Lördag 24 september

Okej alla förstår att jag suger på att uppdatera under veckan, men jag har ju aldrig tid och bloggen är ju inte det jag prioterar först liksom. Men nu är det helg så tänkte skriva ett inlägg.

Förra helgen hade vi match i Stockholm mot Vasalund, kommer inte riktigt ihåg vad det blev men 2-0 eller nått. Vi förlora i alla fall. Och det sög verkligen, var inte glad efteråt eftersom jag missat typ 100 lägen.. Sista matchen med F17 för säsongen imorgon förresten mot Djurgården.

Vad har hänt under veckan då? Inget speciellt faktiskt, men gick bara i skolan tre dagar så det var skönt. I måndags hade vi studiedag och då hängde jag med Sara, vi pluggade, kollade film och bakade lite.
Skola tisdag och onsdag. På onsdagen hade jag vi ett litet möte om projektarbete och jag började läsa en bok som var asbra. Förresten så är mitt projektarbete mental träning, det kanske jag har sagt? Men jag ska i alla fall se om jag blir bättre på fotbollen om jag blir starkare mentalt, alltså i huvudet. Har ju inte så bra självförtroende och sånt där så jag tror det kommer hjälpa mycket! Och allt jag läser i böckerna stämmer typ in på mig.
På onsdag kväll kom mamma ner till mig, jag lagade mat åt oss och sen kollade vi lite tv innan vi skulle sova. Fick förresten massa grejer med hon till lägenheten, lite godis och en körkortspresent och så räkningar.. haha. Sen tog hon med alla kort jag beställt, 150 stycken, känns kul att ha lite riktigt kort och inte bara på datan. Så nu har jag bytt ut lite bilder i mina ramar och det vart asbra.
På torsdag morgon åkte jag och mamma ner till Stockholm. Jag skulle på det där mötet om college i USA och det verkar så jävla kul! Problemet är väl att det kostar en del så får väl se hur jag ska få ihop nå pengar, dags att söka jobb kanske? Förresten är det någon som har en videokamera att låna ut? eller någon som vill filma någon match när jag spelar? För coacherna på college vill typ se en film när man spelar så måste fixa en sån. Efter mötet så stannade väl jag och mamma i stockholm, shoppade lite och åt mat. Skönt att få träffa mamma lite också.
Idag så har vi spelat match (a-laget) mot Sundsvall, förlorade tyvärr med 2-0 men jag fick hoppa in i några minuter i alla fall. Alltid något! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, laga mat snart och sen chilla tror jag. Har samling klockan åtta imorgon bitti.

Ha en bra lördag alla! Och så skickar jag några kramar till min vän Annika, älskar dig<33333


Lördag idag!

Så skönt med helg och kunna sova hur länge man vill, och sen inte behöva gå upp utan ligga i sängen och slöa istället. Underbart skönt, men det är ju nu man saknar  lite grann att ha en pöjk att mysa med, haha.. Ska väl snart gå upp och göra mig i ordning för sen ska jag och några tjejer i laget dra till vallen och kolla på brage juniorerna.

Hade jätte många konstiga drömmar i natt, fast kommer inte ihåg allt men zlatan vann i alla fall vasaloppet, vi hade en fet pool på gården, sen hade jag plötsligt två små syskon, jag spelade match och var jätte arg och sen var det massa annat konstigt.

Vet inte vad som händer senare idag, ska i alla fall ta det lugnt så min förkylning är borta tills imorgon, hoppashoppas!!

Fredag 16 september

Men hejsan, jag är typ sämst på att blogga! Och kan inte lova att det kommer bli bättre heller.. När skrev jag sist? typ en vecka sen kanske så kan väl skriva ett långt inlägg om vad som hänt sen dess, enjoy!

I helgen var det matchx2, värmde bänken åt a-laget på lördagen och vi vann med 4-0! På söndagen var det match mot AIK med F17, vi förlora tråkigt nog med 2-1 men vi var ganska bra ändå och jag gjorde ett grymt snyggt mål btw, det var skönt ;) Chillade förresten hemma hos Annika hela helgen också, vi åt fläskfilé, pommes och bea x 2 dagar, gött! Skönt att ha lite sällskap istället för att sitta helt ensam i lägenheten, det är vi nog båda överens om att tycka så det är ju bra!
I måndags var det skola och sen tester på fotbollen, typ styrka, snabbhet, smidighet, spänst och sånt. Det gick okej, förbättra mig på vissa grejer och försämra mig på vissa grejer..
I tisdag åkte vi till Stockholm med skolan, var på strindbergsmuséet, dramaten och kollade romeo och julia, fikade och åt mat. Kom inte hem förrän vid ett på kvällen och då slaggade jag hos Annika. Helt okej dag, även om det vart lite segt där ett tag när vi inte hade något att göra.
Igår, torsdag, så hade vi yo-yo test på fotbollen, asdrygt!! Men det gick faktsikt bra, förbättra mig med typ 5 nivåer, alltså sprang 5 gånger mer den här gången än i våras och så var jag den som sprang längst av alla i laget, eller ja av alla 10 som var med, haha.
Idag är det fredag, hur skönt som helst, och jag vill bara däcka i min säng för att jag är så trött och förkyld. Men nu väntar en lugn träning med F17 först och sen ska jag nog chilla resten av kvällen. Annika och dom tjatar på att jag ska med ut, men är ju inte så jävla pepp på det. Så får se hur jag gör, bye bye! Nu ska jag på träning..

Fredag

Dålig uppdatering av mig men har inget vettigt att skriva.. Äntligen fredag, och veckan har gått fort. Kom hem från träning nyss och nu kollar jag på Idol. Match både lördag och söndag i helgen, värma bänken (men hoppas jag får hoppa in) imorgon med a-laget mot Umeå och sen blir det match mot AIK på söndag med F17!

Det enda dryga med att inte åka hem är att jag måste laga egen mat. Vill ju ha tacos nu när det är fredag och någon annan god mat imorgon, men får väl nöja med min blodpudding haha..

Förresten har jag bokat in ett möte om college nästa år, så om det blir som jag tänkt åker jag till stockholm om typ två veckor och hör vad dom har att säga!

Byeee


KIK!!

Såååå jävla bra! <3

4 poäng blev det

Idag blev det äntligen en vinst, 1-0 mot Umeå, så jävla skönt!! Så 4 poäng på två matcher är väl ändå helt okej. Nu har vi ungefär 5-6 timmar kvar tills vi är hemma och då ska man bara lägga sig direkt, och sen var den här helgen slut. Men det har varit en bra helg med ett grymt lag! Skulle vilja haft en av lagbilderna vi tog och lägga in nu men det får komma sen om jag får någon bild.

Pusshej!


På väg mot Umeå

Sitter på bussen nu på väg till Umeå efter att vi varit i Skellefteå och spelat mot Sunnanå. Matchen slutade 1-1 och vet inte riktigt om man ska vara nöjd eller inte, vi kunde haft otur och förlorat men vi kunde också spelat lite bättre. Jag kunde absolut varit mycket bättre, kände mig så jävla seg och dessutom fick jag mitt första gula kort någonsin (bara för jag jag var så seg..). Men imorgon då jävlar! Då möter vi Umeå och nu är det verkligen dags för en vinst!

Men något som är riktigt grymt gjort är att a-laget vann mot AIK med 3-2 och det med typ 2-3 startspelare som var halvskadade på bänken, riktigt bra gjort alltså! Om vi kunde haft lite bättre flyt i våras så kunde vi nog legat ganska bra till i tabellen nu.

Men nog snackat om fotboll nu, ska nog fortsätta kolla på filmen jag började titta på på vägen upp.

Fotbollll

Igår var det soltorgsfest, egentligen skulle jag inte gå men så ändrade jag mig i sista stund och det blev en kul kväll! Blev första gången jag gick in på krogen också haha, om de nu räknas för gick bara in en sväng innan vi gick in på flamingo för vi var där så tidigt. Idag har jag varit jävligt trött så har bara tagit det lugnt och varit i skolan förstås. Imorgon väntar en trip till Norrland som många andra gånger i år, vi ska möta sunnanå och umeå i helgen med F17. Ska bli kul!

Nu ska jag kika på fotboll, Sverige-Ungern! Hoppas på vinst och många mål. Har laddat upp med ostbågar och vatten (haha, yey!). Nu börjar matchen så då får jag förhoppningsvis något annat att tänka på ett tag och sen ska jag sova, imorgon lär jag gå upp vid 4 någon gång, lagom skönt..

Vi hörrrs!

RSS 2.0