Idre

Gick upp vid halv 7 igår, åt frukost och packade ihop grejerna. Sen bar det iväg till idre med fritte. Jag, jossan, nea, ida, lina och robert var väl, det var kul :D Först när vi kom dit for vi direkt ut i backen, asbra före var det :) hann typ åka två gånger innan vi blev hungriga och ville äta, så klart kommer Alina in i värmestugan och så frågar nea om hon vill åka med oss och ja det ville hon ju Fast hon fick ju tyvärr inte plats i liften sen så vi åkte ifrån hon, haha. Det var ju lite fler backar i idre än i Wäsa iaf, så gjorde nea och ida en riktigt snygg vurpa i liften haha  xD Efter vi hade åkt till idre for vi till gympasalen vi skulle sova i, vi duschade och sen så åt vi tacos på någon fritidsgård. Verkade vara där som dom som bor i idre hänger, haha. Sen hände det väl lite på kvällen men orka berätte, var typ nå idringar som var lite sura. Det var iaf kul och jag och lina var paparazzisar ;) hahha. Sen så skulle vi väl lägga oss vid elva, men lampan slockande fan inte förän 12 eller nå för att det var sån där rörelsedetektor :P Somnade vid halv 2 eller nå.

Blec väckta vid 8 för vi skulle äta frukost och sen ut i backen igen :P Och det blev ju som det blev... På väg upp till fjället tar dom igen våra chip (för att fylla på dom säger dom) sen frågar dom vilka som har hyrt skidor och säger att dom ska lämna tillbaks dom när vi kommer upp för vi skulle inte åka nå slalom idag. Fy fan va surt det var. Alla hade typ lagt sig 8 minuter över 11, så dom menar att vi inte följt reglerna. Eller ja det blev väl  inte tyst förän vid 2 kanske, men aja. Så hade inte alla städat och massa skit, så vi åkte väl bara upp på fjället och vände. Det var asfint väder och vi ville verkligen åka!! :( Men sen åkte vi väl hem iaf, och jag fick lov att gå från Åsensskola och hem, de var snålt XD haha, hade iaf en kul helg :)

herrå<3


Jag älskar kommentarer!
Postat av: Idringen

Hejhej...

Skulle bara vilja säga att de som bråkade med älvdalingarna hade en andledning men bara för att de bråka med nån enstaka människa bertyder de inte att de hatar alla älvdalingar så tänk på de...

om den inte har gjort nå fel mot dej så gå inte runt och hata den...

Och allt de som hänt handlar ju on Jonte och ingen annan älvdaling...

Kul att ni hade trevligt i Idre ändå...

Herrå ^^

2009-02-01 @ 20:43:42

Kommentera inlägget här:

Fyll gärna i namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback