eftersom jag har blivit så duktigt på att redovisa inför klassen! Alltså med duktig menar jag mycket bättre än förut och inte lika blyg, haha. Jag är ju inte precis proffs om man säger så, men jag ska väl bli så småningom. Det är väl det Svenska B går ut på ;-)

Man måste ge sig själv lite beröm ibland.. Okej, jag och mina friends har jobbat om kvinnor och män och hur de pratar med varandra på svenskan och de flesta tycker att tjejer verkar skryta om de vill berätta någonting bra, men va fan vi lär ju också få säga någonting som vi gör bra någongång, eller? För vi är jävligt bra!

Jag tycker i alla fall att Jag är jävligt bra, eller i alla fall ibland.. Det går ju lite upp och ner det där ;-)


bild från turkey - längtar tillbaks till solen och värmen!

huset - bilder

Hej, nu kommer de bilder som jag lovade på huset.. Kanske inte de bästa, men de visar i alla fall lite hur det ser ut :-)


jag veet.. vi ska få en ny soffa snart som är tusen gånger snyggare (och större)!! :-)

kök:






nya sovrummet.. inte mitt tyvärr :-) finns en walk-in-closet där också! alltså en stoor garderob

promenad

Ska ut och gå lite med Ida nu.. Får se hur länge jag blir bort, men blir nog inget mer inlägg idag :-)

Spelat testmatch med a-laget idag då, gick helt okej faktikst. Askul var det!

Var väl bara det jag ville säga, så hejdå! :-)


rubrik

Hej, sitter hemma hos pappa vid datan.. Min helg har varit rätt sugit, även fast jag vet att jag behöver någon sån här helg ibland. Har bara tagit det lugnt, typ inte gjort någonting! Var i Rättvik på marknad igår det är väl allt typ. Men nu ska jag nog åka till borlänge för glenn är på väg hem från örebro och så ville han sova hos mig i Borlänge :-D Så är väl bra om jag åker ner snart så han inte behöver vänta så länge, haha :-)

RSS 2.0